عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General

صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 28 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
11-07-2013, 01:09 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-07-2013, 01:18 AM توسط blur.)
(11-07-2013, 12:28 AM)'sara-dz' نوشته: سلام برای کسی که حداقل وقت رو داره با توجه به انجام پایان نامه چه کتابی  رو پیشنهاد میکنید؟؟
دوم این که برای 2013 باید کتاب های revise  رو بخونیم ؟؟ مگه نه؟؟

بله باید کتاب های revised رو بخونین. البته من نمیدونم حداقل وقت یعنی چه قدر ولی یه کتاب لغت مثل 1100 رو بهتره بخونین...کتاب official guide اجباریه (برا ریاضی هم عالیه و مباحثی که در امتحان میان همین مباحث این کتابن)! و آزمون های کامل همین کتاب و دوتا پرکتیس بوک دیگه رو حتما حتما باید قبل امتحان و تو شرایط امتحان کار کنید. چون میگین حداقل وقت بهتره بیشتر رو ریاضی فوکوس کنید که زودبازده تره و یه کتابی رو کار کنید مثل نوا یا Math bible یا منهتن... برا رایتینگ هم علاوه بر نمونه های آفیشل گاید من پیشنهاد میکنم توضیحات آخر منهتن جلد 7 رو هم بخونید.
وقت بیشتر داشتین برین سراغ منابع وربال مثل مجموعه مگوش، منهتن جلد 7 برا ردینگ، پرینستون و...
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین sara-dz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-07-2013, 06:33 PM
(11-07-2013, 01:09 AM)'blur' نوشته:
بله باید کتاب های revised رو بخونین. البته من نمیدونم حداقل وقت یعنی چه قدر ولی یه کتاب لغت مثل 1100 رو بهتره بخونین...کتاب official guide اجباریه (برا ریاضی هم عالیه و مباحثی که در امتحان میان همین مباحث این کتابن)! و آزمون های کامل همین کتاب و دوتا پرکتیس بوک دیگه رو حتما حتما باید قبل امتحان و تو شرایط امتحان کار کنید. چون میگین حداقل وقت بهتره بیشتر رو ریاضی فوکوس کنید که زودبازده تره و یه کتابی رو کار کنید مثل نوا یا Math bible یا منهتن... برا رایتینگ هم علاوه بر نمونه های آفیشل گاید من پیشنهاد میکنم توضیحات آخر منهتن جلد 7 رو هم بخونید.
وقت بیشتر داشتین برین سراغ منابع وربال مثل مجموعه مگوش، منهتن جلد 7 برا ردینگ، پرینستون و...

سلام مجدد دوست گرامی منظورم اینه که من توی آگوست امتحان تافل دارم و تا اون زمان مجبورم روی تافل تمرکز کنم ازطرف دیگه کارای پایان نامه هم هست و تمام روز رو نمیتونم به درس خوندن اختصاص بدم متاسفانه چون کارم توی آزمایشگاه هست یک روز مثلا کامل بیکارم یک روز حتی یک دقیقه وقت هم برای خوندن ندارم  در نهایت این که من از آگوست تا اکتبر برای خوندن وقت دارم حتما کتاب های revised رو میخونم ، کتاب های pdf زیادی دارم که واقعا گیج شدم کدوم بهتره اما تصمیم دارم کتاب هاشو تهیه کنم و کتاب پرینتی بخوونم با توجه به این که امتحان هم paper based هست .ازجمله کتاب های پرینتی در بازار کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟ من قبلا هم توی یکی از پست ها گفتم با ریاضی تقریبا بیگانه ام (دانشجوی ارشد کشاورزی)، باتوجه به این شرایط اگه باز هم توضیح بدید ممنون میشم و همچنین با سیستم نمره دهی GRE هم آشنایی ندارم آیا ممکنه در مورد این که هر بخشی چه نمره ای داره و ........توضیح بدید؟؟
باتشکر قبلی
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-07-2013, 09:49 PM
(11-07-2013, 06:33 PM)'sara-dz' نوشته:
سلام مجدد دوست گرامی منظورم اینه که من توی آگوست امتحان تافل دارم و تا اون زمان مجبورم روی تافل تمرکز کنم ازطرف دیگه کارای پایان نامه هم هست و تمام روز رو نمیتونم به درس خوندن اختصاص بدم متاسفانه چون کارم توی آزمایشگاه هست یک روز مثلا کامل بیکارم یک روز حتی یک دقیقه وقت هم برای خوندن ندارم  در نهایت این که من از آگوست تا اکتبر برای خوندن وقت دارم حتما کتاب های revised رو میخونم ، کتاب های pdf زیادی دارم که واقعا گیج شدم کدوم بهتره اما تصمیم دارم کتاب هاشو تهیه کنم و کتاب پرینتی بخوونم با توجه به این که امتحان هم paper based هست .ازجمله کتاب های پرینتی در بازار کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟ من قبلا هم توی یکی از پست ها گفتم با ریاضی تقریبا بیگانه ام (دانشجوی ارشد کشاورزی)، باتوجه به این شرایط اگه باز هم توضیح بدید ممنون میشم و همچنین با سیستم نمره دهی GRE هم آشنایی ندارم آیا ممکنه در مورد این که هر بخشی چه نمره ای داره و ........توضیح بدید؟؟
باتشکر قبلی

منابعو که خدمتتون عرض کردم چی هستن. من نمی دونم کدوم چاپ شده ولی pdfشون معمولا هست. نهایتا می تونید خودتون پرینت بگیرید. ریاضی و وربال هرکدوم 170 (مجموعه 340) و analythical writing هم نمره ش از 6 هست.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین alirezazz
**
نقل قول

13-07-2013, 02:39 PM
سلام دوستان
اميدوارم كه همگي خوب باشيد
مرسي از دوستان كه وقت مي گذارند و پاسخگوي مطالبات ما هستند
من ٢ سوال دارم:
١. ايا براي بخش رياضي ماشين حساب در اختيار ما مي گذارند؟
٢. كتاب Official Guide Book(ETS) رو بخونيم يا official guide book, second edition رو بخونيم؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-07-2013, 02:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-07-2013, 02:46 PM توسط blur.)
(13-07-2013, 02:39 PM)'alirezazz' نوشته: سلام دوستان
اميدوارم كه همگي خوب باشيد
مرسي از دوستان كه وقت مي گذارند و پاسخگوي مطالبات ما هستند
من ٢ سوال دارم:
١. ايا براي بخش رياضي ماشين حساب در اختيار ما مي گذارند؟
٢. كتاب Official Guide Book(ETS) رو بخونيم يا official guide book, second edition رو بخونيم؟

بله ماشین حساب میدن
Official Guide to the GRE revised general test
که ظاهرا طبق لینک پایین ادیشن دوم تابحال آخری بوده
https://www.ets.org/gre/revised_general/prepare/
مولانا
نقل قول  

آفلاین alirezazz
**
نقل قول

13-07-2013, 02:51 PM
دوست عزيز مرسي از پاسخ
هم توي اين سايت و هم در كتابخانه سايت شما از همين كتاب second edition رو گذاشته، كدوم رو پيشنهاد مي كنيد؟ اصلا فرقي هم ميكنند؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

13-07-2013, 05:47 PM
(13-07-2013, 02:51 PM)'alirezazz' نوشته: دوست عزيز مرسي از پاسخ
هم توي اين سايت و هم در كتابخانه سايت شما از همين كتاب second edition رو گذاشته، كدوم رو پيشنهاد مي كنيد؟ اصلا فرقي هم ميكنند؟

فکر نمی کنم فرقی بکنن....شاید اولی که ذکر کردین ویرایش اوله...بهرحال آخرین ویرایشش رو بخونید.
مولانا
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-07-2013, 07:35 PM
(13-07-2013, 02:51 PM)'alirezazz' نوشته: دوست عزيز مرسي از پاسخ

ویرایش اول دوم یکی فقط در ویرایش دوم یک ست نمونه سوال امتحانی اضافه شده
نقل قول  

آفلاین پویاعباسی
**
نقل قول

30-07-2013, 04:11 PM
سلام به همه ی دوستان

میخاستم بدونم،برای کسی که تجربه این امتحان رو نداشته وسطح زبانش معمولیه،چقدبایدوقت بذارم تا نیمه اول سال 94که برای امتحان اقدام کنم؟
و چه کتابهایی رو پیشنهاد میکنید؟
باتشکر 
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-07-2013, 04:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-07-2013, 04:43 PM توسط blur.)
(30-07-2013, 04:11 PM)'پویاعباسی' نوشته: سلام به همه ی دوستان
میخاستم بدونم،برای کسی که تجربه این امتحان رو نداشته وسطح زبانش معمولیه،چقدبایدوقت بذارم تا نیمه اول سال 94که برای امتحان اقدام کنم؟
و چه کتابهایی رو پیشنهاد میکنید؟
باتشکر 

اصولا امتحان GRE هیچ حد و نهایتی نداره و هرچقدر بخونید جا داره!! منابع رو ازینجا ببنید.بقیه پست هارو هم یه نگاهی بندازین بهتره...چون وقت کافی دارین پس بهتره یه برنامه ریزی طولانی مدت بکنید و اصولی برین جلو. اگه سطح زبان عمومیتون خوب باشه و مثلا 504 رو تموم کرده باشید پیشنهاد میکنم از یه کتاب لغت شروع کنید و من برا لغت 1100 و لغات آخر کاپلان رو پیشنهاد می کنم و در کنارشون خوندن متن.
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 28 بعدی »