عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش تاثیر پذیرش و مهاجرت بر زندگی(سایر موارد) v
1 2 بعدی »
عضویت در Academia.edu و سایت های مشابه

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
عضویت در Academia.edu و سایت های مشابه
غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
11-02-2012, 06:57 PM
سلام
دوستان،اگر سوال یا مطلبی درباره عضویت در این دست مجامع داشته باشید،می توانیم در این تاپیک به آن بپردازیم.

به عنوان شروع می خوام بدونم عضو نبودن در این سایت ها چه فیدبکی می تونه به اساتید دانشگاه های مقصد درباره ما بده؟!
برداشت خودم اینه که چون این نوع سایت ها محل به اشتراک گذاری مقالات و ارائه رزومه از متقاضی است،به نوعی داره تعلق و تمایل ما رو به تسهیم دانش نشون میده و عدم فعالیت در آن ها درست مثل این میمونه که در عصر اطلاعات کسی بگه من از اینترنت سر در نمیارم!

تجربه ای که باهاش مواجه شدم این بود که طی چند روز گذشته به یه استاد در استرالیا و یکی در فرانسه ایمیل زده بودم و سوالی کرده بودم،هر دو پیش از جواب دادن منو در گوگل سرچ کرده بودن و به پیج کاملا غیر فعالم در Academia.edu نیز سر زده بودند.فرانسویه جواب داد اما استرالیاییه هنوز خیر!فکر کردم شاید براشون مهم باشه دونستن سوابق علمی آدم حتی برای پاسخ به سوالات علمی-حالا بماند دیگه برقراری ارتباط جهت اخذ پذیرش!

پیشاپیش ممنون از همکاری همه شما
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-02-2012, 07:22 PM
من تنها مزیتی که من دیدم تو این سایت اینه که اگر طرف اسم شما رو سرچ کرده باشه به شما ایمیل میزنه....در مورد رزومه هم من معمولا با رزومه به اساتید ایمیل میزنم و همیشه رزومه رو اتچ میکردم....
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-02-2012, 10:44 PM
سلام
راستش من نظرم بر خلاف سعیده
به نظر من عضویت تو این سایت ها فقط مزیت ایمیل اومدن به شما رو نداره
خیلی وقتها وقتی شما به استادی میل میزنید ، اون استاد یا حال و حوصله دانلود رزومه اتچ شما رو نداره و یا نمیشه و ...
با این کار استاد به صورت خیلی شیک به یک سایت مجرا منتقل میشه و میتونه رزومه و مقاله ها و بقیه کارهای تحقیقتون (اگه گذاشته باشین) رو ببینه
به نظر من به خودتون هم یه فیدبک میده که چند چندین و میتونین روی نقاط ضعف و قوت خودتون کار کنین و ببین زمینه شما در کدوم کشورها بیشتر طرفدار داره
من خودم خیلی مزیت از عضویت در سایت آکادمیا دیدم و به شدت دوستان رو توصیه به ثبت نام در این سایت ها میکنم
موفق باشید
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

26-01-2013, 08:10 PM
درود

به دلیل تعداد این نوع سایت ها کدوم فواید بیشتری دارند و علاقه مندان مبنای انتخاب رو چی می گذارند؟ مثلا Researchgate با Academia.edu یا LinkedIn قابل مقایسه هست؟ رشته افراد در انتخاب سایت عضویت می تونه موثر باشه؟
سپاس
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-01-2013, 08:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-01-2013, 08:22 PM توسط Shahrouz.)
درود

Linkedin رو من در این رده بندی در رتبه بالاتری قرار می دم. میزان endorsement که توسط اعضای سایت و follower ها در مورد توانایی های شما در این سایت صورت می گیره حتی در جذب موقعیت شغلی اثرگذاری نسبتا بالایی داره.
Researchgate به نظر من گزینه دوم می تونه باشه. البته اختلافشون محسوس نیست و مزیتهای researchgate در بعضی زمینه ها حتی بیشتر از linkedinهست. یکی از این مشخصه های تمایز، متمرکز تر بودن محیط کاری هست که در researchgate با اون سر و کار دارید. مثلا پروفایل افرادی که بر ترمیم بافت عروق قلب پس از سکته قلبی علاقه مند هستند!! یعنی تمرکز تا این اندازه!
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

26-01-2013, 08:25 PM
من خوب متوجه نمیشم این سایتها چی هستن! میشه ساده تر بگین؟ در ضمن لینک هاشون رو بذارید لطفا.و اینکه معمولا چه شرایطی داشته باشم میتونیم ثبت نام کنیم؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

26-01-2013, 08:38 PM
این سایت ها محل به اشتراک گذاشتن اطلاعات علمی شما هستند، و تا حدی می تونند مثل یک رزومه آنلاین در نظر گرفته شوند. شرایط ویژه ای برای عضویت ندارند و با دادن یکسری مشخصات عضو می شوید:
http://www.researchgate.net/

http://www.linkedin.com/

http://academia.edu/
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 8
28-01-2013, 07:09 AM
من خودم عضو researchgate و academia.edu نیستم، ولی LinkedIn در سال‌ها اخیر در امریکا بسیار مشهور شده و بسیاری از شرکت‌ها کارمندان‌شون رو از طریق LinkedIn پیدا می‌کنند. در نتیجه داشتن پروفایل در LinkedIn می‌تونه به شما کمک کنه که بعد از فارغ‌التحصیلی راحت‌تر کار پیدا کنید یا موقعیت‌های کاری بهتری به سراغ شما بیاد.
در مورد گرفتن پذیرش، بعید می‌دونم که عضو بودن یا نبودن در این سایت‌ها تاثیر خاصی بر شانس شما داشته باشه، ولی همون طور که امیرحسین در چند تا پست قبل گفته، اگر academia.edu به شما اجازه می‌ده که یک صفحه شخصی داشته باشه و رزومه و مقالات خودتون رو راحت‌تر در دسترس استادها قرار بدید، می‌تونه مفید باشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Hamidreza_ut
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-01-2013, 07:40 PM
کسی که تمایل نداشته باشه دوستان و آشنایانش بدونن کجاست و چیکار میکنه چطور میتونه ازین سایتها استفاده کنه ؟ تغییر نام کوچک میتونه راه حل باشه ؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

28-01-2013, 07:56 PM
(28-01-2013, 07:40 PM)Hamidreza_ut نوشته: کسی که تمایل نداشته باشه دوستان و آشنایانش بدونن کجاست و چیکار میکنه چطور میتونه ازین سایتها استفاده کنه ؟ تغییر نام کوچک میتونه راه حل باشه ؟
خب اگه برا مقاصد حرفه ای و آکادمیک بخواین استفاده کنید باید اصولا مشخصاتتون رو درست وارد کنید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »