عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-02-2012, 02:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-02-2012, 02:21 PM توسط Pejman.)
(04-02-2012, 12:40 PM)Faranak نوشته: سلام
نظرتون رو درباره رزومه ام می خواستم بدونم
کازشناسی شیمی کاربردی از پیام نور با معدل 14.7
ارشد شیمی تجزیه آزاد معدل 18.2
3تا مقاله ISI
IELTS=6.5
تدریس در دانشگاه 1 سال
متشکرم
سلام،
به نظر من شما رزومه خوبی دارید و شانس فاند هم در صورت پیدا کردن استاد خواهید داشت. از نظر مقاله، معدل فوق لیسانس و سابقه تدریس (که برای TA می تونه موثر باشه) در وضعیت خیلی خوبی هستید. البته با توجه به ناشناخته بودن دانشگاه هاتون، معدل نسبتاً پایین لیسانستون و نمره زبانتون (بعضی جاها ممکنه آیلتس 7 بخوان) فکر می کنم برای دانشگاه های تاپ شانستون کم باشه. ولی برای دانشگاه های متوسط و نسبتاً خوب می تونید امیدوار باشید. توصیه می کنم خیلی روی ایمیل زدن به استادا وقت بذارید. خیلی شانستون رو افزایش می ده. موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

04-02-2012, 07:50 PM
(04-02-2012, 12:40 PM)Faranak نوشته: سلام
نظرتون رو درباره رزومه ام می خواستم بدونم
کازشناسی شیمی کاربردی از پیام نور با معدل 14.7
ارشد شیمی تجزیه آزاد معدل 18.2
3تا مقاله ISI
IELTS=6.5
تدریس در دانشگاه 1 سال
متشکرم
گفتنی ها رو پژمان به شما گفت فقط می خواستم بگم سعی کن نمره بالاتر از 7 بیاری که احتمال گرفتن پذیرش با فاند برای شما بیشتر بشه. ضمنا بهتره از حالا با مراجعه به وب سایت دانشگاهها اطلاعات خودتون رو در مورد مدارک لازم برای اپلای کامل کنید چون بعضی از دانشگاهها نمره GRE هم می خوان.

نقل قول  

آفلاین bahman2
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-02-2012, 06:35 PM
سلام
ممنون از اینکه به سوالات پاسخ میدید

مهندسی مکانیک

1- معدل لیسانس 15.50 از دانشگاه آزاد اراک
2- معدل فوق لیسانس 16 ( با پایان نامه) از دانشگاه بوعلی همدان
3- زبانم خوب نیست برنامه دارم برای یکسال آینده اونو به سطح خوبی برسونم
4- من ترم آخر ارشد هستم از پایان نامه 3 تا مقاله درمیاد که حتما دوتاش isi هست. دو مقاله غیر مرتبط هم دارم که تا آخر بهار فرستاده میشه " کنفرانسی خارج"
5-برای پذیرش در مقطع دکتری میخوام اقدام کنم
نرم افزارهای زیادی رو بلدم و تا سال دیگه این موقع فکر کنم بتونم علاوه بر 5 تا مقاله بالا 3 تا مقاله دیگه بفرستم "isi"
آیا شانسی برای پذیرش دارم؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-02-2012, 10:36 PM
(11-02-2012, 06:35 PM)bahman2 نوشته:
سلام

مهندسی مکانیک

4- من ترم آخر ارشد هستم از پایان نامه 3 تا مقاله درمیاد که حتما دوتاش isi هست. دو مقاله غیر مرتبط هم دارم که تا آخر بهار فرستاده میشه " کنفرانسی خارج"
نرم افزارهای زیادی رو بلدم و تا سال دیگه این موقع فکر کنم بتونم علاوه بر 5 تا مقاله بالا 3 تا مقاله دیگه بفرستم "isi"
با تشکر
سلام،

شما معدل هاتون معمولی است ولی از نظر تحقیقاتی شرایط خوبی دارید (به شرط پذیرفته شدن مقاله هایی که گفتید). راستش برای کانادا معدل پارامتر خیلی مهمی است. بنابراین من فکر نمی کنم با این معدل ها برای دانشگاه های تاپ کانادا شانسی داشته باشید. بهتره به فکر دانشگاه های متوسط و نسبتاً خوب باشید. به هر حال می تونید به استادا در رنک های مختلف ایمیل بزنید و ببینید بازخودش چطور هست. اگر استادی شما رو قبول کنه، شانس گرفتن پذیرش و فاند در کانادا خیلی بالا می ره.

من جای شما باشم روی زبان و GRE سرمایه گذاری می کنم و به آمریکا هم فکر می کنم. چون به شرط نمره زبان و GRE بالا با همین رزومه، شانس تون برای آمریکا به نظرم زیاد خواهد بود. موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-02-2012, 10:48 PM
(11-02-2012, 06:35 PM)bahman2 نوشته:
سلام

مهندسی مکانیک

با تشکر
پژمان عزیز نکته ها رو گفت
فقط اضافه کنم کانادا رو زبان حساس تر از آمریکا و اروپا هستن
اگه نمره زبان خوبی بیارین ، یعمی مثلا آیلتس 7به بالا یا جی ار ایی 1200به بالا خیلی بیشتر تو دید میرین !
فقط یه تجربه شخصی : چون فارغ التحصیل شریف یا تهران نیستین ، تمرکز تماستون بیشتر روی اساتید خارجی باشه ! البته این یه توصیه است Smile(کانادا اینا بیشتر جوبگو هستن )

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

16-02-2012, 11:53 PM
باسلام
ممنون میشم اگر به من هم کمک کنین.

1-معدل: معدل من 16 هست در رشته پزشکی عمومی
2-دانشگاه و رشته: در دانشگاه علوم پزشکی مشهد (سراسری) پزشکی خوندم و طرح عمومیم رو تموم کردم.
3-نمره زبان: به تازگی امتحان آیلتس دادم و هنوز جوابش نیومده ولی کلا زبانم خوبه.
4-تعداد مقالات: یک مقاله دارم که برای مجله فرستاده شده و چند تای دیگه مشغول هستم که بزودی تموم خواهند شد.
5-مقطع پذیرش: قصد دارم PHD در رشته تغذیه که به پزشکی هم مربوطه ادامه تحصیل بدم چون می تونم بعدا کار بالینی تغذیه رو هم انجام داد.

لطفا راهنماییم کنین که آیا برای پذیرش شرایطم چطوری هست ؟ یا اینکه دیگه چه اقدامی لازم هست انجام بدم تا رزومم قوی تر بشه. یک سوال هم داشتم و اون اینکه بدون امتحان GRE میتونم با مقالات معتبر به دانشگاههای آمریکا یا کانادا امید داشته باشم.
باتشکر

نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

17-02-2012, 12:22 AM
(16-02-2012, 11:53 PM)Paradise4 نوشته: باسلام
ممنون میشم اگر به من هم کمک کنین.

1-معدل: معدل من 16 هست در رشته پزشکی عمومی
2-دانشگاه و رشته: در دانشگاه علوم پزشکی مشهد (سراسری) پزشکی خوندم و طرح عمومیم رو تموم کردم.
3-نمره زبان: به تازگی امتحان آیلتس دادم و هنوز جوابش نیومده ولی کلا زبانم خوبه.
4-تعداد مقالات: یک مقاله دارم که برای مجله فرستاده شده و چند تای دیگه مشغول هستم که بزودی تموم خواهند شد.
5-مقطع پذیرش: قصد دارم PHD در رشته تغذیه که به پزشکی هم مربوطه ادامه تحصیل بدم چون می تونم بعدا کار بالینی تغذیه رو هم انجام داد.

لطفا راهنماییم کنین که آیا برای پذیرش شرایطم چطوری هست ؟ یا اینکه دیگه چه اقدامی لازم هست انجام بدم تا رزومم قوی تر بشه. یک سوال هم داشتم و اون اینکه بدون امتحان GRE میتونم با مقالات معتبر به دانشگاههای آمریکا یا کانادا امید داشته باشم.
باتشکر
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
راستش اگه نمره زبان شما 7 به بالا بشه و اون مقاله هایی که قولشو میدیم برسه به چاپ یا حداقل سابمیت و اینکه آمریکا حتما جی ار ایی میخاد(نمیدونم رشته شما جی ار ایی میخاد یا نه ، میتونین تو سایت دانشگاهها چک کنین) و برای کانادا مستحب اکید است Smile
اگه فاند میخاین حتما امتحان بدین !
همینا رو خوب دربیارین حله و شما شانس بالایی دارین . التبه به تلاش شما برای ارتباط با اساتید هم بستگی داره !
شاد و سرزنده باشید

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین farnaz625
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-02-2012, 12:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-02-2012, 12:19 PM توسط farnaz625.)
با سلام، من فارغ التحصیل دندانپزشکی شهیدبهشتی سال 83، با معدل 16.5 هستم. نمرۀ آیلتس آکادمیکم 7.5 هست، مقالۀ ISI ندارم، فقط یک مقاله مرتبط با موضوع تزم دارم که توی مجلۀ دانشکده چاپ شده. تا حدود 6 ماه دیگه کار مهاجرتم به کانادا درست میشه و من قصد دارم در رشتۀ ایمونولوژی در دانشگاه آلبرتا (واقع در ادمونتون که محل اقامتم هست) در مقطع دکترا پذیرش بگیرم. می خواستم بدونم با توجه به اینکه رشته ام و سابقۀ کاریم در زمینۀ دندانپزشکی هست، برای پذیرش گرفتن رشتۀ ایمونولوژی چقدر شانس دارم؟ چکار باید بکنم که شانسم بیشتر شه؟ ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-02-2012, 01:57 PM
(19-02-2012, 12:15 PM)farnaz625 نوشته: با سلام، من فارغ التحصیل دندانپزشکی شهیدبهشتی سال 83، با معدل 16.5 هستم. نمرۀ آیلتس آکادمیکم 7.5 هست، مقالۀ ISI ندارم، فقط یک مقاله مرتبط با موضوع تزم دارم که توی مجلۀ دانشکده چاپ شده. تا حدود 6 ماه دیگه کار مهاجرتم به کانادا درست میشه و من قصد دارم در رشتۀ ایمونولوژی در دانشگاه آلبرتا (واقع در ادمونتون که محل اقامتم هست) در مقطع دکترا پذیرش بگیرم. می خواستم بدونم با توجه به اینکه رشته ام و سابقۀ کاریم در زمینۀ دندانپزشکی هست، برای پذیرش گرفتن رشتۀ ایمونولوژی چقدر شانس دارم؟ چکار باید بکنم که شانسم بیشتر شه؟ ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمایید.
سلام، راستش در مورد پزشک ها باید کسی که خودش پزشکی خونده باشه نظر بده، چون کمی روند پذیرش متفاوت هست. ولی تا جایی که من می دونم یه دوستی رو سراغ دارم که مثل شما دندانپزشکی خونده بود (اتفاقاً دانشگاه شما هم بود!) بعد برای تخصص پاتولوژی رفت به استرالیا. البته ایشون مقاله زیاد داشت و نمرات تافل و GRE بالایی هم داشت. برای کانادا اجباری در دادن GRE نیست، ولی با توجه به شرایطتتون فکر می کنم اگر بتونید مقاله بدید شانستون بالا بره، چون نمره زبانتون خوبه و معدلتون هم که دیگه عوض نمی شه. اگر بتونید نشون بدید در زمینه ای که می خواهید پذیرش بگیرید تجربه کاری یا تحقیقاتی دارید خیلی مفید خواهد بود.

اینکه خودتون رو محدود به یک دانشگاه بکنید خیلی ایده خوبی نیست. شاید به هر دلیلی در زمینه مورد نظر شما اون دانشگاه شما رو نخواد یا اصلاً دانشجو نگیره. اینطوری شانستون از بین می ره. من توصیه می کنم با اساتید اونجا مکاتبه کنید و نظرشون رو بپرسید. با پیدا کردن استاد شانس پذیرشتون بالا می ره.
امیدوارم دوستان پزشک یا دندانپزشک به شما بیشتر کمک کنند. موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین kourosh_eng_82
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-02-2012, 02:12 AM

با عرض سلام و خسته نباشيد، ‌راستش من هنوز امتحان زبان ندادم ولي مي خواستم بدونم امكان داره كه بتونم بورسيه كامل بشم يا نه؟ معدل : معدل كارشناسي ام 89/14 هستش و معدل کارشناسی ارشدم 18/18
دانشگاه و رشته: دانشگاه
كارشناسي ام شهید چمران بوده رشته مهندسی برق قدرت،‌ کارشناسی ارشدم دانشگاه شهید بهشتی رشته برق قدرت گرایش حفاظت و انرژی های نو
3 تا مقاله کنفرانس IEEE
دارم. 2 تا مقاله کنفرانس داخلی دارم. 1 مقاله ژورنال دارم که تازه فرستادم ولی هنوز accept نشده.
حالا به نظر شما امكان داره كه بتونم از يكي از بهترين دانشگاه هاي كانادا بورسيه كامل بگيرم؟ چوناگه پذيرش تنها باشه نميتونم برم و فقط در صورتي كه بورسيه كامل باشه ميتونم برمممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 109 بعدی »