عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش در مقطع کارشناسی مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-08-2012, 06:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-08-2012, 06:54 PM توسط MaMi.)
(08-08-2012, 06:21 PM)brotherhood نوشته: یک سوال داشتم ...
این ریزنمرات رو که باید از مدرسه بگیریم و ببریم سافرت مهر کنه مدرسه فقط برای تاییدش یک مهر میزنه روش ...
شما ریزنمرات رو از مدرسه میگیری و میبری ادراه آموزش و پرورش منطقه مربوطه و اونجا تائید می کنند و بعد ادامه قضایا. ضمن اینکه این تائید و مهر کردن ریزنمرات کار پیچیده یا غیرممکنی نیست اصلا، در نهایت هم کار شما در حدود 10 دقیقه طول خواهد کشید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین hosein_hnd
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-09-2012, 02:33 PM
سلام من دانشجوی ترم اخر کاردانی مکانیکم و پدرم در آلمان اقامت داره می خواستم بدونم برای پذیرش گرفتن چکار باید بکنم .تشکر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-09-2012, 02:56 PM
(26-09-2012, 02:36 PM)hosein_hnd نوشته: سلام من دانشجوی ترم آخر کاردانی مکانیکم پدرم در المان اقامت داره میخواستم بدونم برای کارشناسی چطور باید پذیرش بگیرم
تنها راهش اینه که برای ویزای همراه اقدام کنید و اونجا وارد دوره های المانی شوید و از ابتدا لیسانس را بخونید. تا اونجا که اطلاع دارم کاردانی رو نمی پذیره. و اگر وقت دارید که به کلاسهای المانی در تهران تشریف ببرید موسسات گوته یا okf و با اخذ مدرک B1 برای دانشگاهها اقدام نمایید (البته اگر بخواهید به المانی درس بخونید، چون لیسانس بیشتر به این زبان برگزار میشه)
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mahnam
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-10-2012, 04:51 PM
واسه ورود به دوره ی کارشناسی دقیقا کدوم معدل نیاز هست؟(معدل کل متوسطه یا سال سوم یا فقط کتبی سوم یا پیش دانشگاهی)
کدوم مدرک واسه ترجمه مورد نیاز هست؟
وقتي زندگي چيز زيادي به شما نمي دهد به دليل آنست كه شما هم چيز زيادي از او نخواسته ايد
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-10-2012, 07:18 PM
(24-10-2012, 04:51 PM)mahnam نوشته: واسه ورود به دوره ی کارشناسی دقیقا کدوم معدل نیاز هست؟(معدل کل متوسطه یا سال سوم یا فقط کتبی سوم یا پیش دانشگاهی)
کدوم مدرک واسه ترجمه مورد نیاز هست؟
من در پستم در صفحه قبل توضیح دادم. البته بهتر هست که در این مورد به سایت دانشگاه مراجعه کنید. مثلا این لینک که مال دانشگاه Penn State هست نوشته که ریز نمرات تمام سال های دبیرستان بعلاوه مدرکش باید ترجمه بشه. در مورد معدل که من چیزی ندیدم ولی مثل سایر مقاطع تحصیلی در این مقطع هم نمرات دروس تخصصی مورد توجه هستند.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین jake
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-12-2012, 10:33 AM
با تشکر از این فروم زیبا و خوبتون

راستش یک سوالی داشتم این که امکان داره برای مقطع کارشناسی یا همون لیسانس برای پذیرش اقدام کرد البته بدون پیش دانشگاهی !!!؟؟؟؟؟

هدف یکی از دانشگاه های آمریکا هستش مهم نیست دانشگاهش خوب باشه یا افتضاح مهم فقط پذیرش هستش اگر امکان داره ممنون میشم راهنمایی کنید.
\\\\\\\\\\\//////////
| MY dream is to be FREE |
///////////\\\\\\\\\\
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-12-2012, 12:30 PM
به طور کلی امکان گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی برای دانشجویان خارجی در امریکا وجود داره، ولی فکر می‌کنم که برای پذیرش لیسانس نیاز به گذروندن دوره ۱۲ ساله مدرسه هست و به همین خاطر حدس می‌زنم که پیش دانشگاهی لازمه. اگر سایت یکی دو تا از دانشگاه‌هایی که مدنظر دارید رو چک کنید شاید اطلاعات دقیق‌تری در این زمینه بدست بیارید.

ضمنا به احتمال زیاد شما باید امتحان SAT هم بدید، چون خیلی از دانشگاه‌ها به این امتحان برای پذیرش کارشناسی نیاز دارند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین esf
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-06-2013, 11:41 PM
بازم سلام من خیلی مشتاقم که بدونم چطوری میتونم ویزای تحصیلی بگیرم و چ قدر هزینه لازمه کلا چه مراحل و مدارکی داره لطفا و خواهشا کامل توضیح بدین.من دیپلم گرافیک دارم و میخام برای ورود به دانشگاه به امریکا برم  ولی هیچ اطلاعاتی ندارم.از زندپی یکنواخت و کسل کننده خستم از بودن اینجا خستم.
نقل قول  

آفلاین esf
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-06-2013, 11:49 PM
سلام ایا رشته های کاردانی نمیتونن وارد دانشگاه های امریکا بشوند؟من گرافیکم دیپلم
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
12-06-2013, 01:14 AM
(11-06-2013, 11:41 PM)'esf' نوشته: بازم سلام من خیلی مشتاقم که بدونم چطوری میتونم ویزای تحصیلی بگیرم و چ قدر هزینه لازمه کلا چه مراحل و مدارکی داره لطفا و خواهشا کامل توضیح بدین.من دیپلم گرافیک دارم و میخام برای ورود به دانشگاه به امریکا برم  ولی هیچ اطلاعاتی ندارم.از زندپی یکنواخت و کسل کننده خستم از بودن اینجا خستم.

سلام 

دوست عزیز لطفا ابتدا جزوه راهنمای گرفتن پذیرش رو مطالعه بفرمایید. شما ابتدا باید پذیرش بگیرید بعد به فکر ویزا باشید. سایر پست های این تاپیک رو هم مطالعه بفرمایید.
در مورد مدارک شما باید سایت دانشگاه مورد نظر رو بررسی کنید معمولا مدارک مورد نیاز نمره آزمون زبان و ترجمه ریز نمرات پیش دانشگاهی و دبیرستان شما هست. (پست های بالایی رو ملاحظه کنید لطفا)
این تاپیک رو هم مطالعه بفرمایید کمکتون میکنه. 

هزینه بسته به دانشگاه متفاوت هست و معمولا برای دانشجویان خارجی در ابتدای ورودشون امکان گرفتن کمک هزینه زیاد نیست. (برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به این تاپیک و همچنین این تایپک)
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »