عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
مالیات بر درآمد دانشجوهای خارجی

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مالیات بر درآمد دانشجوهای خارجی
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 14
01-03-2015, 06:14 AM
در این تاپیک در مورد مالیات بر درآمد دانشجویان خارجی (International Student) و مسائل مرتبط بحث خواهد شد.

کارفرماها موظف هستند که هنگام پرداخت حقوق کارکنان خود (در این مورد دانشجویان)، مالیات مربوطه را کسر و به حساب دولت فدرال و دولت ایالتی واریز نماید (برخی ایالت ها مانند ایالت واشنگتن مالیات بر در آمد ایالتی ندارند و کارفرما فقط مالیات بر درآمد فدرال را می‌پردازد).
در پایان هر سال میلادی، هر فرد موظف است فرم های مالیاتی را پر نماید. در صورتی که کمتر از میزان لازم مالیات داده باشد، باید همراه با فرم های مالیاتی یک چک نیز ارسال کند که مابه‌التفاوت را در وجه اداره مالیات (IRS) می‌پردازد و اگر مبلغ مالیات پرداخت شده به دولت، بیشتر از مقدار محاسبه شده باشد، در فرم‌های مالیاتی درخواست بازگشت مازاد پرداختی (tax return) می‌کند. ميزان ماليات ايالتي بازگشتي با توجه به ایالتی که در آن سکونت دارید، متفاوت خواهد بود. مهلت ارسال این فرم‌ها تا 15 اپریل سال بعد است که روز مالیات خوانده می‌شود.

1- اگر در دوران دانشجویی شاغل نیستید (فاند ندارید) و فرم W-2 را از دانشگاه دریافت نکرده اید، فقط فرم 8843 را باید پر کنید.
2- اگر در دوران دانشجویی شاغل هستید (فاند دارید) و فرم W-2 را از دانشگاه دریافت کرده اید، باید فرم های 8843، فرم 1040NR و فرم 1040 ایالتی که در آن ساکن هستید را پر کنید.

- مالیات فدرال؛ فرم 8843 و فرم 1040NR (دستورالعمل پر کردن فرم)

- مالیات ایالت؛ فرم 1040 هر ایالت که در سایت Department of Revenue هر ایالت قابل دسترسی است

* معمولا International Student Office دانشگاه، برای پر کردن فرم 1040 فدرال، کارگاه هایی برگزار میکند که میتوانید از اون استفاده کنید.
* توجه داشته باشید که در زمان ارسال این پست (سال 2015) امکان فرستادن فرم های tax return فدرال به صورت الکترونیکی برای Non-Resident ها وجود ندارد.
* در صورتی که تنها منبع در آمد شما حقوق دانشگاه است، میتوانید به جای فرم های مفصل مالیاتی (چه در سطح فدرال چه در سطح ایالتی) فرم ساده شده EZ را پر کنید. (یعنی به جای 1040NR فرم 1040NR-EZ).
* تمامی دارندگان ویزاهای F، M و J غیر مقیم یا Non Resident محسوب میشوند (البته دارندگان ویزای F تحت شرایط خاص، از لحاظ "مالیاتی" Resident حساب خواهند شد).
* برای اینکه tax return زودتر به دستتون برسه، توصیه شده که به جای درخواست صدور چک، شماره حساب بانک تون رو بدید تا به حسابتون direct deposite بشه.
* پرداخت مالیات منحصر به دارندگان SSN نیست و در مورد کسانی که SSN ندارند، مالیات توسط Individual Taxpayer Identification Number یا ITIN گزارش می شود. 
* سوابق مالیاتی خود را به دقت نگهداری کنید.
* در پر کردن فرم های مالیاتی، صادق باشید و زرنگ بازی در نیارید!! چون اگر بعد از پایان تحصیل، قصد اقامت و اخذ Green Card امریکا را داشته باشید، یکی از مدارک شما که توسط USCIS بررسی خواهد شد، فرم های tax return شما خواهد بود، بنابراین اکیدا توصیه شده است که برای تنها چند دلار بیشتر، ریسک پذیرفته نشدن درخواست Green Card را نپذیرید (موارد متعدد این مشکل، دیده شده است).

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Ehsan.T
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-07-2015, 10:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-07-2015, 11:00 PM توسط Ehsan.T.)
سلام
یه جا خوندم مالیات تو آمریکا 35% است . این در همه ی ایالت ها و برای همه مشاغل یکسانه ؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-07-2015, 11:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-07-2015, 11:07 PM توسط Torkan.)
(11-07-2015, 10:20 PM)Ehsan.T نوشته: سلام
مالیات در امریکا چند درصد است ؟(به خصوص در مورد فاند دانشجو)
در ایالت های مختلف متفاوت است ؟

درود

در مورد مالیات فدرال حساب بانکی مقدار بسیار ناچیزی خواهد بود. منظورم پولی هست که در حساب saving تون گذاشته اید. نه پولی که از راه کار کردن یا فاند دانشجویی گرفتین.
سوال شما در مورد فاند بود:
اولا بگم که این مقدار بستگی به ایالت داره.
اگر دانشگاه برای شما درس هم رد کنه یعنی شما مشغول به تحصیل باشید حتی اگر یک کورس یک واحدی باشه، شما حدود 14 درصد مالیات فدرال میدید، ولی در غیر این صورت اگر فقط ریسرچ دارید 30 درصد مالیات از شما کسر می شه چون نوع درآمد شما تغییر می کنه. حداقل در ایالتی که من هستم اینطوریه. البته این رو بگم که شما باید فرمهایی پر کنید( به تاپیک مربوطه مراجعه شود) که در این صورت مقداری از پول شما در ماه فکر کنم april به حساب شما برمیگرده. بسته به اینکه چقدر دریافت کردین از 20 تا 70 درصد تکسی که دادین ممکنه برگرده!
اگر اشتباه کردم، لطفا دوستان دیگری که مدت زیادی در آمریکا هستند توضیح بدن.

پ.ن: این چیزی بود که من یک سالی که اینجا هستم دیدم از حساب خودم!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-07-2015, 03:45 AM
(11-07-2015, 11:06 PM)Charming نوشته: درود

در مورد مالیات فدرال حساب بانکی مقدار بسیار ناچیزی خواهد بود. منظورم پولی هست که در حساب saving تون گذاشته اید. نه پولی که از راه کار کردن یا فاند دانشجویی گرفتین.
سوال شما در مورد فاند بود:
اولا بگم که این مقدار بستگی به ایالت داره.
اگر دانشگاه برای شما درس هم رد کنه یعنی شما مشغول به تحصیل باشید حتی اگر یک کورس یک واحدی باشه، شما حدود 14 درصد مالیات فدرال میدید، ولی در غیر این صورت اگر فقط ریسرچ دارید 30 درصد مالیات از شما کسر می شه چون نوع درآمد شما تغییر می کنه. حداقل در ایالتی که من هستم اینطوریه. البته این رو بگم که شما باید فرمهایی پر کنید( به تاپیک مربوطه مراجعه شود) که در این صورت مقداری از پول شما در ماه فکر کنم april به حساب شما برمیگرده. بسته به اینکه چقدر دریافت کردین از 20 تا 70 درصد تکسی که دادین ممکنه برگرده!
اگر اشتباه کردم، لطفا دوستان دیگری که مدت زیادی در آمریکا هستند توضیح بدن.

پ.ن: این چیزی بود که من یک سالی که اینجا هستم دیدم از حساب خودم!

بااحترام،
ترکان

من فقط نکته ای رو اضافه کنم که شما تا وقتی از "لحاظ مالیاتی" به عنوان Non-Resident اون ایالت محسوب میشید، مقدار tax return شما بندرت از 20 الی 25 درصد کل مالیات پرداختی، بالاتر خواهد رفت، یعنی اگر فرض کنیم که شما در سال مالیاتی، حدود 2800 دلار مالیات فدرال وبعلاوه مالیات ایالتی (اگر مالیات ایالتی شامل ایالت محل سکونت شما بشه - به عنوان مثلا GA) پرداخت کرده باشید، حدود 520 دلار به شما برگردونده میشه.
در مورد اینکه کار اگر شما در دانشگاه Teaching باشه یا Research، درصدی که باید مالیات بدید فرق میکنه، من چیزی نشنیدم، چون تا جایی که من اطلاع دارم، درصد مالیات بر اساس مبلغ درآمد هستش نه نوع کاری که انجام میدید (در مورد GA).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-07-2015, 07:35 AM
(12-07-2015, 03:45 AM)MaMi نوشته:
من فقط نکته ای رو اضافه کنم که شما تا وقتی از "لحاظ مالیاتی" به عنوان Non-Resident اون ایالت محسوب میشید، مقدار tax return شما بندرت از 20 الی 25 درصد کل مالیات پرداختی، بالاتر خواهد رفت، یعنی اگر فرض کنیم که شما در سال مالیاتی، حدود 2800 دلار مالیات فدرال وبعلاوه مالیات ایالتی (اگر مالیات ایالتی شامل ایالت محل سکونت شما بشه - به عنوان مثلا GA) پرداخت کرده باشید، حدود 520 دلار به شما برگردونده میشه.
در مورد اینکه کار اگر شما در دانشگاه Teaching باشه یا Research، درصدی که باید مالیات بدید فرق میکنه، من چیزی نشنیدم، چون تا جایی که من اطلاع دارم، درصد مالیات بر اساس مبلغ درآمد هستش نه نوع کاری که انجام میدید (در مورد GA).

درود

Mami عزیز، بله درسته. اصلا فرقی در مورد مالیات برا TA یا RA نیست. منظور من این بود که ظاهرا کسانی که فقط RESEARCH برمیدارن (کورس بر نمیدارن)، کمی مالیات زیادی ظاهرا کسر شده از حسابشون.
باز من میپرسم اطلاع میدم.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-07-2015, 06:42 AM
@Charming
همون طور که در پست اول موضوع توضیح داده شده، حتی اگر از کسی در طول سال به هر دلیلی مالیاتی بیشتر از مقدار قانونی کم بشه، بعد از ارسال فرم‌های مالیاتی در سال بعد مبلغ اضافی برگردونده خواهد شد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
12-03-2017, 02:49 AM
با توجه به اینکه در فصل! پر کردن و ارسال فرم های مالیات هستیم و با توجه به اینکه اکثر دانشجویان خارجی در امریکا باید فرم 1040NR (فرم ویژه Non-Resident ها) رو پر کنند، معمولا دانشگاه ها سایت هایی رو به دانشجویان، پیشنهاد میدن، مثل www.sprintax.com یا www.glaciertax.com - معمولا این سایت ها هم حدود 30-40 دلار فقط برای پر کردن فرم های فدرال میگیرند (اگر فرم های ایالت اضافه بشه، معمولا حدود 25 دلار دیگه هم باید پرداخت کرد). سایت دیگه ای وجود داره به اسم www.olt.com - خدمات این سایت اگر تنها فرم های فدرال رو پر کنید رایگان هست ولی اگر فرم های ایالت رو هم اضافه کنید، جمعا 16 دلار خواهد بود.

پ.ن 0: به خاطر چند دلار بیشتر، زرنگ بازی در نیارید! و فرم 1040NR رو پر کنید.

پ.ن 1: اگر بیشتر از 5 سال در امریکا حضور داشته باشید، میتونید فرم  1040A رو پر کنید - در این مورد و اینکه آیا شرایط پر کردن فرم ها به صورت Resident رو دارید، به سایت IRS مراجعه کنید.

پ.ن 2: من در هر دو سایت sprintax.com و olt.com فرم های مالیاتیم رو پر کردم (به دلیل حس کنجکاوی!) و مبلغ برگشتی که هر دو سایت محاسبه کرده بودند، یکسان بود (با حد رواداری حدود 5 دلار).
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 22-03-2023، 02:32 PM powered by: MyBB, © 2002-2023 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی