عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 102 103 104 105 106 107 108 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین مهرداد۱۳۷۲
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,061
03-11-2018, 05:10 PM
(02-11-2018, 10:33 PM)butterfly نوشته: معدل لیسانستون ممکنه برای دانشگاه های کانادا ایجاد مشکل کنه. توصیه من بهتون اینه که برای دانشگاه های کانادا با استادهای که در زمینه پژوهشی شما  کار می کنند تماس بگیرید و ایمیل بزنید.
برای هر دانشگاهی از کانادا که بتونید استاد راهنما پیدا کنید شانس پذیرش و فاند دارید.

سلام خیلی ممنون برا پاسختون پس بنظرتون رنک بالا ها مثل بریتیش کلمبیا والبرتا و تورنتو.وامثال اینا هم اگه استاد پیدا کردم میتونم پذیرش بگیرم یا رنک پایینا رو زوم کنم
با تشکر
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

#1,062
03-11-2018, 08:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-11-2018, 01:58 AM توسط butterfly.)
(03-11-2018, 05:10 PM)مهرداد۱۳۷۲ نوشته: سلام خیلی ممنون برا پاسختون پس بنظرتون رنک بالا ها مثل بریتیش کلمبیا والبرتا و تورنتو.وامثال اینا هم اگه استاد پیدا کردم میتونم پذیرش بگیرم یا رنک پایینا رو زوم کنم
با تشکر

شانس پذیرش  گرفتن هیچ فرمول مشخصی نداره و به عوامل و فاکتورهای زیادی بستگی داره. به نظرم اول وب سایت دپارتمان این سه دانشگاهی که اسم بردید رو نگاه کنید و شرایطشون مطالعه کنید. معمولا دانشگاه های رنک بالا مثل تورنتو  یه کمیته پذیرش دارند و تاکید می کنند مجموع مدارک و سوابق تعیین کننده است. با این همه به نظر من تلاشتون بکنید و شانستون رو امتحان کنید.
یه راه برای پذیرش گرفتن از تورنتو و ... هم گرفتن مستر از دانشگاه های کاناداست به نظرم که شانس پذیرش دکترا رو بیشتر می کنه برای دانشگا های ممتاز.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#1,063
09-11-2018, 11:13 PM
(03-10-2018, 09:25 PM)hesam.mohammadi نوشته: با سلام
من کارشناسی برق قدرت دانشگاه شهیدچمران اهواز بودم با معد 17.3 
کارشناسی ارشد برق قدرت ـ سیستم‌های انرژی ـ دانشگاه امیرکبیر هستم و معدلم تا الان 17.8 هستش انشالله بالای 18 میتونم برسونمش
مقاله کنفراسی و پژوهشی دارم البته مرتبط با رشتم نیستن
مقاله ژورنال فعلا  ندارم اما تا پایان ارشدم میتونم حداقل یک مقاله isi بدم
توصیه نامه هم از دو تا از استادای تاپ رشته خودم میتونم بگیرم (در چند سال گذشته استادم دانشجوهای خودش معمولا رفتن کانادا ، تورنتو هم رفتن. منتها رزومه های خوبی هم داشتن)
زبان هم هنوز امتحان ندادم.
میخواستم بدونم برای دانشگاه های کانادا میتونم فول فاند بگیرم (مخصوصا تورنتو - اگه واسه تورنتو شانس ندارم کدوم دانشگاه ها رو ترجیح میدید؟) ؟ و اگه میتونم برای این کار به چه نمره زبانی نیاز دارم (حداقل نمره)
ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام
بله برای دریافت فاند رزومه خوبی دارید البته بدون نمره زبان و مقاله ISI احتمال این موضوع کم خواهد بود.
به هر حال، با توجه به اینکه برای کانادا باید استاد پیدا کنید، نتیجتا اپلای پرهزینه نیست و بهتر هستش که دانشگاه هایی که مدنظرتون هستش رو پیدا کنید و سعی کنید با اساتید آن ها ارتباط برقرار کنید، هرکدام که پاسخ مناسب دادند و شما را به عنوان دانشجو پذیرفتند برای آن دانشگاه اپلای کنید.

برای نمره زبان باید دپارتمان دانشگاه مورد نظر رو نگاه کنید، حکم کلی نمیتوان صادر کرد اما نمره 80 برای دانشگاه های بسیار معمولی و در سخت ترین حالت نیز نمره 100 و معمولا حداقلی برای تمام مهارت ها و یا حداقل یکی از آن ها مطرح هستش، مثلا نمره 100 و هیچ مهارتی کمتر از 20 نباشد و یا 100 و برای فاند باید نمره ی مهارت گفتاری بالای 23 باشد.

برای دانشگاه تورنتو در دانشکده مربوطه برای نمره زبان به صورت زیر اعلام شده است، لینک

For the IBT, applicants must achieve scores of at least 22/30 for each of the Writing and Speaking components of the test, and an overall score of at least 93/120.

Admission Requirements
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین bs.motavali
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,064
21-11-2018, 03:13 PM
سلام 

من دانشجوی ارشد مهندسی کامپیوتر نرم افزار هستم
1) معدل کارشناسی: 15.88 سخت افزار و معدل ارشد تا اینجا: 14.59 نرم افزار 
2) دانشگاه کارشناسی: امیرکبیر و دانشگاه ارشد: تبریز 
3) تافل 93 با نمره 22خواندن 27 شنیداری 20 گفتار و 24 نوشتار 
4) یک مقاله کنفرانس بین المللی با یک مقاله ژورنال درحال تألیف 
من دانشگاه امیرکبیر آزمایشگاه درس دادم و چندتا توصیه نامه میتونم بگیرم. همین طور تدریسیار هم بودم این دانشگاه. 
چقدر احتمال داره اکسپت با فاند بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

#1,065
25-11-2018, 09:13 PM
(21-11-2018, 03:13 PM)bs.motavali نوشته: سلام 

من دانشجوی ارشد مهندسی کامپیوتر نرم افزار هستم
1) معدل کارشناسی: 15.88 سخت افزار و معدل ارشد تا اینجا: 14.59 نرم افزار 
2) دانشگاه کارشناسی: امیرکبیر و دانشگاه ارشد: تبریز 
3) تافل 93 با نمره 22خواندن 27 شنیداری 20 گفتار و 24 نوشتار 
4) یک مقاله کنفرانس بین المللی با یک مقاله ژورنال درحال تألیف 
من دانشگاه امیرکبیر آزمایشگاه درس دادم و چندتا توصیه نامه میتونم بگیرم. همین طور تدریسیار هم بودم این دانشگاه. 
چقدر احتمال داره اکسپت با فاند بگیرم؟

بنظر من معدل ارشد شما نیاز به جبران دارد
که یک نمره بالای جی ار ای یا جیمت لازم هست 
راهی هست معدل خود را بالا ببرید؟ مثلا ازمون دوباره در یک یا چند درس؟
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین fattmim
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,066
26-11-2018, 07:28 PM
سلام دوستان وقتتون بخیر. 
من رشته‌م آماره و سوالم هم بیشتر درباره‌ی همین رشته‌ست. چیزی که با تجربه و دیدن نتایچ پذیرش متوجه شدم این هست که توی رشته‌ی من اولا تعداد رقیبام انگار کمترن از همین ایران. دوم اینکه بچه هایی بودن که بدون اینکه استاد براشون اسکایپ بذاره ادمیت شدن. 

سوالم اینجاست که کسی هم رشته‌ی من هست منو راهنمایی دقیق‌تری کنه؟ آیا بدون اوکی قطعی از استاد گرفتن شانسی برای پذیرش دکتری با فاند توی این رشته دارم؟ 
این رزومه‌ی من:
کارشناسی ارشد امارریاضی فردوسی مشهد معدل ۱۷/۵۸
کارشناسی امار فردوسی مشهد. معدل دو سال آخر ۱۷/۳۲ و معدل کل ۱۴/۶۹
یک مقاله‌ی اماده‌ی سابمیت نویسنده ی اول خودم، دوم استادم و سوم استادی از کانادا.
ایلتسم ۷/۵.
رتبه ۲۵ کنکور و منتخب تیم مسابقات کشوری بودم.
سابقه حل تمرین برای یه درس دارم.

از یه استاد از کلگری جواب بدی نکرفتم. تمپلیت نبود. ریزنمره خواست فرستادم و بعد از چندتا ایمیل درنهایت گفت یه اس او پی خوب بنویس و اینها و اپلای کن. فکر میکنم کیس قوی ای ارائه بشه.
یه استاد ساسکاچوان هم فقط بهم گفت کارت دقیقا کاریه که من برای دانشجوهام نیاز دارم و اپلای کن. 

نمیدونم با توجه به تایمی که تاددلاینهای کانادا مونده میتونم به جواب قطعی برسم یا نه. و شنیدم بدون استاد اپلای کردن یعنی ریجکت.
کسی میتونه کمکم کنه؟
نقل قول  

آفلاین Amir.khorshidi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,067
30-11-2018, 03:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-11-2018, 03:23 PM توسط Amir.khorshidi.)
سلام لطفا نظرتون رو درباره شانس پذیرش با فاند رو برای بنده در رشته دکتری مهندسی نفت بفرمایید
لیسانس مهندسی نفت مخازن با معدل 16.54 سال 1392
لیسانس مهندسی شیمی بهره برداری از مخازن نفت با معدل14.76 سال 1382
فوق لیسانس مهندسی شیمی مخازن هیدروکربوری با معدل 16.83 سال 1385
هر سه مقطع دانشگاه ازاد
عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه ازاد بمدت 11سال
یک کتاب تالیفی نفردوم
4مقاله isi
اگر کاری باید انجام دهم که کمک به پذیرش با فاند کامل می شود لطفا دقیقا بفرمایید مثل ایلتس با نمره .....
سپاسگذارم
نقل قول  

آفلاین bs.motavali
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,068
03-12-2018, 11:24 AM
(25-11-2018, 09:13 PM)saaaaam نوشته: بنظر من معدل ارشد شما نیاز به جبران دارد
که یک نمره بالای جی ار ای یا جیمت لازم هست 
راهی هست معدل خود را بالا ببرید؟ مثلا ازمون دوباره در یک یا چند درس؟

من هنوز یک درس و پروژه رو تحویل ندادم با نمره اونها شاید یکم بهتر بشه.
با مقاله نمیتونم جبرانش کنم؟ چون من دوره ارشد مشکل داشتم نمراتم اینجوری شدن.
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,069
03-12-2018, 01:47 PM
(03-12-2018, 11:24 AM)bs.motavali نوشته: من هنوز یک درس و پروژه رو تحویل ندادم با نمره اونها شاید یکم بهتر بشه.
با مقاله نمیتونم جبرانش کنم؟ چون من دوره ارشد مشکل داشتم نمراتم اینجوری شدن.

مقاله ای اس ای در مجله ای معتبر در فاند گرفتن قطعا تاثیر دارد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین matin91
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,070
04-12-2018, 03:37 AM
سلام
من میخواستم تا ۱۵ ژانویه برای دکتری ادبیات تطبیقی تورنتو اقدام کنم منتهای مراتب مطمئن نیستم بتونم با این رزومه پذیرش بگیرم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
ارشد ادبیات انگلیسی از دانشگاه شیراز با معدل ۱۷.۷۹
آیلتس ۸
جوایز ادبی ملی
ترجمه‌ی چند کتاب
چاپ آثار در مجلات
دو مقاله ی کوچیک داخلی
شعرای انگلیسیم در امریکا چاپ شدن
سابقه‌ی کار هم چندین سال دارم
استادی که برام توصیه نامه مینویسه و استاد راهنمام بوده از اولین های رشته ی ادبیات تطبیقی در ایرانه که در بیشتر دانشگاهای دنیا میشناسنش

با این شرایط من شانسی دارم؟ پذیرش بدین ترتیبه که بعد از دو سال باید استاد انتخاب کنم با این حال ارتباط با استاد از دانشگاه تورنتو مهمه؟

ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 102 103 104 105 106 107 108 109 بعدی »