عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
قدردانی از مدیران

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
قدردانی از مدیران
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 5
23-11-2017, 10:52 AM
@eliroz

از شما مدیر گرامی بابت حضور فعال و طولانی مدت در فروم تشکر می‌کنم و بهترین‌ها را برای شما آرزومندم.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

28-11-2017, 10:35 PM
ً@eliroz

دوست عزیز، رفتین؟!
به هر روی من هم تشکر میکنم از اینکه پلی هر چند کوچک ساختین برای افرادی که انسوی رودخانه مردد بودند برای گذر ازش.

ارادت،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-11-2017, 07:51 AM
@eliroz

الی عزیز، منم تشکر میکنم از همه زحماتی که کشیدی و زمانی که برای کمک به دوستان صرف کردی. امیدوارم در همه مراحل زندگی، موفق، پیروز و سلامت باشی Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

15-03-2018, 07:07 AM
محمد (@MaMi) قبل از شروع تحصیلش در خارج از ایران به عضویت تیم مدیران در اومد و در طول تحصیل در خارج از ایران و حتی مدتی بعد از فارغ‌التحصیلی در کنار آکادمیاکافه باقی موند. مدت همکاری محمد در سمت مدیر و مدیر ارشد آکادمیاکافه به شش سال می‌رسه. محمد اطلاعات بسیاری از منابع مطالعاتی گرفته تا مسائل مختلف مرتبط با گرفتن پذیرش، ویزا، و زندگی در خارج از کشور رو به اشتراک گذاشته. مدیران و کاربران بسیار زیادی در هفت سالی که آکادمیاکافه راه‌اندازی شده با ما همکاری کرده‌اند، اما فکر نمی‌کنم هیچ کدوم از کاربران یا مدیران ما به اندازه محمد در کنار آکادمیاکافه مونده باشند. محمد به خاطر مشغله‌های کاری و به قول خودش به خاطر قدیمی شدن اطلاعاتش تصمیم گرفته که از تیم مدیریت کناره‌گیری کنه. زحمات بسیار زیاد محمد و تاثیر زیادی که بر آکادمیاکافه گذاشت غیرقابل انکاره و واقعا نمی‌شه به هیچ وجه از زحماتی که محمد کشید به اندازه کافی قدردانی کرد.

محمد عزیز امیدوارم که همیشه شاد و تندرست و موفق باشی. از همه زحماتت واقعا ممنونم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

15-03-2018, 10:01 AM
@MaMi

محمد عزیز سلام

در آستانه سال نو منتظر خبرای خوب بودم نه.... Sad

حجیم ترین و به روزترین منابع انجمن آزمونهای خارچی رو تو upload کردی؛ خیلی خیلی ممنونم به من که خیلی کمک کرده مطمئنا برای سایرین هم خیلی مفید بوده Smile  (اطلاعاتت به روزه و قدیمی هم نیست Big Grin )

من از زمانیکه وارد این فروم شدم، همیشه از راهنماییها و پستای پر محتوای تو استفاده کردم. پر واضحه که خروج افراد با تجربه ای مثل تو از تیم مدیریتی، که به عنوان یکی از وزنه های اصلی هستی، کار رو برای بقیه سنگین تر خواهد کرد و نبودنت به شدت به چشم خواهد اومد، اما به هر صورت زندگی است دیگر و مشغله هاش....
امیدوارم هر جا هستی همیشه شاد و سلامت باشی و بهترین ها نصیبت بشه.

ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

15-03-2018, 10:29 AM
@MaMi

سلام
تشکر می‌کنم از تمامی زحمت‌های شما در این سمت و انتقال تجربیات ارزشمندتون.
امیدوارم که زندگیتون پر از خوبی و شادی باشه و همانطوری که دست ما رو برای کمک گرفتید، خداوند نیز دست شما را بگیرید و در هر زمینه‌ای که دوست دارید به بهترین‌ها برسید.

خداوند پشت و پناه شما باشد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
17-03-2018, 12:25 AM
اگرچه این بازنشستگی با توجه به افزایش مشغله ها و عوض شدن سبک زندگی در نهایت اجتناب ناپذیره ولی در هر حال آکادمیاکافه هم یکی از مفیدترین مدیران/کاربران خودش رو از دست میده. امیدوارم ارتباط محمد عزیز با سایت به شکلی یا زیر عنوان دیگه ای حفظ بشه. دستاوردها و فعالیت های محمد در آکادمیاکافه تقریبا برای هر کسی که به بخش منابع آزمون های زبان سر زده باشه قابل لمسه و پوشیده نیست و به اصطلاح مقالات زیادی در این زمینه چاپ شده (!) به همین دلیل شاید بد نباشه اشاره کنم که محمد قبل از فعالیت در این سایت، چند سالی هم در وبسایت مشابه دیگه ای فعالیت کرده و افراد زیادی از راهنماییهاش به ویژه در زمینه آزمون های زبان استفاده کردن  (اسم کاربریش رو نمیگم ولی اگر درست به خاطرم مونده باشه اولش با smo شروع میشد و آخرش هم با nabav تموم میشد!). محمد در بخش مدیران هم بسیار فعال هست و به ویژه زمانی که Foreverblue هم در بخش مدیران حضور فعالی داشت، فعالیت هاشون طبق فرآیند همجوشی به صورت نمایی هم افزایی می کرد و شخصا گاهی دلم برای اون روزها تنگ میشه.

Mami عزیز امیدوارم ارتباطت همچنان با سایت حفظ بشه و در هر صورت، برات آرزوی موفقیت و کامیابی در زندگانی رو دارم.

ارادتمند/م
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-03-2018, 04:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-03-2018, 07:33 PM توسط Torkan.)
@MaMi

امید داشتم که دروغ 13 بوده باشه چند روز زودتر!

همیشه غمگین میشم از حقیقت. افسوس...

دوست عزیز، امید هر جا هستی موفق باشی
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

17-03-2018, 11:23 PM
@MaMi

سلام محمد عزیز دوست خوب و پر انرژی 
سالها خدمات ارزشمند شما در اکادمیا کافه و انتقال تجربیات ودانش خود به همه ما بدون چشم داشت همواره در قلب و یاد ما باقی خواهد ماند
امیدوارم همواره شاد و سربلند باشی
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
29-03-2018, 06:54 AM
@MaMi
از همون ابتدایی که من بعنوان کاربر اینجا فعال شدم محمد مدیر بود و بعدها وقتی مدیر شدم خیلی کمکم کرد. امیدوارم بخاطر طینت خوبت و کمک های بی چشمداشت، همیشه تو زندگیت موفق باشی Smile
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 بعدی »