عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
فلوچارت پذیرش و مراحل مهاجرت

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فلوچارت پذیرش و مراحل مهاجرت
آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 12
12-06-2011, 10:45 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-06-2011, 10:52 AM توسط Cortex.)
فلو چارت کلی پذیرش
تمامی مراحل در فلوچارت کاملاً در سایت توضیح داده شده است. چنانچه در هریک از مراحل مشکلی داشتید با مشاورین سایت مطرح نمائید(Consulants)
موفق باشید
All Right Reserved By Academiacafe.com

فایل‌های پیوست
.pdf   User Guidance FlowChart.pdf (اندازه 310.15 KB / تعداد دانلود: 8,359)
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین COUNTDOWN
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 19
17-06-2011, 08:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-06-2011, 11:25 PM توسط Faraz.)
سلام

این اولین پست من در این فروم هست-
یه فایلی رو اتچ کردم که روزی جای دیگه هم گذاشتم- از نظر کپی رایت هم مشکلی نیست چون خودم درست کردم
امید است مفید باشه
همونطور که در این راهنما میخونید مطالب یک قانون نیست-اما میتونه یه تصویر خوبی از انچه که پیش رو هست رو نشون بده

فایل‌های پیوست
.pdf   application stages1.pdf (اندازه 41.91 KB / تعداد دانلود: 2,435)
نقل قول  

آفلاین cyb3r
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-08-2012, 12:39 AM
تو فلوچارت اولی گفتید که برای فاند اول مدارکتون رو ارسال کنید بعد با اساتید تماس بگیرید در صورتی که اول با استاد تماس بگیرید بعد مدارک رو ارسال کنید به نظرم بهتر باشه
نقل قول  

آنلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-08-2012, 09:56 AM
حق با شماست. اگر چه در این زمینه نمی‌شه خیلی قانون کلی‌ای صادر کرد و گاهی پیش میاد که ممکنه استادها جواب ندند و مدارک رو ارسال کنید و پذیرش هم بگیرید، اما روش بهتر اینه که اول از استادها جواب مثبت یا نسبتا مثبتی بگیرید بعد مدارک رو ارسال کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Razi131322
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-08-2017, 03:06 PM
سلام. دوستان من میخوام برای ترم تابستون ارشد اروپا اقدام کنم. یه کم توی مراحل اقدام سردر گمم و اگه میشه لطفأ راهنمایی کنید. من دانشجوی لیسانس پیام نورم و دانشگاه گفته تا چند روز آینده مدرک و ریزنمره قابل ترجمه میده بهم. الان به صورت تیتروار مراحل اینطوری درمیاد درسته:1. نامه پذیرش از خارج2. مراجعه به سایت نشا و آپلود مدارک3. مراجعه به وزارت علوم4. مراجعه به وظیفه ی عمومی و اخذ پاسپورت5. ترجمه مدارک6. ارسال به دانشگاه7.انتظار Big Grin 8. سفارت و ویزا. اگر درسته لطفأ بگید وگرنه اصلاحش کنید. به نظرتون 4 ، 5 ماه میتونم کار ها رو ردیف کنم تا مثلأ دی همه چیز آماده باشه؟ مرسی.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-08-2017, 07:35 PM
(26-08-2017, 03:06 PM)Razi131322 نوشته: سلام. دوستان من میخوام برای ترم تابستون ارشد اروپا اقدام کنم. یه کم توی مراحل اقدام سردر گمم و اگه میشه لطفأ راهنمایی کنید. من دانشجوی لیسانس پیام نورم و دانشگاه گفته تا چند روز آینده مدرک و ریزنمره قابل ترجمه میده بهم. الان به صورت تیتروار مراحل اینطوری درمیاد درسته:1. نامه پذیرش از خارج2. مراجعه به سایت نشا و آپلود مدارک3. مراجعه به وزارت علوم4. مراجعه به وظیفه ی عمومی و اخذ پاسپورت5. ترجمه مدارک6. ارسال به دانشگاه7.انتظار Big Grin 8. سفارت و ویزا. اگر درسته لطفأ بگید وگرنه اصلاحش کنید. به نظرتون 4 ، 5 ماه میتونم کار ها رو ردیف کنم تا مثلأ دی همه چیز آماده باشه؟ مرسی.

سلام
مراحل به ترتیب زیر اصلاح شده‌اند.
1. شرکت در TOEFL یا IELTS و در صورت لزوم GRE  یا General و یا در صورتی Subject.
2. مکاتبه با اساتید و پیدا کردن دانشگاه مورد نظر با نگاه دقیق به معدل، دانشگاه فارغ‌التحصیلی و نمره آزمون‌های بین المللی
3. مراجعه به سایت نشا
4. مراجعه به وزارت علوم
5. قطعی شدن مقاصد اپلای
6. ترجمه مدارک به تعداد مورد نیاز
7. اپلای و پرداخت Application Fee
8. انتظار
9. دریافت پاسخ اپلای
10. باز هم انتظار (برای فاند، البته در اروپا و کانادا برخی اوقات مستقیم با نتیجه اپلای نتیجه فاند نیز مشخص می‌گردد).
11. فرستادن ایمیل تایید اپلای از طرف شما (لطفا اگر بیش از یک دانشگاه پذیرش گرفته اید و قصد رفتن به دیگر دانشگاه ها را ندارید با رعایت احترام از استاد راهنما تشکر کنید و اعلام کنید که پذیرش را رد می‌کنید، حتما این کار را انجام دهید.)
12. دریافت نامه رسمی پذیرش از خارج!
13. دریافت گذرنامه کوتاه مدت برای انجام کارهای ویزا
14. سفر برای دریافت ویزا
15. دریافت ویزا
16. بازگشت به ایران و بستن چمدان و حلالیت طلبیدن و دور افتخار! و خرید بلیط از طریق وب‌سایت‌های معتبر
17. مکاتبه با دانشگاه برای روز ورود و هماهنگی برای محل اقامت موقت و دائم با توجه به شرایط.

پی نوشت: مراحل ریز دیگری نیز وجود دارد که ذکر نشد، مثل راضی کردن اساتید برای توصیه نامه و غیره
مرحله 16 با طنز نوشته شده و از دور افتخار و کمی تا قسمتی حلالیت طلبیدن خودداری کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-03-2023، 08:24 AM powered by: MyBB, © 2002-2023 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی