عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General مشاوره و پرسش در مورد Analytical Writing

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره و پرسش در مورد Analytical Writing
آفلاین atefeh_J
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-01-2014, 07:52 PM
با سلام
من کتاب ets را تهیه کردم ولی تعداد سمپلهاش خیلی کمه . یک مجموعه از کنابخونه اینجا دانلود کردم و فقط عنوان ها را داره و سمپلی نداره. کتابی وجود داره که تعداد سمپل هاش بیشتر باشه؟
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 7
13-01-2014, 08:50 PM
این فایل ها را دانلود کنید.
(13-01-2014, 07:52 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
من کتاب ets را تهیه کردم ولی تعداد سمپلهاش خیلی کمه . یک مجموعه از کنابخونه اینجا دانلود کردم و فقط عنوان ها را داره و سمپلی نداره. کتابی وجود داره که تعداد سمپل هاش بیشتر باشه؟

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین spring64
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-05-2014, 11:48 PM
همونطور که سایت ETS متذکر شده و در ویدعوی مگوش هم تاکید شده، plagiarism در این بخش، ممکنه به منحل شدن امتحان یک فرد منجر بشه. ولی من حدود این تقلب رو متوجه نمیشم، برای تافل هم شرکت کننده ها ممکنه از یه سری جملات که حالت تمپلیت به انشا میده استفاده کنن و یا برای هر موضوعی دو یا سه دلیل رو به خاطر بسپرن که سر جلسه توضیحشون بدن؛ بعضا ممکنه این دلایل بین شرکت کننده ها همپوشانی داشته باشه ولی اینطوری از کسی نمره کم نمیشه. مثلا مگوش میگه ETS نرم افزاری داره (یه همچی چیزی گفت!) که اگر به فرض انشای شما جملات یه شرکت کننده در امتحانات قبلی رو داشته باشه یا از یه ژورنال یا... گرفته شده باشه تشخیص میده و این تقلب محسوب میشه. ولی اگر قرار باشه برای pros و cons از انشاهای قبلی و از سایت های دیگه ایده نگیریم یا یه قالب هایی رو برای خودمون استخراج نکنیم که خیلی سخت میشه. حالا واقعا تقلب در این حدود اینقدر برای این امتحان خطرناکه؟ ممنون از پاسختون.

♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-05-2014, 12:03 AM
ای تی اس وقت این کارا رو نداره که با نرم افزار چک کنه مگر اینکه Essay یک نفر دقیقا کپی پیست یک نفر دیگه باشه و هر دوش توسط یک مصحح تصحیح بشه که در این صورت احتمالا هر دو داوطلب برگه ای سرجلسه بردن و از روش نوشتن. نگران این چیزها نباشید. 
(08-05-2014, 11:48 PM)'spring64' نوشته: همونطور که سایت ETS متذکر شده و در ویدعوی مگوش هم تاکید شده، plagiarism در این بخش، ممکنه به منحل شدن امتحان یک فرد منجر بشه. ولی من حدود این تقلب رو متوجه نمیشم، برای تافل هم شرکت کننده ها ممکنه از یه سری جملات که حالت تمپلیت به انشا میده استفاده کنن و یا برای هر موضوعی دو یا سه دلیل رو به خاطر بسپرن که سر جلسه توضیحشون بدن؛ بعضا ممکنه این دلایل بین شرکت کننده ها همپوشانی داشته باشه ولی اینطوری از کسی نمره کم نمیشه. مثلا مگوش میگه ETS نرم افزاری داره (یه همچی چیزی گفت!) که اگر به فرض انشای شما جملات یه شرکت کننده در امتحانات قبلی رو داشته باشه یا از یه ژورنال یا... گرفته شده باشه تشخیص میده و این تقلب محسوب میشه. ولی اگر قرار باشه برای pros و cons از انشاهای قبلی و از سایت های دیگه ایده نگیریم یا یه قالب هایی رو برای خودمون استخراج نکنیم که خیلی سخت میشه. حالا واقعا تقلب در این حدود اینقدر برای این امتحان خطرناکه؟ ممنون از پاسختون.

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 8
09-05-2014, 12:09 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-05-2014, 12:11 AM توسط Torkan.)
سلام
من نظر خودم رو با توجه به جایی که هستم میگم!
ببینید کار شما وقتی تقلب محسوب میشه که بیاید جمله یک فرد رو در مقاله تون یا متنی که مینویسید بیارید بدون ذکر منبع. ولی چون امتحان gre امتحانی هست که اصلا ذکر منبع زیاد مفهومی نداره (یعنی در اصل نمیشه ذکر منبع کرد) پس نمیشه جمله یه نفر دیگه رو آورد. ولی بحث اینه که پس چیکار کنه امتحان دهنده:
ببینید شما مثلا میشینید مقالات washington times, economist, new york post یا مثلا مجله هایی مثل sky and telescope رو میخونید خوب ناخوداگاه جملات در ذهن شما نقش میبنده. حالا اصلا شما بیاین یه جمله رو اتفاقی در امتحان مثل اون بیارید: ماخذه میشید؟! به هیچ وجه. یکم هم نشون میده شما علاقه مند به خواندن مطالب مختلف هستید. حالا بازم میگم اصلا اوردن جملات دیگران تقریبا غیر ممکنه شما که حفظ نمیکنید. ولی paraphrasing بعضی از جملات تازه اونهم اگه یادتون بیاد مشکلی ایجاد نمیکنه.
منظور ets اینه که برادر/خواهر یه دفعه نیای عین متنی که دوستت مثلا در امتحان قبلی نوشته و اتفاقی واسه شما هم همون اومده بیای کپی بزنی و یا مثلا از اون 185 تا عینش رو کپی بکنی اونجا. یا مثلا جمله شکسپیر رو بیاری نسبت بدی به خودت!بهتره فسفر بسوزونیSmile

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین vidanasrollahi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-09-2015, 07:52 AM
سلام دوستان
نمره رایتینگ توی امتحان آیلس می تونه قابل مقایسه با رایتینگ gre باشه؟ منظورم اینه که مثلا من نمره رایتینگ آیلسم ۶ شده و می تونم با همون طرز نوشتن (البته خوب با بسط بیشتر) می تونم مثلا نمره ۳ بگیرم از رایتینگ gre؟ 
ممنون می شم اگر راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-09-2015, 08:07 AM
(02-09-2015, 07:52 AM)vidanasrollahi نوشته: سلام دوستان
نمره رایتینگ توی امتحان آیلس می تونه قابل مقایسه با رایتینگ gre باشه؟ منظورم اینه که مثلا من نمره رایتینگ آیلسم ۶ شده و می تونم با همون طرز نوشتن (البته خوب با بسط بیشتر) می تونم مثلا نمره ۳ بگیرم از رایتینگ gre؟ 
ممنون می شم اگر راهنماییم کنید

فکر می کنم بتونید. با ۲۴-۲۵ تافل ۳ میگیرن همه. کلا ۳ گرفتن سخت نیست. معمول بنویسید و ربط داشته باشه به تاپیک و خیلی کوتاه نباشه ۳ رو میگیرید Smile

نقل قول  

آفلاین hiii
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-11-2015, 09:55 PM
Hi, I am confused, and i dont know what is the structure and format of the two type of GRE writing! would u plz help me? for example, in each type (issue & argument) how many paragraphs should we write? and also in each type what are the main idea of the paragraphs? 
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-11-2015, 06:46 PM
(13-11-2015, 09:55 PM)hiii نوشته:
Hi, I am confused, and i dont know what is the structure and format of the two type of GRE writing! would u plz help me? for example, in each type (issue & argument) how many paragraphs should we write? and also in each type what are the main idea of the paragraphs? 

می بخشین که من با تافل اشتباه گرفتم و حواسم پرت شد. من پیشنهاد میکنم که به توضیحات منهتن جلد 7 مراجعه کنید. خیلی هم وقت گیر نیست.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

14-11-2015, 07:09 PM
سلام راجب موضوعاتی که نه این طرفو کامل قبول دارم نه اون طرفو مثل مثال زیر ساختار نوشتارو چطور بچینیم بهتره؟
Government officials should rely on their own judgment rather than unquestioningly carry out the will of the people they serve

دوستان ی سوال دیگه

خیلی خلاصه فقط main point خودتونو راجب این سوالات اشاره میکنید؟

اخه موضوعاتش یجوریه..
In any field of inquiry, the beginner is more likely than the expert to make important contributions

Politicians should pursue common ground and reasonable consensus rather than elusive ideals.

People's attitudes are determined more by their immediate situation or surroundings than by society as a whole
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »