عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 106 107 108 109 110 111 112 113 114 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین llvll.asoud
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,091
01-03-2014, 09:27 PM
ممنون از جواب کاملتون مایک عزیز.
پس اینطور که از فرمایشاتون من فهمیدم برای اینکه بشه از دانشگاه ها با رنک بهتر پذیرش گرفت با این شرایط تنها راه میمونه مکاتبه با استاد و جلب نظر ایشون درسته؟
یکی هم بلاخره اکثرا هدف از تحصیل در خارج کشور میتونه این باشه که بعد از اتمام درس توی اون کشور ماندگار شد.حالا با توجه به اینکه توی تاپیکها مطرح شده که اصولا بر ای کار آکادمیک نهایت افرادی که در 20 دانشگاه برتر آمریکا درس میخونن این فرصت رو دارند و تا رنک نهایت 100 برای کار بیرون دانشگاه.آیا فردی که توی دانشگاهی با رنک 300 تا 500 درس میخواد بخونه میتونه فرصتهای شغلی ایجاد بشه؟
به نظر شما تحصیل توی دانشگاهی با رنک 300 تا 500 توی آمریکا مفیدتره یا تحصیل توی یه دانشگاه توی همین رنک ولی توی یه کشور دیگه که خب طبیعتا دانشگاهاش و در نتیجه فارغ التحصیلاش نسبت به آمریکا کمتره و شاید فرصت شغلی بیشتر باشه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
#1,092
01-03-2014, 10:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-03-2014, 10:28 PM توسط M1KE.)
بله در کل ببینید هر دانشگاهی یک سری نیازمندی هایی رو برای پذیرش داره که یک سری از اونها از دست ما خارج هست (مثل معدل کارشناسی و اینکه در چه رشته ای و گرایشی درس خوندیم و دانشگاهمون کجا بوده و غیره) و یک سری از اونها قابل بهبود هست (مثل نمره زبان و مقاله و غیره).

کاری که شما می بایست انجام بدین باید دانشگاه هایی رو پیدا کنید که حداقل های شما رو برآورده کرده باشه و در بقیه موارد تا جایی که میشه خودتون رو بهبود بدین که از بقیه متمایز بشین و بعد هم اگر بتونید نظر استاد خاصی رو جلب کنید یا موضوعش به شما بخوره طبیعتا جدای از شانس پذیرش، شانس گرفتن فاند هم برای شما زیاد میشه.

من اطلاع خاصی در مورد شرایط بازار کار آمریکا ندارم ولی اگر از زاویه قوانین مهاجرتی نگاه کنیم روی کاغذ شرابط جذب فارغ التحصیلان در کانادا هموارتر و راحت تر از آمریکا هست. رتبه قطعا در شانس پیدا کردن کار تاثیرگذار هست ولی به نظر من داشتن رابطه و معرف هم خیلی نقش داره و اگر فردی بتونه از طریق استادش در زمان تحصیل با شرکت ها آشنا بشه شانس پیدا کردن کار بعد از پایان تحصیلاتش هم بیشتر میشه حتی اگر رتبه دانشگاهش خیلی خوب نباشه. به هر حال این تصمیم سختی هست و عوامل زیادی تاثیرگذار هستند که شاید به موضوع این تاپیک که بیشتر برای شانس گرفتن پذیرش هست مرتبط نباشه. پیشنهاد می کنم به تاپیک های زندگی و کار در آمریکا هم نگاه کنید.

یک نکته ای هم که خودم به تجربه در زندگانی بهش رسیدم این بوده که افرادی که توانمندی و استعداد دارند حتی اگر در مقاطعی بدشانس بوده باشند در نهایت بواسطه توانمندی ها و استعدادشون در جاهای دیگه ای موفق خواهند شد. مثلا ممکنه فردی در دانشگاهی درس خونده باشه که شرایط تحصیلیش سخت بوده و برای همین معدلش کم شده باشه ولی همین فرد در نهایت در جاهای دیگه مثل بازار کار و غیره در مقایسه با اون فردی که در شرایط راحت تر معدل بهتری گرفته موفق تر خواهد بود.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ekin
**
نقل قول

#1,093
02-03-2014, 11:36 PM
با سلام!
بنده کارشناسی ارشدم را در سال 2010 اتمام کرده ام و امسال می خواهم که اپلای کنم. به نظر شما فاصله بین اتمام تحصیل و فرستادن تقاضا یا همان اپلای زیاد باشه عین بنده که بیشتر از 3 ساله، مهم هست؟
ممنون اگر راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 8
#1,094
02-03-2014, 11:43 PM
(02-03-2014, 11:36 PM)'ekin' نوشته: با سلام!
بنده کارشناسی ارشدم را در سال 2010 اتمام کرده ام و امسال می خواهم که اپلای کنم. به نظر شما فاصله بین اتمام تحصیل و فرستادن تقاضا یا همان اپلای زیاد باشه عین بنده که بیشتر از 3 ساله، مهم هست؟
ممنون اگر راهنمایی کنید.

سلام دوست عزيز به آكادميا كافه خوش آمديد.
فاصله زماني مي تونه اهميت داشته باشه ولي نكته مهم اينه كه در اين فاصله زماني چكار كرديد. اگر شاغل بوديد، با استادتون همكاري مي كرديد ... مشكلي نخواهيد داشت.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین nt_sunshine
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,095
03-03-2014, 06:04 AM
(02-03-2014, 11:36 PM)'ekin' نوشته: با سلام!
ممنون اگر راهنمایی کنید.

نه مهم نیست. اینجا هم خیلی ها بعد فارق التحصیلی چند سال می رن سر کار بعد دوباره بر می گردن دانشگاه. عجیب نیست
نقل قول  

آفلاین قثض
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,096
07-03-2014, 08:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-03-2014, 08:57 PM توسط قثض.)
سلام
خیلییییییییی خیلی از لطفی که در حق ما می کنید و از وقتی که صرفمون میکنید ممنونم
من ارشد بیوشیمی پیام نور با معدل17.59
کارشناسی زیست شناسی با معدل 14.27 از دانشگاه سراسری دارم.
2 کتاب ترجمه شده دارم:البته عضو تیم ترجمه 4 نفری بودم.
3مقاله isiدارم.
5 مقاله هم در کنفرانسهای بین المللی داخل کشور دارم.
فعلا دارم واسه تافل میخونم هنوز امتحانشو ندادم.
خییییلی راغبم که تو آمریکا دکتری بیوشیمی پژشکی بخونم ولی اکثرا greمیخوان .
همت خوندن واسه اونو دیگه ندارم.کدوم دانشگاه آمریکا تو رشته من بدون gre پذیرش میده اونم با فوندا؟
اصلا شما کدوم کشورو واسه من پیشنهاد میکنین که هم اپلای گرفتن ازش واسه من راحت باشه هم greنخواد هم فوند بده
همم مدرکش عالی و ممتاز باشه؟؟؟
حیییییییییییییلی ممممممممممممممممممنونمممممممم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
#1,097
07-03-2014, 09:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-03-2014, 09:10 PM توسط M1KE.)
GRE رو بیشتر دانشگاه های آمریکا و تا جد کمتری هم دانشگاه های کانادا می خواهند. بقیه کشورها رو ندیدم به اون صورت براشون اجباری باشه. در مورد آمریکا الان فهرست خاصی ندارم که کدوم دانشگاه هاش رشته شما رو بدون GRE هم قبول می کنند. ولی با معدل کارشناسی که شما دارین من جای شما باشم بیشتر وقتم رو روی دانشگاه هایی می گذارم که رتبه جهانی اونها حدود 300 تا 500 هست (حالا برای هر کشوری که بهش علاقه داشته باشم). مقاله ها و سوابق پژوهشی تون به نسبت خوبه و با توجه به اینکه معدل کارشناسی ارشدتون هم به نسبت خوب بوده ضعف کارشناسی رو جبران کرده و میشه امید داشت که در این محدوده رتبه ها فاند گرفت. البته در همون محدوده رتبه هم بیشتر روی دانشگاه هایی وقت و هزینه بگذارید که حداقل معدل کارشناسی شون 14 باشه چون ممکنه یه تعدادیشون روی 15 باشه که شانس تون برای اونها کمتره. زبان تون رو هم سعی کنید به آیلتس 7 یا تافل 100 برسونید.

پینوشت: وقتی به قدر کافی در جو امتحان زبان قرار بگیرین به احتمال زیاد فضای فکری تون برای امتحان GRE هم آماده میشه. چون بخش های زبانی اون که تفاوت ماهوی چندانی نداره و بخش ریاضی اون هم که در حد ریاضیات پیش دانشگاهی هست و با یک مرور ساده میشه اونها رو به خاطر آورد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Sssina
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,098
09-03-2014, 07:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-03-2014, 07:34 PM توسط Sssina.)
با سلام و خسته نباشید از سایت بسیار خوبتون
دانشجوی ترم ۶ حسابداری دانشگاه شهیدبهشتی هستم و زبان نسبتا خوب هست .
میخواستم اگر ممکنه بدونم برای ادامه تحصیل در رشته حسابداری یا مدیریت مالی با معدل حدود ۱۶ و تافل به چه نمرات دیگه نیاز دارم که در ۲ ترم باقیمانده از درسم که حدود ۱ سال هست پوشش بدم .
از دو تا از بهترین استاد های دانشگاه هم میتونم توصیه نامه خوب بگیرم .
ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
#1,099
10-03-2014, 07:17 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-03-2014, 07:18 AM توسط M1KE.)
معدل تون خوبه و سعی کنید در ترم های باقیمانده هم اون رو در همین حدود نگه دارید. برای رشته حسابداری و مدیریت مالی برای اینکه شانس خوبی داشته باشید معمولا شرایط زیر نیاز هست. به طور خاص ممکنه برخی دانشگاه ها کمتر یا بیشتر بخواهند ولی شما هدفگذاریتون روی همین نمره ها یا بهتر از اینها باشه:

- تافل 100 (در هر مهارت کمتر از 22 نباشه) یا آیلتس 7 (در هر مهارت کمتر از 6.5 نباشه)
- GMAT حدود 650 به بالا

مشکلی که شما به احتمال زیاد در این مقطع بهش بر می خورید تامین هزینه های تحصیل هست چون شانس گرفتن کمک هزینه برای ارشد معمولن سخت تر از دکترا هست و از این منظر شاید مجبور بشین در نهایت ارشد رو در ایران بخونید و برای دکترا اقدام کنید.

(09-03-2014, 07:33 PM)'Sssina' نوشته: با سلام و خسته نباشید از سایت بسیار خوبتون
دانشجوی ترم ۶ حسابداری دانشگاه شهیدبهشتی هستم و زبان نسبتا خوب هست .
میخواستم اگر ممکنه بدونم برای ادامه تحصیل در رشته حسابداری یا مدیریت مالی با معدل حدود ۱۶ و تافل به چه نمرات دیگه نیاز دارم که در ۲ ترم باقیمانده از درسم که حدود ۱ سال هست پوشش بدم .
از دو تا از بهترین استاد های دانشگاه هم میتونم توصیه نامه خوب بگیرم .
ممنون

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#1,100
11-03-2014, 01:23 AM
(07-03-2014, 08:55 PM)'قثض' نوشته: سلام
خیلییییییییی خیلی از لطفی که در حق ما می کنید و از وقتی که صرفمون میکنید ممنونم
من ارشد بیوشیمی پیام نور با معدل17.59
کارشناسی زیست شناسی با معدل 14.27 از دانشگاه سراسری دارم.
2 کتاب ترجمه شده دارم:البته عضو تیم ترجمه 4 نفری بودم.
3مقاله isiدارم.
5 مقاله هم در کنفرانسهای بین المللی داخل کشور دارم.
فعلا دارم واسه تافل میخونم هنوز امتحانشو ندادم.
خییییلی راغبم که تو آمریکا دکتری بیوشیمی پژشکی بخونم ولی اکثرا greمیخوان .
همت خوندن واسه اونو دیگه ندارم.کدوم دانشگاه آمریکا تو رشته من بدون gre پذیرش میده اونم با فوندا؟
اصلا شما کدوم کشورو واسه من پیشنهاد میکنین که هم اپلای گرفتن ازش واسه من راحت باشه هم greنخواد هم فوند بده
همم مدرکش عالی و ممتاز باشه؟؟؟
حیییییییییییییلی ممممممممممممممممممنونمممممممم

دوست خوبم. 
نمره GRE برای اکثر دانشگاه های کانادا الزامی نیست. 
شرایط شما برای بورس دانشگاه های استرالیا و نیوزلند خیلی خوب هست. 
اروپا هم که GRE نمیخواد و حتی زبان هم با یک مصاحبه تلفنی یا ویدیویی حل میشه.

ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 106 107 108 109 110 111 112 113 114 ... 224 بعدی »