عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS

صفحه‌ها (16): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 16 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS
آفلاین rasool.mazruee
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-09-2012, 10:00 PM
سلام ممنون از راهنماییت، راستش من الان سرباز هستم، و نمیتونم از کشور خارج شم! و حتما باید تا دی ماه در آزمون تافل هم شرکت کنم، وگرنه همه برنامه هام به هم میخوره!با توجه به اینکه تاریخ بیشتر اپلای ها دی ماه هستش، امکان این هست که من اپلای کنم و بعدش تو امتحان تافل شرکت کنم که احتمالا اولین امتحان بعد از تاریخ 22 دسامبر خواهد بود؟
و سوال دیگه اینکه آیا تاریخ دقیق باز شدن امتحان جدید مشخص هست یا نه؟آیا اصلا احتمال گذاشتن امتحان جدید وجود داره؟
(25-09-2012, 10:51 PM)MaMi نوشته:
سلام دوست من، با توجه به نزدیکی به شروع فصل پذیرش، متاسفانه تمامی مراکز پر شده اند. حالا شما میتونید چند کار انجام بدهید؛
1- هر روز به سایت ETS مراجعه کنید و از طریق پروفایلتون چک کنید ببینید کسی امتحانش رو لغو کرده یا نه که شما بتونید سریع اون جا رو خریداری کنید.
2- من از تعدادی از دوستان شنیدم که در مراجعه حضوری که به سازمان سنجش داشته اند، سازمان گفته که با هماهنگی ETS قراره چند تا تاریخ جدید باز بشود که اگر خوش شانس باشید میتونید در این تاریخ ها ثبت نام کنید. البته معمولا این تاریخ ها در کسری از ثانیه پر میشود!!! Undecided
3- برای امتحان به یکی از کشورهای همسایه (ترکیه، ارمنستان، دبی، آذربایجان) مراجعه کنیدس
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

26-09-2012, 10:18 PM
(26-09-2012, 10:00 PM)rasool.mazruee نوشته: سلام ممنون از راهنماییت، راستش من الان سرباز هستم، و نمیتونم از کشور خارج شم! و حتما باید تا دی ماه در آزمون تافل هم شرکت کنم، وگرنه همه برنامه هام به هم میخوره!با توجه به اینکه تاریخ بیشتر اپلای ها دی ماه هستش، امکان این هست که من اپلای کنم و بعدش تو امتحان تافل شرکت کنم که احتمالا اولین امتحان بعد از تاریخ 22 دسامبر خواهد بود؟
و سوال دیگه اینکه آیا تاریخ دقیق باز شدن امتحان جدید مشخص هست یا نه؟آیا اصلا احتمال گذاشتن امتحان جدید وجود داره؟
الان سرباز هستید؛ یعنی مشمول هستید یا دارید خدمت میکنید در نظام؟ شما اگر مشمول باشید هم میتوانید با ارائه برگه شرکت در امتحان، از کشور خارج شوید و اگر سرباز هم باشید باز با ارائه همین برگه میتوانید از کشور خارج شوید (البته مراحلش پیچیده تر میشود). میتوانید این بحث رو در این تاپیک پیگیری کنید.
جواب سوال شما بستگی به جواب دپارتمانی دارد که میخواهید اپلای کنید ولی دانشگاه ها امتحان مجدد رو قبول خواهند کرد، منظور این است که شما امتحان داده باشید و نمره لازم را کسب نکرده باشید ولی بقیه شرایط شما از لحاظ اون دانشگاه خوب باشد، آن زمان قبول خواهند کرد که شما دوباره امتحان بدی ولی با این شرایط، بعید میدونم قبول کنند. Undecided
متاسفانه تاریخ دقیق مشخص نیست، به همین دلیل باید شما تقریبا هر روز به سایت ETS مراجعه کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین night_sing
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-09-2012, 02:11 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-09-2012, 03:53 PM توسط Pejman.)
سلام. من می خوام دسامبر امتحان تافل iBT بدم، ایران که فعلاً بسته است. می شه بگین کدوم کشور اطراف بهتره؟

دلیل ویرایش: تبدیل از پینگلیش به فارسی
نقل قول  

آفلاین hoorya
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-09-2012, 03:43 PM
سلام.میخاستم بدونم امتحان بعدی تافل کی هستش؟فعلا که به سایت etsکه میرم زده تا 30 سپتامبر سایت باز نمیشه.یعنی امتحان ها بعد از اون تاریخ دوباره شروع میشن ؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

30-09-2012, 03:46 PM
(30-09-2012, 03:43 PM)hoorya نوشته:
سلام.میخاستم بدونم امتحان بعدی تافل کی هستش؟فعلا که به سایت etsکه میرم زده تا 30 سپتامبر سایت باز نمیشه.یعنی امتحان ها بعد از اون تاریخ دوباره شروع میشن ؟
سلام دوست من. تمامی تاریخ های آزمون TOEFL تا آخر دسامبر پر شده است و صندلی خالی موجود نیست، ولی معمولا هر امتحان، حدود 3-2 ماه قبل، برای ثبت نام باز می شود.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین salazar716
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

11-12-2012, 04:02 PM
ماه مارس هم دیگه به سلامتی پر شد!
من نمیدونم ملت اون موقع واس چی میخوان امتحان بدن؟!!
یک سوال دارم، الان که ووچر به سلامتی و میمنت دیگه گیر نمیاد...به فرض اگر هم بود بهتره با ووچر ثبت نام کنیم یا مستر کارت و ویزا کارت؟ دنگ و فنگ نداره مستر کارت؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-12-2012, 04:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-12-2012, 04:24 PM توسط MaMi.)
(11-12-2012, 04:02 PM)salazar716 نوشته: یک سوال دارم، الان که ووچر به سلامتی و میمنت دیگه گیر نمیاد...به فرض اگر هم بود بهتره با ووچر ثبت نام کنیم یا مستر کارت و ویزا کارت؟ دنگ و فنگ نداره مستر کارت؟
ووچر هست فواد جان، ولی به قیمت 645 هزار تومان!! بنظرم اگر امکان پرداخت با مستر کارت رو داری این کار رو انجام بده (با فرض اینکه دلار رو 3500 تومانی هم حساب کنند) باز هم از قیمت ووچر اعلام شده ارزون تر است.
نقل قول  

آفلاین salazar716
نقل قول

12-12-2012, 10:11 PM
درود.
میگم که، به یکی از رفیقام گفتم بره دانشگاه شمال آمل، بپرسه واقعا مارس پر شده یا هنوز باز نشده، طرف هم گفت که مارس هنوز اعلام نشده، 3 و 24 فوریه هم خالیه!
ولی میری تو سایت ETS هیچی نگفته...!!!!
من که نفهمیدم یعنی چی!!! کسی میتونه تحلیل کنه موضوع رو؟!
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

12-12-2012, 10:38 PM
(12-12-2012, 10:11 PM)salazar716 نوشته: درود.
میگم که، به یکی از رفیقام گفتم بره دانشگاه شمال آمل، بپرسه واقعا مارس پر شده یا هنوز باز نشده، طرف هم گفت که مارس هنوز اعلام نشده، 3 و 24 فوریه هم خالیه!
ولی میری تو سایت ETS هیچی نگفته...!!!!
من که نفهمیدم یعنی چی!!! کسی میتونه تحلیل کنه موضوع رو؟!
خب ببخشید قضیه رو باز کن لطفا! یعنی این غیرطبیعیه مارچ اعلام نشده؟ خب زوده اعلام نشده دیگه! بعد فوریه هم خالی داره خب مشکل چیه؟
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین salazar716
نقل قول

12-12-2012, 11:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-12-2012, 11:07 PM توسط salazar716.)
(12-12-2012, 10:38 PM)blur نوشته: خب ببخشید قضیه رو باز کن لطفا! یعنی این غیرطبیعیه مارچ اعلام نشده؟ خب زوده اعلام نشده دیگه! بعد فوریه هم خالی داره خب مشکل چیه؟
آخه 16 مارچ جیرفت باز بود، خودم دیروز دیدم!
اگه فوریه خالی داره، وقتی تو پروفایل ETS من سرچ کنم واسه آمل این تاریخ باید بیاد دیگه،
ولی میگه no seat available یه همچین چیزایی...
واسه عراق و اینا تا 30 مارچ هم باز هست...
الان من گیج شدم، اینا واسه من doesn't make any sense تشیف داره!
یکی من رو از این حالت قاراشمیش در بیاره لطفا!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (16): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 16 بعدی »