عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-10-2013, 06:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-10-2013, 06:28 PM توسط Torkan.)
(22-10-2013, 05:43 PM)'farhadynia' نوشته: سلام
من فوق لیسانس مهندسی مواد با معدل 18.54 از دانشگاه امام خمینی قزوین و نفر اول ورودی  و لیسانس مهندسی مواد با معدل 16.08 دارم. سه تا مقاله isi دارم که فعلا یکیش اکسپت شده. یک کتاب هم نوشتم. میتونم امیدوار به گرفتن فاند باشم. البته متاهل هم هستم.

اولا دوست عزیز یه خبر خوب بدم که تاهل یا تجرد اصلا priority به هم ندارن یعنی فرقی بینشون قایل نمیشن
قطعا با نمرات تافل و صد البته بالای جی ار ای شانستون خوب هستش...
شما اگه بتونین به اساتید هم ایمیل بزنین که فبهالمراد! ...با توجه به isi هاتون
ولی بازم میگم بدون تافل (ایلتس) + جی ار ای که بسیار مهم هستن نمیشه نظر داد...این نمرات به حدی تاثیرگذارن و نتیجه رو چنان عوض میکنن که یکی رو ممکنه از دانشگاه بسیار خوب به ضعیف ببرن و بالعکس.
پیروز باشی

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین farzam231
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-10-2013, 02:31 PM
با سلام به همه ی دوستان و زحمتکشان سایت
خسته نباشید
اینجانب لیسانس مکانیک از دانشگاه سمنان بامعدل 13.44 و دانشجوی ترو اول فوق لیسانس MBA در همین دانشگاه هستم.
استارت کاهای علمی خودمو شروع کردم و قصد دارم در یکی از گرایش های مدیریت منابع انسانی(مثل رفتار سازمانی یا علوم رفتاری و...)در مقطع دکتری ادامه تحصیل بدم.
زبانم تقریبا خوبه و برای کنکور هم خیلی خوب جیمت خونده بودم.
و اما سوالام:
1)در صورت داشتن مقاله ی ISI (چنتا؟) چه دانشگاههایی میتونم درخواست بدم؟
2)درصد قبول شدنم تو top10 های جهان(مثل هاروارد,استنفورد,کمبریج و...) چقدره؟
3)واسه گرفتن نمره GRE و تافل بالا چقدر زمان لازمه؟منبع GRE چیه؟
4)کلا پذیرش در رشته ی مدیریت تو امریکا و کانادا یا انگلیس چطوریه؟
5)با توجه به شرح بالا اولین اقداماتم باید چیا باشه؟
سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

23-10-2013, 02:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-10-2013, 02:48 PM توسط Torkan.)
دوست عزیز اولا تا اونجا که من میدونم رشته های مدیدیت GMAT میخواد و البته بستگی به دانشگاه هم داره
باتوجه به اینکه مکانیک خوندین لیسانس رو من یه توضیحاتی بدم
1- اصلا نمیشه گفت چند تا مقاله بدم میرم فلان جا و یه دونه بدم جای دیگه...دقت کنید دانشگاهها هم اونطور که باید روی مقاله ها زوم نکردن ..منظورم اینه که خودشون صراحتا قانونی ذکر نکردن مثلا مثل MINIMUM REQUIRMENT های دیگه...هر چی بیشتر بهتر خوب ولی 2 تا 3 تا هم خوبه به نظرم
2- راستش رو بخواین کار نشد نداره ولی به نظر من با اینمعدل پذیرش سخت بدن ...یعنی اونا بهانه ای دارن واسه ریجکت شما...بهتره دانشگاهخودتون رو محدود نکنید به هیچ وجه
3 - بستگی شدید به شما خودتون داره ولی بازم میگم GMAT یا GRE هرچی زمان بذاری همون رو میگیری...شهتره بازه 9 ماه تا 2 سال رو در نظر بگیرید...بازم میگم بستگی داره چقدر قوی باشین
به نظر من اولین اقدام شما باید بالا نگه داشتن معدل فوق (زیاد باشه لیسانستون کمه متاسفانه) و دادن مقاله باشه هر چند GMAT یا GRE تو امریکا بسیار مهمه...
راجع به رشته های مدیریت دوستانی که MBA خوندن بگن بهتره
اینجا هم سر بزن
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...8%A7%D9%86
پیروز باشی
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین farzam231
**
نقل قول

23-10-2013, 02:50 PM
از راهنماییت ممنونم دوست عزیزم
دوتا سوال:
من که میخوام برای دکتری درخواست بدم,معدل لیسانسم مهمه یا معدل فوق لیسانسم؟
برای مدیریت هم باید آزمون GMAt بدم هم GRE?مطمئنید؟

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

23-10-2013, 02:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-10-2013, 03:27 PM توسط Torkan.)
(23-10-2013, 02:50 PM)'farzam231' نوشته: از راهنماییت ممنونم دوست عزیزم
دوتا سوال:
من که میخوام برای دکتری درخواست بدم,معدل لیسانسم مهمه یا معدل فوق لیسانسم؟
برای مدیریت هم باید آزمون GMAt بدم هم GRE?مطمئنید؟

دوست عزیز نه بابا هر دو نه
عرض کردم یا اون یااین!
یعنی با توجه به دانشگاه یا جی ام تی یا جی ار ای...اکثرا واسه مدیریت GMAT میخواد تو تاپیک مربوطه بپرسین
صد در صد هردو مهمه
چون من فوق نخوندم نمیتونم بگم ولی رشته هم مهمه
شما تغییر رشته دادین و باتوجه به اینکه دکترا میخواین چی بخونین (ایا به ارشد ربط داره یا لیسانس بیشتر ) میشه گفت اونوقت
ولی در حالت کلی معدل لیسانس مهمه که بعضی ها فکر میکنن چون دکترا میرن پس لیسانس رو دانشگاهها در نظر نمیگیرن در حالی که اصلا اینطور نیس...البته راههای زیاد یبرای جبران معدل وجود داره که حتما میدونین دیگه مقاله و امتحان های زبان و رکام .و... و ...
لیسانس یعنی پایه شما
پیروز باشی

نقل قول  

آفلاین farzam231
**
نقل قول

23-10-2013, 03:08 PM
من دارم MBA (مدیریت عالی تجارت) در مقطع فوق میخونم و میخوام برای مدیریت منابع انسانی در دکتری درخواست بدم.معدل لیسانس مکانیک من چه ارتباطی به اینا داره؟اصلا نمیتونه معیاری واسه سنجش باشه !!!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

23-10-2013, 03:25 PM
(23-10-2013, 03:08 PM)'farzam231' نوشته: من دارم MBA (مدیریت عالی تجارت) در مقطع فوق میخونم و میخوام برای مدیریت منابع انسانی در دکتری درخواست بدم.معدل لیسانس مکانیک من چه ارتباطی به اینا داره؟اصلا نمیتونه معیاری واسه سنجش باشه !!!

دوست عزیز به طور کامل خوندید آیا نوشته ها رو؟
گفتم شما تغییر رشته دادین پس ممکنه واسه شما این برقرار نباشه
فقط باید دلیل محکمی تو سفارت داشته باشین که بحثش جداست
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

24-10-2013, 02:50 PM
سلام
از دوستان با تجربه سوال داشتم
البته تاپیک خوبی پیدا نکردم متاسفانه...ببخشید.
نحوه ورود به دانشگاهی تو امریکای کبیر واسه دکترا بعد خوندن ارشد تو یه دانشگاهی تو اون کشور چه طوریه؟
مثل اینور آب که نیست احیانا!؟
امتحانی هست واسه ورود (که فک کنم نباشه!!)...باید استادی پیدا کرد در یک پوزیشن خالی...؟ یا باز هم قضیه اپلای هستش دوباره عین همین شرایط؟
به خصوص اگه یه نفر بخواد واسه یه دانشگاه دیگه بره؟ واسه همون دانشگاه چطور؟
کلا میخوام ببینم سیستمش چه جوریاست؟
اگه راجع به نحوه ورود به post doc هم اطلاعاتی دارین ممنون میشم به اشتراک بذارین
بازم شرمنده جای خوبی نبود سوالم رو بپرسم
بسیار ممنون
نقل قول  

آفلاین y.azizi
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-10-2013, 01:58 AM
سلام بچه ها.
این شرایط منه...البته رزومه ی کاملم رو Attach کردم میتونید به اون هم نگاهی بندازید. .......
------------------------------------
1- مقطع تحصیلی و دانشگاه : لیسانس دانشگاه تبریز     معدل 16.12 ... رتبه سوم ... top 10%     رشته مهندسی برق    
2- مقطع تحصیلی و دانشگاه : فوق لیسانس دانشگاه امیرکبیر     معدل 15.85     رشته مهندسی برق (دو سال پیش از ارشد امیرکبیر فارغ التحصیل شدم. ) 
3. نمره زبان : دو سال پیش دادم شدم 79 ---- 23 نوامبر دوباره میخام بدم. امیدوارم بالای 90 بیارم.
  4.نمره GRE : دو سال پیش دادم شدم 303 (V:143, Q:160, W:3) --- دوازده اکتبر دوباره امتحان دادم. امیدوارم بالای 320 بیارم.   
  5. تعداد مقاله و نوع : 4 مقاله کنفرانس داخلی.... 2 مقاله ژورنالی سابمیت---(خب تو رشته ی ما (رباتیک و مکاترونیک) یه کم سخته هم کار عملی بکنی هم سریع مقاله ش کنی)   
  6. تعداد کتاب های تالیف شده: دو عدد کتاب دانشگاهی در زمینه الکترونیک کاربردی به عنوان مولف اصلی به همراه استادم تالیف کرده ام و در دانشگاه تدریسش کرده ام.
  7. شرایط خاص رتبه سوم در مسابقات بین المللی رباتیک امیرکبیر و خوارزمی.....4 سال سابقه تدریس در دانشگاه برای undergraduate level ---(درسهای تخصصی)....... 8 مورد TA دارم.  
   8. کشورهای مورد نظر به عنوان اولویت فقط آمریکا----(اگه نشد همین ایران میمونم دکترا میخونم)  - SOP و PHS نسبتا خوبی دارم. امتیاز First Generation را دارم که اکثر دانشگاه های امریکا بهش توجه میکنند. از 5 استاد جوابهای نسبتا خوبی گرفتم....   
  LOR نسبتا قوی از یک professor در امیرکبیر و دو assosiate professor دانشگاه امیرکبیر و یک assistant professor دانشگاه تبریز دارم. یک استاد امیرکبیر تضمین کرده نمره معدل پایین ارشدم را در LOR کاور میکند. (رییس تحصیلات تکمیلی همون دانشگاهی هست که توش تدریس میکردم و TAش هم بودم چند بار)(پیگیر شدم گفت اینکارو کرده Smile ) 
  من یکی دو سالی میشه که دارم تحقیق میکنم. من امسال دکتری برق یه دانشگاه در تهران قبول شدم و راضی ام ولی اگه آمریکا امسال دکترا با فاند کامل رنک زیر 100 قبول شم مرخصی میگیرم میرم بعدش اگه خوب بود و اونجا راضی بودم، به کسی وکالت میدم بره دکترای اینجا رو انصراف بده واسم. رشته ی تحصیلی من طوری هستش که اکثرا دانشگاه های خوب ارائه ش میدن و با توجه به شرایط خودم و این شرایطی که ذکر کردم و با تحقیقاتی که انجام دادم دراین دوساله، به لیستی از دانشگاه ها رسیدم که 9 تایی که اپلای کردم رو واستون میزارم تا نظرتون رو بهم بگید. ) اگه این دانشگاه ها رو قبول نشم همین ایران میمونم و ادامه تحصیل میدم انشاالله . راستش هدفم این نیست که به هر ترتیبی شده از ایران خارج شم. دانشگاه هایی که اپلای کردم با تحقیق و ممارست و این که استادای خاصی با زمینه کاری های خاصی مد نظرم بوده، انتخاب کردم و توکلم دیگه به خداست.   
  اگه لطف کنید با توجه به وضعیت پروفایل من، نظرتون رو راجع به دانشگاه هایی که اپلای کردم بگید. ممنون    
لیست دانشگاه هایی که من اپلای کردم:
------------
Berkeley (این دانشگاه اساتیدش کلا جواب نمیدن. با شاگرداشون خیلی مکاتبه کردم و خیلی هاشون گفتن اپلای کن شانس داری ولی به هر حال میدونم که فقط میخام شانسمو امتحان کنم واسه اینجا)
----------
Boston (یک استادش جواب خوبی داده که دانشجو میخام زمینه کاری شما هم به من میخوره اگه برت دارم فاند کامل بهت میدم )  ------------
Maryland
--------  
Penn State  (یک استادش گفته دو تا دانشجو میخام، زمینه کاری مورد نظر رو با هم مرور کردیم و ریز نمرات و اس اٌ پی و رزومه و دیگر چیزهامو خواست و گفت اپلای کن)
-------- 
Carnegie Mellon
---------
  Case Western Reserve
----------
Michigan State University (یک استادش دانشجو میخاد و مکاتبه کردم و گفت هنوز هم دانشجو میخام و الی آخر)
--------------
University of California, Santa Barbara (یک استاد ایرانی داره که دانشجو میخاد )
---------------
Princeton  (با یک استاد خیلی خوب مکاتبه کردم و خیلی جزئیات کارش رو توضیح داده واسم و خیلی خوب واسه مکاتبه با من وقت گذاشت و راهنمایی کرد و حتی چندین استاد دانشگاه های مختلف دنیا رو مثال زد که این قبلا دانشجوش بودن و اینا و آخرشم گفت که اسمش رو تو اس اٌ پی بزنم.)
------------
میدونم که سبد اپلایم شاید خیلی خوب نباشه ولی نتونستم خودمو قانع کنم که واسه این دانشگاه ها اپلای نکنم. در واقع این 9 تا دانشگاه رو به عنوان دانشگاه های مورد علاقه خودم در نظر گرفتم. حالا میخام 9 تا دیگه رو با در نظر گرفتن رنک های پایین تر و متوسط انتخاب کنم. البته زیادی اصرار ندارم که رنک پایین اپلای کنم چون الان دانشجوی ترم یک دکتری هستم تو تهران و هنوز نتوستم به نتیجه برسم که رها کردن دکترای داخل برای تحصیل در دانشگاه های رنک پایین، ارزش داره یا نه.  بازم میخام شروع کنم دوباره به اساتید ایمیل بزنم.
---------
حالا از بین لیست دانشگاه هایی که در زیر نوشتم میخام 9 تا دیگه هم انتخاب کنم و اپلای کنم. استادم گفته تو دانشگاه new mexico و san antonio اگه اپلای کنم اونجا میشناسنش. ولی هنوز به نتیجه نرسیدم که ارزش داره این جور دانشگاه ها یا نه؟ ممنون.
میخاستم با در نظر گرفتن شرایط بنده، نظرتون رو راجع به این دانشگاه ها از نقطه نظر شانس پذیرش من بفرمایید. بزرگواری میکنید.
در واقع از بین دانشگاه های زیر قصد دارم 9 دانشگاه رو انتخاب کرده و اپلای کنم. (قبلا 9 دانشگاه رو اپلای کردم)
1- Georgia Institute of Technology
2-Notre Dame University
3- University of Washington, Seattle
4- Purde University
5- University of Texas, San Antonio
6- Indiana University, Purdue
7- Rice University, Houston, TX (گروه کنترلش در دانشکده مهندسی مکانیک است)
8-University of Florida, Gainesville, FL (گروه کنترلش در دانشکده مهندسی مکانیک است)
9- University of New Mexico
10- Vanderbilt University, Nashville, TN
11- University of Virginia, Charlottesville, VA
12-University of Minnesota, Minneapolis
13-University of Chicago, Chicago, IL
14-University of California, San Diego, La Jolla, CA
15-University of California, Riverside, Riverside, CA
16-University of California, Davis, Davis, CA
17-University of California, Irvine, Irvine, CA
18-University of North Carolina at Chapel Hill, Chapel Hill, NC
19-University of Illinois at Chicago, Chicago, IL
20-University of Houston
-----------------------------------------
نمیدونم چه جوری از شما دوستان تشکر کنم که اینقدر با صبوری لطف میکنید و جواب سوالای من و دیگر دوستان رو میدید. بینهایت سپاسگذارم.

فایل‌های پیوست
.pdf   Detailed CV_yaghoob_azizi.pdf (اندازه 116.59 KB / تعداد دانلود: 17)
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

25-10-2013, 03:39 AM
معدل‌های شما خیلی چشم‌گیر نیست، به خصوص معدل کارشناسی ارشد شما برای ارشد نسبتا پایینه و نمرات قبلی زبان و GRE شما هم چندان خوب نیست. اگر نمرات جدید شما در حد انتظار شما بشه، می‌تونه شرایط رو تا حد خوبی عوض کنه، اما با نمرات فعلی به نظرم برای دانشگاه‌هایی که اپلای کرده‌اید شانس زیادی ندارید. البته همیشه استثنا ممکنه پیدا بشه و شاید خوش شانس باشید و استادی که به تخصص شما علاقه‌منده رزومه شما رو ببینه و خوشش بیاد.

دانشگاه‌های دیگه‌ای هم که لیست کرده‌اید، همون طور که خودتون هم گفتید، اغلب دانشگاه‌های خوبی هستند و احتمالا شانس‌تون برای خیلی از این دانشگاه‌ها زیاد نباشه. به نظر من برای این که بشه بهتر نظر داد، صبر کنید تا نمره امتحانات جدید شما مشخص بشه. به این ترتیب می‌شه بازه رنکی که شانس بیشتری خواهید داشت رو بهتر تخمین زد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... 224 بعدی »