29-03-2012, 05:31 PM
پذیرش با فاند یا بدون فاند؟
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
|
(29-03-2012, 04:58 PM)bzz نوشته: سلامنه دوست عزیز منظورم این نبود که هر کسی زیر 16 باشه ریجکت هست! برای ایشون منظورم این بود که ملاک معدل را برای دانشگاه تاپ هم داره! شما معدلت خوبه، نگران نباش! من جاهایی دیدم که توصیه شده بود معدل بالای 16 باشه، ولی خیلی ها را می شناسم با لیسانس 15 به بالا پذیرش گرفته باشند! حتی با لیسانس 14 هم بوده! نگران نباش دوست خوبم!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
31-03-2012, 11:36 AM
سلام دوستان ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
من واسه دکترا با این شرایط کجاها اپلای کنم که شانس پذیرش با فاند داشته باشم 1.لیسانس شیمی کاربردی از دانشگاه رازی(معدل 14/26) 2.فوق لیسانس شیمی تجزیه از دانشگاه علم و صنعت (معدل 18/30) 3. 6 مقاله داخلی 4.یک مقاله ISI 5.حدود 1/5 سال داخل دانشگاه علم و صنعت کار کردم در رابطه با رشته ام اما متاسفانه هنوز امتحان IELTS وGRE ندادم خیلی ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید........
31-03-2012, 02:21 PM
(31-03-2012, 11:36 AM)mehdana نوشته: سلام دوستان ممنون میشم اگه راهنماییم کنیدسلام دوست عزیز....ورود شما رو به فروم تبریک میگم بدون نمره تافل و GRE نظر دادن سخت میشه داد ولی رزومه شما تا اینجا خوبه و رشته شما از نظر فاند تو موقعیت خوبی قرار داره نسبت به رشته های دیگه و در کل شما شانس خوبی دارید برا آمریکا....در انتخاب دانشگاهایی که اپلای میکنید دقت کنید....برا GRE به این قسمت و برا IELTS به این قسمت مراجعه کنید. موفق باشید
31-03-2012, 03:41 PM
(31-03-2012, 11:36 AM)mehdana نوشته: سلام دوستان ممنون میشم اگه راهنماییم کنیدهمونجوری که سعید گفت بدون نمره تافل یا آیلتس و جی آر ای نمیشه نظر داد . ولی اگه نمرات خوبی بگیرید و در ضمن دانشگاهی رو انتخاب کنید که متناسب با رزومه تون باشه و دپارتمانی که منطبق با سابقه و علاقه شما باشه شانس خوبی خواهید داشت. همچنین مکاتبه با اساتید و پیدا کردن استادی که به رزومه شما علاقه مند بشه خیلی تاثیر داره.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
31-03-2012, 07:11 PM
مرسی از نظراتتون
من تا حدودی دانشگاهها و اساتیدی که میخوام رو سرچ کردم و تمام اساتید رو با توجه به زمینه کاریم انتخاب کردم، اما نمیدونم که الان باید چیکار کنم آیا واسه اون اساتید میل بزنم و رزومه بدم و بگم نمره های IELTS & GRE رو بعدا و به موقع آماده میکنم یا کار دیگه انجام بدم؟؟؟!!!!! یه سوال دیگه اینکه شما اطلاعاتی در مورد پذیرش شیمی دانشگاههای امریکا دارید میتونید کمکم کنید و بگید با این رزومه من کجا ها میتونم فول فاند بگیرم؟؟؟؟
31-03-2012, 08:49 PM
سوال mehdana سوال منم بود!با این تفاوت که من برقی هستم. من یواش یواش دارم از ساین دانشگاه ها میگردم و شرایط و مدارک اپلای و نیز هیات علمی و اساتید و زمینه تحقیقاتیشون رو دانلود میکنم و کلاسه بندی شده آماده می کنم.البته هنوز خیلی خیلی مونده ولی کلا بعدش همینا رو برای ایمیل زدن انتخاب کنم و بگم فعلا GRE,IELTS ندادم و مثلا تا اکتبر آماده هستن؟خوبه اینجوری؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم (31-03-2012, 07:11 PM)mehdana نوشته: مرسی از نظراتتوندوست عزیز و احمد جان الان اصلا موقع مناسبی برا ایمیل زدن نیست-ددلاین اکثر دانشگاها گذشته و شما بهتره به فکر تافل و GRE باشید و ایمیل زدن جز تلف کردن وخت نیست رشته شما اگر شیمی (خالی) باشه(مهندسی شیمی رو نمیدونم) اوضاش خیلی خوبه.....در مورد رزومه هم شما بین رنک 40-150 US NEWS شانس دارید. البته فرض کردم که نمره تافل و GRE خوبی داشته باشید. (31-03-2012, 07:11 PM)mehdana نوشته: مرسی از نظراتتون (31-03-2012, 08:49 PM)ahmadpashaei نوشته: سوال mehdana سوال منم بود!با این تفاوت که من برقی هستم. من یواش یواش دارم از ساین دانشگاه ها میگردم و شرایط و مدارک اپلای و نیز هیات علمی و اساتید و زمینه تحقیقاتیشون رو دانلود میکنم و کلاسه بندی شده آماده می کنم.البته هنوز خیلی خیلی مونده ولی کلا بعدش همینا رو برای ایمیل زدن انتخاب کنم و بگم فعلا GRE,IELTS ندادم و مثلا تا اکتبر آماده هستن؟خوبه اینجوری؟ mehdana & ahmadpashaei عزیز معمولا در اولین ایمیل به استاد مورد نظر نیازی به ذکر نمرات TOEFL / IELTS / GRE نیست. می تونید در رزومه در محل درج نمرات زبان تاریخی که قصد شرکت در آزمونهای زبان رو دارین بنویسید. البته به این نکته توجه داشته باشین که برای اساتید نمرات زبان معیار مهمی برای دادن پذیرش به حساب میاد. با توجه به اینکه الان برای مکاتیه با اساتید زود هست و بهتره از شهریور شروع به ایمیل فرستادن به اساتید کنید، فرصت کافی برای آماده شدن برای آزمونهای تافل یا آیلتس رو دارین تا وقتی با اساتید مکاتبه می کنید حداقل یه نمره زبان در رزومه خودتون داشته باشین تا اونها بتونن تخمینی از مهارتهای زبانی شما برای دادن پذیرش داشته باشن. mehdane جان رزومه خوبی داری. هم مقاله داری و هم سابقه تدریس. معدل فوق لیسانست هم که بالاست و کمی معدل لیسانست رو جبران کرده. اگه نمرات زبان بالایی بیاری شانس گرفتن پذیرش با فاند رو داری. اینکه Full fund بگیری یا Partial fund رو نمیشه از الان به روشنی مشخص کرد. خودت می دونی که مجموعه ای از عوامل در گرفتن پذیرش ( با یا بدون فاند کامل ) اثر دارن. مثلا غیر از معیارهایی که شما رو متقاضی با استعداد و خاص نشون میده، احتمال گرفتن پذیرش به شرایط متقاضیان دیگه در همون سال ( که در واقع رقیبهای شما محسوب میشن) هم بستگی داره.
31-03-2012, 09:50 PM
ممنونم از جوابتون
در مورد تافل یا آیلتس سوالم اینکه چون می خوام واسه امریکا اپلای کنم باید حتما تافل بگیرم؟ چون میگن امریکا بیشتر تافل ای بی تی رو قبول داره اما من تمام دانشگاههایی که سرچ کردم همشون آیلتس رو هم قبول داشتن....... آیا اینکه میخوام آیلتس امتحان بدم رو شانس پذیرشم تاثیر میذاره؟؟؟؟ سوال بعدی اینکه من 1 مقاله ISI پابلیش شده دارم و 2 تا SUBMIT و 2تا دیگه هم دارم مینویسم آیا مطرح کردن اینها تو رزومم تاثیری تو پذیرشم داره؟و اینکه من 4 تا ثبت اختراع دارم (همونطور که اطلاع دارید ثبت اختراع چند مرحله داره من مرحله اولشو تائید شده کارم و مرحله دومش که باید به تائید بنیاد ملی نخبگان برسه در حال بررسی) اینو هم میتونم بگم یا چون فقط یه مرحله اوکی شدم فعلا مطرحش نکنم؟؟؟!!! ممنون |
|