عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
قدردانی از مدیران

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
قدردانی از مدیران
آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
29-02-2016, 03:06 PM
مهران عزیز من هم به نوبه خودم برای شما  در مسیری که پیش رو دارید آرزوی موفقیت میکنم ...

سپاس از زخمت ها و وقت هایی که در فروم صرف کمک به کاربرها کردید

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
29-02-2016, 03:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-02-2016, 03:23 PM توسط Nooshafarin.)
درود و وقت بخیر 

مهران عزیز 
سپاس بابت تمام زحماتی که کشیدی و هر جا که هستی، موفق و سربلند باشی.

نوشا
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-02-2016, 04:39 PM
مهران ضمن تشکر از تمام تلاش هات تو فروم، امیدوارم همیشه تو زندگیت موفق باشی و سلامت Smile
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
29-02-2016, 11:28 PM
جناب مهران،
من هم به نوبه خود ، از زحمات شما قدردانی میکنم و امیدوارم همیشه سربلند و موفق باشید .
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
08-04-2016, 01:05 AM
مونای گرامی در دوران مدیریت خودشان زحمات بسیار زیادی برای فروم کشیدند و با دقت و وسواس زیاد به اداره انجمن ها پرداختند.
جا دارد در اینجا از زحمات ایشان تشکر و قدردانی بعمل آوریم.

@mona 
امیدوارم در تمام مراحل تحصیلی و کاری شاد و کامیاب باشی
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-04-2016, 08:47 AM
@mona گرامی،
من هم از زحمت‌های شما سپاسگزارم و براتون آرزوی موفقیت دارم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
08-04-2016, 10:20 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-04-2016, 10:21 AM توسط M1KE.)
من هم به نوبه خودم از فعالیت های مهران (Mehran28) و همین طور مونای عزیز (Mona) در مدیریت انجمن هاشون تشکر و براشون آرزوی موفقیت و کامیابی در زندگانی رو می کنم. همچنین به پیمان (PeyamanSa) و الهام عزیز (eliroz) هم که اخیرا قبول زحمت کردند در مدیریت یک سری انجمن ها فعالیت کنند هم خوش آمد گفته و براشون آرزوی موفقیت دارم.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 10
08-04-2016, 10:45 AM
@mona

من هم از شما تشکر می‌کنم دوست خوبم، ممنونم از تمام زحمات شما برای این فروم و مردم عزیزمان.
دوستان هنوز نتایج دانشگاه‌ها اعلام نشده، بعد از اعلام هم بحث ویزا هستش، بعد آن هم خداحافظی عده‌ی زیادی از فروم، لطفا زودتر

Wait What?
آقا مهران هم رفتند ؟!
به قول شاعر که میگه: خوبان همه رفتند
@Mehran28
به هر حال از آقا مهران عزیز هم ممنونم، دوستان، مدیریت در این فروم هم همانند فعالان این عرصه به صورت داوطلبانه هستش و بابت تمام زحمات شما دوستان عزیز تشکر می‌کنم، هر کجا که هستید، خدا یار و نگهدارتون باشه. ممنون برای کمک‌های بی‌دریغ همه‌ی شما عزیزان.

بنده جسارت به خرج می‌دهم از آقای @Matinking و @iman7 درخواست می‌کنم اگر برایتان مقدور است به جمع تیم مدیریتی این فروم بپیوندید، بدلیل اینکه تعداد ارسال‌ها و تخلفات زیاد نیستش فکر می‌کنم تا قبل از خارج شدنتان از ایران (اگر هنوز خارج نشده‌اید) شاید دوست داشته باشید که در تیم مدیریتی فروم همچون فعالیت بی‌نظیرتان در فروم به عنوان کاربر ارشد، ادامه دهید، این فقط درخواست من از شما هستش می‌توانید قبول نکنید، هرچه صلاح هستش.
آقای ترکان هم بدلایل نامشخصی (امیدوارم به من خرده نگیرند) هیچوقت در تیم مدیریتی حضور نداشته‌اند و دیگر دوستان هم به محض خروج از کشور فروم را ترک گفته‌اند (به جز تعداد اندکی) و البته از این دوستان هم نمی‌توان توقعی داشت (دنیای جدید و مسائل جدید)، بهتر هستش از هیچکس توقع نداشته باشیم.

به هر حال این فروم با وجود شما افراد مجرب، فرهیخته و بزرگ زنده هستش و امیدوارم در این روزگار که افراد به جای گرفتن دست شما، مچ شما را می‌گیرند، به گرفتن دست دوستان و یاری رساندن به آن‌ها ادامه دهید، باشد که ایزد منان همانگونه که شما یاری رسان بندگانش هستید، شما را یاری رساند و تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز.

با احترام
automotive
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Agirl
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
08-04-2016, 06:39 PM
سلام Smile
من جزء کاربران تازه وارد محسوب میشم.
شناخت خاصی از مدیران محترم این سایت دوست داشتنی ندارم.
ولی دوست داشتم از مونای عزیز تشکر کنم.
من روز اولی که اینجا اکانت ساختم و لاگین کردم، تقریبا هیچ کسی رو نمیشناختم و تقریبا هیچ شناختی از کاربران و مدیران و قوانین این سایت نداشتم.
مونای عزیز جزء اولین کسانی بودن که من باهاشون ارتباط برقرار کردم و تواضع و ادب و مهربونی ایشون برای من خیلی جالب بود.
دوست داشتم ازشون به خاطر وقتشون، مهربونیشون، دلسوزیشون و اطلاعاتی که در جا به جای تاپیک های این فروم با بقیه کاربران و بقیه کسانی که قراره در سالهای آینده به این سایت بپیوندن در میون گذاشتن تشکر کنم.
مونا جان، براتون آرزوی موفقیت و سلامتی و خوشبختی همیشگی رو دارم.
پاینده باشی دوست من Smile
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم  موجیم که آسودگی ما عدم ماست
!Never Give Up
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-04-2016, 07:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-04-2016, 07:29 PM توسط Torkan.)
(08-04-2016, 10:45 AM)automotive نوشته: @mona

من هم از شما تشکر می‌کنم دوست خوبم، ممنونم از تمام زحمات شما برای این فروم و مردم عزیزمان.
دوستان هنوز نتایج دانشگاه‌ها اعلام نشده، بعد از اعلام هم بحث ویزا هستش، بعد آن هم خداحافظی عده‌ی زیادی از فروم، لطفا زودتر

Wait What?
آقا مهران هم رفتند ؟!
به قول شاعر که میگه: خوبان همه رفتند
@Mehran28
به هر حال از آقا مهران عزیز هم ممنونم، دوستان، مدیریت در این فروم هم همانند فعالان این عرصه به صورت داوطلبانه هستش و بابت تمام زحمات شما دوستان عزیز تشکر می‌کنم، هر کجا که هستید، خدا یار و نگهدارتون باشه. ممنون برای کمک‌های بی‌دریغ همه‌ی شما عزیزان.

بنده جسارت به خرج می‌دهم از آقای @Matinking و @iman7 درخواست می‌کنم اگر برایتان مقدور است به جمع تیم مدیریتی این فروم بپیوندید، بدلیل اینکه تعداد ارسال‌ها و تخلفات زیاد نیستش فکر می‌کنم تا قبل از خارج شدنتان از ایران (اگر هنوز خارج نشده‌اید) شاید دوست داشته باشید که در تیم مدیریتی فروم همچون فعالیت بی‌نظیرتان در فروم به عنوان کاربر ارشد، ادامه دهید، این فقط درخواست من از شما هستش می‌توانید قبول نکنید، هرچه صلاح هستش.
آقای ترکان هم بدلایل نامشخصی (امیدوارم به من خرده نگیرند) هیچوقت در تیم مدیریتی حضور نداشته‌اند و دیگر دوستان هم به محض خروج از کشور فروم را ترک گفته‌اند (به جز تعداد اندکی) و البته از این دوستان هم نمی‌توان توقعی داشت (دنیای جدید و مسائل جدید)، بهتر هستش از هیچکس توقع نداشته باشیم.

به هر حال این فروم با وجود شما افراد مجرب، فرهیخته و بزرگ زنده هستش و امیدوارم در این روزگار که افراد به جای گرفتن دست شما، مچ شما را می‌گیرند، به گرفتن دست دوستان و یاری رساندن به آن‌ها ادامه دهید، باشد که ایزد منان همانگونه که شما یاری رسان بندگانش هستید، شما را یاری رساند و تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز.

با احترام
automotive

به خاطر همین مساله میگم دم همه اونایی که با اینکه رفتن ولی هستن گرمSmile

پ.ن: البته دست اونایی که زحمت هم کشیدن درد نکنه.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 49 بعدی »