عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی
آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-06-2012, 01:08 AM
سلام

بله
کاربری به نام ShahdaD هستند که ایشون با هزینه شخصی رفتن آمریکا برای کارشناسی Smile
اگه پول کافی دارین چرا که نه !! برین خارج مثل مالزی آمریکا آلمان (که تو لیسانس اکثرا به زبان آلمانیه) و ....
ولی اگه پول کافی ندارین همینجا بمونین کارشناسی بگیرین و بعدش با یه رزومه مناسب اپلای کنین
شاد باشین عزیز
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Sahra
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-09-2012, 01:28 PM
سلام من از دبيرستان خوب تو ايران ديپلم گرفتم نمره هام هم خوبه ميخوام اگه بشه واسه دانشگاه كانادا اقدام كنم ولي ميخوام پزشكي بخونم بايد ليسانس بگيرم اول حالا احتمالش چقدره كه من بتونم از بورسيه يا تخفيف استفاده كنم ؟
نقل قول  

آفلاین enix
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-11-2012, 06:15 PM
سلام . خسته نباشید

من لیسانس زبان انگلیسی از دانشگاه شیراز دارم با معدل 17 .

معدل پیش دانشگاهیم 15.5 و معدل دیپلمم 15 هست . من میخوام برای دوره های
undergraduate diploma از یک کالج توی کانادا پذیرش بگیرم . دوست دارم توی
رشته های IT و network و یا finance و bussines پذیرش بگیرم . یعنی
میخوام از اول برم دانشگاه ( برای فوق نمی خوام اپلای کنم ها ) .

نمره آیلتس رو هم میتونم 8 بگیرم اگر بخونم حتی 9 .

ولی یک مشکل خیلی بزرگ دارم اونم این هست که حسابان سوم دیبرستانم رو شدم 7
( تک ماده زدم و پاس شدم ) و حساب دیفرانسیل پیش دانشگاهی رو شدم 8.5 (
تبصره زدم و پاس شدم ) . حالا میخوام بدونم با این مشکل و شرایطی که گفتم
شانس پذیرش در مقطع undergraduate diploma رو دارم یا خیر .

ممنون میشم راهنمایی کنید .
نقل قول  

آفلاین ARASH154M
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-09-2013, 01:23 PM
سلام  -اگر کسی کارت pr داشته باشه برای پذیرشدر مقطع کارشناسی در رشته مدیریت یا بازرگانی دانشگاه های انگلیسی زبان در مونترال با شرایط زیر میتونه موفق بشه یا نه؟

-   سن 31 سال
-   آخرین مدرک تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی ریاضی فیزیک سال 1379و1382
-  دارای سابقه کاری حدودا 7 سال مرتبط با بیمه 

نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-09-2013, 08:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-09-2013, 08:42 PM توسط M1KE.)
البته داشتن PR فرد را از نظر علمی بهبود نمی دهد و تفاوت عمده شما این خواهد بود که هزینه های تحصیل کمتر از دانشجویان خارجی خواهد بود و نوع کمک هزینه های احتمالی متفاوت خواهد بود. مثلا به افراد مقیم خیلی راحت تر وام تحصیلی داده می شود (در صورت وجود). همین طور شما راحت تر از یک دانشجوی خارجی می توانید کار پاره وقت کنید و بخشی از هزینه های تحصیل را تامین کنید. اگر معدل دیپلم و پیش دانشگاهی تان خوب بوده باشد و زبانتان هم خوب باشد نباید مشکل خاصی وجود داشته باشد. در صورتی که زمینه تحصیلی تان با زمینه کاری کنونی تان مرتبط است می توانید روی این موضوع مانور دهید تا اینکه دلیل علاقه شما به تحصیل در رشته موردنظر توجیه شود.
(27-09-2013, 01:23 PM)'ARASH154M' نوشته: سلام  -اگر کسی کارت pr داشته باشه برای پذیرشدر مقطع کارشناسی در رشته مدیریت یا بازرگانی دانشگاه های انگلیسی زبان در مونترال با شرایط زیر میتونه موفق بشه یا نه؟
-   سن 31 سال
-   آخرین مدرک تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی ریاضی فیزیک سال 1379و1382
-  دارای سابقه کاری حدودا 7 سال مرتبط با بیمه 

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Pouyan.B
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-10-2013, 05:13 AM

با سلام! من دانشجوی مهندسی مکانیک در ایران هستم اما به دلایلی قصد انصراف و اخذ مدرک کاردانی رو دارم. و می خوام تحصیلاتم رو در زمینه طراحی صنعتی در مقطع لیسانس  در اروپا ، آمربکا یا کانادا شروع کنم. از نظر portfolio و نمرات و زبان هم در سطح نسبتا عالی هستم. سوالم اینه که مانند خیلی دانشگاهها در اروپا که دولتی هستند و تقریبا شهریه آنها صفر هست ( بغیر از هزینه های بیمه و حمل و نقل و...) ، آیا در کانادا هم همچین دانشگاههای وجود داره؟ اگه آره کدام دانشگاهها؟ و کلا فقط برای دانشگاههای شهریه دار می شه فاند گرفت؟ و اینکه در رشته من شانس گرفتن فاند چقدر هست؟ خواهشا راهنماییم کنید/
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

11-10-2013, 10:34 AM
(11-10-2013, 05:13 AM)'Pouyan.B' نوشته:
با سلام! من دانشجوی مهندسی مکانیک در ایران هستم اما به دلایلی قصد انصراف و اخذ مدرک کاردانی رو دارم. و می خوام تحصیلاتم رو در زمینه طراحی صنعتی در مقطع لیسانس  در اروپا ، آمربکا یا کانادا شروع کنم. از نظر portfolio و نمرات و زبان هم در سطح نسبتا عالی هستم. سوالم اینه که مانند خیلی دانشگاهها در اروپا که دولتی هستند و تقریبا شهریه آنها صفر هست ( بغیر از هزینه های بیمه و حمل و نقل و...) ، آیا در کانادا هم همچین دانشگاههای وجود داره؟ اگه آره کدام دانشگاهها؟ و کلا فقط برای دانشگاههای شهریه دار می شه فاند گرفت؟ و اینکه در رشته من شانس گرفتن فاند چقدر هست؟ خواهشا راهنماییم کنید/

سلام

سوال اول: در سطح عالی یعنی چی ؟ نمره هاتون رو ذکر کنید
در کانادا دانشگاههای رایگان وجود نداره و اکثرا شهریه هاشون روی چند هزار دلار میچرخه
فاند هم برای مقاطع تکمیلی در اکثر موارد ارایه میشه (فوق و دکترا و پست دکترا)

موفق باشید
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

11-10-2013, 10:42 AM
(11-10-2013, 05:13 AM)'Pouyan.B' نوشته:

دوست عزیز نمرات رو کامل و رزومتون رو کامل بیان کنید تا بهتر نظر بدن دوستان
ولی در حالت کلی اگه دنبال دانشگاه غیر شهریه ای میگردین باید به سمت اروپا برین و یا فاند بگیرین و در کانادا هم رسمه که استاد بیشترین رول رو بازی میکنه و بهتره دنبال استاد باشید
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Pouyan.B
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-10-2013, 09:58 PM
معدلهای  دیپلم و پیش دانشگاهی به ترتیب 17.5 و 18.5 هستند و در صورت امتحان دادن برای تافل، می تونم نمره ی بالای 100 رو کسب کنم و از نظر پورتفولیو و نمونه کار هم می شه گفت در سطح خیلی خوبی هستم، یه سوال دیگه هم داشتم، اینکه به نظر شما برای اپلای طراحی صنعتی برای لیسانس، بهتره که توی رزومه و مدارکم سابقه تحصیل در مهندسی مکانیک ( حتی تا حد کاردانی) رو ذکر کنم؟ یا بهتره که آخرین مدرکمو پیش دانشگاهی بیان کنم؟ کلا کدومش شانس پذیرش رو بالا می بره؟ و در صورتی که نگم مهندسی رو، دانشگاه تحقیقی راجع به این مساله اصلا انجام می ده یا نه؟؟
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-10-2013, 09:13 AM
(11-10-2013, 09:58 PM)'Pouyan.B' نوشته: معدلهای  دیپلم و پیش دانشگاهی به ترتیب 17.5 و 18.5 هستند و در صورت امتحان دادن برای تافل، می تونم نمره ی بالای 100 رو کسب کنم و از نظر پورتفولیو و نمونه کار هم می شه گفت در سطح خیلی خوبی هستم، یه سوال دیگه هم داشتم، اینکه به نظر شما برای اپلای طراحی صنعتی برای لیسانس، بهتره که توی رزومه و مدارکم سابقه تحصیل در مهندسی مکانیک ( حتی تا حد کاردانی) رو ذکر کنم؟ یا بهتره که آخرین مدرکمو پیش دانشگاهی بیان کنم؟ کلا کدومش شانس پذیرش رو بالا می بره؟ و در صورتی که نگم مهندسی رو، دانشگاه تحقیقی راجع به این مساله اصلا انجام می ده یا نه؟؟

به نظر من اگه ذکر کنین کاردانیتون رو ممکنه تاثیر بهتری داشته باشه

موفق باشید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »