عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 125 126 127 128 129 130 131 132 133 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,281
Exclamation  22-07-2014, 04:35 AM
(22-07-2014, 01:04 AM)'m2000' نوشته: سلام دوستان
شرایط دانشگاه درکسل؟؟
معدل کارشناسی و ارشد حداقل چقدر باید باشه؟
نمره تافل و  GRE؟
برای فاند/ پذیرش؟
http://www.drexel.edu
اصلا" کسی رو سراغ ندارین که اونجا قبول شده باشه؟
سپاس

سلام
سایت این دانشگاه خیلی مرتب و قشنگ طراحی شده و اطلاعات رو بسیار خوب و مرتب به نمایش گذاشتن. نمیدونم مشکلتون در درآوردن اطلاعات از کجا نشات گرفته[img]images/smilies/undecided.gif[/img]ولی من لینک های حاوی پاسخ سوالاتون رو میذارم:
- در این صفحه میتونید دانشکده خودتون رو از لینک اول یعنی Graduate Programs پیدا کرده و وارد بخش مربوطه بشید. فرضا مهندسی باشید از این لینک رشته خوتدون رو انتخاب کرده و مدارک و مینیمم ها و ... رو چک کنید ولی من که برق و محیط زیست رو دیدم معدل 3.0 از 4.0 و تافل 100 می خوان! و برای هر نوع بورسی GRE اجباریه.اگر آنلاین اپلای کنید Application Fee 75$ کلا حذف میشه.
- میتونید بقیه دکمه ها رو هم در همون لینک اولی چک کنید از جمله FINANCING که مهمه و همینطور بخش APPLY با کل زیربخشها.
در این لینک هم مدارک مورد نیاز برای اپلای هر رشته رو میتونید ببینید.
در این سایت کسی به ذهنم نمیرسه ولی در سایت دیگر حتما هستن.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین salyone
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,282
23-07-2014, 09:52 AM
سلام
gre 310
toefl 98
5 ماه  سابقه ي كار پژوهشي
ليسانس برق از دانشگاه اميركبير
gpa 3.47
مي خواستم بدونم با اين شرايط براي كدوم دانشگاه هاي آمريكا اقدام كنم درصدي از هزينه ي تحصيلمم بدن مثلا 50% راضيم بقيشو خودم مي دم بيشترم مدنظرم دانشگاه هاي ايالت كاليفرنيا با نيويورك .
مرسي
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,283
Rainbow  23-07-2014, 02:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-07-2014, 03:02 PM توسط ahmadpashaei.)
(23-07-2014, 09:52 AM)'salyone' نوشته: سلام
gre 310
toefl 98
5 ماه  سابقه ي كار پژوهشي
ليسانس برق از دانشگاه اميركبير
gpa 3.47
مي خواستم بدونم با اين شرايط براي كدوم دانشگاه هاي آمريكا اقدام كنم درصدي از هزينه ي تحصيلمم بدن مثلا 50% راضيم بقيشو خودم مي دم بيشترم مدنظرم دانشگاه هاي ايالت كاليفرنيا با نيويورك .
مرسي

دوست عزیز شما ظاهرا خیلی علاقه ای به رعایت قوانین سایت ندارید. 15 ارسال داشتین که در هر کدوم یک چیز نوشتین
اگر خیلی به این سایت که کاملا rewarding کار می کنه شک دارید دو راه پیشنهاد میدم: 1- راه بهتر: خودتون یا صبر و حوصله مدتی جزوه راهنما،تاپیکهای مختلف،نتایج پذیرش، و رزومه ها و خود سایت دانشگاه ها رو مطالعه کنید تا باتجربه بشید.
2- راه بدتر: برید سراغ موسساتی که تبلیغات رنگارنگی دارن و قول میدن برای شما فلان و بهمان کنن!
اما جوابتون برای بار چندم: 
با این دانشگاه خوبتون اگر نمره GRE خوبی بگیرید و با توجه وضع مالی خوبتون میتونید به رنک زیر 200 تا 50 به راحتی حداقل امیدوار به پذیرش یا full or Half fund باشید(به تامین مالیتون برمی گرده،هرچی بیشتر رنک بهتر). منظور از من این حدود رنکینگی هست که باید در سبد اپلای قرار بدین. این نظر منه و قطعی نیست.

ویرایش توسط ForeverBlue به درخواست کاربر
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ramin1999
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,284
26-07-2014, 11:55 PM
سلام دوستان من دانشجوی ترم اخر ارشد مکانیک هستم گرایش طراحی کاربردی که هنوز دفاعم مونده 
معدل لیسانس 14.36
معدل ارشد 17.5
6 تا مقاله isi دارم که تو 5 تاشون نفر اولم 
امتحان تافل هم فعلا شرکت نکردم ,ولی وضعیت زبانم خوبه و فکر کنم از عهدش بربیام،به نظر شما من بیشتر تو چه رنجی از دانشگاه ها دنبال بورسیه باشم
با تشکر
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,285
Rainbow  27-07-2014, 12:46 AM
(26-07-2014, 11:55 PM)'ramin1999' نوشته: سلام دوستان من دانشجوی ترم اخر ارشد مکانیک هستم گرایش طراحی کاربردی که هنوز دفاعم مونده 
معدل لیسانس 14.36
معدل ارشد 17.5
6 تا مقاله isi دارم که تو 5 تاشون نفر اولم 
امتحان تافل هم فعلا شرکت نکردم ,ولی وضعیت زبانم خوبه و فکر کنم از عهدش بربیام،به نظر شما من بیشتر تو چه رنجی از دانشگاه ها دنبال بورسیه باشم
با تشکر

سلام،معدل لیسانستون کمی پایینه(ارشد خوبه) ولی اگر نمرات خوبی در تافل/آیلتس و GRE بگیرید با توجه مقالات زیادتون شانس خیلی بالایی دارید که استادی پیدا کنید برای پذیرش و فاند.فقط باید وقت زیادی در جستجوی دانشگاه و استاد بذارید.نمیشه الان رنجی رو ذکر کرد چون بسیار به تلاش و تا حدی شانستون در استاد پیدا کردن بستگی داره و همینطور نمرات تافل و GRE. میگم تافل/آیلتس نه از این بابت که امتیاز بزرگی هستند بلکه از این جهت که شما رو واجد شرایط اپلای برای دانشگاه های بهتر می کنند و خیلی هم نمرات بالا براشون اطمینان بخش هست.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین acronia
**
نقل قول

#1,286
28-07-2014, 10:19 PM
با سلام،
خواستم بپرسم وضعیت من برای اخذ پذیرش و فاند از دانشگاههای نه خیلی تاپ آمریکا یا کانادا چقدره.
1.مهندسی هوافضا(البته برای مکانیک اپلای میکنم)
2. پلی تکنیک تهران(صنعتی امیر کبیر)
3.معدل دو سال آخر:16.7 معدل کل:14
4. تافل: 100
5. یک مقاله ژورنال داخلی دارم و یک ابداع روش در حوزه علوم فضایی که در رشته های دیگه مثل کامپیوتر هم میتونه کاربرد داشته باشه و به عنوان یک مقاله کنفرانس خارجی مطرح کردم و باید آذر ماه برم بوستون ارائه بدم ولی چکیدشو فرستادم و طبق مکاتباتی که داشتم تایید شده که این روش جواب میده.
6. تجربه کاری روی ماهواره دانشگاه امیر کبیر(آتست) رو دارم
6. از یکی دو تا استاد هم میتونم ریکام بگیرم
7.یک مدرک جانبی هم در یکی از نرم افزار های تخصصی از یک شرکت کانادایی دارم
با سپاس فراوان
نقل قول  

آفلاین boz1364
**
نقل قول

#1,287
29-07-2014, 12:23 AM
سلام
[align=right]من می خوام سریع Apply  کنم واسه آمریکا
[align=right]واقعاً نمی دونم چیکار باید بکنم، کل پروسه رو  نمی دونم... نمی دونم از کجا باید شروع کنم
[align=right]من Ielts اکادمیک دارم با نمره 7
[align=right]جی مت دارم می خونم
[align=right]کارشناسی و کارشناسی ارشدم رشته مدیریت از دانشگاه تهران بوده با معدل های 14.5 و 16.30 به ترتیب.
[align=right]حالا از کجا باید شروع کنم که زود تر سریع تر پیش برم.
[align=right]ممنون.
نقل قول  

آفلاین pooriya2014
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,288
29-07-2014, 01:58 AM
(29-07-2014, 12:23 AM)'boz1364' نوشته:
سلام

من می خوام سریع Apply  کنم واسه آمریکا

واقعاً نمی دونم چیکار باید بکنم، کل پروسه رو  نمی دونم... نمی دونم از کجا باید شروع کنم

من Ielts اکادمیک دارم با نمره 7

جی مت دارم می خونم

کارشناسی و کارشناسی ارشدم رشته مدیریت از دانشگاه تهران بوده با معدل های 14.5 و 16.30 به ترتیب.

حالا از کجا باید شروع کنم که زود تر سریع تر پیش برم.

ممنون.

سلام اول باید دانشگاهتو انتخاب کنی بعد بری ببینی تو سایتش چی میخواد چی نمیخواد مدارکو اماده کنی بفرستی بعد تازه پروسه ی عظیم اپلای شما شروع میشه. هدفت رفتنه فقط؟ درس خوندنه.؟؟ چیه جریان؟
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,289
29-07-2014, 06:22 AM
(29-07-2014, 12:23 AM)'boz1364' نوشته:
سلام
من می خوام سریع Apply  کنم واسه آمریکا
واقعاً نمی دونم چیکار باید بکنم، کل پروسه رو  نمی دونم... نمی دونم از کجا باید شروع کنم
من Ielts اکادمیک دارم با نمره 7
جی مت دارم می خونم
کارشناسی و کارشناسی ارشدم رشته مدیریت از دانشگاه تهران بوده با معدل های 14.5 و 16.30 به ترتیب.
حالا از کجا باید شروع کنم که زود تر سریع تر پیش برم.
ممنون.
درود
شما وقتی امتحان بدین تقریبا رزومه کاملی دارین (البته به سابقه پژوهشی خودتون اشاره نکردید)
مرحله بعد همونطور که pooriya2014 انتخاب دانشگاه برای اپلای هست. لیست دانشگاههی امریکا رو نگاه کنید و با توجه به شرایط خودتون و حداقل شرایط دانشگاهها اونها رو برای اپلای انتخاب کنید. کلا پیشنهاد میکنم قسمت جزوه فروم رو نگاه کنید تا با مراحل روتین اپلای آشنا بشین.
(28-07-2014, 10:19 PM)'acronia' نوشته: با سلام،
خواستم بپرسم وضعیت من برای اخذ پذیرش و فاند از دانشگاههای نه خیلی تاپ آمریکا یا کانادا چقدره.
1.مهندسی هوافضا(البته برای مکانیک اپلای میکنم)
2. پلی تکنیک تهران(صنعتی امیر کبیر)
3.معدل دو سال آخر:16.7 معدل کل:14
4. تافل: 100
5. یک مقاله ژورنال داخلی دارم و یک ابداع روش در حوزه علوم فضایی که در رشته های دیگه مثل کامپیوتر هم میتونه کاربرد داشته باشه و به عنوان یک مقاله کنفرانس خارجی مطرح کردم و باید آذر ماه برم بوستون ارائه بدم ولی چکیدشو فرستادم و طبق مکاتباتی که داشتم تایید شده که این روش جواب میده.
6. تجربه کاری روی ماهواره دانشگاه امیر کبیر(آتست) رو دارم
6. از یکی دو تا استاد هم میتونم ریکام بگیرم
7.یک مدرک جانبی هم در یکی از نرم افزار های تخصصی از یک شرکت کانادایی دارم
با سپاس فراوان

درود
متاسفانه معدل خیلی بالایی ندارید برای همین شانس فاند - مخصوصا برای Master - کمی دارید. کلا برای امریکا نمره GRE بسیار مهم هست و پیشنهاد میکنم وقت زیادی روی این امتحان بگذارید. با توجه به اینکه سابقه پژوهشی دارید میتونید در زمینه مورد نظرتون استادایی رو پیدا کنید که روی موضوع مورد نظر کار میکنن و با اونها ارتباط برقرار کنید.
بطور کلی هم توچه داشته باشید معمولا امریکا ۲ یا ۳ تا ریکامند میخواد.
مورد آخر در مورد ویزاست. متاسفانه رشته های مکانیک و هوافضا جزو رشته های حساس هستند و با فرض گرفتن پذیرش ممکنه در مرجله گرفتن ویزا از سفارت مشکلی ایجاد بشه. برای همین پیشنهاد میکنم همراه با امریکا برای دانشگاههای کشورهای دیگه هم اپلای کنید.
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین acronia
**
نقل قول

#1,290
29-07-2014, 11:45 AM
ممنون از راهنمایی شما
ببخشید ولی یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که من به خاطر هزینه بالای سفر به کنفرانس در بوستون از این سفر منصرف شدم. ولی از کسی شنیدم که بهتره برم و اونجا مستقیما با اساتید اونجا صحبت کنم و این بهتر از ایمیل دادنه . در ضمن چون من من ویزای آمریکا رو میگیرم برای دفعه بعد، کارم برای ویزا گرفتن بعد از اپلای آسون تر میشه چون من یه بار قبلا ویزای آمریکا رو گرفتم. شما چی فکر میکنید؟
با تشکر فراوان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 125 126 127 128 129 130 131 132 133 ... 224 بعدی »