عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
قدردانی از مدیران

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
قدردانی از مدیران
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 5
21-12-2015, 05:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-12-2015, 05:25 PM توسط automotive.)
با سلام،
فرید@, گرامی
 Andre@ گرامی
eliroz@ گرامی،
استعفای شما سه بزرگوار در زمان کوتاهی، موجبات ناراحتی ما را فراهم کرد، اما از این مهم هم نمی توان گذشت که شما حضور فعال خود را کم نکرده اید و همچنان یاور و راهنمای هموطنان خود هستید. با آرزوی سلامتی، شادی و پیشرفت روز افزون شما بزرگواران.

پی نوشت: من از این عزیزان و مدیران ارشد بابت اشتباهات زیاده خود عذر خواهی می کنم، امیدوارم وجود کاربرانی امثال من باعث خستگی شما و حضور فعال شما بزرگواران و همچنین تیم مدیریتی نشود.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

21-12-2015, 07:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-12-2015, 12:27 PM توسط saaaaam.)
سلام
متاسفانه الان متوجه شدم الهام عزیز دیگر در جمع مدیران نیستند
الهام جان حضورت در فروم بسیار محسوس بود همیشه با اطلاعات و دانش خوبت همه را دلسوزانه راهنماییی می کردی
بجز این دوست بسیار مهربان و دلسوزی برای من و بقیه دوستان بودی و هستی و خواهی بود
همیشه شاد سلامت و سربلند باشی
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
24-12-2015, 12:39 PM
منهم از این ۳ عزیزی که بتازگی از جمع مدیران جدا شده اند، قدردانی میکنم و براشون آرزوی موفقیت روزافزون دارم.  Shy
.
نقل قول  

آفلاین Atlantis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

24-12-2015, 01:41 PM
سلام

من هم به عنوان یه عضو کوچیک از زحمات مدیران تشکر میکنم، به ویژه Andre عزیز که خیلی در جواب دادن پست ها حوصله و دقت به خرج میدادن. امیدوارم هرجا که هستن موفق  و سلامت باشن.

یه خواهشی هم همینجا دارم از دوستان مدیر. اون هم اینکه لطفا نتایج پذیرش خودشون رو در سایت قرار بدن تا ما اعضا بتونیم درک بهتری از اوضاع پذیرش دانشگاه ها داشته باشیم. مثلا اعضای محترم زیر:
@ForeverBlue
@M1KE
@Emir
@Andre
@nader

با احترام
When life gives you lemons, make lemonade
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 12
24-12-2015, 10:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-12-2015, 10:56 PM توسط M1KE.)
جا داره من هم از دو دوست عزیزمون Andre و فرید تشکر کنم و براشون آرزوی سلامتی و بهروزی رو در زندگانی داشته باشم. این دو دوست عزیز جزو مدیران بسیار فعال آکادمیاکافه بودن و در مباحث مدیریتی مشارکت چشمگیری داشتن. همچنین همزمان از کاربران فعال سایت هم هستند. فعالیت های مدیریتی Andre در قسمت انجمن مهاجرت کانادا باعث شد فضای آرام و به دور از تنشی رو در اون قسمت شاهد باشیم و برخی از تاپیک های اون در حال حاضر طی همین یک سال گذشته تا 500 صفحه هم فعالیت داشتن که برای خود بنده انتظار این حجم از فعالیت وجود نداشت و مطمئنا بدون وجود مدیرانی مثل Andre و Nooshafarin عزیز و مهم تر از اون همکاری صمیمانه خود دوستانی که در انجمن مهاجرت کانادا فعال هستند امکان پذیر نبود.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
29-02-2016, 09:13 AM
@Mehran28

مهران عزیز مدت زیادی در تیم مدیران حضور داشتند و مسؤولیت انجمن کشورهای اروپایی و همچنین رشته برق و کامپیوتر بر عهده ایشون بود. مهران به خاطر مشغله‌های زیاد تحصیلی تصمیم گرفت که از تیم مدیران جدا بشه. جا داره از زحمت‌های زیاد مهران تشکر کنم و براش آرزوی موفقیت دارم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-02-2016, 10:02 AM
من هم به نوبه خودم از زحمات فراوان ایشان تشکر میکنم و امیدوارم در همه مراحل زندگی پیروز و کامیاب باشند.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

29-02-2016, 10:54 AM
سلام

مهران عزیز بابت همه زحمات و اوقاتی که برای فروم صرف کردی تشکر میکنم و از صمیم قلب برات ارزوی موفقیت رودارم .
ارادت امیر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-02-2016, 02:37 PM
از همتون ممنونم امیدوارم دوباره موقعیتش جور شه تا با تجربه و دانش بیشتر حضوری پررنگتر داشته باشم.
مرسی از همه.
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-02-2016, 02:54 PM
مهران عزیز

ممنون از همه کمک ارزشمندی که برای فروم انجام دادی و با ارزوی موفقیتهای بیشتر در مراحل زندگی و تحصیلی شما. امیدواریم مجدداً بزودی تو را در جمع خودمون داشته باشیم.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 49 بعدی »