عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی سوئیس تحصیل در سوئیس شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس
آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-05-2012, 03:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-05-2012, 03:23 PM توسط spt.)
(13-05-2012, 11:47 AM)nader نوشته: با سلام

مرسی که راهنمایی کردید منو فقط اینکه من اونجا در کنار درس کار هم بکنم چقد میشه رو پولش حساب کرد؟یعنی چقد واسم میفته؟

و در واقع اینکه اگه 20 ملیون داشته باشم کار هم بکنم میتونم تامین باشم یا نه؟حالا شهرو دانشگاهو همه چیزو نرمال فرض کنید.

و اینکه واسه رشته من برق قدرت کدوم شهر یا دانشگاه میتونه مناسب باشه با شرایطی که قبلا اعلام کردم؟

با سپاس فراوان ونهایت لطفی که به من دارید
ببین نادر جان اگه فرض کنیم که شما کار پیدا نکنی و مجبور بشی با همون 20 میلیون سر کنی...
اون موقع سالی میشه 10 میلیون...
حالا نمیدونم یورو رو چند باید حساب کرد (این سوال الان یکی از پیچیده ترین سوالات دنیاست!!!) اما اگه فرض کنیم دوباره شما با 10 میلیون بتونی 5000 یورو بگیری....

به نظر من میشه با 5000 تا توی یه سال زندگی کرد... حتی از یه نظرایی با کمتر هم میشه مثلا با 4000 تا...
اما این دیگه نهایت صرفه جویی رو میخاد...

حالا حرفی که من میخام بزنم این نیست در حقیقت...

منظور من از اینایی که گفتم این بود که شما نگران گرفتن کمک هزینه نباش و برو.... اصلا به این چیزا فک نکن... مطمئن باش ضرر نمیکنی و کار خوبی میکنی اگه بری دوست من...
ایشالا حتما یا کار پیدا میکنی یا کمک هزینه میگیری اما شک نکن که با این اوضاعت بهتره بری...

موفق باشی
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین lawabiding
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-05-2012, 04:13 PM
سلام
لطفاً من را راهنمایی کنید که شانس گرفتن پذیرش به همراه fund برای کسی که از دانشگاه تهران و در رشته ی حقوق فارغ التحصیل شده چقدر است و آیا عضویت در بنیاد ملی نخبگان ایران می تواند تأثیری در افزایش میزان fund داشته باشد یا نه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-07-2012, 03:59 PM
(19-05-2012, 04:13 PM)lawabiding نوشته: سلام
لطفاً من را راهنمایی کنید که شانس گرفتن پذیرش به همراه fund برای کسی که از دانشگاه تهران و در رشته ی حقوق فارغ التحصیل شده چقدر است و آیا عضویت در بنیاد ملی نخبگان ایران می تواند تأثیری در افزایش میزان fund داشته باشد یا نه؟

دروود
دوست عزیز سوال شما خیلی کلی است و با ندانستن رزومه و کارهای پژوهشی دقیق نمیشه توضیح داد. ملاحظه نمایید تنها شاید با فرض نمره زبان بالا و معدل بالا این امکان وجود داشته باشه. از طرفی دوره دکتری تحقیق محور و ارتباط با استاد راهنما بسیار حائز اهمیت است پس باید بدنبال استاد هم باشید، تا اونجا که اطلاع دارم بورس daad در سال 1 مرتبه و حوالی October ازاه میشه که شما باید به بخش فرهنگی سفارت مراجعه کنید و فرمها را پر نمایید. در خصوص مقدار grant هم باید در زمان مصاحبه از استاد طلب نمایید که براساس چه معیاری این مقدار کم یا زیاد خواهد شد.
ازاد اندیش باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین ba_violet
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-08-2012, 12:46 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-08-2012, 04:48 AM توسط m.ost.)
سلام
من فوق ليسانس فيزيك از دانشگاه زنجان با معدل 17.41 هستم. زبان انگليسي هم در حد متوسط به بالا ميدونم. ميخواستم بدونم امكان گرفتن بورس براي دكتري تو آلمان برام وجود داره؟ چيكار بايد كنم؟
نقل قول  

آفلاین shani_6420
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

04-08-2012, 11:30 AM
با سلام به همه دوستان ممنون ميشم منم راهنمائي كنيد
من ليسانس مترجمي انگليسي دارم از دانشگاه سراسري با معدل 16.30
ولي خيلي دلم ميخواد در آلمان معماري بخونم.
بهم گفتن نميشه براي فوق ليسانس اقدام كنم و تغيير رشته بدم و بايد دوباره از ليسانس بخونم كه اگه واقعاً اين تنها راه باشه مشكلي ندارم.
ميخواستم ببينم ميتونم از ليسانس معماري بخونم؟ حداقل معدل ديپلمي كه لازم داره چنده؟ ديپلمم رياضيه.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

06-08-2012, 11:00 AM
(04-08-2012, 12:46 AM)ba_violet نوشته: سلام
من فوق ليسانس فيزيك از دانشگاه زنجان با معدل 17.41 هستم. زبان انگليسي هم در حد متوسط به بالا ميدونم. ميخواستم بدونم امكان گرفتن بورس براي دكتري تو آلمان برام وجود داره؟ چيكار بايد كنم؟

دروود. و ضمن خوش امد گویی به سایت اکادمیا.

شما معدل بسیار خوبی دارید و شاید یکی از بهترین فاکتور ها برای کشور آلمان را اخذ کرده اید. البته بنا به زبان تدریس (المانی یا انگلیسی) باید مدرک مرتبط هم داشته باشید. اما از معدل کارشناسی شما اطلاعی ندارم. با فرض بالای 15-16 بودن شاستون خیلی خوب است. هم می توانید برای بورس DAAD و هم بورس خود دانشگاه که از سوی دپارتمان ارائه میشه اقدام کنید. در خصوص دانشگاههای مطرح در این زمینه میشه به دانشگاههایی همچون: Gottingen - Bonn - Mainz - MAX Pelanck - KIT - Leipzig اشاره کرد.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

06-08-2012, 11:04 AM
(04-08-2012, 11:30 AM)shani_6420 نوشته: با سلام به همه دوستان ممنون ميشم منم راهنمائي كنيد
من ليسانس مترجمي انگليسي دارم از دانشگاه سراسري با معدل 16.30
ولي خيلي دلم ميخواد در آلمان معماري بخونم.
بهم گفتن نميشه براي فوق ليسانس اقدام كنم و تغيير رشته بدم و بايد دوباره از ليسانس بخونم كه اگه واقعاً اين تنها راه باشه مشكلي ندارم.
ميخواستم ببينم ميتونم از ليسانس معماري بخونم؟ حداقل معدل ديپلمي كه لازم داره چنده؟ ديپلمم رياضيه.

دروود.
بله به درستی به شما راهنمایی کردند. برای دوره لیسانس نیاز به مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی دارید. حداقل معدل باید بالای 15 باشد. البته شاید دانشگاههای باشند که از این معدل بالاتر را از متقاضی اخذ کنند اما این معیار برای بیشتر دانشگاهها مورد قبول است. دانشگاههای معروف معماری در آلمان میشه به Bauhaus wimer - BTU Cottbus اشاره کرد.
ازاد اندیش باشید
نقل قول  

آفلاین sha di
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-08-2012, 12:37 PM
میخواستم ببینم با این شرایط شانس پذیرش دارم؟

رشته لیسانس مهندسی کامپیوتر سخت افزار

معدل 70/12

IELTS: 6

مقاله هم ندارم.

3سال سابقه کار مرتبط دارم. به نظرتون شانسی برای پذیرش ارشد دارم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

14-08-2012, 03:32 PM
(14-08-2012, 12:37 PM)sha di نوشته: میخواستم ببینم با این شرایط شانس پذیرش دارم؟

رشته لیسانس مهندسی کامپیوتر سخت افزار

معدل 70/12

IELTS: 6

مقاله هم ندارم.

3سال سابقه کار مرتبط دارم. به نظرتون شانسی برای پذیرش ارشد دارم؟
دروود.
دوست عزیز، متاسفانه دانشگاههای المان در سیستم اموزشی شرط معدل 2.5 دارند که حدود 14-15 است و دانشگاههای المان بسیار روی معدل حساس می باشند.پیشنهاد من این است برای سایر کشور ها مانند اسپانیا، ایتالیا و بلژیک اقدام نمایید.
البته اگرتمایل به خواندنزبان المانی دارید میشه با داشتن مدرک B1 به امید شانس برای انجا نگاه مثبتی داشت اما باز هم احتمالش کم است.
نقل قول  

آفلاین afshin.sat
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-08-2012, 02:54 AM
سلام، می خواستم بدونم قضیه این 8000 یورو واسه پذیرش گرفتن تو آلمان چیه؟
آیا اجباریِ و همه دانشگاه ها میخوان؟
آیا راهی واسه ندادنش هست؟
ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 بعدی »