عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها سنگاپور تحصیل در سنگاپور شانس گرفتن پذیرش از دانشگاههای سنگاپور

صفحه‌ها (5): 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش از دانشگاههای سنگاپور
آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-02-2011, 12:38 AM
دوستان عزیز،
در این تاپیک مباحث مختلف پیرامون موضوع « شانس گرفتن پذیرش از دانشگاههای سنگاپور » بررسی خواهند شد. اگر چنانچه پرسش یا مطلب مفیدی در این زمینه دارید، در این تاپیک آن را مطرح فرمایید.
.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

10-03-2012, 08:13 PM
سلام من برق کنترل و ابزار دقیق در مقطع کارشناسی ناپیوسته در دانشگاه علمی کاربردی ساپکو تهران می خونم و بهمن 1391 لیسانس می گیرم.معدلم تا حالا 19.5 بوده و کاردانی هم 19.33 و چندین مدرک فنی و حرفه ای(با کد استاندارد بین المللی) دارم و به نرم افزارهای مرتبط و متلب و C و بیسیک و میکروکنترلر و PLC ... واردم. آیلتس حداقل7 هم می تونم بیارم.ولی برای GRE و مقاله و .... اقدامی نکردم ولی وقت دارم دیگه.دیدم NUS در مهندسی برق در TPOUNIVERSITIES در رنک 10 هست!!!!!!!!!!!!!! ارزش داره برم اونجا اگر پذیرش فول فاند برای ارشد تا دکترای مستقیم بدن؟و آمریکا و کانادا رو بیخیال بشم؟رنکینگش جدیه؟!! شانسم چطوره؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-03-2012, 08:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-03-2012, 08:34 PM توسط MaMi.)
(10-03-2012, 08:13 PM)ahmadpashaei نوشته: سلام من برق کنترل و ابزار دقیق در مقطع کارشناسی ناپیوسته در دانشگاه علمی کاربردی ساپکو تهران می خونم و بهمن 1391 لیسانس می گیرم.معدلم تا حالا 19.5 بوده و کاردانی هم 19.33 و چندین مدرک فنی و حرفه ای(با کد استاندارد بین المللی) دارم و به نرم افزارهای مرتبط و متلب و C و بیسیک و میکروکنترلر و PLC ... واردم. آیلتس حداقل7 هم می تونم بیارم.ولی برای GRE و مقاله و .... اقدامی نکردم ولی وقت دارم دیگه.دیدم NUS در مهندسی برق در TPOUNIVERSITIES در رنک 10 هست!!!!!!!!!!!!!! ارزش داره برم اونجا اگر پذیرش فول فاند برای ارشد تا دکترای مستقیم بدن؟و آمریکا و کانادا رو بیخیال بشم؟رنکینگش جدیه؟!! شانسم چطوره؟
دوست من، دوستی دارم که با شرایط مشابه شما در قبرس در حال تحصیله، یک چیزی به من گفت که بنظرم بد نیست با شما هم در میون بگذارم؛
همیشه بهترین ها و برترین ها رو انتخاب کن که بعدا پشیمون نشی...
به نظر من شما شانست رو برای کانادا و امریکا هم امتحان کن. موفق باشی

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

11-03-2012, 12:56 AM
اولویت اول من آمریکا و کاناداست و اگر نشد به اروپا و سنگاپور فکر می کنم.تازه امروز رفتم تو نخ اینجا ببینم چه مزایایی داره.فکر می کنم اینقدر اوضاعم خوب باشه که امید به پذیرش فول فاند از آمریکا و کانادا داشته باشم،چون این base هست و ایشالا تا سال دیگه gre بالایی هم میارم و شایدم بتونم حداقل یک مقاله خوب بدم. اما من میخوام کار از محکم کاری عیب نکنه.من متوجه حرف شما و ربطش به سوالم نشدم.قبرس؟!!!(من بمیرم قبرس و مالزی و هند که نمیرم) اینم گفتم سنگاپور برای رنک 10 دانشکده برقش بود فقط.حالا چه اطلاعاتی در مورد شانس پذیرش با فاند کامل میتونید در اختیارم بذارید؟ با تشکر از لطف شما.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین نسترن1830
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-12-2012, 12:28 AM
سلام.خسته نباشید
ببخشید من برای دکترا میخوام
اقدام کنم..اخه میخوام بدونم با این شرایط بنده از کجاها میتونم فاند و بورسیه بگیرم؟
شما بفرمایید که واسه کدام کشور و دانشگاهی شرایط اقدام را دارم؟

لیسانس زیست شناسی از دانشگاه سراسری با معدل15

ارشد میکروبیولوژی از دانشگاه ازاد با معدل18

ثبت 2 باکتری در NCBI

10 کنفرانس بین المللی و ملی در ایران که مقاله داشته ام

4 مقاله ISI در مجلات افریقایی-مالزی-هند
3 مقاله علمی پزوهش که 2تای آن isc شده

مجری5 طرح دانشجویی تمام شده
سابقه تدریس دانشگاه 2سال

دارم واسه زبان تا اسفند اماده میشم اما فعلا مدرکی ندارم

بیشتر مقالات بنده در ارتباط با ویروس کبدی هست دوست دارم در این زمینه بورسیه بگیرم.ثبت باکتری داشتم و کار پایان نامه هم در ارتباط با باکتری بوده
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

02-12-2012, 01:19 PM
نسترن جان جواب شما رو در تاپیک اتریش و سوئد دادم.فقط اینم بگم که رزومه شما بهتر از اونی هست که به سنگاپور فکر کنید.فقط باشد همت کنید و حسابی روی زبان کار کنید و به ارتباز با استادها فکر کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین b_maghami
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-01-2013, 01:42 PM
سلام.میخوام رشته هوافضا یا نجوم در مقطع کارشناسی بخونم.معدل کل دیپلم 17 و معدل کتبی 14 هست.چه مدارکی برای اقدام پذیرش لازمه؟نمره ایلتس باید چند باشه؟ددلاین کیه؟ممنون میشم اینا رو جواب بدین.هزینه زندگی و تحصیل چقدر میشه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

07-01-2013, 09:24 PM
(06-01-2013, 01:42 PM)b_maghami نوشته: سلام.میخوام رشته هوافضا یا نجوم در مقطع کارشناسی بخونم.معدل کل دیپلم 17 و معدل کتبی 14 هست.چه مدارکی برای اقدام پذیرش لازمه؟نمره ایلتس باید چند باشه؟ددلاین کیه؟ممنون میشم اینا رو جواب بدین.هزینه زندگی و تحصیل چقدر میشه؟
دروود.
دوست عزیز، اطلاعات کامل در خصوص حداقل مدارک در اینجا قرار داده شده است و در خصوص هزینه ها از سایت دانشگاه . هزینه ها هم بالاست.یعنی هزینه زندگی چیزی در حد ١٢٠٠٠ دلار سنگاپور است و شهریه هم اگر بتوانی گرنت بگیری سالی تقریبا ١٤٠٠٠ دلار و بدون گرانت ٢٧٠٠٠ دلار در سال است.
پس با گرنت یک لیسانس در مجموع ١٠٤ هزار دلار و بدون گرنت ١٥٦ هزار دلار است.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین aryangolden
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-12-2013, 09:10 PM
دوستان به طور کل پذیرش و بورسی که دانشگاههای سنگاپور میدن به چه صورته؟ خوب دوتا از دانشگاههاش جزو تاپها هستن! سخت گیریشون برای پذیرش به نسبت کانادا مثلا چجوره؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

07-12-2013, 12:51 PM
دانشگاه های سنگاپور اینجورین که (دوتای اول رو میگما) اغدام برای بورس سینگا نمره زبان نمی خواد ولی اپلای برای خود دانشگاه نمره زبان می خواست؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): 1 2 3 4 5 بعدی »