عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 151 152 153 154 155 156 157 158 159 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,541
13-08-2015, 05:26 PM
(13-08-2015, 12:49 AM)amir7099 نوشته: سلام دوستان من شرايط زير رو دارم و ميخوام تو رشته طراحي صنعتي گرايش خودرو مقطع كارشناسي پذيرش بگيرم آيا شانسي دارم و چجوري ميتونم شانسمو بيشتر منم ممنونم
معدل كل ديپلم ١٤/٥٠
معدل پيش دانشگاهي ١١/٥٠
معدل كارشناسي از دانشگاه آزاد مهندسي مكانيك جامدات ١٤/٩٠
نمره IELTS 6.5
البته طراحي دستمم خوبه

درود

مقطع کارشناسی میخواین اقدام کنید دوباره یا واسه ارشد؟ فکر کنم منظورتون ارشد هست.
معدلتون کمه زبانتون هم متوسط هست و gre هم ندارین متاسفانه.
کمی سخت هست پذیرش شما. تنها راه اینه که gre تون رو بالا بیارید و اپلای کنید واسه بازه های بالای 100 usnews.
دوست من با این شرایط فقط با gre 324 تونست از دانشگاه SIU در شهر کربوندیل پذیرش بگیره با نیمچه فاند!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین amir7099
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,542
13-08-2015, 05:41 PM
(13-08-2015, 05:26 PM)Torkan نوشته: درود

مقطع کارشناسی میخواین اقدام کنید دوباره یا واسه ارشد؟ فکر کنم منظورتون ارشد هست.
معدلتون کمه زبانتون هم متوسط هست و gre هم ندارین متاسفانه.
کمی ست هست پذیرش شما. تنها راه اینه که gre تون رو بالا بیارید و اپلای کنید واسه بازه های بالای 100 usnews.
دوست من با این شرایط فقط با gre 324 تونست از دانشگاه SIU در شهر کربوندیل پذیرش بگیره با نیمچه فاند!

بااحترام،
ترکان

ممنون از پاسختون
نه براي كارشناسي ميخوام اقدام كنم چون اصلا اين رشته اي مه خوندم مهندسيه اما طراحي صنعتي كه ميخوام واسش اقدام كنم هنره

با اين شرايطم براي كارشناسي تو كدوم دانشگاه ها ميتونم فاند بگيرم و چه چيزايي شانسمو بيشتر ميكنه؟
gre براي كارشناسي هم لازمه؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,543
13-08-2015, 05:45 PM
(13-08-2015, 05:41 PM)amir7099 نوشته: ممنون از پاسختون
نه براي كارشناسي ميخوام اقدام كنم چون اصلا اين رشته اي مه خوندم مهندسيه اما طراحي صنعتي كه ميخوام واسش اقدام كنم هنره

با اين شرايطم براي كارشناسي تو كدوم دانشگاه ها ميتونم فاند بگيرم و چه چيزايي شانسمو بيشتر ميكنه؟
gre براي كارشناسي هم لازمه؟

درود

اصلا قصد ناامید کردنتون رو ندارم.ولی وقتی یه دانشجوی دکتری با رزومه خوب به سختی فاند میگیره شما با این معدلها واقعا فکر میکنید بتونید از آمریکا حتی پذیرش بگیرید چه برسه به فاند.
من نظر خودم رو میگم که فکر آمریکا رو واسه کارشناسی از ذهنتون بیرون کرده و بهتره کارشناسی رو ایران بخونید و رزومتون رو خیلی قوی کنید.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین tigerlilid
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,544
14-08-2015, 01:27 AM
من لیسانسradio, TV and film studies دارم ار دانشگاه مدیترانه شرقی با معدل 3/80 از 4
فوقل لیسانس ادبیات نمایشی روزانه دانشگاه تهران، هنرهای زیبا معدل 17/5 از 20
و ایلتس اکادمیک  7/5
هنوز gre ندادم و روی مقالاتم دارم کار میکنم
سابقه کار مرتبط هم دارم
ایا واسه phd شانسی دارم؟ با فول فاند
به ویژه Columbia University in newyork
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

#1,545
14-08-2015, 05:38 AM
(14-08-2015, 01:27 AM)tigerlilid نوشته: من لیسانسradio, TV and film studies دارم ار دانشگاه مدیترانه شرقی با معدل 3/80 از 4
فوقل لیسانس ادبیات نمایشی روزانه دانشگاه تهران، هنرهای زیبا معدل 17/5 از 20
و ایلتس اکادمیک  7/5
هنوز gre ندادم و روی مقالاتم دارم کار میکنم
سابقه کار مرتبط هم دارم
ایا واسه phd شانسی دارم؟ با فول فاند
به ویژه Columbia University in newyork

برای چه رشته ای میخواین اپلای کنین؟
نمره GRE تون خیلی مهمه. فکر می کنم برای رشته شما رایتینگ هم مهم باشه.  اگر مقاله دارین و نمره GRE‌هم خوب بشه فکر می کنم با استاد حتما شانس دارین ولی پیدا کردن استاد یه مقدار سخت هست کلا. در ایالت نیویورک دانشگاه های زیادی هستن که میتونین اپلای کنین اگر دوست دارین نزدیک نیویورک باشین. تقریبا هم سطح کلمبیا دانشگاه کرنل هست پایین تر از این ها دانشگاه سیراکیوز. 
چندین دانشگاه مد نظر داشته باشین که اگه اولی نشد بعدی ها رو داشته باشین.
نمیدونم رشته communication‌ چقدر به کارتون نزدیکه ولی بد نیست نگاهی به این رشته هم بندازین خصوصا اگر مقالاتتون در رابطه با advertisement یا  new media‌ بوده.

نقل قول  

آفلاین sassss
**
نقل قول

#1,546
16-08-2015, 03:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-08-2015, 03:23 PM توسط sassss.)
سلام و عرض ادب و احترام
آیا تالیف کتاب کنکوری برای آزمون کارشناسی ارشد برای اپلای کردن امتیاز محسوب می شود یا اینکه فقط  تالیف  کتاب های خیلی سطح بالا امتیاز محسوب می شه ؟ با تشکر
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#1,547
16-08-2015, 05:08 PM
(16-08-2015, 03:22 PM)sassss نوشته: سلام و عرض ادب و احترام
آیا تالیف کتاب کنکوری برای آزمون کارشناسی ارشد برای اپلای کردن امتیاز محسوب می شود یا اینکه فقط  تالیف  کتاب های خیلی سطح بالا امتیاز محسوب می شه ؟ با تشکر

درود

دوست عزیز در واقع این کار حجم رزومه رو ضخیم تر میکنه و متاسفانه تاثیر آنچنانی برای اپلای نداره. بهتره به فکر مقاله باشید به جای وقت گذاشتن زیاد روی تالیف کتاب.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین ghanbar
**
نقل قول

#1,548
19-08-2015, 06:38 PM
با سلام

من دانشجوی کارشناسی ژنتیک هستم 5 مقاله isi  چند تاشون با ایمپکت 4.5 و 2.70 و مغدلم 16  ایا میتوانم از دانشگاه خوب امریکا یعنی 20 تای اول پذیرش همراه فاند بگیرم ؟خواهش میکنم جوابمو بدید و در ضمن من یک  ماه دیگه gre  و تافل دارم اونا رو هعم خیلی براشون کار میکنم و کردم .
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

#1,549
20-08-2015, 08:20 AM
(19-08-2015, 06:38 PM)ghanbar نوشته: با سلام

من دانشجوی کارشناسی ژنتیک هستم 5 مقاله isi  چند تاشون با ایمپکت 4.5 و 2.70 و مغدلم 16  ایا میتوانم از دانشگاه خوب امریکا یعنی 20 تای اول پذیرش همراه فاند بگیرم ؟خواهش میکنم جوابمو بدید و در ضمن من یک  ماه دیگه gre  و تافل دارم اونا رو هعم خیلی براشون کار میکنم و کردم .

ریکام هاتون چطوره؟ اگر ریکام های خوب بگیرین شانس خوبی دارین. البته دانشگاه های برتر آمریکا کمیته تصمیم گیری میکنه و استاد معمولا رای مستقیم نداره و منظورم اینه که معمول نیست استادی فردی رو مستقیم بگیره و رای مثبت دیگر اعضای کمیته هم لازمه.
اما شما به اساتید ایمیل بزنید. با توجه به جواب هاشون میتونین تصمیم بگیرین که مثلا برای دانشگاه هاروارد اپلای کنید یا کرنل؟ هر جا جواب ها مثبت تره همون جا رو بزنید. همسر من کرنل بیوشیمی میخونه و موقع اپلای یک مقاله داشت با ریکام های خوب و نمره زبانش هم بالا بود. البته معدلش ۱۹ بود ولی معدل رو میتونین با مقالات بپوشونین. 
پس توصیه من اینه که به اساتیدی که کارشون به مقالات شما میخوره ایمیل بزنین. در فرم های اپلای بعضی دانشگاه ها مثل کرنل میپرسه که با اساتید ارتباط داشتین یا نه؟ در اون قسمت میتونین اسم اساتیدی که جواب نسبتا خوب دادن بنویسین مثلا استادی که گفته رزومت خوبه اپلای کن Smile
رای اصلی رو اون استاد ها میدن رو پرونده شما در واقع potential adviser‌ها. پس صحبت با اساتید این حسن رو داره که نظر رو کسی بده که یه شناخت نسبی داره. ضمن اینکه اگه باهاتون مصاحبه کنن شانستون خیلی بهتر میشه.
نکته دیگه SOP‌تون هست که سعی کنین خوب بنویسینش. اطلاعاتی که دادم درباره دانشگاه خودم (کرنل) هست اما کم و بیش جاهای دیگه هم همین طوره تا حدودی.
سوال دیگه ای بود بپرسین یا پیام خصوصی بدین.

نقل قول  

آفلاین ahmad_rad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,550
20-08-2015, 11:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-08-2015, 11:12 PM توسط ahmad_rad.)
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: کارشناسی ارشد[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
رشته مورد نظر: مکانیک-ساخت و تولید
معدل لیسانس:13.38
رشته لیسانس:مکانیک-ساخت و تولید
دانشگاه لیسانس:آزاد تهران
[b]مدرک زبان انگلیسی:تافل 105
مقالات خارجی:دوتا ISI که یکیش تو مجله ساخت و تولید امریکا چاپ شده (نفر دو و نفر سوم)
مقالات داخلی:دوتا کنفرانس ملی که یکیش رو تو دانشگاه تربیت مدس ارایه کردم و یک مقاله علمی پژوهشی تو مجله مکانیک دانشگاه تربیت مدرس چاپ شده
سابقه کار:سه سال کاملا مرتبط (دو سال کارشناس ابزار، یک سال به عنوان طراح قطعه تو یه شرکت قالب سازی)
سایر افتخارات و مدارک:چهار مدرک مربوط به دو نرم افزار طراحی و تحلیل، سه تا توصیه نامه که یکیش از یه استاد به نام ایرانی هست
یکی دونفر گفتن وقتتو اصلا تلف نکن چون به خاطر معدل اصلا شانسی ندارم
ممنون میشم اگه جواب بدین شانسی برای پذیرش و فاند دارم یا نه، کدوم دانشگاه احتمال پذیرش حتی بدون فاند وجود داره؟؟؟
اون قسمت قرمز برام خیلی مهمه چون خودم هم هر دانشگاهی رو چک کردم GPA 3 به بالا میخواد ولی برا من 2.14 هست.
[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 151 152 153 154 155 156 157 158 159 ... 224 بعدی »