عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-08-2012, 08:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-08-2012, 08:31 PM توسط ahmadpashaei.)
شهروز جان نمیتونید یک ترم مرخصی بگیرید؟در دکترا نمیشه اینکارو کرد مگه؟شما نیاز به مرخصی تا آبان دارید دیگه.الانم که هنوز ترم شروع نشده و قانونا میشه مرخصی گرفت
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

18-08-2012, 09:26 PM
نه این کار رو نمی تونم کنم. چون استادم از من خواسته پروپوزال رو بنویسم. خیلی دیگه برام مهم نیست.
جی ار ای 1200 به بالا با شرایط پژوهشی که گفتمم می تونه فاند رو برای من تا حدودی secure کنه؟
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-08-2012, 11:44 PM
شهروز جان
به نظر من با این مقالاتی که شما داری، نمره GRE ۱۲۰۰ احتمال گرفتن پذیرش و فاند رو از یک دانشگاه خوب امریکا نزدیک به قطعی خواهد کرد. البته خودت می‌دونی که یک مقدار شانس هم در پذیرش دخیله و نمی‌شه گفت که شما اگر ۱۲۰۰ بیاری تضمینی از یک دانشگاه زیر ۱۰۰ امریکا پذیرش و فاند می‌گیری، ولی به نظر من احتمالش زیاد خواهد بود.
در مورد کافی بودن یا نبودن سه ماه باید بگم که به دو تا فاکتور خیلی بستگی داره. یکی سطح زبان فعلیت هست و یکی میزان وقتی که در این سه ماه می‌تونی بذاری. اگر فرض کنیم که با قسمت Quantitative مشکلی نداری و نزدیک ۸۰۰ می‌تونی بشی و بیشتر باید روی verbal کار کنی، به نظر من سه ماه می‌تونه کافی باشه به این شرط که خوب وقت بذاری. سه ماه ممکنه روزی ۱۰ ساعت کار کنی یا روزی ۱ ساعت. احتمالا با روزی ۱ ساعت به جای خوبی نمی‌رسه، اما اگر روزی ۳-۴ ساعت کار کنی، فکر می‌کنم می‌تونی نمره خوبی بیاری.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین shani_6420
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-08-2012, 12:14 PM
با سلام و تشكر
كارشناسي مترجمي زبان انگليسي-معدل 16.30 از دانشگاه اصفهان-تافل 100-مقاله هم ندارم

دو تا رشته تو مقطع ارشد تو نظرم هست ولي نميدونم امكان پذيرش و فاند برام هست يا نه؟ممنون ميشم راهنمائيم كنيد
1- رشته هاي هم گروه رشته خودم مثل زبانشناسي يا مطالعات ترجمه-آيا ميتونم پذيرش با فاند در اين رشته ها بگيرم؟ رنكينگ دانشگاه خيلي برام اهميت نداره دانشگاه متوسط باشه هم خوبه

2-رشته ي معماري در مقطع ارشد با توجه به اين كه ليسانسم مرتبط نيست شانس پذيرش و فاند دارم اصلاً؟
بازم ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-08-2012, 11:22 AM
من در مورد رشته زبان‌شناسی یا مطالعات ترجمه اطلاع چندانی ندارم، اما به طور کلی گرفتن فاند در رشته‌های علوم انسانی ساده نیست و رقابت با دانشجویان بومی هم زیاده و به همین خاطر احتمال گرفتن فاند به طور کلی پایینه. همچنین در مورد رشته معماری هم اطلاع دارم که در امریکا احتمال گرفتن فاند در این رشته خیلی کمه و حتی افرادی که از بهترین دانشگاه‌های ایران فوق لیسانس معماری گرفتند هم برای گرفتن پذیرش دکترای معماری با فاند از امریکا معمولا به مشکل برخورد می‌کنند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ehsan.kh1002
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-08-2012, 01:15 AM
سلام
من مدرک کارشناسی مکانیک از دانشگاه آزاد بدون افتادن حتی یک درس و در طول مدت هفت ترم تحصیلی و با معدل 15.65 در سال 84 گرفتم
مدرک فوق لیسانم رو از دانشگاه سیستان و بلوچستان با معدل 16.32 در سال 87 گرفتم و نمره پایان نامه هم رو 19 گرفتم
امتحان زبان و جی آر ای رو هنوز ندادم
چهارتا مقاله کنفرانسی داخلی دارم و سه تا مقاله کنفرانسی بین الملی خارج کشور دارم
یه مقاله آی اس آی هم در حال چاپ دارم (تحت داوری)
4 سال عضو هیات علمی دانشگاه آزاد هم هستم
می خوام دوباره برم فوق لیسانس بخونم
آیا شانشی برا پذیرش از آمریکا با فاند دارم؟
اگر برا دکترا اقدام کنم چی ؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-08-2012, 04:46 AM
معدل لیسانس و فوق لیسانس شما معمولیه و دانشگاه‌هایی که ازشون فارغ‌التحصیل شده‌اید دانشگاه‌های شناخته شده‌ای در امریکا نیستند، به همین خاطر باید سعی کنید که نمره زبان و GRE خیلی خوبی بیارید تا شانس‌تون رو افزایش بدید. داشتن مقالات و عضو هیات علمی بودن به شما کمک خواهد کرد، اما تاثیرش مثل داشتن نمره خوب GRE نخواهد بود، به همین خاطر این امتحان رو خیلی جدی بگیرید.
در مورد پذیرش هم به نظر من شانس شما بیشتر خواهد بود اگر برای دکترا اقدام کنید. من در فروم زیاد گفتم که در امریکا شانس گرفتن پذیرش دکترا معمولا بیشتر از فوق هست. به خصوص اگر به دنبال فاند هستید، بهتره که برای دکترا اقدام کنید.

نقل قول  

آفلاین MHF
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-08-2012, 11:51 PM
باسلام خدمت اقا بابک:

لطفا کمکم کنید(ارسال به ایمیل(لطفا))

دانشجوی کارشناسی ارشد هوافضا شریف معدل 17یک مقاله,isiکارشناسی از دانشگاه مالک اشترمعدل14.30 .امادگی کامل برای تافل.بدونFUNDکامل هرگز نمی توانم درس بخوانم.برای این رشته حساس به دانشگاه TOPامیدی هست.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-08-2012, 10:08 AM
MHF عزیز

فضای فروم برای این طراحی شده که پاسخ سوال‌های شما به درد سایر دوستان هم بخوره. به همین خاطر من از پیام خصوصی یا ایمیل برای پاسخ‌گویی استفاده نمی‌کنم.

اما در مورد شرایط شما، باید بگم که ترکیب رشته هوا فضا با دانشگاه مالک اشتر می‌تونه برای کلیرنس امریکا کمی دردسرساز بشه، اما اجازه بدید که فعلا وارد مقوله ویزا نشیم و به پذیرش بپردازیم.
معدل لیسانس شما پایینه و این مساله شانس پذیرش با فاند شما از دانشگاه‌های تاپ (رنک کمتر از ۲۰) رو خیلی کم می‌کنه. برای رنک بالای ۲۰ به نظرم به شرطی که نمره GRE خوبی (حدود ۳۱۰ به بالا) بیارید شانس پذیرش با فاند خواهید داشت، هر چند که باز هم احتمالا شانس‌تون برای ۲۰ الی ۵۰ خیلی زیاد نخواهد بود. به طور کلی تاثیر نمره GRE برای پذیرش از امریکا زیاده و هر چه نمره بهتری در این امتحان بیارید شانس خودتون رو بیشتر خواهید کرد.

نقل قول  

آفلاین farha
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-08-2012, 09:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2012, 11:16 PM توسط farha.)
دوستان سلام:با کارشناسی برق-قدرت ازازاد ساوه با معدل 14.70 وفوق شریف18.10 بدون احتساب پایان نامه و 1 isi وتافل 105 و1200GRE میتونم از یه دانشگاه رنک زیر80 امریکا برایPhd فول فاند بگیرم؟با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 224 بعدی »