عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها هندوستان تحصیل در هندوستان شانس گرفتن پذیرش از دانشگاههای هندوستان

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش از دانشگاههای هندوستان
آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-02-2011, 12:37 AM
دوستان عزیز،
در این تاپیک مباحث مختلف پیرامون موضوع « شانس گرفتن پذیرش از دانشگاههای هندوستان » بررسی خواهند شد. اگر چنانچه پرسش یا مطلب مفیدی در این زمینه دارید، در این تاپیک آن را مطرح فرمایید.
.
نقل قول  

آفلاین erfan_00200
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-03-2014, 03:30 PM
من ارشد حسابداری دارم و میخوام شانس پذیرشم تو دکتری همیم رشته تو هندو بدونم

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
04-03-2014, 01:04 PM
(01-03-2014, 03:30 PM)'erfan_00200' نوشته: من ارشد حسابداری دارم و میخوام شانس پذیرشم تو دکتری همیم رشته تو هندو بدونم

شما مشکل خاصی برای تحصیل در هند نداری زیرا خیلی حداقل ها اونجا رعایت نمیشه و شما برای وروود خیلی مشکل نداری. من خودم به شخصه تنها دانشگاههای IIT های هندوستان در شهرهای دهلی نو، مومبای، رورکی، خانپور و کلکته رو میپسندم. مگر اینکه بخواهی برای دکتری بخونی که ویزاش یکم دردسر داره. البته ویزاش دیر صادر میشه. بهتره از سفارت جویاشی. تو خیابان میرعماد در منطقه مطهری تهران
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mahix
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-03-2014, 01:41 PM
برای مدیریت در مقطع لیسانس و فوق کدوم دانشگاه ها رو توصیه می کنین که رنک بدی نداشته باشند؟؟ ما 2 نفریم!!! 
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-04-2014, 05:55 AM
(16-03-2014, 01:41 PM)'mahix' نوشته: برای مدیریت در مقطع لیسانس و فوق کدوم دانشگاه ها رو توصیه می کنین که رنک بدی نداشته باشند؟؟ ما 2 نفریم!!! 

دانشگاههای هند در زمینه مدیریت، پزشکی و کامپیوتر وضعیت خیلی خوبی دارن به نظرم شما اگر رنک برات مهم نیست شهرهای دانشجویی مانند بنگلور، پونا، حیدر اباد و میسور اقدام کنی هم دانشگاههای ملی مناسبی داره و هم هزینه بالایی ندارن. والا بهترین دانشگاههای هند سری 5 تایی IIT هستند که بسیار سخت میشه بهش وارد شد.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Mitrakhanom
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-05-2015, 07:49 PM
با سلام من معدل پيش دانشگاهيم ١٨/٥ هست و يك مقاله و دو طرح تحقيقاتي دارم ميخوام ببينم اگه زبانمو اوكي كنم شانس پذيرشم در انيستيتو پزشكي ال اينديا در رشته پزشكي چقدر هست؟ ايا دانشگاه بهتري واسم وجود داره؟ از نظر مالي مشكلي ندارم فقط ميخوام بهترين دانشگاه رو برم لطفا راهنماييي كنيد
ممنون ميشم پاسخ بديد چون خيلي مهمه
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-05-2015, 09:55 PM
(08-05-2015, 07:49 PM)'Mitrakhanom' نوشته: با سلام من معدل پيش دانشگاهيم ١٨/٥ هست و يك مقاله و دو طرح تحقيقاتي دارم ميخوام ببينم اگه زبانمو اوكي كنم شانس پذيرشم در انيستيتو پزشكي ال اينديا در رشته پزشكي چقدر هست؟ ايا دانشگاه بهتري واسم وجود داره؟ از نظر مالي مشكلي ندارم فقط ميخوام بهترين دانشگاه رو برم لطفا راهنماييي كنيد
ممنون ميشم پاسخ بديد چون خيلي مهمه

دانشگاههای All India medical بهترین های پزشکی و داروسازی هستن. البته ازمون وروودی رو هم باید در این موسسه بگذرونید. اما شانس داری. ولی در کل از نظر بنده هند ارزش رفتن نداره هم بدلیل شرایط زندگی و تحصیل سختش! و اینکه کشورهای مناسب تری با شرایط شما در اروپا وجود داره. المان، اتریش ، مجارستان و ایتالیا.
نقل قول  

آفلاین Mitrakhanom
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-06-2015, 09:47 PM
با سلام
دانشگاه هاي مجارستان در رشته دندانپزشكي بهترن يا هند ؟
من دنبال يه كشور اروپاييم كه هزينه مناسب و مدرك معتبري داشته باشه و دانشگاش انگليسي باشه لطفا كمك كنين
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-06-2015, 08:41 AM
(03-06-2015, 09:47 PM)'Mitrakhanom' نوشته: با سلام
دانشگاه هاي مجارستان در رشته دندانپزشكي بهترن يا هند ؟
من دنبال يه كشور اروپاييم كه هزينه مناسب و مدرك معتبري داشته باشه و دانشگاش انگليسي باشه لطفا كمك كنين

برای هند و خواندن دندانپزشکی باید مدرک دیپلم و تجربی داشته باشی. به نظر خودم بجز IIT Medical universities باقی جالب نیستن. در مقایسه با مجارستان هم نمیشه خیلی نظر داد. شرایط اروپا سختتره و زبان انگلیسی سخت براش پیدا میشه. 
برای ورود به دانشگاههای مجارستان باید امتحان ورودی کتبی و شفاهی بدین، مدرک زبان لازم نیست اما قطعا برای امتحان شفاهی به سطح قابل قبولی از زبان نیاز پیدا می کنید همچنین هزینه تحصیل حداقل سالی 16000 دلار و هزینه زندگی حداقل سالی 10000 دلار. طول دوره 6 ساله هست. دانشگاههای  دبرسن ،پچ و سگد این رشته رو به زبان انگلیسی دارن. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر