عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا روادید کانادا روادید دانشجویی کانادا عوامل مهم در رد شدن درخواست ويزای تحصيلی كانادا

صفحه‌ها (3): 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
عوامل مهم در رد شدن درخواست ويزای تحصيلی كانادا
آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-01-2011, 12:46 AM
دوستان عزیزی که تجربیاتی در زمینه دارند می توانند در بحث این انجمن شریک شوند و به کاربران کمک کنند.
با تشکر فراوان
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین Iman
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-04-2011, 03:43 PM
سلام
من چند سال پیش (حدود دو سال) برای مهاجرت به کانادا از طریق skilled worker اقدام کردم. حالا میخوام برای سال دیگه phd برای کانادا اقدام کنم ولی شنیدم که چون الان پرونده مهاجرت من در جریان این تاثیر منفی روی گرفتن ویزا برای تحصیل در کانادا داره. آیا این درسته؟ البته من از سفارت کانادا تو آلمان میخوام اقدام کنم این بار. ممنون
نقل قول  

آنلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-04-2011, 10:02 AM
در مورد امریکا می‌دونم که داشتن پرونده گرین کارد تاثیر منفی در گرفتن ویزای دانشجویی داره، ولی در مورد کانادا مطمئن نیستم. لینک‌های زیر، لینک‌هایی از دو تا فروم مختلفه که در جواب سوال مشابهی گفته شده که تاثیر منفی نداره، البته نمی‌دونم چقدر می‌شه روی این‌ها حساب کرد:

http://www.immigration.ca/forum/forum_po...udent-visa

http://www.trackitt.com/usa-discussion-f...is-pending
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین brotherhood
**
نقل قول

19-09-2011, 02:37 PM
برای مصاحبه باید به چه کشوری بریم با توجه به این که سوریه بسته شد .
چند وقته ویزا میدن ؟
به چه چیز هایی بستگی داره؟

نقل قول  

آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

29-07-2012, 02:55 PM
اگر پذیرش گرفته باشیم، باز هم امکان داره ویزا ندهند؟! یک نفر بمن گفت که پذیرش از چه دانشگاهی باشه برای گرفتن ویزا مهمه ! این حرف چقدر صحت داره ؟! ممنون
نقل قول  

آفلاین mandana85
**
نقل قول

01-09-2012, 05:10 PM
سلام
می خواستم راجع به ویزای زوج دانشجو برای کانادا سوال بپرسم
می خواستم ببینم اگر هر دو پذیرش داشته باشن آیا در گرفتن ویزا به مشکل بر می خورند؟ (این رو یک وکیل به من گفت)
یا اینکه بهتره بعد از گرفتن ویزا عقد کنن؟
و اینکه کلا چجوری می شه با مشکلات اپلای کردن کنار اومد چون هر دو می خوایم توی یک شهر باشیم طبیعتا خیلی آپشن های شهر های دیگه رو به خاطر نبودن رشته ی همسر توی اون شهر از دست می دیم.
کلا اگر کسی با همسرش و در همچین شرایطی برای تحصیل رفته دوست دارم مشکلات و تجربیاتشونو بدونم
ممنونم از توجه و وقتی که می ذارین
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

17-10-2012, 07:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-10-2012, 07:19 PM توسط Pejman.)
کسی اگر ویزای آمریکاش در مرحله کلیرنس ریجکت شده باشه، برای کانادا هم احتمالش هست ویزاش ریجکت بشه؟ ممکنه مثلاً این افراد برن تو یه Black list که مثلاً در اختیار کانادا هم قرار بگیره؟ از این لحاظ می گم چون به هر حال آمریکا و کانادا روابط شون نزدیکه و از نظر سیاست خارجی تقریباً یه رویه رو دنبال می کنند.

سوال دوم هم اینکه در کل آیا برای کانادا هم رشته های حساس احتمال رد شدن ویزاشون در حد آمریکاست یا کمتره؟

ممنون.

نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-10-2012, 07:51 PM
سلام پژمان جان

جواب سوال اولتو رو فقط در این حد میدونم که بابک عزیز دو بار از ایران واسه آمریکا ریجکت شدن !! و بعدش رفتن کانادا
پس بعید می دونم اینطوری باشه
از طرفی هم سالیان زیادی هم از اون موقع گذشته و احتمال تغییر قوانین هم وجود داره
ولی بازم بعید میدونم
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آنلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-10-2012, 12:11 PM
پژمان جان

خیلی بعیده که کسی که رد شدن در کلیرنس امریکا باعث نگرفتن ویزای کانادا بشه و وارد شدن در black list فقط در صورتی اتفاق می‌افته که کسی واقعا پرونده حقوقی بین‌المللی پیدا کنه. در نتیجه رد شدن به خاطر رشته و غیره باعث وارد شدن در black list نخواهد شد. برای کانادا حساسیت در مورد رشته کمتر از امریکاست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین siavash khan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-07-2013, 09:07 PM
با سلام...ایا داشتن فامیل درجه 1 که اقامت دائم کانادا یا شهروند اونجاست امتیاز مثبت برای دریافت ویزای دانشجویی هست یا منفی؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): 1 2 3 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 02-02-2023، 01:20 PM powered by: MyBB, © 2002-2023 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی