عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
قدردانی از مدیران

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
قدردانی از مدیران
آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-04-2018, 11:38 AM
محمد عزیز و بزرگوار؛ با تمام وجود از زحمات و کمکهای بی دریغت که خودم به شخصه خیلی ازشون استفاده کردم تشکر میکنم، امیدوارم همیشه سلامت و دلشاد باشی Smile Smile
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

05-04-2018, 12:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-04-2018, 12:33 PM توسط ahmadpashaei.)
(@MaMi) عزیز سلام،
ضمن تبریک سال نو امیدوارم همیشه سلامت و خوشبخت باشی و همچنان با سایت ارتباط داشته باشی. جهت اطلاع جوانترها میگم کمکهای محمد بر می گرده به تقریبا اوایل تاسیس وبسایت (هر دومون به فاصله چند روز اومدیم این سایت Wink ) و در این حدود 6 سال و چند ماهی که اینجاییم دیدم چقدر زحمت کشیده که باعث کمک به چند نفر شده. ضمنا عنوان مشاور سایت رو هم بهت تبریک میگم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

01-11-2018, 06:10 AM
@Shihan
تعداد بسیار زیادی پست و تعداد بسیار بیشتری امتیاز داره و فکر نمی‌کنم نیازی به توضیح در مورد زحماتی که برای کمک به کاربران سایت کشیده داشته باشه. متاسفانه در ماه‌های اخیر به خاطر گرفتاری‌های شخصی و درسی فرصت چندانی برای ادامه فعالیت در سایت نداشته. غیبتش در سایت در این مدت خیلی چشمگیر بوده و جای خالیش حسابی حس می‌شه. من واقعا امیدوارم که با کمتر شدن گرفتاری‌هاش دوباره در کنار خودمون ببینیمش.
پویا جان،
از زحمات بسیار زیادت تشکر می‌کنم و برات بهترین‌ها رو آرزومندم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

01-11-2018, 10:29 AM
پویا جان
دوست عزیز همیشه زحماتی که برای فروم کشیدی در یادمان می ماند امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-11-2018, 10:29 PM
@Shihan

پویا جان به خاطر تمام کمک ها و راهنمایی های خوب و بی دریغت و زحماتت زیادت برای آکادمیا ازت سپاسگزارم و برات آروزی موفقیت و بهروزی دارم. Smile
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

03-11-2018, 10:00 AM
همونطور که دوستان دیگه هم اشاره کردن، پویا مدت خیلی زیادی در این سایت در هر دو زمینه کاربری/مدیریتی فعالیت داشته و تا جایی که به خاطر دارم تنوع اطلاعاتی خیلی خوبی هم در مورد پذیرش از کشورهای مختلف رو ارایه کرده. من هم به نوبه خودم برای پویای عزیز آرزوی موفقیت در زندگانی رو دارم و امیدوارم مشغله هاش در راستای موفقیت بیشترش باشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-11-2018, 04:17 PM
@Shihan
سلام به همه دوستان قدیمی و مدیرای سایت. من هم خسته نباشید به پویای عزیز می گم که حدود 7 سال فعالیت مستمر و کمک رسانی کرده. شوخی نیست! من درسته به دلیل مشغله و کم شدن انرژی دهه بیستم زندگی خیلی کم سر می زنم ولی دوستان قدیمی زیادی هنوز دارن همچنان کمک می کنن و نشا از اراده قوی اونا برای کمک رسانی داره. اعضای جوان فروم باید قدر کمکهای بی دریغ این افراد رو بدونن Smile پویای عزیز یکی از اون افراد ارزشمند هست. امیدوارم همواره موفق، سلامت و خوشبخت باشی.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
13-12-2018, 09:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-12-2018, 09:32 PM توسط Shihan.)
ممنون از همه دوستانی که به بنده لطف داشتن و خیلی خوشحالم که در جمع شما عزیزان بسیار نکات مهمی فراگرفتم.
همچنین از بابک عزیز که اعتماد کرد و بهم این فرصت رو داد که کمک کوچکی کرده باشم تشکر میکنم و همینطور از همه مدیران و رفقا و کاربران عزیز که همراه من بودن سپاسگزارم.
در اخر هم عذرخواهی میکنم اگر مطالب بنده به درستی و دقت همیشگی و مانند روزهای اول همکاری، براشون مفید نبود. امیدوارم یک روزی از نزدیک همدیگر رو ملاقات کنیم.

ایام خوشی داشته باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

13-12-2018, 11:50 PM
(13-12-2018, 09:30 PM)Shihan نوشته: ممنون از همه دوستانی که به بنده لطف داشتن و خیلی خوشحالم که در جمع شما عزیزان بسیار نکات مهمی فراگرفتم.
همچنین از بابک عزیز که اعتماد کرد و بهم این فرصت رو داد که کمک کوچکی کرده باشم تشکر میکنم و همینطور از همه مدیران و رفقا و کاربران عزیز که همراه من بودن سپاسگزارم.
در اخر هم عذرخواهی میکنم اگر مطالب بنده به درستی و دقت همیشگی و مانند روزهای اول همکاری، براشون مفید نبود. امیدوارم یک روزی از نزدیک همدیگر رو ملاقات کنیم.

ایام خوشی داشته باشید

خوش باشی پویا
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

16-12-2018, 10:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-12-2018, 10:02 PM توسط ForeverBlue.)
(13-12-2018, 09:30 PM)Shihan نوشته: ممنون از همه دوستانی که به بنده لطف داشتن و خیلی خوشحالم که در جمع شما عزیزان بسیار نکات مهمی فراگرفتم.

ایام خوشی داشته باشید

شاد باشی دوست قدیمی
بهترین‌ها را برات آرزو دارم و یقین دارم پاداش تمام زحماتی که کشیدی را خواهی گرفت.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 بعدی »