عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
قدردانی از مدیران

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
قدردانی از مدیران
آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
24-11-2014, 01:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-11-2014, 01:27 PM توسط فرید.)
من هم به ایشان خسته نباشید می گویم و امیدوارم که همیشه موفق باشند در عرصه کار و زندگی
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
29-11-2014, 01:03 PM
با تاخیر فراوان! اما من هم از همه ی زحماتی که خالصانه کشیدی تشکر میکنم مهیار جان، به شخصه خیلی از تجربیات و کمکهات استفاده کردم، امیدوارم به هر کاری که مشغولی موفق باشی و سربلند Smile
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 11
01-12-2014, 01:34 AM
pama گرامی،
از زحمت‌ها و وقت زیادی که برای کمک به کاربران سایت گذاشتی و همچنین از روحیه خوب و اهداف بلندی که دنبال می‌کنی سپاسگزارم و برای شما آرزوی شادکامی و پیروزی بیشتر دارم.

pama مدت نسبتا زیادی در انجمن‌های مختلف از جمله انجمن‌های مدارک پذیرش و مقاله در کنار تیم مدیریتی آکادمیاکافه و همیشه از مدیران فعال و پرتلاش سایت بوده‌اند. خوشبختانه ایشون در ماه‌های اخیر مشغول ادامه تحصیل در خارج از کشور شده‌اند، اما متاسفانه به خاطر مشغله‌های زیادی که دارند تصمیم گرفته‌اند که از تیم مدیران جدا بشن. ایشون تلاش زیادی کردند که با وجود مشغله‌ها در کنار ما بمونند، اما متاسفانه در نهایت تصمیم گرفته‌اند که جدا بشن. امیدوارم که این جدایی موقتی باشه و با کمتر شدن کارها باز هم ایشون رو در جمع خودمون ببینیم.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
01-12-2014, 02:09 AM
pama جان 
دوست خوبم ممنون بابت همه کمک ها و مهربانی ها و وقت ارزشمندت 
ایشالا که همیشه موفق و سربلند باشی و به زودی زود دوباره اینجا ببینیمت Smile
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Rainbow  01-12-2014, 02:45 AM
سلام به Pama عزیز
جالبه[img]images/smilies/confused.gif[/img] توام رفتی از جمع روسا. از اونجایی که (فکر کنم) خودم اینجا عضوت کرده بودم خیلی متاسف شدم چون پارتیم ضعیف شد[img]images/smilies/dodgy.gif[/img] البته اکثر مدیران دوستای بسیار خوبی هستن ولی خوب.... . از اونجایی که کاملا در جریان وضعیتت هستم، تصمیمت رو درک می کنم. امیدوارم که همواره سلامت و موفق باشی و البته اینجام فعالیت بکنی که میدونم هر روز میای بازم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 11
01-12-2014, 05:54 AM
من هم از همه تلاش ها و زحمات مهیار و pama عزیز و و وقتی که جهت کمک به دوستان صرف کردند، سپاسگزاری میکنم و برای این دو دوست گرامی، آرزوی موفقیت، پیروزی و سلامتی در همه مراحل زندگی شون رو دارم.
همچنین امیدوارم که با کم شدن مشغله های این دو گرامی، باز هم بتونیم از کمک هاشون در جمع خودمون استفاده کنیم.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

01-12-2014, 11:31 AM
pama عزیز تشکر بابت زحماتت در انجمن و برات آرزوی موفقت در تحصیل و زندگی رو میکنم، موفقباشی دوست خوبم
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-12-2014, 02:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-12-2014, 02:28 PM توسط saaaaam.)
pama جان 
دوست خوبم ممنون بابت همه زحماتی که برای فروم کشیدی 
همیشه محبت شما در قلب همه اعضای فروم باقی می ماند 
مواظب خودت باش انشاله با انرژی دوباره بر گردی
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

01-12-2014, 02:56 PM
pama عزیز منم از زحماتی که برای همه ما کشیدی تشکر می کنم. امیدوارم که تحصیل در خارج رو هم با موفقیت ادامه بدهی.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

01-12-2014, 07:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-12-2014, 07:26 PM توسط M1KE.)
Pama ی عزیز یکی از خوش برخوردترین و دلسوزترین افرادی هستند که من تا به حال باهاشون افتخار آشنایی داشتم. امیدوارم در همه ی عرصه های زندگانی، به ویژه تحصیل، همیشه کامیاب و موفق باشند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 49 بعدی »