عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 201 202 203 204 205 206 207 208 209 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,041
02-11-2016, 01:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-11-2016, 01:30 PM توسط Torkan.)
(02-11-2016, 01:18 PM)sinaamir نوشته: بله خودم از الان نگران ويزا هستم و براي كانادا هم اقدام ميكنم (هرچند خيلي فرقي ندارند) خوشبختانه شركت دولتي نبوده و ميتوانم از رزومه ام اصلا حذفش كنم براي محكم كاري. در مورد زمينه كاري هم اشاره اي به انرژي نخاهم كرد و روي كاتاليست يا متريال متمركز ميشم. رشته ارشدم را كاريش نميتونم بكنم ولي خوشبختانه 2-3 نفر از دوستانم با همين رشته الان آمريكا و كانادا هستند و شايد بشود بي خطر نشانش داد.
يك موضوع مهم كه كمي منو از پذيرش گرفتن از دانشگاه هاي با رنك بهتر از 50 نااميد كرد بحث معدل ليسانس هست. وقتي نتايج را در gradcafe ميبينم تقريبا تمامي پذيرفته شده ها معدل ليسانس بالاي 3.2 دارند و يجورايي حس ميكنم بايد بالاي 50 را فراموش كنم هيچ شانسي ندارم.
راحت بگم رنک 40 با رنک 70 فرقی نداره خیلی. اون چیزی که مهمه استادی هست که کار میکنید. ممکنه بعضیا بگن خب استادای خوب در رنکهای بهتر دیده میشن در حالی که اینطور نیست. شما در دانشگاه رنک 60 میتونید اساتیدی پیدا کنید که در رنک 30 هم مباشه. رنک رو به انصورت نگرانش نباشین مگر اینکه بخواین top 20 یا حتیtop 10 برین.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین abolfazl1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,042
05-11-2016, 10:37 PM
با سلام دوستان . 

رشته:مهندسی کامپیوتر
هدف: اقدام برای مستر
معدل لیسانس: 18.2 از دانشگاه سراسری
نمره تافل:83
نمره جی ار ای:315

مقاله هم ندارم.

حالا سوال من از شما دوستان اینه که با این رزومه من برای چه رنک هایی از دانشگاه های آمریکا برای مستر اقدام کنم که بتونم فول فاند بشم؟

با تشکر.
نقل قول  

آفلاین فاطیما2
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#2,043
09-11-2016, 01:29 AM
سلام ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
رشته معماری
ارشد غیر انتفاعی شمال 17.50
کارشناسی غیرانتفاعی خیام مشهد 16.50
کاردانی روزانه گرگان 16.50
زبان دارم میخونم واسه امتحان
مفاله 3 تا کنفرانس بین المللی و یه دونه ملی
ترجمه یک کتاب غیر مرتبط با معماری
پروانه نظام مهندسی نظارت و اجرا و فعالیت تو این زمینه (نظارت ساختمون) 2سال
سابقه کار در بنیاد مسکن و بسیاری از دفاتر مهندسی و انجام کارهای مرتبط با معماری خصوصا نرم افزارهای تخصصی ولی تنها با 6ماه بیمه
برای رشته معماری بهتره کجا ادامه تحصیل داد که بشه کار هم تو اون زمینه انجام بشه و شرایط اقامت بعد از تحصیل هم باشه؟
بنظرتون اروپا بهتره یا امریکا؟ و من چقدر شانس دارم؟
سپاس از شما
نقل قول  

آفلاین nastaran1992
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#2,044
10-11-2016, 04:14 PM
سلام
من دانشجوی ارشد صنایع غذایی دانشگاه ازاد تهران شمال هستم
تا الان معدلم ۱۸.۵ هست و ان شاءالله همین حدود میمونه
کارشناسی با رتبه یک در دانشگاه ازاد قزوین قبول شدم
سه ترم به خاطر معدل رتبه یک شدم
هفت ترمه تموم شد کارشناسیم با معدل ۱۸و رتبه یک درمیان فارغ التحصیل های اون سال
۲تا مقاله سابمیت شده دارم
۱کنگره بین المللی شرکت کردم با مقاله
اکنفرانس بین المللی داخلی مربوط ب دانشگاه شهید بهشتی هم رفتم که مقاله م جایزه بهترین ارائه رو گرفت
ان شاءالله یک یا دوتا مقاله هم از پایان نامه م در بیارم
به عنوان توصیه نامه میتونم از چندتا اساتید برجسته در دنیا (ایرانب هستند) که خودشون خارج از کشور درس خوندن توصیه نامه بگیرم
زبان فعلا امتحان ندادم ولی در حد ایلتس ۷هستم

ضمنا من میخوام حتما حجاب داشته باشم
به نظرتون بهتر نیس با توجه به اوضاع فعلی امریکا و انتخاب جناب ترامپ و مشکل شدیدی که با مسلمانا داره من امریکا رو حذف کنم از لیست کشورهای مورد نظرم ؟
یا مشکلی پیش نمیاد ؟؟

ممنون میشم بگید کدوم کشور شانس بیشتری دارم برای پذیرش در مقطع دکتری همراه فاند
نقل قول  

آفلاین Lecter
**
نقل قول

#2,045
14-11-2016, 06:39 PM
با  سلام.  من متاهل هستم. 31 ساله. لیسانس  عمران  با  معدل 13 .  فارغ التحصیل سال  90.  با توجه  به  شرایط بسیار بدم برای اخذ پذیرش از  دانشگاههای امریکا  تصمیم به  ادامه تحصیل ارشد در  ایران رو  دارم.  سوالی خدمت  دوستان دارم. من  برای اینکه بتونم  در  مقطع  دکتری پذیرش با فاند  بگیرم  از دانشگاههای امریکا  چیکار باید  بکنم؟  اصلا امکانش برای منه  متاهل وجود  داره؟  و  اینکه چه گرایشی از  عمران  رو در  مقطع ارشد اینجا  بخونم تا  بتونم برای دکتری پذیرش  با فاند بگیرم؟؟ ممنون میشم راهنمایی  م بفرمایید
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,046
14-11-2016, 07:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-11-2016, 07:16 PM توسط Torkan.)
(14-11-2016, 06:39 PM)Lecter نوشته: با  سلام.  من متاهل هستم. 31 ساله. لیسانس  عمران  با  معدل 13 .  فارغ التحصیل سال  90.  با توجه  به  شرایط بسیار بدم برای اخذ پذیرش از  دانشگاههای امریکا  تصمیم به  ادامه تحصیل ارشد در  ایران رو  دارم.  سوالی خدمت  دوستان دارم. من  برای اینکه بتونم  در  مقطع  دکتری پذیرش با فاند  بگیرم  از دانشگاههای امریکا  چیکار باید  بکنم؟  اصلا امکانش برای منه  متاهل وجود  داره؟  و  اینکه چه گرایشی از  عمران  رو در  مقطع ارشد اینجا  بخونم تا  بتونم برای دکتری پذیرش  با فاند بگیرم؟؟ ممنون میشم راهنمایی  م بفرمایید

درود

گرایش خیلی رول بازی نمیکنه. تاهل و تجرد و جنس و نژاد و عقیده و دین هم به همچنین.
شما باید ارشد رو در دانشگاههای خوب ایران بگذرونید ترجیحا با مقاله و نمره خوب.
در وهله بعدی باید gre با نمره خوبی بیارید. این دو عامل قطعا باعث گرفتن فاند میشه در دکتری.
نمره toefl خیلی مهم نیست همون مینیمم به بالا باشه کافیه با این حال هر چه بیشتر بهتر ولی اهمیتش کمتر از gre.

پس وظیفه شما ورود به دانشگاههای بزرگ ایران که حداقل داخل ایران شناخته شده است بعد کار برای چاپ مقاله. در عین حال نمره gre خوب.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

#2,047
14-11-2016, 08:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-11-2016, 08:02 PM توسط PeymanSa.)
(14-11-2016, 06:39 PM)Lecter نوشته: با  سلام.  من متاهل هستم. 31 ساله. لیسانس  عمران  با  معدل 13 .  فارغ التحصیل سال  90.  با توجه  به  شرایط بسیار بدم برای اخذ پذیرش از  دانشگاههای امریکا  تصمیم به  ادامه تحصیل ارشد در  ایران رو  دارم.  سوالی خدمت  دوستان دارم. من  برای اینکه بتونم  در  مقطع  دکتری پذیرش با فاند  بگیرم  از دانشگاههای امریکا  چیکار باید  بکنم؟  اصلا امکانش برای منه  متاهل وجود  داره؟  و  اینکه چه گرایشی از  عمران  رو در  مقطع ارشد اینجا  بخونم تا  بتونم برای دکتری پذیرش  با فاند بگیرم؟؟ ممنون میشم راهنمایی  م بفرمایید

سلام.من از اونجایی که عمرانی هستم فقط بگم که زمینه های تحقیقاتی Structural Health Monitoring در آمریکا جایگاه بیشتری نسبت به زمینه های دیگه داره و اساتید زیادی دارند روش کار می کنند..قاعدتا ارشد سازه و زلزله بهتون کمک خواهد کرد در آینده اگر بخواهید در زمینه ی یاد شده کار کنید.در مجموع همونطور که اشاره شد گرایش خیلی تعیین کننده نیست در رفتن و نرفتن کسی.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

#2,048
15-11-2016, 11:17 AM

دوستان دیگه گفتنی‌ها رو گفته‌اند، اما چون از من خواسته بودید نظر بدم، من هم نظرم رو می‌نویسم.
به نظر من با معدل فعلی احتمال این که بتونید از امریکا پذیرش دکترا با فاند بگیرید بسیار پایینه. این که ۵ سال فاصله افتاده در درس شما کار رو مشکل‌تر هم می‌کنه. به نظر من برای این که بتونید شانس‌تون رو افزایش بدید، بهتره که از ایران کارشناسی ارشد با معدل بالا بگیرید. در این مدت سعی کنید کار پژوهشی هم انجام بدید و حداقل یک مقاله داشته باشید و در نهایت وقت زیادی هم روی GRE بگذارید تا بتونید نمره خوبی بیارید. در صورتی که این شرایط رو داشته باشید، احتمال این که بتونید پذیرش و با فاند بگیرید وجود خواهد داشت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Lecter
**
نقل قول

#2,049
15-11-2016, 05:55 PM
ممنونم از  راهنمایی های خوبتون. سوال دیگه ای داشتم. دانشگاه های خوب و  شناخته  شده در ایران برای ارشد شامل دانشگاه ازاد واحدهای تهران هم میشه؟ یا  فقط سراسری  مهمه  برای امید به فاند گرفتن؟ در ضمن رشته مورد  نظرم برای  ارشد خوندن محیط زیست است. ایا این گرایش اینده ای داره در امریکا؟  با سپاس
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#2,050
15-11-2016, 07:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-11-2016, 07:03 PM توسط PeymanSa.)
(15-11-2016, 05:55 PM)Lecter نوشته: ممنونم از  راهنمایی های خوبتون. سوال دیگه ای داشتم. دانشگاه های خوب و  شناخته  شده در ایران برای ارشد شامل دانشگاه ازاد واحدهای تهران هم میشه؟ یا  فقط سراسری  مهمه  برای امید به فاند گرفتن؟ در ضمن رشته مورد  نظرم برای  ارشد خوندن محیط زیست است. ایا این گرایش اینده ای داره در امریکا؟  با سپاس

فکر نکنم جدا از دانشگاه های تاپ دولتی در تهران دیگه براشون خیلی جذاب باشه محل تحصیل اما لزوما به معنی پذیرش وفاند نگرفتن نیست تو آزاد درس خوندن...در مورد محیط زیستم همه جای دنیا توجهش رو محیط زیست جلب شده (اما باز هم بستگی داره تو چه زمینه ای کار تحقیقاتی کنید توش !) (از مباحث انتقال رسوب در سواحل و نشت نفت در دریا تا مباحث گرمایش زمین و تغییرات اقلیمی میتونن آینده داشته باشند از نظرم)
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 201 202 203 204 205 206 207 208 209 ... 224 بعدی »