عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور
 
for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی فرق Debit با Credit در چیست؟

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فرق Debit با Credit در چیست؟
آفلاین Mike
AcademiaCafe Masters Student
***
نقل قول
 
ارسال‌ها: 176
امتیاز: 273
امتیاز این پست: 5
#1
05-01-2012, 10:53 PM

من ۱ توضیحی در باره این ۲ تا بدم:

۱- اگر شما Debit داشته باشید یعنی‌ اینکه مثلا شما ۱۰۰ دلار پول نقد دستتون بود و رفتید ۱ بانک و این ۱۰۰ دلار رو دادید و اونها هم بهتون ۱ کارتی دادند که دقیقند توش ۱۰۰ دلار هستش. بانک TCF که بانک من در آمریکا هستش ۱ حساب Checking برای من باز کرد و من همه اون پول نقدی رو که از ایران با خودم داشتم رو توش گذشتم. اونها هم به من ۱ Debit Card دادند که دقیقند مقدار برداشتش برابر با مقدار پولی‌ هستش که در حسابم هست. من شماره این حسابم رو به دانشگاه دادم تا اونها هم دایرکت دیپوزیت رو انجام بعدند و هر ماه حقوق منو به این حساب بریزند.

2-

و اما Credit:

اینو حساب رو تقریبند امکان نداره به شما در بدو ورودتون به آمریکا بدند! برای داشتن این نو کارت شما باید رکورد داشته باشید. یعنی‌ چی‌؟ در آمریکا همه‌چیز شما بر روی Social Security Number شما سوار میشود و تمامی‌ سازمان های مالی اینجا بدون هیچ محدودیّتی به اطلاعات این SSN دسترسی‌ دارند. سیستم Credit بر خلاف Debit بر روی اعتبار شما سوار می‌شه. اعتبار شما چطور به وجود میاد؟ با قرض کردن پول از بانکها و پرداخت به موقع قرض‌هاتون به بانک. این طوری به شما امتیاز میدند و بعد از اونکه امتیاز شما از ۱ حد بالاتر رفت به شما این نوع کارت رو میدند. پس تفاوت این حساب با حساب قبلی‌ این هستش که شما هیچ گونه پولی‌ در بانک برای افتتاحیه حساب نمیذارید و بانک هی‌ به شما پول قرض میده و هی‌ شما قرض تون رو صاف می‌کنید.



حالا اگر شما قرض تون رو صاف نکنید چی‌ می‌شه؟

هیچی‌ نمی‌شه! بانک همه حساب‌های شمارو قفل می‌کنه و اگر توش پولی‌ داشته باشید مصادره می‌شه. وحشت ناک‌ترین اتفاقی‌ که میافته اینه که همه چیز روی SSN شما ثبت می‌شه! دفعه بد که بخواید از جای وام بگیرید یا حسابی‌ باز کنید یا حتا خونه اجاره کنید یا ماشین بخرید اولین کاری که میکنند این SSN شمارو چک میکنند و اگر دست از پا خطا کرده باشید دیگه به هیچ وجه به شما نه حساب میدند و نه خونه میدند اجاره کنید و . . .

سیستم Credit از نظر من اقتصاد آمریکا و جهان رو به فساد شدیدی کشید و فلج کرده! در این نوع سیستم شما همیشه بدهکار هستید و اگه جنبه اون رو نداشته باشید ۳ صوت اینجا بی‌چاره میشید پس هر چیزی رو در اینجا امضا نکنید و هر حسابیو قبول نکنید.
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 1,230
امتیاز: 2,076
امتیاز این پست: 4
#2
06-01-2012, 01:44 AM
البته من در مورد آمریکا نمیدونم اما در اروپا اگر کار و در آمد دائمی (قرار داد بیشتر از 3 ماهه) داشته باشید بهتون کردیت کارد میدن و حتی برای دانشجو هایی که یک سال از ورودشون گذشته باشه و یه تعداد واحد خاصی رو (توی فنلاند 90 واحد) پاس کرده باشن به اون ها هم کارت اعتباری تعلق میگیره.. داشتن کارت اعتباری خیلی برای یک دانشجو به صرفه نیست چون کارمزد بالا داره و نمیشه برای خرج پایین ازش استفاده مناسب کرد؛ به نظر من تنها خوبی ای که داشتنش داره اینه که از دبیت کارت ها مثل ویزا الکترون نمیشه همه جا استفاده کرد و مخصوصا همه ی سایت ها قبولش نمیکنن و یا حتی از بعضی ایرلاین ها هم نمیشه باهاش بلیط هواپیما خرید... حداقل برای من و خیلی از دوست هام این مشکل ها پیش اومده....

اما در کل خرج کمتر داره و زندگی بهتر Smile

در ضمن خیلی به این تاپیک ربط نداره اما من هم موافقم با نظر مایک در مورد مشکلاتی که این کارت ها ایجاد میکنن!! االبته نه تا اون حد ؛)
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز
 
نقل قول  

آفلاین sabagh91
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 6
امتیاز: 5
امتیاز این پست: 2
#3
03-10-2016, 01:00 PM
با سلام در مورد تفاوت بین کردیت کارت و دبیت کارت باید بگم در کارتهای اعتباری یا همون کردیت کارت شخص میتواند به اندازه اعتباری که بانک به او داده خرید کند بدون اینکه پولی در حساب خود داشته باشد و بعد از طی مدت زمان مشخصی از بانک صورت حساب دریافت کرده و آن را پرداخت نماید. اما در کارتهای بدهکار یا همون کارتهای دبیت تنها به اندازه موجودی حساب خود میتوانیم از کارت برداشت کنیم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول
 
ارسال‌ها: 3,187
امتیاز: 12,758
امتیاز این پست: 2
#4
03-10-2016, 05:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-10-2016, 06:03 PM توسط M1KE.)
در مورد کردیت کارت ها البته بیشتر وقت ها بیش از اعتبار اسمی کارت هم میشه خرج کرد ولی بانک شما رو جریمه خواهد کرد. مثلا اگر اعتبار کارت ۱۰۰۰ دلار باشه و شما یک جنس ۱۲۰۰ دلاری بخرید وقتی صورتحساب صادر میشه می بینید که ۴۰-۳۰ دلار جریمه شدین. اگر خرید موردنظر خیلی ضروریه و فقط هم کردیت کارت رو برای خرید قبول می کنند (عمدتا در خریدهای آنلاین) میشه قبل از خرید کارت رو به میزان موردنظر شارژ کرد که باعث میشه اعتبار کارت به صورت مصنوعی زیاد بشه. البته مطمئن نیستم همه کردیت کارت ها این قابلیت رو داشته باشن.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر


Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

  • AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 23-05-2025، 06:50 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی