عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
شرکت نکردن در کنکور و مسائل مربوط به آن

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شرکت نکردن در کنکور و مسائل مربوط به آن
آفلاین niqab
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Sad  28-05-2015, 07:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-08-2015, 09:04 PM توسط ForeverBlue.)
سلام - من سال پیش دبیرستانم رو تموم کردم اما به خاطر یه سری مشکلات نتونستم تو کنکور سال گذشته و امسال ثبت نام کنم و قاعدتا امسال باید برم سربازی .
به نظرتون میتونم تو یکی از رشته های بدون کنکور پیام نور ثبت نام کنم و سال دیگه کنکور بدم ؟ اگه سال دیگه انصراف بدم میتونم دانشگاه جدید برم یا حتنا قبلش باید برم سربازی ؟ میدونم سوالم تکراریه ولی ممنون میشم جواب بدید خیلی مهمه
نقل قول  

آفلاین mmmsss
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-06-2015, 07:02 PM
بله من مورد مشابه شما رو دیدم، شخصی دوسال کنکور داد و دولتی قبول نشد و رفت پیام نور (البته نه فراگیر)  سال بعدش هم کنکور داد(برای بار سوم) و اومد دانشگاه دولتی  فکر کنم حتی 20 واحد هم تطبیق زند(مطمئن نیستم).
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-11-2015, 06:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-11-2015, 07:00 PM توسط automotive.)
(28-05-2015, 07:23 AM)niqab نوشته: سلام - من سال پیش دبیرستانم رو تموم کردم اما به خاطر یه سری مشکلات نتونستم تو کنکور سال گذشته و امسال ثبت نام کنم و قاعدتا امسال باید برم سربازی .
به نظرتون میتونم تو یکی از رشته های بدون کنکور پیام نور ثبت نام کنم و سال دیگه کنکور بدم ؟ اگه سال دیگه انصراف بدم میتونم دانشگاه جدید برم یا حتنا قبلش باید برم سربازی ؟ میدونم سوالم تکراریه ولی ممنون میشم جواب بدید خیلی مهمه

(19-06-2015, 07:02 PM)mmmsss نوشته: بله من مورد مشابه شما رو دیدم، شخصی دوسال کنکور داد و دولتی قبول نشد و رفت پیام نور (البته نه فراگیر)  سال بعدش هم کنکور داد(برای بار سوم) و اومد دانشگاه دولتی  فکر کنم حتی 20 واحد هم تطبیق زند(مطمئن نیستم).

با سلام،
دوست عزیز دانشگاه پیام نور اسمش ممکن هستش شمارو فریب بده اما باور کنید بسیار سختگیر هستش، تمام امتحانات به صورت تستی هستش، شما باید کتاب های قطور رو بدون استاد مطالعه کنید و هرجند از کلاس خبری نیست اما نکاتی رو باید در نظر بگیرید:
1. حتما بیشتر عمومی های رو بردارید که بعدا به کار شما بیاد و بتونید تطبیق واحد بزنید
2. واحد کم بردارید تا بتونید راحت پاس کنید، فکر نکنم از 12 واحد کمتر بشه برداشت که با حذف اضطراری و ... میشه کمترش کرد ( من نمیدونم چند واحد رو میشه حذف اظطراری کرد، یا اصلا پیام نور این قابلیت رو داره یا نه، به احتمال بسیار زیاد باید داشته باشه)
3. این موضوع تا آخر عمرتون در سوابق شما خواهد ماند ببینید که مشکلی دارید با این موضوع یا نه
4. اگر به سربازی برید بعد 2 سال از درس ها دور میشید و احتمال اینکه کنکور قبول بشید کم میشه مگر اینکه در طول دو سال حسابی کتاب های کنکور و درسیتونو بخونید به جای اینکه زانوی غم بغل کنید و اینجوری میتونید هم مشکل سربازی رو حل کنید و هم یک رشته ی عالی قبول بشید.

موفق باشید
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
24-11-2015, 12:39 AM
(28-05-2015, 07:23 AM)niqab نوشته: سلام - من سال پیش دبیرستانم رو تموم کردم اما به خاطر یه سری مشکلات نتونستم تو کنکور سال گذشته و امسال ثبت نام کنم و قاعدتا امسال باید برم سربازی .

با سلام . 
با تشکر از دوستان عزیز که راهنمایی میکنن . 
فقط این نکته رو در نظر داشته باشین که شما تا ترم چهار باید از کنکور قبول شین و انصراف بدین وگرنه باید برین خدمت  
موفق باشین
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر