عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین reza_17173
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-06-2013, 11:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-06-2013, 12:00 PM توسط reza_17173.)
سلام دوستان یه سوال دارم. وقتی که ما مدارکمون رو می فرستیم باید کل کارنامه لیسانس (با دروس حدفی و افتاده) رو واسشون بفرستیم؟ یا فقط کارنامه دروس پاس شده رو می فرستیم؟ یعنی در واقع می خوام بدونم طول کشیدن درس در مقطع لیسانس می تونه یه معضل باشه واسه گرفتن پذیرش(آمریکا)؟ چون من متاسفانه به دلایلی مهندسیم 7 سال طول کشید معدلم هم خوب نیس. ولی خب الان ارشد می خونم و می خوام معدلم رو بهبود ببخشم اینجا و اگه شد یه ISI هم بدمو زبانم هم خیلی خوبه. می دونم که مشکل اصلیم معدل لیسانسم هستش(نزدیک به 13 از دانشگاه آزاد اهواز) ولی می خوام ببینم از این جهت هم که لیسانسم 7 سال طول کشیده مسئله سازه؟ یا به اون توجهی نمی کنن و فقط معدلت رو می خوان؟
مرسی
نقل قول  

آفلاین moji.ndr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-06-2013, 05:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-06-2013, 06:08 PM توسط moji.ndr.)
سلام از کارشناسی میشه مستقیما به دکترا امتحان داد برای استنفورد البته فول قاند
لطفا شرایط کامل ش رو هم بگید
من نرم افزار می خونم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

06-06-2013, 11:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-06-2013, 11:18 PM توسط ahmadpashaei.)
(06-06-2013, 05:11 PM)'moji.ndr' نوشته: سلام از کارشناسی میشه مستقیما به دکترا امتحان داد برای استنفورد البته فول قاند
لطفا شرایط کامل ش رو هم بگید
من نرم افزار می خونم

سلام. به این سایت خوش اومدین.
سایت خود دانشگاه رو باید چک کنید برای اطلاع دقیق! کلیاتش مشترک هست و شامل مدارک تحصیلی و ... میشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
07-06-2013, 01:32 AM
(06-06-2013, 11:58 AM)'reza_17173' نوشته: سلام دوستان یه سوال دارم. وقتی که ما مدارکمون رو می فرستیم باید کل کارنامه لیسانس (با دروس حدفی و افتاده) رو واسشون بفرستیم؟ یا فقط کارنامه دروس پاس شده رو می فرستیم؟ یعنی در واقع می خوام بدونم طول کشیدن درس در مقطع لیسانس می تونه یه معضل باشه واسه گرفتن پذیرش(آمریکا)؟ چون من متاسفانه به دلایلی مهندسیم 7 سال طول کشید معدلم هم خوب نیس. ولی خب الان ارشد می خونم و می خوام معدلم رو بهبود ببخشم اینجا و اگه شد یه ISI هم بدمو زبانم هم خیلی خوبه. می دونم که مشکل اصلیم معدل لیسانسم هستش(نزدیک به 13 از دانشگاه آزاد اهواز) ولی می خوام ببینم از این جهت هم که لیسانسم 7 سال طول کشیده مسئله سازه؟ یا به اون توجهی نمی کنن و فقط معدلت رو می خوان؟
مرسی

سلام دوست عزیز،

ببینید نمرات که همه با هم می ره و دروس افتاده هم توش هست... ولی معدل لیسانس همه چیز در پروسه پذیرش نیست. برای آمریکا داشتن نمره GRE خوب خیلی مهم هست. همینطور با معدل بالا در ارشد و داشتن مقالات در کنفرانس ها یا ژورنال های معتبر، و یک نمره زبان خوب، شما می تونید ضعف معدل و طول کشیدن دوره لیسانس رو تا حد زیادی جبران کنید و شانس تون رو به میزان زیادی افزایش بدید. بنابراین فکر نکنید طول کشیدن دوره لیسانس و معدل پایین در اون دوره، مانع خیلی بزرگی هست. اگر بتونید در مواردی که گفتم خوب عمل کنید شانس تون قطعاً برای گرفتن پذیرش و فاند بالا هست. موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین ghasem01
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-06-2013, 04:37 PM
سلام
من قصد تحصیل در university of southern california در رشته کارگردانی انیمیشن دارم سواله من اینه که با معدل15,14 دیپلم  امکانش هست بتونم از این دانشگاه پذیرش بگیرم؟
ایا اصلا برای رشته animation معدل مهم است؟
اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم جوابم رو بده.
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
08-06-2013, 07:42 PM
(08-06-2013, 04:37 PM)'ghasem01' نوشته: سلام
من قصد تحصیل در university of southern california در رشته کارگردانی انیمیشن دارم سواله من اینه که با معدل15,14 دیپلم  امکانش هست بتونم از این دانشگاه پذیرش بگیرم؟

سلام
ضمن خوشامدگویی جهت پیوستن به فروم، باید عرض کنم اونطور که من متوجه شدم احتمالا شما قصد دارید برای مقطع لیسانس اپلای کنید(چون به معدل دیپلم اشاره کرده بودید). برای همین به نظر من بهترین منبع برای پاسخ به سوال شما، همان وب سایت این دانشگاه است که در قسمت Requirement ها مینیمم معدل و سایر موارد مورد نیاز رو اعلام می کنن. 
اصولا برای پذیرش در هر مقطعی، معدل هم یکی از فاکتورهای اثرگذار بر تصمیم گیری کمیته پذیرش هست. 
فقط توجه داشته باشید که برای مقطع لیسانس شانس گرفتن فاند و کمک هزینه تحصیلی بسیار پایینه. پس براوردهای مالی رو فراموش نکنید.

موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

11-06-2013, 11:14 AM
(08-06-2013, 04:37 PM)'ghasem01' نوشته: سلام

نسیم نکات خوبی رو گفته، حتما مدنظر داشته باشید. اگر چه من از شرایط پذیرش در این رشته خبر ندارم، اما چون بسیاری از دوستان و آشنایان من در این دانشگاه درس خوندن این رو می‌دونم که رشته‌های کارگردانی دانشگاه USC به خاطر ارتباطات نزدیکی که با هالیوود داره بسیار پرطرفدار و مطرح هستند و ممکنه گرفتن پذیرش در این رشته‌ها چندان ساده نباشه. به همین خاطر سعی کنید که شرایط‌تون رو بهبود بدید و گزینه‌های خودتون رو محدود به یک دانشگاه نکنید و حتما دانشگاه‌های دیگه‌ای رو هم در سبد اپلای خودتون قرار بدید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین jamal87
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-06-2013, 01:30 AM
سلام دوستان و با تشکر بابت این همه راهنمایی های عالی ...
وضعیت من اینتوریه:
لیسانس شیمی از دانشگاه تهران با معدل متاسفانه 12/50
فوق لیسانس شیمی آلی از علم و صنعت و بازهم متاسفانه با معدل 14/50
پایان نامم تموم شده ولی هنوز مقاله مو ننوشتم ولی احتمال زیاد یه مقاله قابل قبول میتونم دربیارم فعلن مدرک زبان هم ندارم، سربازی رفتم. حالا میخام نظرتونو راجب به پذیرش برای دکترا از دانشگاههای آمریکا بدونم. خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید و بگید برای چه دانشگاههایی و با چه رنکینگ معقول هست که اقدام کنم.
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

25-06-2013, 03:32 AM
(25-06-2013, 01:30 AM)'jamal87' نوشته: سلام دوستان و با تشکر بابت این همه راهنمایی های عالی ...
وضعیت من اینتوریه:
پایان نامم تموم شده ولی هنوز مقاله مو ننوشتم ولی احتمال زیاد یه مقاله قابل قبول میتونم دربیارم فعلن مدرک زبان هم ندارم، سربازی رفتم. حالا میخام نظرتونو راجب به پذیرش برای دکترا از دانشگاههای آمریکا بدونم. خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید و بگید برای چه دانشگاههایی و با چه رنکینگ معقول هست که اقدام کنم.

درود
 وضعیت معدل های شما ضعیف ارزیابی می شود. بهرحال باید توجیه قانع کننده ای برای معدل های پایین داشته باشید در داخل SOP
کار شما کمی دشوارتر از بقیه هست ولی نامید نشوید.
پیشنهاد می شود:
1- در اولین فرصت مقاله یا مقاله هاتون رو جای خیلی خوبی چاپ کنید.
2- تافل و جی اریی جنرال هم به ترتیب بالای 100 و 315 بیاورید( این نمرات پیشنهادی  هستند)باتوجه به ضعف معدل هرچه نمرات بالاتر باشند بهتر خواهند بود.
3- اگر بتوانید جی اریی سابجکت مرتبط بارشتتون بدهید و درصد بالای 90 بیاورید کمک شایانی در پوشاندن ضعف معدل به شما خواهد شد.
4- فعلا موارد بالا رو کسب کنید بعد بر اساس اونها رنک خود به خود مشخص خواهد شد.
5- شانس خوب  هم جزو جدایی ناپذیر اپلای واسه همه متقاضیان هست!
شاد باشید

ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

25-06-2013, 11:15 AM
(25-06-2013, 01:30 AM)'jamal87' نوشته: سلام دوستان و با تشکر بابت این همه راهنمایی های عالی ...
وضعیت من اینتوریه:

سلام
معدل شما خیلی پایین و همچنین معدل ارشد شما هم در سطح کارشناسی و معمولا کسانی که معدل کارشناسی پایین دارن با افزایش معدل ارشد یک مقدار این ضعف می پوشانند. فاصله اپلای و فارغ التحصیلی هم اثر گذار و بعد خدمت و گرفتن مدارک زبان و جی ار ای این فاصله زیاد خواهد شد. در مجموع بخاطر همین زیاد به فکر دانشگاه خوب آمریکا نباشید هر جا احتمال پذیرش گرفتن می دید اقدام کنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 224 بعدی »