عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین lalehmahmoudian
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-07-2012, 01:11 PM
سلام
ممکنه لطفا در مورد رزومه من هم نظر بدید، امکان بورس کامل از دانشگاه های اروپا یا کانادا وجود داره؟ اگه وجود داره کدام دانشگاه؟
فوق دیپلم: عمران روستایی از دانشگاه دولتی بیرجند با معدل 13
لیسانس: عمران-ساختمان ا زدانشکده فنی ساری با معدل 16.21
فوق لیسانس: عمران-محیط زیست از دانشگاه دولتی شیراز با معدل 16.9
تافل IBT: نمره 88
در حال آماده شدن برای آزمون GRE هستم
3 تا مقاله کنفرانس، یک مقاله علمی-پژوهشی دارم و یک ISI به تازگی سابمیت کردم.

ممنون.
نقل قول  

آفلاین mo7ammad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-07-2012, 01:58 PM
سلام

من لیسانس دانشگاه شیراز در رشته زمین شناسی هستم و ار شد در کنکور رتبه 19 امسال شدم و دارم میرم دانشگاه شهید بهشتی تهران و تزم رو نفت میخوام کار کنم چون ارتباط با صنعت این دانشگاه با شرکت نفت هستش

معدل لیسانسم 14.15 و معدل دیپلمم 16.37 هستش و یک کتاب در حال ترجمه هستم میخواستم اطلاعاتی در مورد پذیرش با فول فاند برام بدین خیلی ممنون میشم و الان هم یه دوره هشت ماهه فشرده در موسسه ایران کانادای تهران برای مدرک آیلتس زبانم ثبت نام کردم.

ممنون درسته زوده ولی اگه میشه برام توضیح بدین چه کنم و از شرایط دانشگاههای اونجا برام توضیح بدین

ممنون.
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-07-2012, 01:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-07-2012, 01:12 AM توسط akbar_saeedi.)
(13-07-2012, 01:58 PM)mo7ammad نوشته: سلام

من لیسانس دانشگاه شیراز در رشته زمین شناسی هستم و ار شد در کنکور رتبه 19 امسال شدم و دارم میرم دانشگاه شهید بهشتی تهران و تزم رو نفت میخوام کار کنم چون ارتباط با صنعت این دانشگاه با شرکت نفت هستش

معدل لیسانسم 14.15 و معدل دیپلمم 16.37 هستش و یک کتاب در حال ترجمه هستم میخواستم اطلاعاتی در مورد پذیرش با فول فاند برام بدین خیلی ممنون میشم و الان هم یه دوره هشت ماهه فشرده در موسسه ایران کانادای تهران برای مدرک آیلتس زبانم ثبت نام کردم.

ممنون درسته زوده ولی اگه میشه برام توضیح بدین چه کنم و از شرایط دانشگاههای اونجا برام توضیح بدین

ممنون.
سلام دوست عزیز
معدل دیپلم تقریبا تاثیری در پذیرش برا دکترا نخواهد داشت...متاسفانه معدل لیسانس شما پایینه و کانادا به معدل بسیار حساسه و مینیمم های بالاتری نسبت به اکثریت کشورها در معدل داره...و این شانس شمارو در کانادا خیلی کاهش میده...برای همین شاید با کسب یک نمره خوب GRE شانس شما در دانشگاه های امریکا خیلی بالاتر از کانادا باشه.برای جبران این معدل باید حسابی تا میتونید معدل ارشد رو بالا بیارید، که تا حدودی جبران بشه
شاید مهم ترین مورد برای شما همین بالا بردن معدله، چون دیگه بعدا به راحتی قابل جبران نیست...در کنار معدل بالا..سعی کنید تز و استادی انتخاب کنید ک بتونید مقالات خوبی بنویسید، در کنار اینها و شاید مهم تر از مقاله مساله زبان هست ک بر حسب انتخاب کشور و دانشگاه باید نمره خوبی در تافل یا ایلتس بیارید....فعلا سه فاکتور مهم معدل، زبان و کم اهمیتتر مقاله هست ک برای کسب بهترین نتایج در این سه مورد خوب برنامه ریزی کنید با اولویت معدل، زبان و مقاله...
دوستان طبق رشته ایشون نظرات منو تکمیل کنند
سپاس
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین djreza
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-07-2012, 11:26 PM
سلام خسته نباشید
امکانش هست در مورد شرایط من هم نظر بدید واسه دکتری خوندن تو کانادا
لیسانس ریاضی کاربردی بهشتی :
16/65
فوق لیسانس ریاضی محض صنعتی شریف:
18/10
نمره تافل:
101
مقاله ندارم.
خیلی ممنون از لطفتون
نقل قول  

آفلاین M.A Dehghan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-07-2012, 09:45 AM
با سلام. لطفا شرایط من را جهت دریافت بورس تحصیلی (Full Fund) از دانشگاه های معتبر کانادا بررسی بفرمایید. با تشکر

1-رشته/مقطع: بهداشت حرفه ای/کارشناسی ارشد

2-دانشگاه محل تحصیل: علوم پزشکی اصفهان

3-معدل کل کارشناسی ارشد بهداشت حرفه ای: 19/31 (رتبه اول فارغ التحصیلی)

3-معدل کل کارشناسی بهداشت حرفه ای: 19/16 (رتبه اول فارغ التحصیلی)

4-نمره زبان: 7در آزمونIELTS Academic

5-تعداد مقالات فارسی: 4 مقاله تمام متن چاپ شده و 8 خلاصه مقاله چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی داخلی- 5 سخنرانی و 2 پوستر در همایش های معتبر داخلی.

6- تعداد مقالات انگلیسی: 4 مقاله تمام متن چاپ شده که یکی از آن ها ISI است و 4 خلاصه مقاله چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی خارجی که 2 خلاصه مقاله ISI است.

7- سایر افتخارات: دارای یک اختراع ثبت شده حاصل از پایان نامه - عضو بنیاد
ملی نخبگان - دانشجوی پژوهشگر برتر سال دانشگاه (دو سال پیاپی) - دانشجوی
نمونه سال دانشگاه (سه سال پیاپی). دانشجوی برتر علمی سال دانشگاه (دو سال
پیاپی)- دارای 2 سال سابقه کار مرتبط در صنایع بزرگ.

8-تعداد توصیه نامه ها: دو توصیه نامه از اساتید راهنما و یک توصیه نامه از
استاد مشاور در پایان نامه - یک توصیه نامه از سایر اساتید دانشگاه - یک
توصیه نامه از ریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

9- خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند): دکترا / Full Fund/ دانشگاه خاصی را انتخاب نکرده ام.

لطفا بفرمایید:

1- بر اساس رتبه بندی جهانی از چه دانشگاه هایی در کانادا امکان دریافت Full Fund را دارم و احتمال آن چه قدر است؟

2- در چه زمینه هایی در رزومه خود ضعف دارم و بایستی آن را تقویت کنم تا احتمال دریافت بورس تحصیلی از دانشگاه های تراز اول کانادا افزایش یابد؟

3- دکترا دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرفته شده ام. توصیه شما برای رها کردن آن و اقدام برای دریافت پذیرش از دانشگاه های کانادا چیست؟

با سپاس از همه کسانی که من را در تصمیم گیری صحیح یاری خواهند کرد.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-07-2012, 09:51 AM
(16-07-2012, 11:26 PM)djreza نوشته: سلام خسته نباشید
امکانش هست در مورد شرایط من هم نظر بدید واسه دکتری خوندن تو کانادا
لیسانس ریاضی کاربردی بهشتی :
16/65
فوق لیسانس ریاضی محض صنعتی شریف:
18/10
نمره تافل:
101
مقاله ندارم.
خیلی ممنون از لطفتون
سلام دوست عزیزم، خوش اومدید به فروم آکادمیا کافه.

در مورد رشته شما من اطلاعاتم زیاد نیست و دوستان ریاضی خونده بهتر می تونند نظر بدند. ولی با توجه به سختی مقاله دادن در رشته شما، معدل هاتون و دانشگاه هایی که درش درس خوندید و همینطور نمره تافل تون، به نظر من شرایط خوبی دارید و می تونید امیدوار باشید از دانشگاه های خوب و حتی خیلی خوب پذیرش بگیرید. نمی دونم کشور کانادا چقدر به GRE Subject برای رباضی نیاز داره، ولی اگر دادنش اجباری هست و یا داشتن نمره خوب در اون براتون کمک کننده باشه، باید سعی کنید نمره خیلی خوبی کسب کنید. در کل به نظر من شرایط تون امیدوار کننده است. موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین djreza
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-07-2012, 10:09 AM
ممنون از شما آقا پژمان، لطف کردید!
در مورد GRE subject بگم که تعداد کمی از دانشگاه های کانادا تو رشته ما می خوان، که من یه بار دادم امتحانشو و نمرم شد 740 (69% below) به نظر شما نمره کافی ای هست واسه اپلای دانشگاه های خیلی خوب یا اینکه خوبه که یه بار دیگه امتحان بدم؟
بازم تشکر از لطفتون
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

18-07-2012, 10:19 AM
(18-07-2012, 10:09 AM)djreza نوشته: ممنون از شما آقا پژمان، لطف کردید!
در مورد GRE subject بگم که تعداد کمی از دانشگاه های کانادا تو رشته ما می خوان، که من یه بار دادم امتحانشو و نمرم شد 740 (69% below) به نظر شما نمره کافی ای هست واسه اپلای دانشگاه های خیلی خوب یا اینکه خوبه که یه بار دیگه امتحان بدم؟
بازم تشکر از لطفتون
خواهش می کنم دوست عزیز، در مورد GRE Subject اطلاعاتم زیاد نیست، ولی تا جایی که می دونم نمره شما نمره چندان خوبی به حساب نمیاد. برای بحث در مورد نمره GRE Subject به این تاپیک مراجعه کنید و می تونید سوالاتتون رو در اون بپرسید. موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

18-07-2012, 11:19 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-07-2012, 11:20 AM توسط Pink Floyd.)
(18-07-2012, 10:09 AM)djreza نوشته: ممنون از شما آقا پژمان، لطف کردید!
بازم تشکر از لطفتون
درود
هم رشته ای نمره ات واسه دانشگاه های خیلی خوب پایینه. ببین کدوم مطالب رو تو امتحان قبلی جواب ندادی و سوال اومده بود اونا رو حتما بخون.
یه امتحان تو مهر و یه امتحان تو آبان هست که بنظر من ثبت نام کن.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

18-07-2012, 11:25 AM
اگر رشته ای در کانادا برای پذیرش نیاز به GRE نداشته باشه، آیا دادن این امتحان می تونه شانس پذیرش رو بالاتر ببره ! یا دیگه هیچ توجهی بهش نمی شه ؟! ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 109 بعدی »