عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین amin2015bodo
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-03-2016, 11:32 PM
سلام دوستان

بنده یه سوالی داشتم اونم اینکه معدل لیسانسم 15/91 در رشته برق قدرت از دانشگاه تبریز . الانم دانشجوی راه اهن برقی  دانشگاه علم و صنعت هستم میخواستم بدونم با داشتن دو مقاله داخلی و یک isi به نظرتون معدل ارشدم حدودا چقدر باید باشه که بتونم از دانشگاه های کانادا برای دکترا جواب بگیرم؟ ایلتس 7 برای کلیه مهارت ها دارم
چه راه هایی برای بهبود رزومه پیشنهاد میدین ؟
مرسی
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-03-2016, 02:04 AM
(02-03-2016, 11:32 PM)amin2015bodo نوشته: سلام دوستان

بنده یه سوالی داشتم اونم اینکه معدل لیسانسم 15/91 در رشته برق قدرت از دانشگاه تبریز . الانم دانشجوی راه اهن برقی  دانشگاه علم و صنعت هستم میخواستم بدونم با داشتن دو مقاله داخلی و یک isi به نظرتون معدل ارشدم حدودا چقدر باید باشه که بتونم از دانشگاه های کانادا برای دکترا جواب بگیرم؟ ایلتس 7 برای کلیه مهارت ها دارم
چه راه هایی برای بهبود رزومه پیشنهاد میدین ؟
مرسی

سلام
اصلا برای مقاله داخلی وقت نگذارید (اگه هنوز چاپ نشده) - مقاله های بین المللی معتبر انرژی برابری ازتون میگیره ولی بازخورد خیلی بهتری داره.
تو مینیمم های دانشگاه های کانادا تعدادی 15 و تعدادی هم 16 رو خواستن. اما این مینیمم هست و برای رقابت افراد دیگه ای هستن که قطعا معدل بالا دارن. به نظرم سعی کنید حداقل 17 رو داشته باشید.
نقل قول  

آفلاین amin2015bodo
**
نقل قول

03-03-2016, 03:01 AM
(03-03-2016, 02:04 AM)iman7 نوشته: سلام
اصلا برای مقاله داخلی وقت نگذارید (اگه هنوز چاپ نشده) - مقاله های بین المللی معتبر انرژی برابری ازتون میگیره ولی بازخورد خیلی بهتری داره.
تو مینیمم های دانشگاه های کانادا تعدادی 15 و تعدادی هم 16 رو خواستن. اما این مینیمم هست و برای رقابت افراد دیگه ای هستن که قطعا معدل بالا دارن. به نظرم سعی کنید حداقل 17 رو داشته باشید.

مرسی بابت جوابتون
نقل قول  

آفلاین elm_8688
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-03-2016, 04:34 PM
(01-03-2016, 06:03 PM)Matinking نوشته: سلام

در رشته های مرتبط با ECE (مهندسی برق و کامپیوتر) در کانادا سالانه applicant های بسیار مستدعی رقابت می کنند...
بی تعارف رزومه شما در قیاس با خیلی از اونها "خیلی درخشان" نیست... ولی این به معنی صفر بودن شانستون نیست...
موارد زیر به عنوان توصیه براتون به ذهن من می رسه:

- به اساتید دانشگاه های خوب (و نه top) در کانادا خصوصا دانشگاه هایی کبک (به جز McGill) به شکل جدی ایمیل بزنید.. من می شناسم کسانی که رو با معدل هایی مشابه شما (البته از دانشگاه های سراسری مشهور تهران) پذیرش گرفته ان (خصوصا Concordia)... شاید شما هم شانس داشته باشید...

- بعد از مشخص شدن نمره TOEFL تون مجددا به اساتیدی که ایمیل های قبلیتون رو جواب نداده بودندف ایمیل بزنید... چون  نمره Toefl در CV بعضا اساتید کانادایی رو بیشتر تحت تاثیر قرار خواهید داد... تجربه نشون داده که این حضرات روی این نمره کم حساس نیستند...

- اگر digital یا analog کار می کنید، سعی کنید خودتون رو به دیکری هم علاقه مند نشون بدید... البته اگر از دیگری "متنفر!" هستید اوضاع کمی متفاوت هست! اگر device ی هستید دانشکده های فیزیک رو هم در پیدا کردن استاد از نظر بگذرونید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

با سلام .
خیلی ممنون از پاسختون
آیا این گپ 5 ساله بعد از ارشد مشغول تدریس و کار بودم مشکل ساز خواهد بود؟
اگر بتونم مقاله ژورنالی یا ISI تهیه کنم و در ضمن نمره خوب در تافل، از کدوم کشور راحت تر از کانادا میشه پذیرش گرفت؟ 
سوال دیگری که دارم این هست که آیا ارزش داره که برای دکترای برق بخوام هزینه کنم و در ترکیه درس بخونم؟ یا اینکه اونجا هم به خاطر این فاصله 5 ساله برام مشکل ساز خواهد بود؟
اگر در این مورد هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
با احترام
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-03-2016, 06:46 PM
(05-03-2016, 04:34 PM)elm_8688 نوشته: با سلام .
خیلی ممنون از پاسختون
آیا این گپ 5 ساله بعد از ارشد مشغول تدریس و کار بودم مشکل ساز خواهد بود؟
اگر بتونم مقاله ژورنالی یا ISI تهیه کنم و در ضمن نمره خوب در تافل، از کدوم کشور راحت تر از کانادا میشه پذیرش گرفت؟ 
سوال دیگری که دارم این هست که آیا ارزش داره که برای دکترای برق بخوام هزینه کنم و در ترکیه درس بخونم؟ یا اینکه اونجا هم به خاطر این فاصله 5 ساله برام مشکل ساز خواهد بود؟
اگر در این مورد هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
با احترام

سلام

1- اگر بتونید gap رو به نوعی توجیح کنید و منطقی جلوه بدید (که غیرممکن نیست) می تونید از سد clearance با موفقیت رد بشید...

2- راحت تر وجود نداره... ولی دانشگاه های استرالیا در فرایند پذیرش به شدت برای مقالات ارزش قائلند...

3- به نظر من خیر... با دید درست و واقع بینانه و البته تلاش کافی می تونید راهتون به جاهایی باز کنید که ارزش کندن از ایران رو داشته باشند...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین mechanical-eng
**
نقل قول

08-03-2016, 10:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-03-2016, 10:20 PM توسط mechanical-eng.)
با سلام واحترام
ممنون میشم نظرتونو درمورد رزومه من بگید برای پذیرش دکترا از دانشگاه های کانادا و گرفتن fund
1. کارشناسی مهندسی مکانیک حرارت و سیالات- دانشگاه بوعلی سینا همدان- معدل 15/60- نفر سوم در بین همورودیها
2. کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک تبدیل انرژی- دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی- معدل 17/62- نفر سوم در بین همورودیها
3. دو مقاله ISI چاپ شده- در ارتباط با بهینه سازی انرژی در نیروگاه ها با استفاده از انرژی های تجدید پذیر
4. 1 مقاله ISI تحت داوری در مرحله revision
5. 2 مقاله ISC تحت داوری در مرحله revision (به زبان انگلیسی)
6. 6 کنفرانس داخلی + 2 کنفرانس بین المللی که البته همه به زبان فارسی بودن و شاید اهمیت بررسی نداشته باشند.
7. نمره تافل 89 که به نظر خودم بدلیل بی تجربگی از این آزمون این نمره شد و بنظرم میتونم در امتحان مجدد نمره به مراتب بالاتری بگیرم ولی نمره فعلی من 89 هستش. (البته امروز که نگاه کردم سایت دانشگاه کلگری برای مقطع دکترا بالای 80 میخواست. گرچه بقیه دانشگاه ها نمره بالاتری مثل 92 میخواستن)
8. زمینه تخصصی پژوهش: انرژی های تجدید پذیر که تا الان بر روی انرژی باد بوده
بسیار ممنون
NO PAIN NO GAIN
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-03-2016, 10:32 AM
(08-03-2016, 10:17 PM)mechanical-eng نوشته: با سلام واحترام
ممنون میشم نظرتونو درمورد رزومه من بگید برای پذیرش دکترا از دانشگاه های کانادا و گرفتن fund
1. کارشناسی مهندسی مکانیک حرارت و سیالات- دانشگاه بوعلی سینا همدان- معدل 15/60- نفر سوم در بین همورودیها
2. کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک تبدیل انرژی- دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی- معدل 17/62- نفر سوم در بین همورودیها
3. دو مقاله ISI چاپ شده- در ارتباط با بهینه سازی انرژی در نیروگاه ها با استفاده از انرژی های تجدید پذیر
6. 6 کنفرانس داخلی + 2 کنفرانس بین المللی که البته همه به زبان فارسی بودن و شاید اهمیت بررسی نداشته باشند.
7. نمره تافل 89 که به نظر خودم بدلیل بی تجربگی از این آزمون این نمره شد و بنظرم میتونم در امتحان مجدد نمره به مراتب بالاتری بگیرم ولی نمره فعلی من 89 هستش. (البته امروز که نگاه کردم سایت دانشگاه کلگری برای مقطع دکترا بالای 80 میخواست. گرچه بقیه دانشگاه ها نمره بالاتری مثل 92 میخواستن)
بسیار ممنون

سلام

رزومه تون می تونه در راه تلاش برای ارتباط با اساتید براتون نسبتا خوب ارزیابی بشه...
ولی پیش از اون توصیه می کنم حتما نمره زبانتون رو به بالای 90 و حوالی 100 برسونید...
اساتید در کانادا روی نمره زبان به مثابه شمایی های تمام توانایی های زبانی (خصوصا دو مورد مهم speaking و writing) نگاه می کنند و بعضا در مورد  اهمیت اون بیش از حد مته به خشخاش می گذارند...
به عنوان مثال می شناسم کسی که رو با رزومه تحقیقاتی خوب ولی نمره زبان پایین با اساتید تماس گرفت... نهایتا سه نفر کارش علاقه نشون دادند... ولی دو نفر صراحتا به دلیل نمره پایین TOEFL اون شخص رو recruit نکردن... نفر سوم هم اصلا پرونده به دستش نرسیده بود.. چون دپارتمان application رو به دلیل meet نکردن مینیمم ها کلا reject کرده بود...
توصیه من این هست که بدون یک نمره reliable، شانس بالقوه تون رو تحت الشعاع قرار ندید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-03-2016, 12:04 PM
(08-03-2016, 10:17 PM)mechanical-eng نوشته: با سلام واحترام
بسیار ممنون

سلام
با توجه به مقالات شانس خوبی دارید. اما بدون جواب مثبت استاد برای دانشگاه های کانادا اپلی نکنید. حتی دانشگاه های نسبتا پایین. با اساتید مکاتبه کنید تا جواب مناسب بگیرید.
ضمن تائید نظر متین در مورد تافل به مینیموم های دپارتمان هم دقت کنید. گاهی بالاتر از مینیموم های دانشگاهه و روی هر مهارت هم شرط گذاشته.
نقل قول  

آفلاین salmajun
**
نقل قول

10-03-2016, 02:03 AM
سلام ميشه لطف كنيد راهنماييم كنيد:
ليسانس: رشته شیمی کاربردی از دانشگاه فردوسی 14:92
ارشد: شیمی معدنی ، دانشگاه دامغان (سراسری) 17:24
آيلتس ٧ دارم
یک مقاله ISI و دو سمینار داخلی
ميخوام براي آمريكا و كانادا بدونم امكان پذيرش با بورس دارم و براي دكترای رشته خودم یا فعالیت های ضد سرطان (بیوشیمی) كجا شانس بيشتري ميتونم داشته باشم
ممنون از لطفتون
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-03-2016, 03:01 AM
(10-03-2016, 02:03 AM)salmajun نوشته: سلام ميشه لطف كنيد راهنماييم كنيد:
ليسانس: رشته شیمی کاربردی از دانشگاه فردوسی 14:92
ارشد: شیمی معدنی ، دانشگاه دامغان (سراسری) 17:24
آيلتس ٧ دارم
یک مقاله ISI و دو سمینار داخلی
ميخوام براي آمريكا و كانادا بدونم امكان پذيرش با بورس دارم و براي دكترای رشته خودم یا فعالیت های ضد سرطان (بیوشیمی) كجا شانس بيشتري ميتونم داشته باشم
ممنون از لطفتون

اگه ارشدتون شیمی معدنی بوده چطور میخواین برای بیو اقدام کنید؟
مقاله خارجی تون موضوعش بیو هست؟
اگر نیست که کارتون سخت میشه برای اپلای. میتونید با گرایش خودتون اپلای کنید اما بعد تغییرش بدید که خیلی کم دردسر هم نیست این کار. یا استادی پیدا کنید که کارش بیو و معدنی باشه. 
قطعا برای رشته خودتون شانس بهتری دارید.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... 109 بعدی »