عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 102 103 104 105 106 107 108 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,051
29-09-2018, 02:23 AM
(21-09-2018, 04:47 PM)p40515 نوشته: با سلام سابقه من به صورت زیر است. میخوام بدونم الان برای پذیرش پاییز کانادا اقدام کنم یا بزارم ۶ ماه دیگه برای زمستان پذیرش دکترای فیزیک نظری اقدام کنم. در حال حاضر مقاله اولم در حال آماده شدن نهاییه اما تا ۶ ماه دیگه قطعا ۳ تا مقاله دارم چون در حال حاضر دارم مقاله دومم رو تکمیل میکنم. استادم هم نفر دوم فیزیکه ایرانه پروفسور نوذری که خوب از نظر بین المللی شناخته شده هستند. لطفا نظر بفرمایید. البته هدفم قطعا فاند بالاست ولا غیر.

لیسانس عمران شهید بهشتی معدل ۱۵.۰۴
فوق لیسانس اول ژئوفیزیک دانشگاه تهران معدل ۱۸.۲۰ - نفر اول کنکور ارشد
فوق لیسانس دوم فیزیک نظری دانشگاه مازندران ترم سوم هستم- معدلم تا الان ۱۸.۴۰ است و ترم پیش معدلم ۱۹.۶۰ شد و نفر اول دوره و نفر دوم کل دانشکده هستم.
زبانم قویه اما مدارکم منقضی شده باید دوباره امتحان بدم. آیلتس ۷ رو قطعا میارم. قبلا معلم زبان بودم و اسپیکینگ ۷.۵ دارم.
مقاله اولم تا یک ماه دیگه روی آرکایوه و دارم روی مقاله دوم کار میکنم.
دو تا ریکام قوی دارم که البته استادم وزنه خوبیه از نظر ریکام.
توان نرم افزاریه بالایی دارم و پروژه های محاسباتی رو میتونم هندل کنم ولی بیشتر نظری هستم.
موضوع دکترام مشخصه و دانشگاه برام مهم نیست فقط واسم یه استاد قوی مهمه که موضوعمو ساپورت کنه.

شما رزومه خوبی دارید و چون دقیقا می دونید رو چه موضوعی می خواهید کار کنید، فقط باید استادهای مرتبط با زمینه پژوهشی تون رو پیدا کنید و باهاشون مکاتبه کنید. دوره دکترا در کانادا اغلب همراه با فاند هست.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین Takin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,052
02-10-2018, 10:09 AM
(29-09-2018, 01:50 AM)butterfly نوشته: شما تو هر دانشگاهی که تونستید استاد پیدا کنید شانس پذیرش و فاند خواهید داشت. استادهای رشته خودتون رو در دانشگاه های کانادا بررسی کنید و از همین الان شروع به ایمیل زدن کنید. معمولا اگر استاد جواب بده باهاتون یه مصاحبه ویدئویی انجام میده و در صورتی که نتیجه مصاحبه مثبت باشه به احتمال زیاد پذیرش می گیرید.

ممنون از راهنماییتون.
ایمیل ها در قالب تمپلیت باشه حتما؟ یا میتونم هیمنجوری فی البداهه بنویسم؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,053
02-10-2018, 08:46 PM
(02-10-2018, 10:09 AM)Takin نوشته: ممنون از راهنماییتون.
ایمیل ها در قالب تمپلیت باشه حتما؟ یا میتونم هیمنجوری فی البداهه بنویسم؟

دقیقا نمی دونم منظورتون از فی البداهه چیه، اما ایمیلتون باید یه ساختار مشخص داشته باشه. می تونید از تمپلیت ها و نمونه ها کمک بگیرید برای اینکه بهتون ایده بده و ساختار دستتون بیاد. اما این به این معنی نیست که جملات همون تمپلیت ها رو کپی کنید بلکه باید تمپلیت رو با توچه به رزومه خودتون شخصی کنید یعنی اینکه، در مورد کار پژوهشی که انجام دادید صحبت کنید به اختصار و دلیل علاقه مندی تون برای کار با اون استاد رو بنویسید.
نقل قول  

آفلاین hesam.mohammadi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,054
03-10-2018, 09:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-10-2018, 09:48 PM توسط hesam.mohammadi.)
با سلام
من کارشناسی برق قدرت دانشگاه شهیدچمران اهواز بودم با معد 17.3 
کارشناسی ارشد برق قدرت ـ سیستم‌های انرژی ـ دانشگاه امیرکبیر هستم و معدلم تا الان 17.8 هستش انشالله بالای 18 میتونم برسونمش
مقاله کنفراسی و پژوهشی دارم البته مرتبط با رشتم نیستن
مقاله ژورنال فعلا  ندارم اما تا پایان ارشدم میتونم حداقل یک مقاله isi بدم
توصیه نامه هم از دو تا از استادای تاپ رشته خودم میتونم بگیرم (در چند سال گذشته استادم دانشجوهای خودش معمولا رفتن کانادا ، تورنتو هم رفتن. منتها رزومه های خوبی هم داشتن)
زبان هم هنوز امتحان ندادم.
میخواستم بدونم برای دانشگاه های کانادا میتونم فول فاند بگیرم (مخصوصا تورنتو - اگه واسه تورنتو شانس ندارم کدوم دانشگاه ها رو ترجیح میدید؟) ؟ و اگه میتونم برای این کار به چه نمره زبانی نیاز دارم (حداقل نمره)
ممنون میشم راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین احسانپور
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,055
05-10-2018, 11:46 PM
سلام

یه دانشگاه کانادا گفته دارا بودن معدل 70 درصد در دوره های گذرانده شده ؛به معدل ما دقیقا چقد میشه؟
نقل قول  

آفلاین سهند sahand
**
نقل قول

#1,056
06-10-2018, 12:02 AM
(05-10-2018, 11:46 PM)احسانپور نوشته: سلام

یه دانشگاه کانادا گفته دارا بودن معدل 70 درصد در دوره های گذرانده شده ؛به معدل ما دقیقا چقد میشه؟

سلام
یعنی معدل ۱۴
نقل قول  

آفلاین Sa Rezaei
**
نقل قول

#1,057
06-10-2018, 02:22 PM
سلام دوستان
بنده با این رزومه میخوام برای پاییز 2019 اپلای کنم و متاسفانه هنوز نمره زبان ندارم و سعی دارم تا قبل از ددلاین ( اواسط ژانویه) آزمون‌آیلتس بدم.
آیا با شرایط فعلی میتونم به اساتید کانادایی ایمیل بزنم؟ شنیده بودم تو کانادا اساتید رو نمره زبان حساس هستند و به رزومه ای که در اون نمره زبان نباشه توجه نمیکنن.
کارشناسی- مهندسی شیمی- صنعتی بابل 15.44
کارشناسی ارشد- مهندسی شیمی- تربیت مدرس 18.44
2 مقاله ISI اکسپت شده و یکی سابمیت شده.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین sp.3pideh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,058
27-10-2018, 10:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-10-2018, 10:49 PM توسط sp.3pideh.)
سلام و وقت بخیر
من دانشجوی سال اول ارشد طراحی شهری هستم و قصد دارم بعد اتمام ارشد برای phd در یکی از دانشگاه های کانادا اقدام کنم
لیسانسم رو با معدل 17/40  از روزانه دانشگاه ارومیه فارغ التحصیل شدم (مهندسی شهرسازی) و 
به مدت 15 ماه بعد از فارغ التحصیلی لیسانس در یک شرکت مشاوره کار کردم و بیمه برام رد شده
الان دانشجو سال اول ارشد از روزانه دانشگاه تبریز هستم و روی زبانم کار میکنم تا طی این 2 سال آیلتسم رو بگیرم
و یک مقاله بین المللی isc دارم ولی تا پایان نامه روی مقاله هم کار میکنم
من فعلا چقدر شانس دارم برای بورس شدن در مقطع phd؟
و در این 2 سال چه کارایی بکنم میتونم رزومه قوی رو برای خودم درست کنم؟
نقل قول  

آفلاین مهرداد۱۳۷۲
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,059
31-10-2018, 01:43 PM
۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل:۱۳:۵ پیامنور مهندسی صنایع
۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل؛شریف ۱۹:۵ صنایع
۳- نمره زبان (آیلتس/تافل) (به تفکیک مهارت‌ها) تافل ۱۱۰
۴- نمره (GRE (Verbal۱۶۰/Quantitative۱۶۸/۳/۵Writingمجموع :۳۲۸ gre)
۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (ژورنال/کنفرانس) (قید کردن ISI بودن مقاله به ارزیابی بهتر کمک می کند)
۳isi
2کنفرانس داخلی
۳ کنفرانس خارجی
شاگرد اول ارشد
رتبه ۱۰ کنکور ارشد
بنظرتون برا کدوم دانشگاههای کانا داو اروپا شانس دارم ؟ اگه اسم دانشگاهو بگین خیلی ممنون میشم
باتشکر فراوان برا وقتی که میزارین??
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,060
02-11-2018, 10:33 PM
(31-10-2018, 01:43 PM)مهرداد۱۳۷۲ نوشته: ۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل:۱۳:۵  پیامنور  مهندسی صنایع
۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل؛شریف ۱۹:۵ صنایع
۳- نمره زبان (آیلتس/تافل) (به تفکیک مهارت‌ها) تافل ۱۱۰
۴- نمره (GRE (Verbal۱۶۰/Quantitative۱۶۸/۳/۵Writingمجموع :۳۲۸  gre)
۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (ژورنال/کنفرانس) (قید کردن ISI بودن مقاله به ارزیابی بهتر کمک می کند)  
۳isi
2کنفرانس داخلی
۳ کنفرانس خارجی
شاگرد اول ارشد
رتبه ۱۰ کنکور ارشد
بنظرتون  برا کدوم دانشگاههای کانا داو اروپا شانس دارم ؟ اگه اسم دانشگاهو بگین خیلی ممنون میشم
باتشکر فراوان برا وقتی که میزارین??

معدل لیسانستون ممکنه برای دانشگاه های کانادا ایجاد مشکل کنه. توصیه من بهتون اینه که برای دانشگاه های کانادا با استادهای که در زمینه پژوهشی شما  کار می کنند تماس بگیرید و ایمیل بزنید.
برای هر دانشگاهی از کانادا که بتونید استاد راهنما پیدا کنید شانس پذیرش و فاند دارید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 102 103 104 105 106 107 108 109 بعدی »