عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال مسائل مرتبط با CIIP

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مرتبط با CIIP
آفلاین shahraz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-05-2015, 08:04 PM
(23-05-2015, 08:02 PM)alphinoo نوشته: دوستان ثبت نام تو برنامه CIIP حتما باید انجام بشه ؟
اگه ثبت نام نکنیم اتفاقی می افته یا میتونه تاثیری تو روند پرونده داشته باشه ؟

خير اصلا هيچ ربطي نداره خيالتون راحت
If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse
نقل قول  

آفلاین arioubarzan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-05-2015, 08:58 PM
(23-05-2015, 08:02 PM)'alphinoo' نوشته: دوستان ثبت نام تو برنامه CIIP حتما باید انجام بشه ؟
اگه ثبت نام نکنیم اتفاقی می افته یا میتونه تاثیری تو روند پرونده داشته باشه ؟

به نظر من ثبت نام کن. اینطوری نشون میدی که کامیتمنت داری.  وقتی ویزا آفیس میگه ما تشویقت میکنیم که شرکت کنی به این معنی هست که ترجیحا باید شرکت کنی.
نقل قول  

آفلاین Bretta
نقل قول

23-05-2015, 09:52 PM
(23-05-2015, 09:38 PM)'millan' نوشته: سلام برای من این ایمیل نیامده می گین من ثبت نام کنم یا منتظر ایمیل باشم ؟

کدوم مرحله هستید میلان جان؟
باید مدیکال گرفته باشید
من قبل از ایمیلشون 3 4 روز قبلش رجیستر کردم و اوکی شد.
نقل قول  

آفلاین AlaTiti
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
23-05-2015, 11:40 PM
دوستان، در مورد ثبت نام CIIP، گفتم من هم تجربه خودم را برای تان بگویم.
من رجیستر کردم در سایت مربوطه ولی قسمت آپلود رزومه را اسکیپ کردم. البته سهواً.
بعد که خواستم دوباره رجیتریشن ام را آپدیت کنم، پیام داد که به یکی از 4 دفتر آنها، ایمیل بزنم.
من به دفتر لندن ایمیل زدم. رزومه خودم و همسرم را اتچ کردم و توضیح دادم که مختصر تفاوتی که در رزومه ام موجود است، بدلیل آن است که تصمیم دارم بعنوان کار حرفه ای در کانادا، از مهارت های خاص دیگری جدا از آن شرح وظایف سفت و سختی که در NOC 2131 قید شده، استفاده کنم.
رزومه همسرم را هم فرستادم.
این را هم توضیح دادم که ما برای 23 ژوئن عازم تورنتو هستیم.
فردای آن روز ابتدا یک ایمیل که معلوم بود دیفالت است دریافت کردم که سرمان خیلی شلوغ است و بعدتر با شما تماس خواهیم گرفت.
بعد از یک ساعت، ایمیل خیلی مودبانه و بسیار خوبی بنام خودم که معلوم بود سر فرصت و با دقت نوشته شده دریافت کردم که توضیح داده بود خدمات شان فقط برای پیش از ورود مهاجران به کانادا است و معمولاً برای افرادی توصیه می شود که سه ماه دیگر می خواهند عازم شوند و چون اولین جای خالی که در حال حاضر دارند مال آگوست است، طبعاً دیگر برای ما قایل استفاده نیست. در عوض و با توجه به رزومه من و همسرم، چندین لینک مفید و مرتبط به شرایط ما با توضیح کافی برای مورد استفاده هر کدام از لینک ها، ارسال کرده بودند.
خودم از اینهمه لطف که ما در ایران غالباً به آن عادت نداریم، شوکه شدم.
این را نوشتم که بدانید جریان CIIP واقعاً به منظور کمک و راهنمایی است و صرفاً به خاطر یک تغییر یا تفاوت کوچک در رزومه، بی جهت خود را نگران نکنید و اگر فرصتش را دارید شک نکرده و حتماً از خدمات آنها استفاده کنید.
لینک جدید مشاهده اسپردشیت ایرانیان- مهاجرت اسکیل ورکر کانادا 2014
نقل قول  

آفلاین Bretta
نقل قول

24-05-2015, 12:16 AM
(23-05-2015, 10:06 PM)'millan' نوشته: من مدیکال رکویست شدم و اپدیت دوم رو هم فرستادم می گین ثبت نام کنم؟؟

حتما ثبت نام کنید، امکانی هستی بسیار ارزشمند که به صورت کاملا رایگان برای شما برگزار خواهند کرد، چرا استفاده نکنید؟
دقیقا علت استفاده نکردن از این امکانو متوجه نمی شم...
نقل قول  

آفلاین sama79
**
نقل قول

24-05-2015, 10:03 AM
(23-05-2015, 11:40 PM)'AlaTiti' نوشته: دوستان، در مورد ثبت نام CIIP، گفتم من هم تجربه خودم را برای تان بگویم.
من رجیستر کردم در سایت مربوطه ولی قسمت آپلود رزومه را اسکیپ کردم. البته سهواً.
بعد که خواستم دوباره رجیتریشن ام را آپدیت کنم، پیام داد که به یکی از 4 دفتر آنها، ایمیل بزنم.
من به دفتر لندن ایمیل زدم. رزومه خودم و همسرم را اتچ کردم و توضیح دادم که مختصر تفاوتی که در رزومه ام موجود است، بدلیل آن است که تصمیم دارم بعنوان کار حرفه ای در کانادا، از مهارت های خاص دیگری جدا از آن شرح وظایف سفت و سختی که در NOC 2131 قید شده، استفاده کنم.
رزومه همسرم را هم فرستادم.
این را هم توضیح دادم که ما برای 23 ژوئن عازم تورنتو هستیم.
فردای آن روز ابتدا یک ایمیل که معلوم بود دیفالت است دریافت کردم که سرمان خیلی شلوغ است و بعدتر با شما تماس خواهیم گرفت.
بعد از یک ساعت، ایمیل خیلی مودبانه و بسیار خوبی بنام خودم که معلوم بود سر فرصت و با دقت نوشته شده دریافت کردم که توضیح داده بود خدمات شان فقط برای پیش از ورود مهاجران به کانادا است و معمولاً برای افرادی توصیه می شود که سه ماه دیگر می خواهند عازم شوند و چون اولین جای خالی که در حال حاضر دارند مال آگوست است، طبعاً دیگر برای ما قایل استفاده نیست. در عوض و با توجه به رزومه من و همسرم، چندین لینک مفید و مرتبط به شرایط ما با توضیح کافی برای مورد استفاده هر کدام از لینک ها، ارسال کرده بودند.
خودم از اینهمه لطف که ما در ایران غالباً به آن عادت نداریم، شوکه شدم.
این را نوشتم که بدانید جریان CIIP واقعاً به منظور کمک و راهنمایی است و صرفاً به خاطر یک تغییر یا تفاوت کوچک در رزومه، بی جهت خود را نگران نکنید و اگر فرصتش را دارید شک نکرده و حتماً از خدمات آنها استفاده کنید.

در مورد ثبت نام در CIIP چند تا سوال داشتم
1- چند وقت پس از ثبت نام در CIIP با ما تماس می گیرند و از چه طریقی؟
2- اگه departure تخمینی را آگوست یا قبل از آن اعلام کنیم با ما تماس نمی گیرند؟(با توجه به مطالبی که به شما گفتن)
نقل قول  

آفلاین m_ashari2
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-05-2015, 10:18 AM
(24-05-2015, 10:03 AM)'sama79' نوشته:
2- اگه departure تخمینی را آگوست یا قبل از آن اعلام کنیم با ما تماس نمی گیرند؟(با توجه به مطالبی که به شما گفتن)

دوست عزیز من جواب سوالات شما رو طبق تجربه خودم می‌دم.
حدود 20 الی 30 روز بعد از ثبت نام از دفتر UK/Gulf بهم ایمیل زدند و یه تاریخی رو که حدود دو ماه و نیم بعد از زمان ایمیلشون بود بهم پیشنهاد دادن و گفتن اگر برام مناسبه خیلی سریع پاسخ بدم چون به همین سرعت هم پر می‌شه. احتمال بالا می‌دم اگر برای آگوست قصد رفتن دارید بهتون نرسه (بخصوص الان که تبلیغ هم کردن و مشتری‌هاش زیاد شده) ولی باز هم ضرر نداره ثبت نام کنید و به دفتری که گفتم خودتون ایمیل بزنید(uk-gulf-info@newcomersuccess.ca) و شرایطتون رو بگید شاید جلو انداختن.
نقل قول  

آفلاین Bretta
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-05-2015, 11:18 AM
(24-05-2015, 10:03 AM)'sama79' نوشته:

من که دو سه هفته پیش رجیستر کردم افتادم اگوست.
به نظرم چه لزومی داره بزنید اگوست قراره برید؟
وقتی مشخص نیست.

نقل قول  

آفلاین dr.moloud
**
نقل قول

24-05-2015, 11:49 AM
سلام
من ایمیلciipرو هفته پیش گرفتم ولی هنوز رجیستر نکردم کسی میتونه یکم توضیح بده راجع به این ایمیل؟
نقل قول  

آفلاین sama79
**
نقل قول

24-05-2015, 12:02 PM
(24-05-2015, 11:18 AM)'Bretta' نوشته: من که دو سه هفته پیش رجیستر کردم افتادم اگوست.
به نظرم چه لزومی داره بزنید اگوست قراره برید؟
وقتی مشخص نیست.

من هفته قبل ثبت نام کردم و نمی دونستم که اینقدر سرشون شلوغه و یه تاریخ تخمینی برای آگوست اعلام کردم، و فکر می کنم احتمال تغییرش وجود نداره، شاید بهتر باشه ایمیل بزنم و توضیح بدن که این تاریخ تخمینی بوده و ممکنه لند کردنمون دیرتر هم بشه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »