عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین Robin2
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-02-2012, 11:15 AM
لطفاً نظرتون درباره رزومه من بگین

1. لیسانس بوعلی مکانیک 14.95
2. فوق لیسانس مکانیک کاشان 18.18
3. 3 تا ISI، سه تاکنفرانس داخلی به زبان انگلیسی و دو مقاله آی اس ای underreview
4. در حال حاضر دانشجوی دکتری امیرکبیر هستم ولی دنبال رفتن و انصراف دادنم آیا ایتم دانشجوی دکتربودن اینجا موثره
5. برای تافل ibt دارم میخونم فکرکنم بتونم بالای 100 بیارم یا حداقل 90 با توجه به آزمونهای آزمایشیم

پشاپیش ممنون

نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-02-2012, 03:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-02-2012, 03:59 PM توسط amirhossein.gh.)
(27-02-2012, 11:15 AM)Robin2 نوشته: لطفاً نظرتون درباره رزومه من بگین

4. در حال حاضر دانشجوی دکتری امیرکبیر هستم ولی دنبال رفتن و انصراف دادنم آیا ایتم دانشجوی دکتربودن اینجا موثره
5. برای تافل ibt دارم میخونم فکرکنم بتونم بالای 100 بیارم یا حداقل 90 با توجه به آزمونهای آزمایشیم

پشاپیش ممنون
سلام دوست عزیز
شما شانست بد نیست به شرطی که نمره زبان مناسب بیاری و بری GRE هم امتحان بدی یعنی شانست خیلی خوبه !
ولی به تلاش شما هم بستگی داره !
به نظرم روی دانشگاههای متوسط به بالا میتونین کار کنین . یعنی رنک کاناداشون از 5 تا 15
شاد باشین
همراه اول Smile

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-02-2012, 04:57 PM
(27-02-2012, 11:15 AM)Robin2 نوشته: لطفاً نظرتون درباره رزومه من بگین

پشاپیش ممنون
با سلام!
همونطوری که امیرحسین عزیز هم گفت، نمره زبان خیلی مهم هست!
ولی از نظر بقیه موارد، معدل فوق و مقالات، رزومه خیلی خوبی دارید!
بهترین کار اینه که استاد با زمینه تحقیقاتی مشابه با پایان نامتون یا مقالاتتون بپیدایید!
در کانادا برای سهولت و اطمینان در پذیرش، باید استاد پیدا کنید! البته، متاسفانه، اساتید کانادایی، بسیار بد ایمیل هستند!

از نظر بنده، شما در صورتی که استاد پیدا کنید، از تمام رنک های دانشگاه های کانادا شانس دارید!
از هر دو نوع رنک تاپ و متوسط از دانشگاه های کانادا برای سبد پذیرشتان انتخاب کنید!

تماس با استاد فراموش نشود!
موفق باشید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-02-2012, 07:12 PM
(27-02-2012, 02:12 AM)kourosh_eng_82 نوشته: با عرض سلام و خسته نباشيد، ‌راستش من هنوز امتحان زبان ندادم ولي مي خواستم بدونم امكان داره كه بتونم بورسيه كامل بشم يا نه؟ معدل : معدل كارشناسي ام 89/14 هستش و معدل کارشناسی ارشدم 18/18
دانشگاه و رشته: دانشگاه
كارشناسي ام شهید چمران بوده رشته مهندسی برق قدرت،‌ کارشناسی ارشدم دانشگاه شهید بهشتی رشته برق قدرت گرایش حفاظت و انرژی های نو
3 تا مقاله کنفرانس IEEE
دارم. 2 تا مقاله کنفرانس داخلی دارم. 1 مقاله ژورنال دارم که تازه فرستادم ولی هنوز accept نشده.حالا به نظر شما امكان داره كه بتونم از يكي از بهترين دانشگاه هاي كانادا بورسيه كامل بگيرم؟ چوناگه پذيرش تنها باشه نميتونم برم و فقط در صورتي كه بورسيه كامل باشه ميتونم برمممنون
سلام دوست عزیز، به این فروم خوش اومدید.

اگر بتونید نمره زبان خوبی بیارید قطعاً شانس فاند گرفتن هم دارید. اینکه از بهترین دانشگاه های کانادا باشه رو کسی نمی تونه بگه، ولی به هر حال با توجه به معدل لیسانس تون و ناشناخته بودن نسبی دانشگاه ها تون، فکر نمی کنم این شانس خیلی بالا باشه.
گرفتن پذیرش برای دکترا در کانادا وابستگی زیادی به پیدا کردن یه استاد داره و اگر بتونید نظر استادی رو جلب کنید قطعاً شانس تون خیلی بالا می ره. پس روی این قضیه حسابی وقت بذارید. اگر بتونید مقاله در ژورنال های معتبر هم بدید باز هم به تقویت رزومه تون بیشتر کمک می کنه. ولی همینجوریش هم به نظرم شانس تون خوبه، به شرط نمره خوب در آزمون زبان. موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

06-03-2012, 01:28 AM
با سلام .لطفا راهنماييم كنيد.من ميخواستم بدونم براي ارشد كدام يك از اين 2 را بخوانم موفق تر هستم براي گرفتن دكتري از دانشگاه بريتيش كلمبيا با اين اوصاف كه در حال حاضر با معدل17/09 از دانشگاه علامه طباطبايي ليسانس اقتصاد دارم.زبانم خوبه.يك سري گواهينامه از سازمان بورس دارم و گواهينامه مهندسي مالي از سازمان مديريت صنعتي.آيلتس7 ميتونم بيارم.ميخوام بدونم كدام يك از2مورد زير را بخوانم براي ارشد در ايران تا براي دكترا راحت تر برم كانادا_‏
كار و ادامه‏
تحصيل:‏
1‏_ارشد صنايع_مهندسي سيستم هاي اقتصادي اجتماعي در پيام نور تهران
2‏_ارشد علوم اقتصادي _ برنامه ريزي و تحليل سيستم هاي اقتصادي دانشگاه آزاد واحد علوم تحقيقات تهران

آيا دانشگاه پيام نور را در كانادا قبول دارند؟ممنون ميشم راهنمايي فرماييد_معدل ارشد را16در نظر بگيريد_‏2مقاله
ممنون
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
06-03-2012, 11:27 PM
(06-03-2012, 01:28 AM)mona نوشته: با سلام .لطفا راهنماييم كنيد.من ميخواستم بدونم براي ارشد كدام يك از اين 2 را بخوانم موفق تر هستم براي گرفتن دكتري از دانشگاه بريتيش كلمبيا با اين اوصاف كه در حال حاضر با معدل17/09 از دانشگاه علامه طباطبايي ليسانس اقتصاد دارم.زبانم خوبه.يك سري گواهينامه از سازمان بورس دارم و گواهينامه مهندسي مالي از سازمان مديريت صنعتي.آيلتس7 ميتونم بيارم.ميخوام بدونم كدام يك از2مورد زير را بخوانم براي ارشد در ايران تا براي دكترا راحت تر برم كانادا_‏
كار و ادامه‏
تحصيل:‏
1‏_ارشد صنايع_مهندسي سيستم هاي اقتصادي اجتماعي در پيام نور تهران
2‏_ارشد علوم اقتصادي _ برنامه ريزي و تحليل سيستم هاي اقتصادي دانشگاه آزاد واحد علوم تحقيقات تهران

آيا دانشگاه پيام نور را در كانادا قبول دارند؟ممنون ميشم راهنمايي فرماييد_معدل ارشد را16در نظر بگيريد_‏2مقاله
ممنون
سلام دوست عزیز

دو تا دانشگاهی که بیشتر از اونها شناخت وجود داره همون طور که میدونین دانشگاه های شریف و تهران هستند. اما افرادی بسیاری با مدرک دانشگاه آزاد، پیام نور و غیر انتفاعی با داشتن رزومه های قوی تونستن از دانشگاه های کانادا و آمریکا پذیرش بگیرن.
دانشگاه پیام نور هم زیر نظر وزارت علومه و مدرک اون معتبره، ولی خوب مسلما اون رو به اندازه شریف و تهران قبول ندارن Sad
مسئله دیگه این که شما باید تغییر رشته بدین برین صنایع. بعد از اونجا که دانشگاه بریتیش کلمبیا صنایع نداره، یا باید بیزنس بخونین و یا دوباره برین سراغ اقتصاد. (یا اگر میخواین صنایع بخونین برین سراغ دانشگاه های دیگه که صنایع دارن)
معدل لیسانس شما خوبه. برای اینکه شانس پذیرش شما بالا بره باید سعی کنین معدل ارشدتون هم خوب باشه. داشتن مقاله هم بسیار موثره.
این که چندین مدرک و گواهینامه دارین خیلی خوبه. اگر نمره زبان خوب هم بگیرین شانستون بیشتر میشه. فراموش نکنین که در مورد کانادا دو تا فاکتور مهم معدل و ارتباط با استاده (البته نه در مورد Business School ها)
دانشگاه مورد نظر شما یکی از بهترین دانشگاه های کاناداست و برای پذیرش دادن بسیار سخت گیر. پس بهتون پیشنهاد میدم که گزینه های دیگه رو هم در نظر بگیرین. اگر براتون امکان داره به خوندن ارشد در دانشگاه های دیگه یا حتی در دانشگاه های اروپا هم فکر کنین.

نقل قول  

آفلاین shadi1386
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-03-2012, 02:06 AM
(05-01-2012, 11:05 AM)m.arash نوشته: سلام

معدل لیسانستون پایین هست ولی معدل فوقتون خوبه. نمره IELTSتون هم خوبه. اگر واسه دکتری اقدام کنید که شانس پذیرشتون بالاتر میره البته بیشتر این گفته برای دانشگاه های خوب و متوسط صادقه چون دانشگاه های عالی کانادا همیشه متقاضیان قوی و خاص خودشون رو چه برای مقطع دکتری و چه فوق دارند. شما چون مقاله ندارید, برای بالا بردن شانستون بهتره در مورد زمینه کاری فوقتون با اساتید ارتباط بگیرید و این لازم هست که شما از زمینه های مشترک تحقیقاتی اساتید و خودتون (کار فوقتون رو می گم) اطلاع پیدا کنید و بعد شروع به برقراری ارتباط بکنبد. از دید من شما زمانی شانستون به نسبت بالا میره که بتونید نظر یک استاد رو جلب کنید.

موفق باشید.

سلام

مرسی از راهنماییتون.

متاسفانه دانشگاهایی که من براشون اپلای کردم همشون باید اول خودشون برای پذیرش تصمیم بگیرن. ظاهرا تصمیم استاد در پذیرش اولیه اصلا دخالتی نداره! نمی دونم این برای رشته و گرایش من این طوره یا مربوط به دانشگاههاییه که انتخاب کردم.

من هنوز از جایی جواب نگرفتم. به نظرتون این معنیش چیه؟ مثبته یا نه؟
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

09-03-2012, 08:17 PM
مدرك آموزش محور‏(بدون پايان نامه‏)‏ اقتصاد دانشگاه علامه طباطبايي را دانشگاه هاي كانادا را در مانيتوبا يا ونكوور قبول دارند؟ اگه معدل 18 بگيرم و3,4تا مقاله بديم
ممنون از راهنماييهاتون.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-03-2012, 09:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-03-2012, 10:18 AM توسط Pejman.)
(09-03-2012, 08:17 PM)mona نوشته: مدرك آموزش محور‏(بدون پايان نامه‏)‏ اقتصاد دانشگاه علامه طباطبايي را دانشگاه هاي كانادا را در مانيتوبا يا ونكوور قبول دارند؟ اگه معدل 18 بگيرم و3,4تا مقاله بديم
ممنون از راهنماييهاتون.
فکر نمی کنم این نوع مدرک رو قبول نداشته باشند. البته در شرایط برابر، کسی که آموزش محور درس نخونده برای دانشگاه ها اولویت داره، چون تجربه تحقیق فرد رو نشون می ده و مقالات بهتری احتمالاً از طریق پایان نامه اش در میاد. ولی اگر شما بتونید چند تا مقاله خوب بدید، این ضعف به نوعی جبران می شه. بنابراین من فکر نمی کنم مشکلی باشه، به شرطی که مقالاتی که گفتید رو بتونید بدید.

برای اطمینان توصیه می کنم خودتون سایت این دانشگاه ها رو از نظر مدارک مورد نیاز حتماً چک کنید. اگر شرطی برای این مورد داشته باشند، 100% در سایتشون قید می کنند.

نقل قول  

آفلاین atoosa asiabani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-03-2012, 12:58 PM
با سلام و احترام

کارشناسی مهندسی صنایع دانشگاه آزاد واحد خرم آباد با معدل 54/17

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه آزاد نجف آباد با معدل 81/16 و نمره پایان نامه 5/19

نمره آیلتس 7

مقاله داخلی :1

تالیف کتاب: 1

کنفرانس بین المللی:1

آیا امکان داره برای مقطع دکتری مهندسی صنایع از کانادا یا آمریکا بورس بگیرم؟

ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 109 بعدی »