عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش در مقطع کارشناسی مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی
مهمان
Unregistered
نقل قول

14-10-2015, 10:48 PM
سلام دوستان عزيز
من هرچي سايت رو گشتم چيزي در مورد ترنسفر(transfer)نديدم.
ميخواستم بپرسم به طور كلي شرايط ترنسفر شدن، مثلا يك سال يا سه ترم خوندن داخل كشور و بعد درخواست دادن براي ادمه تحصيل تو همون رشته چه چيزهايي هستش؟
ممنون ميشم اگر مثل هميشه كامل جواب بديد
تشكر
نقل قول  

آفلاین muhammed7
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-04-2016, 07:34 PM
سلام.
اگه بخوام برای master اپلای کنم  سربازی رو باید چکار کنم؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-04-2016, 03:21 PM
(06-04-2016, 07:34 PM)muhammed7 نوشته: سلام.
اگه بخوام برای master اپلای کنم  سربازی رو باید چکار کنم؟

سوال شما چندان به این موضوع مرتبط نیست. شما با داشتن پذیرش می‌تونید وثیقه بگذارید و معافیت تحصیلی بگیرید و از کشور خارج بشید. برای توضیحات بیشتر لطفا به انجمن سربازی و خروج از کشور مراجعه کنید. در اون قسمت موضوعات متعددی در این زمینه و مراحل انجام این کار وجود داره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

25-04-2016, 11:43 PM
به نظرتون چند تا مقاله ارائه بدم شانسم برای گرفتن فاند زیاد میشه؟
نقل قول  

آفلاین Sateron
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-07-2016, 05:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-07-2016, 05:29 PM توسط Sateron.)
با عرض سلام و خسته نباشید، من مدرک دیپلم ریاضی فیزیک و پیش دانشگاهی با معدل 17/72 دارم. توی کنکور سراسری هم رتبه 1900 اوردم و کامپیوتر خواجه نصیر قبول شدم. ولی متاسفانه به خاطر یه بیماری مزمن نتونستم ادامه بدم و فقط 14 واحد پاس کردم و بعد از سه سال به ناچار انصراف دادم ولی اخیرن به طور کامل درمان شدم. حالا میخواستم بپرسم با توجه به سنم و این گپ 4 ساله شانس پذیرش گرفتنم چقدره.. در ضمن میتونم گواهی 2 پزشک رو ارائه کنم که بگن من در طول این 4 سال بیمار بودم و الان بطور کامل درمان شدم.. ایا اصلن این گواهی شانس رو بالا میبره، همچنین قبولی توی کنکور سراسری رو بهشون بگم بهتره یا نگم، با تشکر
نقل قول  

آفلاین Developer
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-01-2017, 09:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-01-2017, 09:46 PM توسط Developer.)
با سلام

من 29 سالمه و رشته دبیرستانم علوم تجربی بوده با معدل کتبی دیپلم 10.40 

و الان ترم 3 دانشگاه ازاد در رشته مهندسی نرم افزار هستم و حدود 50 واحد رو پاس کردم

میخواستم اینجا انصراف بدم و برای یکی از دانشگاه های امریکا در مقطع لیسانس اقدام کنم . هر دانشگاهی که شد مهم نیست 

شانس پذیرشم چقدره و ایا به سنم گیر نمیدن ؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

08-01-2017, 10:03 AM
دوست عزیز در کل معدل کتبی مهم نیست معدلل کل سوم و پیش دانشگاهی مهم هست که اگر برای دانشگاه های به شدت عالی (منظور هاروارد و استنفورد و mit)اقدام کنید نتیجه ای نمی گیرید اما دانشگاه های سطح پایینتر هم امکتن قبولی دارید(در صورتی که معدل کل شما بیش از 15 باشه کلا مشکلی ندارید)ولی چیززی که مهمه اینکه شما باید ازمون satشرکت کنید که اونم به زبان انگلیسی در ارمنستان یا ترکیه یا اماران برگزار میشه
موفق باشید
نقل قول  

آفلاین Developer
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-01-2017, 06:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-01-2017, 06:02 PM توسط Developer.)
ازمون SAT بصورت تستی هست ؟

اگر به فرض ازمون SAT بنده خوب نشد دیگه باید قیدش دانشگاه های خارج رو بزنم ؟ 

با توجه به اینکه چندین بار در سال این ازمون برگزار میشه ایا میتونم در طی یک سال بارها در این ازمون شرکت کنم ؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-01-2017, 11:14 PM
@Developer
سلام،
شما 29 ساله هستید، امکان دریافت پذیرش برای شما وجود دارد، البته اگر از پس هزینه‌های زندگی و دانشجویی بر بیایید.
مسئله مهم برای شما پذیرش نیست، بلکه دریافت ویزا است. البته اگر برای ادامه‌ی تحصیل ایالات متحده را انتخاب کرده‌اید.
سایر کشورها سخت‌گیری کمتری دارند، البته منظور من کانادا، آلمان و ... است و نه سوئیس و ... .
وب سایت رسمی SAT
sat.collegeboard.org
با مراجعه به وب سایت با جزئیات این آزمون بیشتر آشنا شوید.
احتمالا محدودیتی برای چندین مرتبه شرکت کردن در این آزمون وجود ندارد.
این ارسال را نیز مطالعه کنید.
معمولا برای کارشناسی کمک هزینه ی تحصیلی برای افراد غیر مقیم وجود ندارد. این موضوع کاملا به وضعیت مالی شما بستگی دارد، اگر وضعیت مناسبی دارید، می‌توانید به کشورهایی از جمله انگلستان مراجعه کنید و حتی کلاس‌های زبان انگلیسی را نیز در همان کشور شرکت کنید و بعد از اتمام این کلاس‌ها به کالج بروید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین maryam.g
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-03-2017, 12:48 AM
سلام
من در حال حاضر در رشته برق در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل هستم و دو ترم رو گذروندم
میشه لطفا به من بگید همچین امکانی هست که یکی از دانشگاه های خارج ا کشور برای ادامه تحصیل من در مقطع کارشناسی در همین رشته منو بپذیره؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »