عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
قدردانی از مدیران

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
قدردانی از مدیران
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-08-2015, 02:12 PM
بنده هم از همه زحماتی که شهروز بزرگوار از گذشته تا به امروز برای این انجمن بدون هیچ چشم داشتی و با دید منطقی و بیان زیبا توانست خدمت بزرگی به این مجموعه داشته باشه ارزوی بهترین ها رو دارم. امیدوارم یه روز مجدداً ایشون رو در جمع خودمون داشته باشیم.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-08-2015, 03:24 PM
از شهروز عزیز بخاطر همه کمک ها و راهنمایی هاشون تابحال قدردانی می کنم. و امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشن.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-08-2015, 04:05 PM
من هم از شهروز گرامی بخاطر زحمات ایشون در این مدت قدردانی میکنم و براشون آرزوی موفقیت روز افزون دارم.
.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
31-08-2015, 08:23 PM
من هم از شهروز گرامی که مدت زیادی همراه ما بودند و به خصوص در انجمن‌های مقاله‌ و استرالیا زحمات زیادی کشیدند سپاسگزاری می‌کنم.
شهروز جان
امیدوارم که همیشه شاد و سربلند باشی و باقی مراحل تحصیلی هم به خوبی پیش بره و بتونی به اهداف عالی‌ای که داری برسی.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 18
15-11-2015, 09:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-11-2015, 09:44 PM توسط automotive.)
با سلام،
این 100امین پست من هستش که حساب کاربریم به master student تغییر نام میده گفتم که این پست باید مهم باشه.

رسم فروم این هستش که مدیرانی که دیگه نمیتونند با فروم همکاری کنند، اسمشون اعلام میشه و مراسم Farewell  و تشکر و خب گریه و زاری و ناراحتی دوستی که از جمع خارج میشه، برگزار میشه (البته به احترام ایشون هستش و این شکی نیست اما من میخوام نوشدارو بعد از مرگ سهراب نشه البته خدایی نکرده).

من با اجازه ی آقا [b]Babak[/b] بزرگوار که فکر کنم هممون یه جورایی مدیون ایشون هستیم این پست رو میذارم.

rulany  و amirhossein.gh  عزیز شما مدیر نیستید و من شماها رو نمیشناسم اما بابت تمام زحماتی که کشیدید و زمانی که صرف کردید ازتون تشکر میکنم خیلی ممنونم از زحمات بی دریغتون.

آقا بابک این جریان رو راه انداری کردند که پایه و اساس این مجموعه توسط دوستانی چون شما گذاشته شده، Pejman عزیز که کمتری میاد و دوستان قدیمی که من اسم همشونو نمیدونم، با زحمات این دوستان، این فروم تکمیل شده و الآنم کارای سختش تموم شده و کارای آسونش مونده برای ما، آخه بیشتر اطلاعات پایه و تفسیر کتاب ها تغییری نکرده که شما دوستان عزیز زحمت نوشتن و توضیحشون رو کشیدین و ازتون بابت این کار ممنونم.

تشکر خودم را اعلام میکنم از آقایان و خانم های محترم به شرح زیر:

از m0h3n عزیز که چند وقتی هستش که به فروم سر نزده، امیدوارم اوقات شادی رو همراه با سلامتی سپری کنی دوست عزیز.

از Pink Floyd عزیز که پست های ایشون واقعا عالی هستش هم تشکر میکنم ممنونم از شما.

از M1KE بزرگوار .... دوست دارم سکوت کنم در برابر ایشون، برای احترام به ایشون، میگن تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد ، جواب های ایشون فوق العاده عمیق هستش، آدم دوست داره چندین بار سخنان این فرد بزرگ رو بخونه، مایک عزیز، من شمارو نمیشناسم، البته از پست هاتون حدس میزنم همرشته ای باشیم ( مهندسی مکانیک )، فقط میگم ممنونم، متشکرم و خوشحالم از اینکه میتونم از سخنان گرانقدر شما استفاده کنم، ممنونم که هستید، لطفا همیشه بمونید که این فروم بدون شما لطفی نداره.

از [b]فرید[/b] عزیز که راهنمایی های ایشون در زمینه پذیرش راه گشای دوستان زیادی بوده تشکر میکنم.

از [b]Nooshafarin[/b] عزیز که به تنهایی انجمن مهاجرت به کانادا رو مدیریت میکنند و همه میدونیم که این انجمن اعضا و بازدید کننده ی بسیار زیادی داره تشکر میکنم، ممنونم مدیر عزیز .

از [b]nasim1234[/b] عزیز که حضورشون به انجمن ایالات متحده کمک بسیاری کرده تشکر میکنم. دز زمان بسیار کمی، حضور بسیار پررنگی داشتند و دارند البته و کمک شایانی به این فروم داشتند. ممنونم مدیر عزیز.

از [b]nader[/b] عزیز که زحمات زیادی کشیدند، مهمانان زیادی رو پاسخ گو هستد تشکر میکنم. بالاخره بحث سربازی هستش و هزار امید و آرزو. ممنونم

از [b]Mehran28[/b] عزیز بابت تمام زحماتی که کشیدید تشکر میکنم ممنونم بابت زحماتی که کشیدید.

از [b]Emir[/b] عزیز بابت زحماتی که میکشند و امضای قشنگشون ( بیچاره شدم تا با گوگل ترجمش کردم) هم تشکر میکنم، ممنون که هستید.

از [b]eliroz[/b] عزیز بابت صبری که دارند و توضیحات فوق العادشون در بخش نرم افزارها تشکر میکنم، خیلی ممنونم که با کاربران انقدر محترانه رفتار میکنید.

از [b]butterfly[/b] عزیز که در یکی از سخت ترین قسمت ها مدیر هستند و جواباشون بسیار راه گشاست، از شما مدیر عزیز هم بابت برخورد های عالیتون تشکر میکنم.

از [b]Andre[/b] عزیز که هرچی بگم کم گفتم، ممنونم از شما ببخشید انقدر براتون گزارش و نقل و انتقالات میفرستم، خیلی ممنونم بابت احترامی که به نظرات دیگران میذارید.

از تمام مدیران گرامی تشکر میکنم، خیلی دوست دارم این جو آرام و دوستانه رو ممنونم بابت مدیریت هوشمندانه ی شما.( البته از تمامی کاربران گرامی که به قوانین انجمن احترام میگذارند هم تشکر میکنم)

و نوبت میرسه به مدیران ارشد گل و عزیز

از [b]blur[/b] عزیز، بانوی بزرگوار، ممنونم از صبرتون از حوصله ای که به خرج میدین، ممنونم از طرز برخوردتون، ممنونم از اینکه هستید، خیلی احترام زیادی براتون قائل هستم، خیلی خیلی خیلی ممنونم، ببخشید زیاد سوال پرسیدم ازتون، خیلی ممنونم مدیر ارشد عزیز

از [b]ForeverBlue[/b] عزیز که عکس آواتارش هم به آدم آرامش میده، خیلی ممنونم از شما، ممنونم که هستید مدیر ارشد عزیز.

از [b]MaMi[/b] عزیز، آقایون خانوم ها سکوت اجباریست، ... دوست عزیز، بینهایت بابت پست های شما، نرم افزارها، کتاب ها، اصلا نمیدونم از کدوم یکی بگم، بینهایت از شما ممنونم، امیدوارم بهترین ها براتون پیش بیاد مدیر ارشد گرامی.

از [b]Shihan[/b] عزیز که سکوتو باید شکست، باید حرف زد، ایشون یک نفره بیشتر راهنمایی های مربوط به تمام اقصارنقاط اروپا و آسیا رو پاسخ میدن و راهنمایی های و تجربیات ایشون بسیار ارزشمند هستش و بسیار هم فعال هستند، خیلی ممنونم مدیر ارشد گرامی، همیشه شاد باشید.

از تمام مدیران ارشد گرامی بابت زحماتشون تشکر میکنم، خیلی خوبید، ممنونم، امیدوارم با همین روند رو به رشد ادامه بدید.

و با اجازه ی همگی به احترام بزرگ مرد عرصه فرهنگ دانشجویی که تحولی عضیمی در خصوصیت اخلاقی معروف ایرانی ها که عدم کار گروهی هستش ایجاد کرده، به پا میخیزیم،

[b]Babak[/b] عزیز، ازت ممنونم، بالاتر هم گفتم هممون یک جورایی مدیونتیم، خیلی مردی، این هدف بزرگی که بخاطرش فروم رو ایجاد کردی برای اثبات حرفم کافی هستش.
امیدوارم در کنار عزیزانتون در بلاد کفر، زندگیه فوق العاده ای داشته باشید و شک نکنید که این محبت و راه کار هایی که به صورت رایگان در خدمت مردم عزیز ایران رمین قرار میدهید بیجواب نمیمونه، خیلی ممنونم از شما، خدا خودش نگه دار شما و عزیزانتون باشه.

امیدوارم تمام مدیران عزیز جسارت این جانب رو ببخشند، از محضر شریف همتون عذرخواهی میکنم اگر در توضیحات کم و کسری بوده، حلال کنید، ببخشید که بیشتر ننوشتم،

پاینده باشید.

با احترام به همه ی شما عزیزان.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-11-2015, 11:00 PM
من گریه کردم به خاطر پست بالا...
فقط میتونم بگم BRAVO

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
23-11-2015, 11:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-11-2015, 11:49 PM توسط ForeverBlue.)
جا دارد سپاس فراوان داشته باشیم از زحمات الهام گرامی (Eliroz) که در مدت حضورشان در تیم مدیریت و برای انجمنهای زبان انگلیسی و نرم افزار و ... زحمت فراوانی کشیدند.
متاسفانه به دلیل مشغله های کاری فراوانی که ایشان دارند تصمیم گرفتند از حضور در تیم مدیران کناره گیری کنند. از صمیم قلب برای الهام عزیز آرزوی شادی و کامیابی در تمام مراحل زندگی شان را داریم و البته خوشحالیم که ایشان همچنان در فروم حضور خواهند داشت و با اطلاعات خوبی که دارند دوستان را راهنمایی خواهند کرد. Smile
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
24-11-2015, 12:16 AM
سلام 

منم جا داره از زحمات الهام عزیز بابت پست های ارزشمند ایشان نهایت قدردانی روبکنم . امیدوارم مشکلاتشون رفع شده و دوباره در جمع مدیران حضور داشته باشند . 
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 9
24-11-2015, 12:31 AM
الی جان،

ممنون از تمام وقت و انرژی ای که به طور دلسوزانه برای راهنمایی دوستان دیگر صرف کردی. امیدوارم که در ادامه این کمکهای شما در جایی از مسیر زندگی نمایان بشه. 

موفق باشی
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 9
24-11-2015, 02:00 AM
منم به نوبه خودم از شما و همه زحماتی که در راستای ارتقاء سطح فروم داشتید تشکر میکنم

امیدوارم در هر کجا که هستی موفق باشی و باز هم در کنار فروم باشی

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 49 بعدی »