عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
قدردانی از مدیران

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
قدردانی از مدیران
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 7
02-01-2014, 02:24 PM
سلام 

من هم ميخواستم از پژمان عزيز و نسيم خانم بابت تلاش هاشون قدرداني كنم و بهترين ها رو براشون آرزو كنم. 
من و پژمان كمي اختلاف سليقه داشتيم اما اين باعث نشد كه من دوستش نداشته باشم و هميشه برام قابل احترام بود و با توجه به اينكه سالها دورادور ميشناسمش از مردان بسيار نيك روزگاره كه كم ميشه مشابه اش رو پيدا كرد.
نسيم خانم هم كه بسيار با اخلاق و در همه ي موارد بسيار بزرگوارانه برخورد ميكردند و جدا اميدوارم اين حسن ُخلقشون هه جا باعث پيشرفت روزافزونشون بشه.از هيچ كمكي دريغ نداشتند و من در ايشون ذره ايي ِكبر و ُنخوت سراغ ندارم و به تمام معني در كمك كردن ايثارگر بودند.  

جدا براي هر دو عزيز كه دينشون رو به فرزندان اين سرزمين اَدا كردند بهترين ها رو آرزو دارم و اميدوارم اين جدايي موقت باشه و باز شاهد فعاليت اين عزيزان باشيم. فرصت رو غنيمت ميشمرم و همين جا سال نو رو به هر دو تبريك و براشون بهترين ها رو آرزو ميكنم. 

[عکس: images?q=tbn:ANd9GcRsXYRwqTT0tGQIQs0dmkR...3lm3QvaBSu]
 I Have Seen Several Events
Coming Up And Forgotten
I Have Witness Prominent Leaders
Rising Up And Forgotten,
I Have Seen Greener Trees
Withering And Drying Up,
   But A Special Person Like You
Will Remain In My Heart For Ever,
Happy New Year To You.
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
15-01-2014, 05:24 AM
خیلی حرفی برای گفتن نمونده...
متاسفم از جداییِ این دو تا عزیز و امیدوارم که دوباره یه روزی توی جمع مدیریت ببینمشون...
پژمان یکی از قدیمی ترین بچه های اینجا بود و همشهری من...   رفیقِ خوب و آدم راحتی که مطمئنم توی زندگیش به بهترین جا ها میرسه به خاطر تمام توانایی هاش و استعداد هاش و تلاش هاش...  

نسیم هم که هم رشته ای من بود، و اونم از مدیرای خیلی قدیمی...   به هر حال خانوم دکتر بودن دردسر های خودشم داره دیگه  Big Grin   مطمئنم که با ما در ارتباط خواهی بود و ما ها رو فراموش نمیکنی...   ما که فراموشت نمیکنیم..   

کلا من دوس ندارم اینجا چیزی بنویسم و الانم خیلی خوشحال نیستم ازین پستم!!  :|   
اما چه میشه کرد که حتی سرو ها نیز همیشگی نیستند...
تمام!
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
28-04-2014, 12:16 AM
از امین گرامی که مدت زیادی در سمت مدیر و مدیر ارشد سایت فعالیت‌های چشم‌گیری داشتند و برای تکمیل مطالب سایت، کمک به کاربران، انجام کارهای مدیریتی، معرفی سایت و ... زحمات بسیاری کشیدند تشکر می‌کنم.
فرصت امین به خاطر مشغله‌های درسی زیادش بعد از خروج از کشور کمتر شده بود و در نهایت تصمیم گرفتند که از تیم مدیران ارشد کناره‌گیری کنند. امیدوارم که کارهای درسی امین به خوبی پیش بره و با کمتر شدن فشار درس‌ها باز هم فرصتش رو داشته باشند که به تیم مدیران سایت بپیوندند.
به پاس زحمات زیاد امین به ایشون عنوان Graduated Hero اعطا شد.

همچنین، مهیار گرامی که از مدیران بسیار خوب و با سابقه سایت در انجمن امریکا بودند، به تیم مدیران ارشد سایت پیوستند. به مهیار تبریک می‌گم و امیدوارم که با تلاش‌های ایشون کیفیت سایت و مطالبش بهتر از گذشته بشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 9
Sad  28-04-2014, 12:36 AM
با سلام
امین جان جا داره من یک تشکر ویژه ازت بکنم چون از زمانی که در ایران بودی خیلی به من لطف داشتی (هم اپلای و هم علمی) و اتفاقا جالبه بگم امین بود که منو به این سایت دعوت کرد. به خیلی ها کمک کردی و امیدوارم که همیشه در زندگیت موفق و سربلند باشی و لطف خدا شامل حال خودت و خانوادت به خصوص همسرت باشه. نه که بری دیگه پیدات نشه ها[img]images/smilies/confused.gif[/img]
از مهیار عزیزم بخاطر تمام تلاشها و جوابهای عالیش تشکر می کنم و امیدوارم که بیشتر از اطلاعات خوبش استفاده کنیم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-04-2014, 01:53 PM
امین عزیز،

ممنون از زحمات در فروم و تیم مدیریت. موفق باشی
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-04-2014, 02:10 PM
من همین الان دیدم ارتقای دوستمون مهیار رو. بهشون تبریک میگمSmile
همچنین از زحمات دوست دیگرمون امین هم تشکر میکنم.Smile

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-04-2014, 05:16 PM
نیاز هست که یک بار دیگه تو این تاپیک از امین عزیز بابت مدیریت و تمام زحماتش تو فروم تشکر کنم و ازشون خواهش کنم که تنهامون نذارن [عکس: smile.gif]
همین طور آرزوی موفقیت برای مهیار عزیز بکنم که مطمئنا تو جایگاه جدیدشون هم مثل قبل در نهایت شایستگی فعالیت خواهند کرد.
سپاس از هر دو بزرگوار Smile
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-04-2014, 07:09 PM
امین جان بهت خسته نباشید می گم. امیدوارم تاثیر مستقیم زحماتت رو در زندگیت ببینی.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-04-2014, 07:18 PM
مرسی امین و خسته نباشید بابت زحمات بسیارت، امیدوارم دوباره و به زودی در جمع خودمون داشته باشیم تو رو و تبریک و تشکر از مهیار بابت قبول مسئولیت Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
28-04-2014, 07:40 PM
امين جان ممنون از زحماتت. با آرزوي موفقيت در همه زمينه هاي زندگيت و اميد به بازگشتت به جمع مديران.
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 49 بعدی »