13-04-2012, 09:53 AM
(11-04-2012, 07:49 PM)salazar716 نوشته: درود.دانشگاهی که ازش مدرک گرفتید هم مهمه، ولی در کل داشتن GRE بالای ۱۳۰۰ خیلی چیزها رو میتونه عوض کنه و شانس شما رو بالا خواهد برد. معدلتون هم نسبتا خوبه. با این شرایط میشه پذیرش گرفت، ولی کلا گرفتن فاند برای مستر سخته. به همین خاطر من توصیه میکنم در دانشگاههایی که اجازه میدن مستقیم برای دکترا اقدام کنید.
به نظرتون کسی با این شرایط میتونه پذیرش با فاند برای مستر بگیره؟
معدل کل دور و ور 15، دو سال آخر 16 به بالا.
تافل 100 و GRE 1300 به بالا.
2 تا مقاله ی ISI که صرفا برای رزومه پر کردنه، ایمپکتش خیلی کمه.
من واسه فال 2014 اپلای میکنم...وقت زیاد دارم که زبان بخونم و نمره ی خوب بیارم.
میخوام تو ارشد تغییر رشته بدم از ساخت و تولید برم مهندسی پزشکی...
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.