عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران راهنما و قوانین استفاده از انجمن v
1 2 بعدی »
مشاوره برای ایجاد یک موضوع

صفحه‌ها (5): 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره برای ایجاد یک موضوع
آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-11-2011, 03:59 AM
در صورت عدم اطلاع از اینکه یک تاپیک تکراری هست یا نه و اینکه مورد نیاز هست یا نه و اینکه مکان مناسبش کجاست میتونید در این تاپیک مطرح کنید.
این بیشتر برای اعضایی هست که هنوز به قوانین و فرهنگ حاکم بر این سایت خیلی تسلط ندارند.
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-11-2011, 04:01 AM
به عنوان اولین پست خودم یه سوال دارم:
ما در انجمن پذیرش تاپیکی به نام "هیچ اطلاعی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم" داریم
خب من الان میتونم به جرئت بگم خیلی از پذیرش دکترا اطلاع ندارم و میخام شروع کنم ، واسه همین فکر میکنم که بشه اونجا یه تاپیک زد با نام "سوالات اولیه و کلی در مورد پذیرش در مقطع دکترا"
نظر دوستان چیه؟
مرسی Smile

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

18-11-2011, 12:14 PM

قبل از هر چیزی باید توضیح بدم که کاربران برای ایجاد موضوع احتیاجی به اجازه گرفتن از کسی ندارند و تا وقتی موضوعات‌شون بر خلاف مقررات فروم نباشه، کسی بهشون معترض نخواهد شد و موضوع فعلی صرفا برای کاربرانی هست که خودشون تمایل دارند قبل از ایجاد موضوع با بقیه مشورت کنند.
spt عزیز
موضوع پیشنهادی شما موضوع خوبیه، فقط یک نکته کوچیک اگر رعایت بشه خیلی خوبه. همون طور که می‌دونی سعی ما بر اینه که تا حد ممکنه موضوعات رو خاص کنیم و از ایجاد موضوعات کلی بپرهیزیم. این مساله در قوانین فروم هم گفته شده. به همین خاطر اگر قسمت «کلی» رو از عنوان موضوع حذف کنید بسیار بهتر خواهد شد. یعنی عنوان موضوع «سوال‌های اولیه در مورد پذیرش در مقطع دکترا» باشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

05-12-2011, 03:51 AM
به نظر من این سایت نیاز به یک واژه نامه داره که اولا همه ی مصرف کننده ها به یه ادبیات مشترک برسن و دوما خیلی از مسایل و مشکلاتی که ناشی از ندونستن یک کلمه هست از بین بره و سوما یه سری از لغت ها که معمولا خارجی هست (مثل دارالترجمه یا ایمپکت فکتور) مترادف مناسبی براش پیدا کنیم...

این به نظر من میتونه ادبیات به کار رفته در سایت رو یکم غنی تر و یک دست تر کنه و البته کار ارزشی محسوب میشه....
امروز وقتی داشتم یه پست دیگه ای رو مینوشتم (مثلا همین کلمه ی پست که فارسی نیست) این فکر به ذهنم رسید... ما داریم یه کار تخصصی میکنیم با ابعادی خیلی خیلی وسیع و حتی کتاب های نیمچه تخصصی هم آخرش یه واژه نامه دارن!! من دقیقا یادمه که خیلی وقت ها یه سری حتی معنی اپلای رو هم نمیدونستن (هم لفظی و هم توضیحی) و من خودم الان خیلی از لغات رو به نظرم مناسبش رو استفاده نمیکنم!! و البته البته که خیلی عالی میشه اگه برای یه سری لغات همه ی اعضا یک واژه رو به کار ببرن (مثل پروپوزال یا تز! سی وی!!!) نه معنی واحدی براشون داریم نه کلمه ی واحد!

البته به نظرم فروم خیلی مناسب نیست براش و نمیدونم میشه نرم افزار خاصی براش توی سایت گذاشت یا نه!! اگه نشه شاید بشه یه صفحه ی خالی فقط لغت و معنی بزاریم...

نظر دوستان عزیزم؟ Smile

نقل قول  

آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

05-12-2011, 04:18 AM
شاهین منظورت همچین چیزی است؟
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...8%B1%D8%B4
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

07-12-2011, 11:01 PM
دقیقا منظورم از واژه ها همین بود اما اینکه معادل فارسی براشون پیدا کنیم که تنها یک کلمه باشن توی اون تاپیک انجام نشده...
نمیدونم چطوری میشه اجراش کرد...

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

08-12-2011, 12:11 PM
اگر پیشنهاد کلمات مناسبی دارید، در همون تاپیک می‌شه اجراش کرد. به این صورت که بعد از کلمه انگلیسی، معادل فارسی نوشته می‌شه و بعد در ادامه توضیحاتی که در حال حاضر وجود داره آورده می‌شه. فقط می‌مونه معادل فارسی پیدا کردن برای همه‌ی این واژه‌ها که اون رو باید از دوستانی که در ادبیات سررشته دارند مثل خود شما کمک گرفت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-12-2011, 06:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-12-2011, 06:59 PM توسط amirhossein.gh.)
دوستان عزیزم، من میتونم گروه کاربری مثلا برای برق یا آیلتس یا تحصیل در آمریکا درست کنم ؟
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

09-12-2011, 11:05 AM
امیرحسین جان
منظورت از گروه کاربری دقیقا چیه؟ ما اینجا چنین امکانی برای ایجاد گروه‌ نداریم.

نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-12-2011, 01:54 PM
اکی گرفتم!
منظورم همون گروه ها بود تو AA مثلا گروه آیلتس و تحصیل در آمریکا و ....
آخه به این دلیل ازت پرسیدم چون دیدم لینکش کنار صفحه کاربریم هست و مثل اینکه قابلیتش هست
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): 1 2 3 4 5 بعدی »