عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General

صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 28 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General
آفلاین mehran8869
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-06-2013, 01:58 PM
سلام بر همگی
من حدود  15 ماه برای جی آر ای وقت دارم و حداقل 1400 براش نیار دارم.
متاسفانه به جز آشنایی با تعدادی از مراجع اطلاعات چمدانی راجع به این آزمون ندارم.
میخواستم دوستان یه برنامه در این خصوص بهم پیشنهاد بدهند.
جقدر و از چه منبعی لغت بخونم؟
متن چی بخونم و از کجا و چقدر براش وقت بذارم؟
کلا بهترین کتابهایی که در این زمینه وجود داره چیا هستند؟
ترتیب مطالعه ی کتابه و سایر منابع چیه؟
و هر چیز مهمی که خودتون میدونید.
ممنون
نقل قول  

آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-06-2013, 03:14 PM
درود بر شما 
دوسته عزیز اگه لطف کنید از ابتدای همین تاپیک را مطالعه بفرمایید به جواب همه سوالهایتان خواهید رسید.برای منابع مطالعاتی هم میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید
 http://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9...RE-General
موفق باشید
(17-06-2013, 01:58 PM)'mehran8869' نوشته: سلام بر همگی
من حدود  15 ماه برای جی آر ای وقت دارم و حداقل 1400 براش نیار دارم.
متاسفانه به جز آشنایی با تعدادی از مراجع اطلاعات چمدانی راجع به این آزمون ندارم.
میخواستم دوستان یه برنامه در این خصوص بهم پیشنهاد بدهند.
جقدر و از چه منبعی لغت بخونم؟
متن چی بخونم و از کجا و چقدر براش وقت بذارم؟
کلا بهترین کتابهایی که در این زمینه وجود داره چیا هستند؟
ترتیب مطالعه ی کتابه و سایر منابع چیه؟
و هر چیز مهمی که خودتون میدونید.
ممنون

هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین robotics
**
نقل قول

30-06-2013, 06:54 AM
می دانم که gre نیاز به یک سال و یا بیشتر وقت دارد.

اما متاسفانه من وقت ندارم.

باید نتیجه امتحان به ددلاین 1 دسامبر (10 آذر) برسد. بنابراین فقط می توانم در اولین gre کاغذی شرکت کنم.

اگر فکر می کنید با امتحان کاغذی به ددلاین 1 دسامبر نمی رسم بگویید به فکر کامپیوتری باشم.

لطفا کتاب هایی معرفی کنید و یا اگر کلاس لازم است بگویید که با
دو ماه وقت روزی پنج ساعت
نمره بالاتر بکشد

چون وقت کمی دارم.انتظار نمره ی بالایی ندارم. فقط می خواهم نمره بالاتر برود.

پس لطفا سعی کنید، کمترین کتاب ممکن را معرفی نمایید.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

30-06-2013, 07:30 PM
(30-06-2013, 06:54 AM)'robotics' نوشته: می دانم که gre نیاز به یک سال و یا بیشتر وقت دارد.
باید نتیجه امتحان به ددلاین 1 دسامبر (10 آذر) برسد. بنابراین فقط می توانم در اولین gre کاغذی شرکت کنم.
اگر فکر می کنید با امتحان کاغذی به ددلاین 1 دسامبر نمی رسم بگویید به فکر کامپیوتری باشم.
دو ماه وقت روزی پنج ساعت
نمره بالاتر بکشد

اگه دانشگاههای دیگه ای که اپلای می کنی ددلاینشون تا ژانویه باشه می تونی دو تا تاریخ امتحان بدی یک ماه وقت بیشتری خواهی داشت.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-06-2013, 08:21 PM
(30-06-2013, 06:54 AM)'robotics' نوشته: می دانم که gre نیاز به یک سال و یا بیشتر وقت دارد.
دو ماه وقت روزی پنج ساعت
نمره بالاتر بکشد

من برا لغت، 1100 یا لغات آخر کتاب کاپلان رو پیشنهاد میکنم. البته چون زمانتون کمه فکر نمیکنم دومی رو برسونید. اگه فقط دو ماه بتونید وقت بذارین رو ریاضی تمرکز اصلیتون رو بگذارید. Math Bible، Nova، منهتن و بارونز از کتابهایی هستن که برا ریاضی معرفی میشن و خوبه....منتها اینکه اولویت با کدومه من نمیتونم بگم. تنها کسی میتونه بگه که همه رو خونده باشه. بهرحال کتابی که حتما باید بخونید Official guide هست چه ریاضی و چه وربال. ضمنا کامپلت تست های official guide و practice book رو نزدیک امتحان بزنید. برا رایتینگ و ردینگ بخش وربال هم منهتن جلد 7 گزینه خوبیه. مگوش هم هست که می تونید تست هاشو کار کنید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین alirezaz
**
نقل قول

09-07-2013, 06:16 PM
سلام دوستان
اميدوارم كه همگي خوب باشيد
٢روز پيش من رفتم انقلاب كتاب ٣٥٠٠ لغت بارونز رو گرفتم براي مطالعه،اما اينجا بعضي دوستان گفتند كه اين كتاب براي سري جديد ازمون مناسب نيست،حالا من موندم اين كتاب رو شروع كنم يا خوندنش وقت تلف كردنه؟؟؟
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

09-07-2013, 06:38 PM
(09-07-2013, 06:16 PM)'alirezaz' نوشته: سلام دوستان
اميدوارم كه همگي خوب باشيد
٢روز پيش من رفتم انقلاب كتاب ٣٥٠٠ لغت بارونز رو گرفتم براي مطالعه،اما اينجا بعضي دوستان گفتند كه اين كتاب براي سري جديد ازمون مناسب نيست،حالا من موندم اين كتاب رو شروع كنم يا خوندنش وقت تلف كردنه؟؟؟

اگر وقت داشته باشید کتاب خوبیه. مشکل اصلی آزمون جدید اینه که کمی مفهومی تر شده و مستقیم مثل قبل از شما مترادف یا متضاد به شکل گزینه نمی خواد. به جز این مورد در محتوا فرقی نکرده که باعث بشه کتاب های قبل بی ارزش شوند، اگر کتاب های آمادگی آزمون قبل رو با چاپ جدید مقایسه کنید می بینید همون پرسش ها رو تغییر شکل دادند گذاشتن. تنها نکته در یادگیری لغات اینه که این آزمون مثل تافل برای سنجش زبان نیست، در نتیجه خودتون رو با معنی های دیگه جز معنی اصلی هم آشنا کنید.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین alirezaz
**
نقل قول

09-07-2013, 06:43 PM
دوستان من تقريبا تمامي پست ها رو تو اين سايت خوندم،حقيقتا گيچ شدم،هر كس يه منبع رو مشخص مي كنه، تجربه به من ثابت كرده كه خوندن ١ يا ٢ منبع كامل و دقيق بع
هتر از خوندن چندين منبع به صورت ناقص هستش(البته اين تجربه من در دوران تحصيل هست نه GRE)
اگر بخواهم به صورت متمركز ١يا ٢ منبع رو بخوانم،براي ازمون جديد بهترين منابع براي مطالعه چيه؟؟
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-07-2013, 09:46 PM
(09-07-2013, 06:43 PM)'alirezaz' نوشته: دوستان من تقريبا تمامي پست ها رو تو اين سايت خوندم،حقيقتا گيچ شدم،هر كس يه منبع رو مشخص مي كنه، تجربه به من ثابت كرده كه خوندن ١ يا ٢ منبع كامل و دقيق بع
هتر از خوندن چندين منبع به صورت ناقص هستش(البته اين تجربه من در دوران تحصيل هست نه GRE)
اگر بخواهم به صورت متمركز ١يا ٢ منبع رو بخوانم،براي ازمون جديد بهترين منابع براي مطالعه چيه؟؟

اگر وقت دارین، بیشتر از یکی 2 منبع رو می رسین بخونین، کامل و دقیق، ولی اگر محدودیت زمان دارین پیشنهاد من برای منابع GRE توی مدت محدود اینه، البته این فقط نظر منه و بهتره دوستان باتجربه تر هم نظر بدن:
1- 1100 (کلاً کلمه خوندن برای GRE که انتهایی نداره و هرچی بیشتر بهتر، ولی سعی کنید دست کم 1100 رو بخونین.)
2- وربال رو از کاپلان بخونید. (اگه به هر دلیلی نمی رسین 1100 رو کامل بخونین، یه چیزی حدود 200 تا کلمه آخر کاپلان هست، که خیلی ضروریه، اونو حتماً حتماً بخونین)
3- کوانتیتیتیو رو از آفیشیال گاید بخونین.
4- برای آنالیتیکال رایتینگ حتماً نمونه ببینین، یه دفترچه راهنمای رایگان تو سایت ETS هست، نمونه های خوبی داره.
تو کمتر از یه ماه (تمام وقت) با این برنامه، نتیجه نسبتاً خوبی می شه گرفت، البته هرچی بیشتر بتونین وقت بذارین، و منابع بیشتری رو علاوه بر اینها کار کنین، نتیجه بهتری می می گیرین، ولی این بنظر من برنامه فشرده ایه که حداقل های لازم برای یه نمره مناسب GRE رو می پوشونه.
موفق باشین

نقل قول  

آفلاین sara-dz
**
نقل قول

11-07-2013, 12:28 AM
سلام برای کسی که حداقل وقت رو داره با توجه به انجام پایان نامه چه کتابی  رو پیشنهاد میکنید؟؟
دوم این که برای 2013 باید کتاب های revise  رو بخونیم ؟؟ مگه نه؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 28 بعدی »