عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی علوم انسانی و فلسفه فلسفه

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فلسفه
آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-02-2011, 01:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-08-2012, 07:57 PM توسط aida_11041.)
در این موضوع در خصوص همه موارد مربوط به اخذ پذیرش در این تخصص صحبت خواهد شد. امیدوارم با درمیان گذاشتن اطلاعات خود با سایر دوستان، پر بارکردن این موضوع و کمک به هم وطنان برای رسیدن به اهدافشون، مشارکت داشته باشید.
متشکرم
نقل قول  

آفلاین rey2012
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-10-2012, 11:12 AM
با سلام به دوستان

من سوالی دارم امیدوارم دوستان بتوان جوابش بهم بدن. برای کسی که در حدود چهال سالگی است رفتن به دوره دکتری درحالیکه کارشناسی ارشدشو سال 90 گرفته گرفته و بین تحصیلات دوره کارشناسی و کارشناسی ارشدش حدود 7 سال به تعویق افتاده امکان پذیر است یا نه؟ در حالیکه دوره کارشناسی ارشدشو با معدل بالا گرفته باشه و پایان نامه خوب و مقاله داشته باشه؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

03-10-2012, 11:17 AM
به طور خاص در مورد رشته فلسفه اطلاعاتم زیاد نیست، ولی همون طور که می‌دونید دانشگاه‌ها محدودیت سنی خاصی برای گزینش افراد ندارند و من تعدادی از افراد رو دانشگاه‌های امریکا دیدم که حتی در سن بالای ۵۰ سالگی به دانشگاه برگشتن و تحصیلات‌شون رو ادامه داده‌اند و دکترا گرفته‌اند.
بحث گرفتن فاند در رشته فلسفه اما بحث دیگریست و نمی‌دونم در رشته فلسفه چقدر راحت می‌شه پذیرش با فاند گرفت. این طور که شنیدم گرفتن فاند در رشته‌های علوم انسانی در امریکا چندان ساده نیست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-10-2012, 03:02 PM
همچنین،داشتن نمره بالا بویژه بخش وربال جی آریی جنرال و نمره تافل بسیار در گرفتن فاند و پذیرش در رشته های علوم انسانی کمک کننده است.
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین rey2012
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-10-2012, 08:15 PM
من یه وقتی نگاه می کردم متوجه شدم رشته های علوم انسانی مثل فلسفه نیاز به امتحان جی ار ئی موضوعی(subject) ندارد. در این مورد اگر اطلاعی دارید ممنون می شم بهم بگید. در ضمن سوال دیگر اینکه نمره تافل مثلاً چند باشه نمره بالا محسوب می شه؟ممنون
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-10-2012, 09:16 PM
(04-10-2012, 08:15 PM)rey2012 نوشته: من یه وقتی نگاه می کردم متوجه شدم رشته های علوم انسانی مثل فلسفه نیاز به امتحان جی ار ئی موضوعی(subject) ندارد. در این مورد اگر اطلاعی دارید ممنون می شم بهم بگید. در ضمن سوال دیگر اینکه نمره تافل مثلاً چند باشه نمره بالا محسوب می شه؟ممنون
رشته هایی که نیاز به امتحان سابجکت دارند در این لینک نوشته شده، رشته فلسفه جز اونها نیست. در مورد نمره تافل شما باید دانشگاهی که برای آن اپلای می کنید رو در نظر بگیرید. مثلا اگر مینیمم 90 باشد نمره 100 بالاست. (120 ماکزیمم نمره تافل ibt هست) این لینک به عنوان مثال برای دانشگاه Princeton هست که نوشته متوسط نمره تافل کسایی که اپلای کرده بودن 107 بوده.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-10-2012, 12:14 AM
درود
من چون به فلسفه علاقه دارم بخش فلسفه رو هم یه سرکی زدم. اکثر جاها تافل مینیمم رو 100 زدن که واسه این رشته بنظرم منطقی است. GRE قسمت وربال بالا هم می خوان و قسمت رایتینگ ش هم براشون خیلی مهمه.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر