عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها استرالیا و نیوزلند مهاجرت به استرالیا و نیوزلند شهروندی استرالیا - Australia Citizenship

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شهروندی استرالیا - Australia Citizenship
آفلاین reza.fhp
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-03-2014, 04:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-03-2016, 03:48 PM توسط blur.)
سلام خدمت دوستان،
من و همسرم ویزامون اومده، اقامت دائم و تاریخ صدورش هم فوریه 2014 هست. سوال من اینه:
زمانی که درخواست citizenchip میدیم باید ثابت کنیم در 5 سال اخیر ، 4 سال (ممتد یا غیر ممتد) در استرالیا ساکن بودیم که البته سال آخرش باید ممتد باشه. سوال من اینه که آیا فرصت یکساله ای که برامون وجود داره تا به استرالیا وارد بشیم هم جزئ اون مدت 5 ساله هست یا از وقتیکه پامون به استرالیا میرسه دوره اقامتمون شروع میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سپاس
محمدرضا
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
12-03-2014, 06:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-03-2014, 06:42 PM توسط Shahrouz.)
(12-03-2014, 04:37 PM)'reza.fhp' نوشته: سلام خدمت دوستان،
من و همسرم ویزامون اومده، اقامت دائم و تاریخ صدورش هم فوریه 2014 هست. سوال من اینه:
زمانی که درخواست citizenchip میدیم باید ثابت کنیم در 5 سال اخیر ، 4 سال (ممتد یا غیر ممتد) در استرالیا ساکن بودیم که البته سال آخرش باید ممتد باشه. سوال من اینه که آیا فرصت یکساله ای که برامون وجود داره تا به استرالیا وارد بشیم هم جزئ اون مدت 5 ساله هست یا از وقتیکه پامون به استرالیا میرسه دوره اقامتمون شروع میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سپاس
محمدرضا

درود
من یک قسمت از نوشته شما رو اصلاح می کنم. در سال آخر شما اجازه دارید که 90 روز رو در خارج از کشور باشید (یعنی در واقع 3 ماه از سال رو در خارج از استرالیا باشید.) . مدت زمان اقامت شما در خاک استرالیا از لحظه ورود شما به استرالیا شروع می شه. برای اطلاعات بیشتر این لینک رو مطالعه کنید. 
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
21-03-2016, 01:48 PM
سلام!
من ۵ سال از تاریخ ورودم به استرالیا و ۱ سال از تاریخ اخذ اقامتم میگذره و الان مدارکم رو برای دریافت شهروندی استرالیا سابمیت کردم Smile
بصورت آنلاین انجام شد و مدارکم اصلیم مانند پاسپورت، شناسنامه، گواهینامه رانندگی، صورت حساب بانکی، عکس پاسپورتی، فرم ۱۱۹۵ و سایر مدارک لازم رو در وبسایت اداره مهاجرت آپلود کردم. هزینه اش هم حدود ۲۸۵ دلار استرالیا شد. 
از اونجایی که من ساکن سیدنی هستم و تعداد متقاضی خیلی زیاد است، زمان بررسی مجموعا ۷-۸ ماهی گویا طول میکشه. (ظرف ۲-۳ هفته آینده آزمون شهروندی رو خواهم داد و مراسم اهدای شهروندی ۷-۸ ماه دیگر احتمالا برگزار خواهد شد. زمان دقیقش رو بعدا اعلام خواهم کرد.) زمان بررسی در شهرهای دیگر خیلی کمتر طول میکشد. 
من از لحظه قبل از ورودم به استرالیا(زمانی که در حال اپلای کردن برای دانشگاهها بودم) با این فروم همراه بودم و سعی کردم تجربیاتم رو با دوستان دیگر به اشتراک بذارم و از تجربیات بقیه هم استفاده کنم . حس خوشحالی این لحظه ام رو مدیون کمک اعضای این فروم میدونم.  
امیدوارم همگی به خواسته هاتون در زندگی برسید Smile
.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر