عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی اسپانیا تحصیل در اسپانیا شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های اسپانیا

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های اسپانیا
آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-10-2013, 05:50 PM
(28-10-2013, 08:57 PM)'Pouyan.B' نوشته: ممنون از اینکه جواب دادین؛ اما خواهشا توی چند مورد زیر راهنماییم کنید:
با توجه به اینکه معدلم بد نیست و نمره تافلم هم احتمالا خیلی خوب خواهد بود، و توصیه شما مبنی بر نرفتن به اسپانیا، به نظرتون چه کشورهایی برای من می تونه مناسبتر باشه؟
دلیل من برای انتخاب اسپانیا، کم هزینه تر بودن دانشگاههاش و نرمال تر بودن هزینه زندگی بود و امید به اینکه کار همزمان با تحصیل پیدا کنم. با توجه به اینکه آشنایی نسبی با زبان اسپانیایی دارم و علاقم باعث می شه راحتتر این زبان رو یاد بگیرم و این مطلب که در زمان اپلای کردن نمره یا مدرک زبان اسپانیایی نمی خوان ( اگه اشتباه می کنم تصحیح کنید) ، شرایطم رو برای اسپانیا مناسب تر دیدم، اما اگه پیشنهادی به ذهنتون می رسه خواهشا راهنماییم کنید.
من برای رفتن به خیلی کشورهای اروپا برای تحصیل طراحی صنعتی در مقطع لیسانس، مشکلاتی رو میبینم، فرانسه که ویزا خیلی سخت می ده و از سفارت باید اقدام بشه، هزینه دانشگاهها در انگلیس و سوئد و... سر سام آوره، آلمان حتما نیاز به مدرک زبان آلمانی ( که نیازمند 800 ساعت کلاس رفتنه) اونم زمان اپلای می خواد، ایتالیا که هزینه های دانشگاه بالاست و فکی کنم مدرک ایتالیایی رو حتما بخوان، شرق اروپا هم رشته من به انگلیسی ارائه نمیشه...  برای تحشیل رایگان، نروژ رو در نظر دارم که اونم یک سال حتما باید اونجا زبان رو یاد بگیری و حالا اگه این قصد هم داشته باشم، پذیرش برای ثبت نام برای اون یک سال محدوده ( مثلا 15 نفر فقط ntnu می گیره) و همچنین هزینه زندگی در نروژ بسیار بالاست! اما قصد من با توجه به شرایط مالیم، تحصیل در دانشگاههای رایگان ی کم هزینه هست، که با کار دانشجویی بتونم هزینمو (حد اقل تا حد زیادی) پوشش بدم.
یک کلام، "چه کار کنم" ؟؟؟  ( خواهشا شما در یک کلام جواب ندین! )

دوست عزیز...
اولا که کار دانشجویی توی اسپانیا خیلی راحت پیدا نمیشه...  اگه هم پیدا بشه برای خود اسپانیا ای ها هست نه برای خارجی ها...   تا اونجا که من میدونم بالاترین نرخ بیکاری رو توی اتحادیه اروپا بعد از یونان داره...  اما درسته...  کشور نسبتا ارزونیه توی حوزه ی یورو...

اطلاعات شما در مورد کشور های دیگه ی اروپایی اما کاملا اشتباهه بعضی هاش..  زبان آلمانی دونستن، یک سال کالج در نروژ، هزینه های دانشگاه های ایتالیا، سختیِ ویزای فرانسه....

به نظر من شما اول جزوه ی راهنمای پذیرش و کل این صفحات فروم ها رو بخونید با دقت و یه مقدار در اطلاعاتتون تجدید نظر کنید و اون موقع تصمیم بگیرید...   من با شرایط شما اسکاندیناوی و آلمان رو پیشنهاد میدم..
موفق باشید و سوالاتون رو در تاپیک مرتبط به موضوع بپرسید..   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین mehrdad_125
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-02-2014, 01:59 PM
با سلام
من دارای مدرک لیسانس رشته عمران از دانشگاه آزاد با معدل 12.77 مدرک زبان ندارم اما دارم سخت میخونم آیا شانسی برای پذیرش در مقطع master از یکی از دانشگاهای اسپانیا دارم.
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

26-02-2014, 08:21 PM
(26-02-2014, 01:59 PM)'mehrdad_125' نوشته: با سلام
من دارای مدرک لیسانس رشته عمران از دانشگاه آزاد با معدل 12.77 مدرک زبان ندارم اما دارم سخت میخونم آیا شانسی برای پذیرش در مقطع master از یکی از دانشگاهای اسپانیا دارم.

سلام
والا معدلتون خیلی کمه و شانستون هم طبیعتا کمه ما مطمئنا شانس دارید...  
باید خوب بخونید و هر چه میتونید شرایطتون رو بهتر کنید...   اسپانیا دانشگاه هاش خیلی سخت پذیرش نمیدن...  اما ویزاش یکم سخته..
اگه خوب تلاش کنید موفق میشید  Smile

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-02-2014, 09:33 PM
(26-02-2014, 08:21 PM)'spt' نوشته:
سلام
والا معدلتون خیلی کمه و شانستون هم طبیعتا کمه ما مطمئنا شانس دارید...  
باید خوب بخونید و هر چه میتونید شرایطتون رو بهتر کنید...   اسپانیا دانشگاه هاش خیلی سخت پذیرش نمیدن...  اما ویزاش یکم سخته..
اگه خوب تلاش کنید موفق میشید  Smile

فاندم میدن برای مستر شاهین جان؟کلا احتمال میدم اوضاعش برای فاند خوب نباشه این روزا ولی کلا چجور فاندهایی داره برای ارشد و دکترا؟دانشگاه های خوبش برای برق (کنترل)کدومان و چطوره اعتبارشون یا رنکشون؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-03-2014, 12:35 AM
(26-02-2014, 09:33 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
فاندم میدن برای مستر شاهین جان؟کلا احتمال میدم اوضاعش برای فاند خوب نباشه این روزا ولی کلا چجور فاندهایی داره برای ارشد و دکترا؟دانشگاه های خوبش برای برق (کنترل)کدومان و چطوره اعتبارشون یا رنکشون؟

فاند که داره و حتی برای ارشدم دیدم چند سال پیش گرفتن...  اما کلا آره خیلی اوضاعش خوب نیست... 
دانشگاه بارسلونا و پلی تکنیکِ مادریدش معروفه...  یکی دیگه هم بود که اسمِ یه آدم بود که الان یادم نیست...   اسپانیا مثلِ ایتالیا چند تا دانشگاهِ معدودِ نسبتا خوب داره و بقیه پایین تر هستن...   در موردِ برق نمیدونم و متاسفانه خیلی بد ایمیل جواب میدن و اصلا انگلیسی بلد نیستن...  خیلی این زبان هم مشکل ایجاد میکنه اونجا..

نقل قول  

آفلاین Asgharyan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-04-2014, 10:39 PM
سلام دوستان ايتاليا يا اسپانيا براي مستر؟ معماري ميلان تكنولوژي معماري اسپانيا
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-04-2014, 05:59 AM
(24-04-2014, 10:39 PM)'Asgharyan' نوشته: سلام دوستان ايتاليا يا اسپانيا براي مستر؟ معماري ميلان تكنولوژي معماري اسپانيا

ابتدا عذر میخواهم کمی با تاخیر پسخ شما رو میدم. دوم اینکه در هر موردی من با توجه به اعتبار، وضعیت بورس، شهر دانشجویی، اینده کاری، تنوع گرایش اگر بخوام تقسیم کنم ازهر  نظر صنعتی میلان میچربه. بدون شک اون انتخابم می بود.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-05-2014, 01:53 AM
(24-04-2014, 10:39 PM)'Asgharyan' نوشته: سلام دوستان ايتاليا يا اسپانيا براي مستر؟ معماري ميلان تكنولوژي معماري اسپانيا

سلام
من هم مانند جناب ولتاژ به نظرم ایتالیا بهتره ، مخصوصا دانشگاه پلی تکنیک میلان....   
البته این دو تا کشور هر دو خیلی آینده ندارن و اگه گزینه ی سوم هم دارید بهش بیشتر فکر کنید...
موفق باشید   Smile

نقل قول  

آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

02-05-2014, 08:39 AM
 سلام دوستان
من لیسانس شیمی کاربردی از دانشگاه آزاد تهران مرکز با معدل 16.61
کارشناسی ارشد شیمی آلی از دانشگاه خواجه نصیر با معدل 16.5
رتبه زیر پانزده دکتری شیمی الی دارم
احتمالا دوتا مقاله آی اس آی از پایان نامه ارشدم  بیرون میاد.
هنوز امتحان زبان ندادم به نظرتون برای کجاها شانس پذیرش دارم؟
و روی دانشگاه ها با چه رنکینگی کارکنم؟ 

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-05-2014, 09:40 AM
(02-05-2014, 08:39 AM)'fatima204' نوشته:  سلام دوستان
من لیسانس شیمی کاربردی از دانشگاه آزاد تهران مرکز با معدل 16.61
کارشناسی ارشد شیمی آلی از دانشگاه خواجه نصیر با معدل 16.5
رتبه زیر پانزده دکتری شیمی الی دارم
احتمالا دوتا مقاله آی اس آی از پایان نامه ارشدم  بیرون میاد.
هنوز امتحان زبان ندادم به نظرتون برای کجاها شانس پذیرش دارم؟
و روی دانشگاه ها با چه رنکینگی کارکنم؟ 

دروود بر شما.
شانست خیلی بالاست. در اسپانیا بهتره اول استاد پیدا کنی و اگر پاسخ مثبتی پیدا کردی حتماً در خصوص فاند ازش سوال بپرس چون مشخص نیست وضعیت دانشگاههای اسپانیا به چه منواله! 
به هر حال دانشگاه بارسلونا، صنعتی مادرید، دانشگاه ازاد بارسلون، صنعتی کاتالونیا از بهترین ها هستن
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »