عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT

صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 48 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT
آفلاین recolor
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-08-2014, 04:09 PM
(17-06-2014, 10:32 PM)'Simon2007' نوشته:
سلام
تو 3 ماه به کتاب کمبریج نمیرسید. من توصیه میکنم دلتا رو خوب بخونید. بعد لیسنینگ های بارونز رو حتما بخونید. ریدینگ ها رو هم بخونید بد نیست. بعد ریدینگ های کمبریج رو حتما بخونید. لیسنینگ هاشم بد نیست. این دو تای آخر رو به صورت نرم افزار کار کنید نه کتاب. 
نهایتا روی TPO ها وقت بگذارید. برای اسپیکینگ و رایتینگ باید تمرین کنید. هر هفته 2-3 تا رایتینگ و اسپیکینگ هم که خودتون صداتون رو ضبط کنید و گوش بدید و تکرار و تکرار و تکرار. 
برای لغت حتما اسنشیال و 504 فراموش نشه. 
اگر پایه اتون ضعیفه با لانگمن شروع کنید.
شادزی

سلام. به نظرم میاد این برنامه ای که نوشتین برای بنده هم کاربرد داره، چون منم در حال حاضر حدود 70 روز وقت دارم و این کتابها رو خوندم : 504، 450، 1100، دلتا (که عالی بود و واقعا دوسش دارم). حالا طبق برنامه ای که شما نوشتین سراغ بارونز میرم. فقط دو تا سوال : سوال اول اینکه من الان کتاب بارونز رو خریدم. همین رو بخونم یا برم نرم افزارش رو دانلود کنم؟ منظور از نرم افزار این لینک هست؟ (پست 20) http://goo.gl/cGjPzk
سوال دوم اینکه اگر بخوام کتاب ETS رو هم بخونم اونو کجا قرار بدم؟ بین بارونز و کمبریج خوبه یا نه؟

ممنون

نقل قول  

آفلاین ashkan065
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

17-08-2014, 05:31 PM
دوستان تقويت عمومي زبان مثل  چيز هايي كه در كلاس زبان يادميگيرم براي ازمون تافل كفايت ميكنه؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
17-08-2014, 06:36 PM
(17-08-2014, 05:31 PM)'ashkan065' نوشته: دوستان تقويت عمومي زبان مثل  چيز هايي كه در كلاس زبان يادميگيرم براي ازمون تافل كفايت ميكنه؟

تقویت عمومی زبان خیلی به تافل کمک می کنه ولی کافی نیست. شما باید یه سری تکنیک هم برا موفقیت تو تافل بلد باشین. مثلا اینکه چطور تو زمان 45 ثانیه ای یا یک دقیقه ای به سوالات اسپیکینگ پاسخ بدین که نمره خوبی بگیرید نیاز به دونستن یه سری تکنیک و تمرین کردن اون تکنیک ها داره. یه نگاهی به جزوه و پست های همین تاپیک و بندازید تا یه کلیتی دستتون بیاد. بعد اگر در مورد بخصوصی سوال داشتید بپرسید. موفق باشید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
17-08-2014, 07:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-08-2014, 07:35 PM توسط reza_1st.)
(17-08-2014, 05:31 PM)'ashkan065' نوشته: دوستان تقويت عمومي زبان مثل  چيز هايي كه در كلاس زبان يادميگيرم براي ازمون تافل كفايت ميكنه؟

اصل قضیه رو که گفتن دوستمون، و اینکه در عین اینکه زبان عمومی خیلی مهمه، ولی لازمه با یه سری قالب‌ها و مهارت‌های مدیریت زمان و .. هم آشنا بشین برای  تافل. فقط چیزی که می‌خواستم اضافه کنم این بود که تصمیم اینکه بطور عمومی زبان بخونین، یا برین برای تافل بخونین و رو مهارت‌های ویژه تافل وقت بذارین بنظر من کاملاً به زمانی که تا تافل مونده براتون مربوطه، اگه بیشتر از 6 ماه یا یک سال وقت دارین تا زمان آزمونتون، بنظر من هنوز فرصت خوبی هست که بطور عمومی زبان بخونین و فیلم ببینین و پادکست گوش کنین و متن انگیلیسی بخونین و .. زمانی که نزدیک شدین به تاریخی که می‌خواین تافل بدین، بشینین و مشخصاً برای تافل بخونین.
حالا این زمان کی نزدیک حساب می‌شه که توع خوندن رو عوض کنین و بشینین برای تافل بخونین کاملاً بستگی داره به سطح زبانتون و اینکه تو اون مدت چقد می‌تونید وقت بذارین روزانه برای تافل، ولی بنظر من از یک سال برای کسی که سطح خوبی تو زبان نداره، یا روزانه خیلی نمی‌تونه وقت بذاره تا 3 ماه برای کسی که زبانش بطور کلی خوبه یا وقت آزاد زیاد داره و می‌تونه روزانه وقت خوبی روی تافل خوندن بذاره بازه معقولیه.
موفق باشین
نقل قول  

آفلاین brusa1994
**
نقل قول

22-08-2014, 02:06 PM
سلام دوستان
من دچار یک دوگانگی شدم،بنده قصد خوندن لغات 504 رو دارم،اما...
ببینید وقتی که کلمه ای رو میخونید 3 تا جمله پایینش هم هست،کلماتی که معنیشون رو نمیدونیم و در این جملات به کار میان تکلیفشون چیه؟
وقتی معنی یه جمله رو نمیدونیم چطور باید کاربر کلمه مورد نظر رو درک کنیم ؟
Hold on America , The big MrBob is coming , Fall 2018
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-08-2014, 02:09 PM
(22-08-2014, 02:06 PM)'brusa1994' نوشته: سلام دوستان
من دچار یک دوگانگی شدم،بنده قصد خوندن لغات 504 رو دارم،اما...
ببینید وقتی که کلمه ای رو میخونید 3 تا جمله پایینش هم هست،کلماتی که معنیشون رو نمیدونیم و در این جملات به کار میان تکلیفشون چیه؟
وقتی معنی یه جمله رو نمیدونیم چطور باید کاربر کلمه مورد نظر رو درک کنیم ؟

کلماتی که بدون دونستن معنیش تو فهمیدن مفهوم جمله دچار مشکل میشد رو هم باید بخونید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

غایب sepinaz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-08-2014, 02:38 PM
(22-08-2014, 02:09 PM)'blur' نوشته:
کلماتی که بدون دونستن معنیش تو فهمیدن مفهوم جمله دچار مشکل میشد رو هم باید بخونید.

من نظرم اینه کلمات ناآشنا تو اون جمله ها رو فقط یه بار معنی اش رو نگاه کنید ( حداکثر تو یه دفتر بنویسی )
بعد وقتی تو جعبه لایتنرت اون سه تا جمله رو هم می نویسی هر روز اون کلمات میاد تو ذهنت و معنیش واست تداعی میشه و دیگه نیاز به خفظ معنی ائنا نداری
فقط کلمات اصلی رو خوب حفظ کن
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین Oilman
**
نقل قول

02-09-2014, 10:13 AM
سلام دوستان
[align=right]من آذر امتحان دارم. حقیقتا زبانم تعریفی نداره و از الان با لغت شروع کردم. یه کلاس تافل فشرده هم ثبت نام کردم که فعلا شروع نشده.
[align=right]بنظرتون من دقیقا چیکار باید بکنم؟ چیا بخونم ؟ کدوم نرم افزار رو کار کنم؟
[align=right]رزومه م خوبه ولی یه نمره بالا توی تافل نیاز دارم که مشکل اساسی دارم تو این زمینه، ممنون میشم کمکم کنید...
پ.ن:
لغات: 504 رو از روی فلش کارت خوندم / بارونزم تازه شروع کردم به خوندن (از رو کتاب ایسنشیال وردز).

سطح: S: ضعیف، منظورمو خیلی سخت میتونم بیان کنم (به انگلیسی) / W: ضعیفتر! / L: بد نیست، کلیات مطلبو متوجه میشم / R: توی تکنیکای تستش مشکل دارم.
کلاس: دوران طفولیت یه چن مدتی رفتم! ولی میتونین نادیده بگیرینیش!!
* شاید کمک کنه: دانشجوی ارشد مهندسیم!!
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
02-09-2014, 11:38 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-09-2014, 11:41 AM توسط Glee.)
(02-09-2014, 10:13 AM)'Oilman' نوشته:
سلام دوستان

من آذر امتحان دارم. حقیقتا زبانم تعریفی نداره و از الان با لغت شروع کردم. یه کلاس تافل فشرده هم ثبت نام کردم که فعلا شروع نشده.

بنظرتون من دقیقا چیکار باید بکنم؟ چیا بخونم ؟ کدوم نرم افزار رو کار کنم؟

رزومه م خوبه ولی یه نمره بالا توی تافل نیاز دارم که مشکل اساسی دارم تو این زمینه، ممنون میشم کمکم کنید...
پ.ن:
لغات: 504 رو از روی فلش کارت خوندم / بارونزم تازه شروع کردم به خوندن (از رو کتاب ایسنشیال وردز).

سطح: S: ضعیف، منظورمو خیلی سخت میتونم بیان کنم (به انگلیسی) / W: ضعیفتر! / L: بد نیست، کلیات مطلبو متوجه میشم / R: توی تکنیکای تستش مشکل دارم.

سلام
فرصت خوبی دارید...
1. به صورت فشرده و البته عمقی شروع کنید به خوندن لغت، 504 و Essential کفایت میکنه برای تافل. فقط هر دو رو حتما با نرم افزار جی 5 یا انکی (هم نرم افزار و هم فایل های مربوط به لغات در فروم موجود هست)...خلاصه حتما با فلش کارت مطالعه بکنید و حدود یک روز بعد از یادگیری لغات جدید با نرم افزار، به کتاب بارونز و یا 504 مراجعه کنید فقط برای حل تمارین مربوط به لغات جدید. به صرف خوندن معانی لغات اکتفا نکنید و حتما با معنی انگلیسی و مثال مطالعه کنید...این فرایند مطالعه لغات تا نزدیکای امتحان باید ادامه داشته باشه و بعد از اتمام لغات جدید لطفا مرور رو رها نکنید. چون زحماتتون به هدر خواهد رفت. نگران زمان هم نباشید چون لغت تاثیر خودش رو در تمام سکشن های امتحان نشون خواهد داد.
2. پیشنهاد میکنم در صورتی که با سئوالهای تافل آشنایی ندارید، به سراغ آفیشال گاید ETS برید... و اگر با روند امتحان آشنا هستید با ویدیوهای نوت فول (در فروم می تونید پیدا کنید) شروع کنید (و هر چند بار لازمه تکرار کنید ویدیو ها رو تا مسلط بشید به اسکیل ها)...مختصر و خیلی مفید هستند. با توجه به تجربه شخصی خودم توصیه میکنم که سراغ کتابهای دیگه مثل دلتا، بارونز، کمبریج نرید برای یادگیری اسکیلها که به شدت گیج و سردرگمتون خواهندکرد. فقط برای انجام تمارین ریدینگ و لیسینینگ می تونید به این کتابها مراجع کنید.
3. برای رایتینگ می تونید از کتاب Barron's toefl essay استفاده کنید. نمونه های رایتینگ خوبی داره...برای راینتینگ outline های مختلفی پیشنهاد شده، می تونید یکیشون رو از اینترنت انتخاب کنید و براساس ساختار او شروع کنید به نوشتن، هر چندتا که می تونید...اوایل با اسی های 4 پاراگرافی (مثل این موردی که پیوست شده که خیلی خوب و روان هست) شروع کنید و بعد رفته رفته 5 پاراگرافی بنویسید. در ضمن اینکه راینتینگ تمرین می کنید، حتما یه کتاب topic specific لغت هم مطالعه کنید. فوق العاده به رایتینگتون کمک می کنه.
4.VOA یادتون نده...برای همه سکشن ها می تونه مفید باشه.
5. بهترین تمارین T*P*O  ها هستن که نمونه هایی از تستهای ETS هست و ماه آخر سعی کنید انجامشون بدید و البته حتما نکاتی رو از نوت فول یاد گرفتید سعی کنید در حین تمارین اعمال کنید.
6. بهترین تجربیات دوستان هم در بخش پایگاه داده تافل موجود هست. حتما استفاده کنید.
7. پیشنهاد آخر اینکه، خودتون رو در کتابها و منابع مختلف غرق نکنید و فکر نکنید هر چه تعداد بیشتری کتاب مطالعه کنید، بهتره... یه منبع بخونید ولی درست و حسابی (البته این مورد شامل تمرین برای ریدینگ و لیسینینگ ها نمی شه، و شما هر چی تست برای این پیدا کردید، حتما انجام بدید.)
موفق باشید...
در ضمن سئوالتون رو باید بخش دیگه ای مطرح میکردید...و به احتمال زیاد مدیر محترم منتقلش می کنن.

فایل‌های پیوست
.pdf   How to write a TOEFL Independent Essay.pdf (اندازه 46.37 KB / تعداد دانلود: 42)
نقل قول  

آفلاین elec59
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-09-2014, 12:53 PM
(02-09-2014, 10:13 AM)'Oilman' نوشته:
سلام دوستان

من آذر امتحان دارم. حقیقتا زبانم تعریفی نداره و از الان با لغت شروع کردم. یه کلاس تافل فشرده هم ثبت نام کردم که فعلا شروع نشده.

بنظرتون من دقیقا چیکار باید بکنم؟ چیا بخونم ؟ کدوم نرم افزار رو کار کنم؟

رزومه م خوبه ولی یه نمره بالا توی تافل نیاز دارم که مشکل اساسی دارم تو این زمینه، ممنون میشم کمکم کنید...
پ.ن:

سلام
دوستمون ftn راهنمایی خیلی خوبی کردن فقط چند نکته رو اضافه کنم اگه کتاب essential  می خونی و اکثرا رو بلدی به نظرم وقتتو واسه لغت هدر نده و تو ریدینگ هایی که می زنی سعی کن همه لغت های جدید رو یاد بگیری با توجه به زمانی که برا امتحان گفتی اینو میگم ولی اگه دایره لغاتت محدوده بهتره که essential و 400 کلمه ی مک گروهیل بخونی (504 هم بندازی دور بهتره به نظرم این کتاب واسه تافل وقت تلف کردنه ) فقط با توجه به زمانت پروسه ی یادگیری لغات به یک یا دو هفته کوتاه کن . دوم اینکه اگه ets زدی دیدی سطحش خیلی بالاست به نظرم اول برو سراغ لانگمن یه چند تا ردینگ و لیسنینگشو بزن یه خورده تو فضای تافل قرار بگیری بعد بیا ets (اینو واسه این میگم که کتاب لانگمن سطحش خیلی پایین تره از تافل).نکته بعدی همان نکاتیه که دوستمون ftn  تو شماره 5و7گفتن تاکید موکد میکنم خیلی مهمه جدی بگیرشون مخصوصا tpo همشو بزن و بررسی کن تو همین سایت واسه دانلود هستش 
موفق باشی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 48 بعدی »