02-10-2012, 03:37 AM
سلام.
بیشترین پذیرش در چه فصلیه ؟ پاییز ؟
بیشترین پذیرش در چه فصلیه ؟ پاییز ؟
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
|
02-10-2012, 10:08 AM
بله، فصل اصلی پذیرش در دانشگاههای امریکا پاییزه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
02-10-2012, 12:10 PM
(01-10-2012, 11:30 PM)alidariush نوشته: سلام به همه دوستای گلم تو رو خدا یکی منو راهنمایی کنه ببینم اصلا شانس پذیرش دارم در صورت داشتن از کدوم دانشگاه ها رو دارمسلام، بدون نمره GRE نمی شه برای شانس پذیرش و فاند در آمریکا نظری داد. در ضمن فکر تحصیل رایگان بدون فاند در آمریکا رو از سر بیرون کنید، چون دانشگاه های آمریکایی شهریه می گیرند و معمولاً هم شهریه ها خیلی بالاست.
02-10-2012, 01:36 PM
(02-10-2012, 12:10 PM)Pejman نوشته: سلام، بدون نمره GRE نمی شه برای شانس پذیرش و فاند در آمریکا نظری داد. در ضمن فکر تحصیل رایگان بدون فاند در آمریکا رو از سر بیرون کنید، چون دانشگاه های آمریکایی شهریه می گیرند و معمولاً هم شهریه ها خیلی بالاست.اجازه بدید من یک مقدار بیشتر این رو توضیح بدم که متوجه جریان بشید. همون طور که پژمان عزیز گفت، در امریکا تحصیل رایگان به خصوص برای خارجیها چندان معنی نداره، اما اگر بتونید فاند بگیرید شهریه شما از فاند شما پرداخت میشه و عملا برای شما تحصیل رایگان تموم خواهد شد و حتی بسته به میزان فاند ممکنه حقوق هم دریافت کنید. برای گرفتن فاند اما نیاز به نمره GRE خوب خواهید داشت و بدون نمره GRE نمیشه در مورد شانس پذیرش و فاند از امریکا نظر داد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
03-10-2012, 11:20 AM
سلام.
من امروز با سایت خوبتون آشنا شدم.شرایط من به صورت زیر هست: بنده لیسانس مهندسی برق-کنترل با معدل 13.7 از دانشگاه دولتی و فوق لیسانس مهندسی برق-کنترل با معدل 17.1 دانشگاه دولتی 14 مقاله علمی که 4 تا از آنها ISI و 10 مقاله کنفرانس بین المللی(مقالات همگی به زبان انگلیسی هستند) دارم از نظر زبان من انگلیسی رو تسلط کامل دارم و به فرانسه هم آشنایی متوسط دارم(البته برای هیچکدوم مدرک زبان ندارم اما میتونم در 2-3 ماه در حد عالی نمره زبان بیارم) حقیقش من میتونم از دانشگاه های ایران به جز 2-3 تا از دانشگاهها دکتری قبول بشم.اما برام آینده کاری مهمه و اینکه دکتری میگیرم بتونم مشغول به کار مناسبی بشم.متاسفانه در ایران چیزی که من میبینم بیشتر رابطه ها مهمه تا ارزش علمی فرد. سوالی که ازتون دارم اینه که در امریکا با گرفتن دکتری یا حین تحصیل موقعیت کاری به چه صورت است؟ و آیا اصلن بنده شانس گرفتن فاند و بورس از دانشگاه های خوب امریکا رو دارم؟و چه دانشگاهی. خیلی خیلی ممنونم. موفق باشید
03-10-2012, 11:34 AM
به آکادمیاکافه خوش آمدید.
رشته شما برای گرفتن پذیرش از امریکا جزو رشتههایی هست که دانشجویان خارجی بیشتری درش پذیرش میشن و در نتیجه از این جهت خوبه. معدل فوق شما هم خوبه و از نظر مقاله هم وضعیت خوبی دارید. معدل کارشناسی شما متاسفانه خوب نیست و اتفاقا معدل کارشناسی در گرفتن پذیرش تاثیر زیادی داره. با توجه به این که مقالههای زیادی دارید و اگر از دانشگاه دولتی خوبی فارغالتحصیل شده باشید، احتمالا بتونید با نمره GRE بالا تا حد خوبی معدل پایین کارشناسیتون رو جبران کنید و بتونید پذیرش و فاند بگیرید. به نظر من به خاطر معدل پایینتون حتی با داشتن نمره GRE خوب شانس پذیرش شما از ۵۰ تا دانشگاه اول امریکا زیاد نیست، ولی اگر GRE حدود ۱۲۵۰ به بالا بیارید احتمال داره بتونید از دانشگاههای رنک بیشتر از ۵۰ پذیرش و فاند بگیرید. در مورد موقعیت کاری، میتونید به این تاپیک مراجعه کنید. ضمنا در حین تحصیل دانشجویان خارجی که روی ویزای دانشجویی هستند در امریکا اجازه کار ندارند.
03-10-2012, 04:53 PM
(03-10-2012, 11:34 AM)Babak نوشته: به آکادمیاکافه خوش آمدید.از راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم. همانطور که گفتم از نظر زبان انگلیسی مشکلی ندارم.ان شاالله میتونم نمره عالی بگیرم. من صنعتی شاهرود درس خوندم. البته بنده در حال حاضر هم دارم روی چند مقاله و کار تحقیقاتی مطالعه میکنم.و اینکه پایان نامه ارشد من یک کار عملی و ساخت بود.و معافیت از خدمتمم برای انجام کارهای تحقیقاتی بوده! به نظر شما باید از چه زمانی شروع کنم برای فرستادن درخواست و اینکه با توجه به سابقه ی بنده، شما امریکا یا اروپا یا چه کشور دیگری را پیشنهاد می دهید. بیشترین موضوعی که برای من اهمیت داره ، داشتن فاند (و کمک هزینه زندگی و تحصیلی) در یک دانشگاه خوب و آینده شغلی در همان کشور است. سپاسگذارم
04-10-2012, 05:57 AM
درود
به نظر من بدون نمره جی ار ای نمی شه قضاوت کرد. ولی جی ار ای بسیار بالا(بالای 1300-400) می تونه براتون شانس فاند ایجاد کنه. تماس با استاد در بعضی دانشگاهها تعیین کننده هست(رنکهای متوسط-نسبتا خوب) پ. ن. شما با کارشناسی هیئت علمی شدید؟! نقل قول:سلام به همه دوستای گلم تو رو خدا یکی منو راهنمایی کنه ببینم اصلا شانس پذیرش دارم در صورت داشتن از کدوم دانشگاه ها رو دارم
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد... -- در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ.. در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو) (03-10-2012, 04:53 PM)sadegh_a_kh نوشته: از راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم.متاسفانه دانشگاه شما جز دانشگاههای شناخته شده در امریکا نیست و این خودش باعث میشه که شانس شما یک مقدار برای دانشگاههای خوب کمتر بشه. با توجه به این که تعداد نسبتا خوبی مقاله دارید، اگر من جای شما باشم و هدفم امریکا باشه به جای این که وقتم رو صرف کارهای تحقیقاتی بکنم، روی گرفتن نمره بالای GRE وقت میذارم، چون تاثیر خیلی زیاد خواهد داشت. من اطلاعاتم در مورد دانشگاههای اروپا زیاد نیست، اما احتمالا در اروپا شاید شانس پذیرش و فاند بیشتری داشته باشید. بهتره که این سوال رو در انجمن اروپا بپرسید تا دوستان بهتر راهنمایی کنند. در مورد زمان شروع به اقدام هم لطفا پست اول این موضوع و همچنین قسمت برنامهریزی جزوه راهنمای پذیرش رو ببینید.
05-10-2012, 01:27 AM
سلام- لطفا راهنمایی کنید
1-مهندسی مکانیک ماشینهای کشاورزی- فوق لیسانس 2-دانشگاه شیراز 3-16:86 4-6 5-یک مقاله isi 6-2 خواسته ها: (دکتری/فاند می خواهم و دانشگاه مشخصی را ندارم) |
|