عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین maryamseyedi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-08-2013, 02:25 PM
ممنون بابک جان یه چیزایی دستگیرم شد من ایالت ماساچوست رو انتخاب کردم کلی دانشگاه و کالج و اسکول داره متناسب با رشته من به نظر شما میشه از اونجا با این نمرات احتمالی پذیرش گرفت؟؟؟ 
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

07-08-2013, 08:56 AM
(04-08-2013, 11:36 PM)'baranbahar' نوشته: سلام
به نظر شما با این شرایط چه دانشگاه هایی شانس پذیرش همراه با فاند وجود دارد؟

1-جامعه شناسی/کارشناسی ارشد

2-دانشگاه تهران

3-الان هنوز مشغول تحصیلم، 19 و خورده ا ی تا پایان دوره مثلا فرض کنید 18

4-زبانم معمولیه ولی عالی نیست

5-فعلا مقاله علمی-پژوهشی ندارم ولی مقاله مربوط به پایان نامه اضافه میشه

6-می تونم 5،6 تا توصیه نامه بگیرم

خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند): برای مقطع دکتری/یا فوق لیسانس// دانشگاه هایی مثل ucla با این شرایط ممکنه؟! از این لینک کدام دانشگاه ها می شود؟ 
http://www.usnews.com/education/worlds-b...-sociology
 newschool نیویورک چطور؟!
ممنون

من متاسفانه با رشته شما خیلی آشنایی ندارم، اما معدل کارشناسی ارشد شما و دانشگاه محل تحصیلی شما خیلی خوبه. معدل کارشناسی و دانشگاه محل تحصیل کارشناسی شما چیه؟ دوره کارشناسی مهم‌تر از دوره کارشنای ارشد هست. همچنین برای امریکا شما نیاز به نمره GRE هم دارید و تاثیر نمره GRE برای گرفتن پذیرش خیلی زیاده. بدون معدل کارشناسی و نمره GRE نمی‌شه در مورد شانس پذیرش اظهارنظر کرد، اما اگر همه این شرایط مثل معدل کارشناسی ارشد شما عالی باشه، به نظر من شانس پذیرش از دانشگاه‌های خیلی خوب امریکا مثل UCLA رو هم خواهید داشت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

07-08-2013, 09:03 AM
(06-08-2013, 02:25 PM)'maryamseyedi' نوشته: ممنون بابک جان یه چیزایی دستگیرم شد من ایالت ماساچوست رو انتخاب کردم کلی دانشگاه و کالج و اسکول داره متناسب با رشته من به نظر شما میشه از اونجا با این نمرات احتمالی پذیرش گرفت؟؟؟ 

سوال شما رو نمی‌شه راحت جواب داد. ایالت ماساچوست از بهترین دانشگاه‌های دنیا مثل MIT درش هست تا دانشگاه‌ها و کالج‌های خیلی معمولی. احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های خیلی خوب این ایالت خیلی کم و از دانشگاه‌های معمولیش بدون فاند زیاده.
گذشته از این، اگر دلیل خاصی مثل داشتن اقوام نزدیک یا غیره برای انتخاب این ایالت ندارید، به نظر من تمرکزتون رو روی یک ایالت خاص نذارید و انتخاب‌های خودتون رو بی‌جهت محدود نکنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین matinsaba504
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-08-2013, 11:14 AM
با عرض سلام
1-کارشناسی ناپیوسته مهندسی عمران 
2-دانشگاه غیرانتفاعی
3-معدل80/16
4-نمره تافل100
5-نمره 1200GRE
درخواست:بررسی جهت پذیرش برای ارشد یا دکترا ی دانشگاه های کانادا یا امریکا با فاند
با تشکر
نقل قول  

آفلاین sepid85
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-08-2013, 12:57 PM
با سلام
1-کارشناسی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی از دانشگاه علوم پزشکی دولتی
2-معدل16
3-کارشناسی ارشدبرنامه ریزی آموزشی از دانشگاه آزاد
4-معدل16
5-نمره آیلتس7
6-نمره1000GRE
7- دو مقاله داخلی
درخواست: 1-پذیرش در مقطع ارشد یا دکتری از دانشگاههای کانادا یا امریکا با کمک هزینه
2-آیا امکان ادامه تحصیل در رشته بیوتکنولوژی پزشکی را دارم؟
نقل قول  

آفلاین maryamseyedi
**
نقل قول

08-08-2013, 12:50 AM
اکثر ایالتها در زمینه رشته های دریایی فعالیت دارن به نظرتون کدوم ایالتها شرایط فاند دادنشون بهتر از ماساچوست هستش؟؟؟؟؟ممنون
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-08-2013, 01:04 AM
(07-08-2013, 12:57 PM)'sepid85' نوشته: با سلام
1-کارشناسی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی از دانشگاه علوم پزشکی دولتی
2-معدل16
3-کارشناسی ارشدبرنامه ریزی آموزشی از دانشگاه آزاد
4-معدل16
5-نمره آیلتس7
6-نمره1000GRE
7- دو مقاله داخلی
درخواست: 1-پذیرش در مقطع ارشد یا دکتری از دانشگاههای کانادا یا امریکا با کمک هزینه
2-آیا امکان ادامه تحصیل در رشته بیوتکنولوژی پزشکی را دارم؟

چيزي كه تو رزومه ي شما بيشتر به نظر من مياد جا داره بهتر شه نمره ي GRE‌شما براي آمريكاست اگر كه هدفتون گرفتن فاند باشه. البته پيش از اون تحقيق كنيد ببينيد تو رشته ي شما اوضاع فاند و گرفتن دانشجو چطوريه. ولي GRE‌براي گرفتن فاند ميتونه كمك خوبي براتون باشه. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین engineer79
**
نقل قول

08-08-2013, 09:53 AM
.

به نظر شما ما با اين رزومه ميتوانم براي PHD پذيرش بگيرم؟

معدل ليسانس: 13.80 (معدل دروس پاس شده 14.73)
معدل فوق: 16.75
موضوع پايان نامه: نحليل ارتعاشات نانولوله هاي كربني
مقاله: در رابطه با موضوع پايان نامه: يك كنفرانس در آمريكا+يك ژورنال خارجي ISI Index
سه تا مقاله سابميت شده هم دارم كه هنوز جوابي نگرفتم. (يعني فعلا نميشه حساب كرد)
آيلتس: 6.5
GRE: امتحان ندادم تا بحال
سابقه كار:7.5 سال در صنعت نفت و گاز
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

08-08-2013, 10:50 PM
(07-08-2013, 11:14 AM)'matinsaba504' نوشته: با عرض سلام
1-کارشناسی ناپیوسته مهندسی عمران 
2-دانشگاه غیرانتفاعی
3-معدل80/16
4-نمره تافل100
5-نمره 1200GRE
درخواست:بررسی جهت پذیرش برای ارشد یا دکترا ی دانشگاه های کانادا یا امریکا با فاند
با تشکر

شرایط شما در کل خوبه، اگر می‌شد نمره  GRE رو بالای ۱۳۰۰ ببرید بهتر هم می‌شد، اما در جریان باشید که به طور کلی در امریکا فاند برای دوره کارشناسی ارشد زیاد نیست و در نتیجه شانس فاند برای کارشناسی ارشد کلا خیلی بالا نیست. به همین خاطر اگر مستقیم برای دکترا اقدام کنید، شانس فاند بیشتری خواهید داشت.

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

08-08-2013, 10:52 PM
(08-08-2013, 09:53 AM)'engineer79' نوشته: .
به نظر شما ما با اين رزومه ميتوانم براي PHD پذيرش بگيرم؟
معدل ليسانس: 13.80 (معدل دروس پاس شده 14.73)
معدل فوق: 16.75
موضوع پايان نامه: نحليل ارتعاشات نانولوله هاي كربني
مقاله: در رابطه با موضوع پايان نامه: يك كنفرانس در آمريكا+يك ژورنال خارجي ISI Index
سه تا مقاله سابميت شده هم دارم كه هنوز جوابي نگرفتم. (يعني فعلا نميشه حساب كرد)
آيلتس: 6.5
GRE: امتحان ندادم تا بحال
سابقه كار:7.5 سال در صنعت نفت و گاز

راستش با توجه به این که معدل کارشناسی شما پایینه، شانس شما نسبتا کمه، مگر این که نمره خیلی عالی‌ای در GRE بیارید و نمره آیلتس‌تون رو هم بالاتر ببرید.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... 224 بعدی »