01-11-2015, 09:38 PM
(01-11-2015, 09:17 PM)roia نوشته: @Torkan
سلام , وقتتون به خیر
من ارشد مهندسی صنایع دانشگاه علوم اقتصادی تهران درس خوندم.
معدل کارشناسی ارشد ام ١٧:٣٠ هست . مقاله هم یکی دارم isi . یکی دیگه هم باید از توی پایان نامه ام در بیارم .
اواسط آذر هم امتحان تافل امه . توی امتحان های آزمایشی تافل امو ١١٠ می زنم . خواستم بدونم که امکان گرفتن فاند رو دارم ؟ و اصلا به ددلاین ژانویه ٢٠١۵ می رسم فکر می کنید ؟
درود
دوست من واسه چه رشته ای میخواین اپلای کنین؟ من دقیقا نمیدونم مهندسی صنایع در دانشگاه اقتصاد یعنی چی ولی احتمال میدم منظورتون supply chain management باشه!
معدل کارشناسیتون پس چی؟ اون مهمه ها!
دوست من نمیدونم میدونید یا نه ولی امتحان GRE رو چیکار میکنید؟! اون واسه آمریکا نقش کلیدی داره و تعیین کنندس.
اگر صرف بحثتون آمریکاست به نظرم عجله نکنید. ولی اگر نیم نگاهی به کانادا دارین یه ایمیلی به اساتید بزنین ببینین چی میگن ولی بازم امتحان TOEFL رو باید داده باشین.
متاسفانه خیر کمی سخت میشه براتون. میرسید واسه اپلای واسه دانشگاههای غیر از دانشگاههای آمریکا (به علت نبود GRE) ولی بازم به نظرم به خصوص اینکه فاند بخواید، سخت خواهد بود.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.