عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
« قبلی 1 2
مسائل پیرامون ارسال مقالات و نرم افزارهای بدون License در ایران

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل پیرامون ارسال مقالات و نرم افزارهای بدون License در ایران
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-08-2011, 06:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2011, 06:40 PM توسط Pejman.)
همونطور که می دونید اکثر نرم افزارهای تخصصی رشته ها در ایران کرک شده هستند و license معتبری ندارند. خیلی از پایان های دانشجویان بوسیله این نرم افزارها انجام می شه و طبعاً مقالاتی هم که داده می شه مرتبط با پایان نامه دانشجویان هست.

با توجه به مشکل نداشتن license معتبر، آیا اسم بردن از این نرم افزارها مشکل ساز خواهد شد؟ اصلاً در ژورنال ها کسی از فرستنده مقاله license نرم افزار رو می خواد؟

من خودم برای کنفرانس ASME آمریکا که مقاله فرستادم به صلاحدید استاد اصلاً اسمی از نرم افزاری که استفاده کردم (نرم افزار Fluent) نبردم. اما الان که می خوام برای ژورنال مقاله بفرستم و متاسفانه استادم هم فوت کرده، نمی دونم بازم این کار رو بکنم یا مشکلی نداره. چون احتمال می دم ممکنه متوجه بشند کار رو با نرم افزار انجام دادم و اونطوری فکر کنم بدتر می شه.

نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-08-2011, 08:25 PM
(31-08-2011, 06:39 PM)Pejman نوشته: همونطور که می دونید اکثر نرم افزارهای تخصصی رشته ها در ایران کرک شده هستند و license معتبری ندارند. خیلی از پایان های دانشجویان بوسیله این نرم افزارها انجام می شه و طبعاً مقالاتی هم که داده می شه مرتبط با پایان نامه دانشجویان هست.

با توجه به مشکل نداشتن license معتبر، آیا اسم بردن از این نرم افزارها مشکل ساز خواهد شد؟ اصلاً در ژورنال ها کسی از فرستنده مقاله license نرم افزار رو می خواد؟

من خودم برای کنفرانس ASME آمریکا که مقاله فرستادم به صلاحدید استاد اصلاً اسمی از نرم افزاری که استفاده کردم (نرم افزار Fluent) نبردم. اما الان که می خوام برای ژورنال مقاله بفرستم و متاسفانه استادم هم فوت کرده، نمی دونم بازم این کار رو بکنم یا مشکلی نداره. چون احتمال می دم ممکنه متوجه بشند کار رو با نرم افزار انجام دادم و اونطوری فکر کنم بدتر می شه.
در بعضی مقالات دیدم که فقط به فرمولهای آماری که برای محاسبه استفاده شده اشاره شده و نتایج تحلیل آماری بدون ذکر نرم افزار مورد استفاده آورده شده. البته ممکنه بسته به رشته فرق داشته باشه، در بعضی سایتها وقتی نسخه جدید عرضه میشه نسخه های قدیمی تر برای دانلود رایگان در سایت مربوطه قرار داده میشه یا نسخه trial اون قابل دانلود هست. ممکنه اشاره به trial یودن نرم افزار یا ذکر version نرم افزار این مشکل رو حل کنه ؟

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

31-08-2011, 08:35 PM
این نرم افزاری که من استفاده کردم نسخه trial نداره و می دونم خیلی خیلی گرونه. قیمت دقیقش رو نمی دونم البته.

من هم می تونم به نرم افزار اشاره نکنم، اما با توجه به اینکه کلی شکل و نمودار و جدول از این نرم افزار برای تحلیل نتایج استخراج می شه، هر چقدر هم آدم بخواد پنهان کاری کنه، احتمالش هست در ژورنال مورد نظر متوجه بشند که این نرم افزار هست و اینطوری فکر می کنم وجهه بدتری داره.

نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

31-08-2011, 08:39 PM
در مورد نرم افزارهایی مثل spss فقط version و سال در بخش مواد و روش ها نوشته می شوند. گاهی هم در منابع اسم شرکت تولیدی و ... را مانند یک مقاله مرجع می نویسند (بدون گواهی خرید). اگر به دستورالعمل نگارش مقاله همون ژورنال مورد نظر مراجعه کنید و چند مقاله چاپ شده رو نگاه کنید هم می تونه کمک کنه.
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

31-08-2011, 08:49 PM
ممنونم از نظراتت ice جان. البته سوالم بیشتر این هست که آیا پیش میاد درخواست license بکنند؟ مقالات قبلی به من کمکی نمی کنه، چون من خبری از داشتن یا نداشتن license اونها ندارم.

نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

31-08-2011, 08:56 PM
(31-08-2011, 08:49 PM)Pejman نوشته: ممنونم از نظراتت ice جان. البته سوالم بیشتر این هست که آیا پیش میاد درخواست license بکنند؟ مقالات قبلی به من کمکی نمی کنه، چون من خبری از داشتن یا نداشتن license اونها ندارم.
شاید بهتره با یکی از مجلات مورد نظرتون از طریق ایمیل این سوال رو به صورت کلی مطرح کنید تا خیالتون راحت بشه.

نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

31-08-2011, 09:09 PM
من تا حالا با چنین موردی برخورد نکردم، ولی با نظر AVA عزیز در مورد پرسیدن از ژورنال کاملا موافقم چون هیچ دو رشته ای یک قانون مشترک ندارند.
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آنلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-08-2011, 09:21 PM
بسیار بعید می‌دونم که ژورنالی از شما درخواست License بکنه. راستش اگر من License هم داشته باشم، هیچ وقت حاضر نمی‌شم که License نرم‌افزار رو برای ژورنال و غیره بفرستم. به عبارت دیگه این که ژورنال از شما درخواست License نرم‌افزار بکنه کار غیرمنطقی هست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

02-09-2013, 09:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-09-2013, 09:42 PM توسط Torkan.)
دوستان ممنون از اطلاعاتتون
من یه سوال دیگه دارم
مدیر ژورنالی تو الزویر این جواب رو به من داد واسه license:
I would like to advise you that the journal did not specify any instructions or requirements regarding software license codes. Please feel free to submit your submission as you have prepared it. However, I can suggest that you be prepared to provide your license code in case the editor asks for it.
حالا میخوام بدونم چون واسه لایسنس یه نفر پیدا کردم تو یه کشور دیگه البته دوستم هستش و میتونه لایسنس بده.حالا بیایم و لایسنس مثلا نخواستن ولی خوب من اگه اسمش رو نیارم بعد دوباره اونا لایسنس بخوان مجبورم اسم دوستم رو بیارم و یه جور در واقع مشکل هستش.اگر هم اسمش رو بیارم و لایسنس نخوان اون موقع هم بیخودی اسمش اومده.
این سوال به این قسمت مربوط هستش و البته سوال به نظرم خوبی میتونه باشه به خصوص واسه افرادی که بدون استاد کار میکنن..چون اون استادی که من دیدم تو دانشگاه ما کار میکنه اسم یه نفر رو همیشه میاره از دانشگاهی در انگلیس که بعدا فهمیدم واسه لایسنس بوده!!!
دوستانی که تو الزویر مقاله دارن به خصوص با نرم افزارهای ansys/abaqus و حتی matlab میتونن کمکی بکنن به ما؟
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

06-09-2013, 02:21 PM
یعنی تا حالا کسی با انسیس یا اباکوس مقاله تو الزویر چاپ نکرده اینجا؟
اگه کرده که خوب ما رم یه راهنمایی بکنه...
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »