عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 70 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان
آفلاین anis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-08-2015, 01:05 PM
لطفا دانشگاههای که رشته معماری را در دورهی مستر دارن به زبان انگلیسی معرفی کنید من دنبال دانشگاه سطح متوسط هستم ..لطفا راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین masood19
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-08-2015, 11:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-08-2015, 11:16 PM توسط masood19.)
سلام دوستان, من دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد کرمان هستم , با فرض اینکه معدل کارشناسیم 17 بشه و IELTS نمره ی 6.5 یا 7 بگیرم و یه نمره ی تقریبا در همین سطح در GRE یا TOEFL بگیرم و مدرک زبان آلمانی b2 داشته باشم احتمال اپلای شدنم در دانشگاه های خوب آلمان در همین رشته برای ارشد چقدره؟ آیا دانشگاه آزاد کرمان رو قبول دارن؟ چند درصد میتونم به دانشگاهم امید داشته باشم؟ در ضمن توی سایت انابین دیدم برای همه ی دانشگاه های آزاد ایران نوشته بود (H+/-). این یعنی چی؟ خیلی ممنون.
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

09-08-2015, 01:50 AM
(08-08-2015, 11:15 PM)masood19 نوشته: سلام دوستان, من دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد کرمان هستم , با فرض اینکه معدل کارشناسیم 17 بشه و IELTS نمره ی 6.5 یا 7 بگیرم و یه نمره ی تقریبا در همین سطح در GRE یا TOEFL بگیرم و مدرک زبان آلمانی b2 داشته باشم احتمال اپلای شدنم در دانشگاه های خوب آلمان در همین رشته برای ارشد چقدره؟ آیا دانشگاه آزاد کرمان رو قبول دارن؟ چند درصد میتونم به دانشگاهم امید داشته باشم؟ در ضمن توی سایت انابین دیدم برای همه ی دانشگاه های آزاد ایران نوشته بود (H+/-). این یعنی چی؟ خیلی ممنون.

درور
با این شزایط کع فرض کردید بله قطعا شانس پدیرش دارید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
10-08-2015, 09:26 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2015, 09:27 AM توسط Shihan.)
(07-08-2015, 01:05 PM)anis نوشته: لطفا دانشگاههای که رشته معماری را در دورهی مستر دارن به زبان انگلیسی معرفی کنید من دنبال دانشگاه سطح متوسط هستم ..لطفا راهنمایی کنید

رشته معماری به اون تعدادی که در برخی کشورها نظیر ایتالیا و اتریش و اسپانیا و لهستان هست در المان به انگلیسی وجود نداره!! بیشتر به زبان المانی ارائه میشه. از طریق اینجا رشته و گرایش خودت رو پیدا کن. ضمناً اکثر سوالات ، پاسخش در فروم وجود داره
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین parsa_zarrabi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-08-2015, 08:44 PM
با سلام. وقت بخیر.
بنده متولد 1362 هستم. سال 82 در رشته مهندسی نرم افزار کامپیوتر وارد دانشگاه آزاد شدم و در سال 88 به دلیل یکسری مشکلات با مدرک کاردانی با معدل 14 فارغ التحصیل شدم. بعد از اتمام سربازی در سال 90 در مقطع کارشناسی ناپیوسته رشته مهندسی فناوری اطلاعات وارد دانشگاه علمی کاربردی شدم و سال 92 با معدل 18 فارغ الحصیل شدم
دو مقاله ISI در دو مجله معتبر دارم.
تافل بالای 100 و همچنین GRE General بالای 310 هم دارم.
سابقه کار تخص قابل ارائه ندارم.
با این شرایط، با توجه به شرایط سنی می تونم به پذیرش فوق لیسانس از دانشگاه های خوب آلمان امیدوار باشم؟ با توجه به اینکه گپ تحصیلی بنده مربوط به قبل از دوره کارشناسی ناپیوسته هست، ممکنه نتونم موفق به دریافت ویزای آلمان، در صورت پذیرش از دانشگاه بشم؟

ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

23-08-2015, 10:08 PM
(23-08-2015, 08:44 PM)parsa_zarrabi نوشته: با سلام. وقت بخیر.
بنده متولد 1362 هستم. سال 82 در رشته مهندسی نرم افزار کامپیوتر وارد دانشگاه آزاد شدم و در سال 88 به دلیل یکسری مشکلات با مدرک کاردانی با معدل 14 فارغ التحصیل شدم. بعد از اتمام سربازی در سال 90 در مقطع کارشناسی ناپیوسته رشته مهندسی فناوری اطلاعات وارد دانشگاه علمی کاربردی شدم و سال 92 با معدل 18 فارغ الحصیل شدم
دو مقاله ISI در دو مجله معتبر دارم.
تافل بالای 100 و همچنین GRE General بالای 310 هم دارم.
سابقه کار تخص قابل ارائه ندارم.
با این شرایط، با توجه به شرایط سنی می تونم به پذیرش فوق لیسانس از دانشگاه های خوب آلمان امیدوار باشم؟ با توجه به اینکه گپ تحصیلی بنده مربوط به قبل از دوره کارشناسی ناپیوسته هست، ممکنه نتونم موفق به دریافت ویزای آلمان، در صورت پذیرش از دانشگاه بشم؟

ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید.

به نظرم شانست خوب
از سمتی‌ گرایش کامپیوتر, IT و علوم کامپیوتر در دانشگاههای آلمان زیاد ارائه می‌شه. شما با توجه به رزومه خوبت شانس پذیرش داری ، لیستی از دانشگاههای خوب تا متوسط رو دسته‌بندی کن و اپلی‌ کن. واسه ویزا تحصیلی‌ هم می‌شه از سابقه کار واسه پوشش این فاصله استفاده کرد که می‌تونی به سفارت ارائه کنی البته اگر از شما بخوان.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین parsa_zarrabi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-08-2015, 11:43 PM
(23-08-2015, 10:08 PM)Shihan نوشته: به نظرم شانست خوب
از سمتی‌ گرایش کامپیوتر, IT و علوم کامپیوتر در دانشگاههای آلمان زیاد ارائه می‌شه. شما با توجه به رزومه خوبت شانس پذیرش داری ، لیستی از دانشگاههای خوب تا متوسط رو دسته‌بندی کن و اپلی‌ کن. واسه ویزا تحصیلی‌ هم می‌شه از سابقه کار واسه پوشش این فاصله استفاده کرد که می‌تونی به سفارت ارائه کنی البته اگر از شما بخوان.

خیلی ممنون از راهنمایی تون.
بزرگترین مشکل بنده اینه که اون سالهای درسم کش پیدا کرد. گمان میکنم گپ تحصیلی به اون صورت ندارم. اون 6 سال رو بنده مشغول به تحصیل بودم اما با کاردانی فارغ التحصیل شدم و بعد از اتمام اون 6 سال بلافاصبه به سربازی رفتم و بعد از اتمام سربازی هم تحصیلاتم رو تا کارشناسی (ناپیوسته) ادامه دادم. از این تاریخ هم حدود 2 سال میگذره که این 2 سال هم مشغول تافل و GRE و نوشتن مقالاتم بودم. نمیدونم اینارو بشه گپ تحصیلی نامید یا نه.
متاسفانه برای اون 6 سالی که دانشجو بودم، سابقه کار ندارم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

24-08-2015, 10:36 AM
(23-08-2015, 11:43 PM)parsa_zarrabi نوشته: خیلی ممنون از راهنمایی تون.
بزرگترین مشکل بنده اینه که اون سالهای درسم کش پیدا کرد. گمان میکنم گپ تحصیلی به اون صورت ندارم. اون 6 سال رو بنده مشغول به تحصیل بودم اما با کاردانی فارغ التحصیل شدم و بعد از اتمام اون 6 سال بلافاصبه به سربازی رفتم و بعد از اتمام سربازی هم تحصیلاتم رو تا کارشناسی (ناپیوسته) ادامه دادم. از این تاریخ هم حدود 2 سال میگذره که این 2 سال هم مشغول تافل و GRE و نوشتن مقالاتم بودم. نمیدونم اینارو بشه گپ تحصیلی نامید یا نه.
متاسفانه برای اون 6 سالی که دانشجو بودم، سابقه کار ندارم.

خواهش می‌کنم

نگارش مقالات یا بهبود رزومه ربطی‌ و دلیلی‌ بر اینکه بخواهی این فاصله رو جبران کنی نیست. همین موضوع سربازی و کپی‌ از سابقه کارت می‌تونه این مورد و نگرانی رو برطرف کنه. البته سابقه کار می‌تونه از دوستان یا آشنایان گرفته بشه خیلی‌ سخت نیست.
نقل قول  

آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-09-2015, 09:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-09-2015, 09:51 PM توسط faeze23.)
سلام دوستان یک سوال این کورس برای ارشد در دانشگاه هامبورگ تو قست مستر هست که گویا مشترکا بین چند دانشگاهه.
Joint European Master in Environmental Studies - Cities & Sustainability
الان من سوال دارم این رشته هست یا مثل اون بورس تحقیقاتی ایتالیا میمونه که فعالیت جانبیه؟ و اینکه با توجه به اینکه گفته بورس تعلق میگیره میشه اپلای کرد. از طرفی هم گفته که حتی افرادیکه بورس هستند باید هزینه دوره بپردازند. چطوریه ماجراش؟  اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سپاس

پ.ن: لینک مربوطه
http://www.jemes-cisu.eu/joomla3/
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-09-2015, 02:32 PM
(04-09-2015, 09:47 PM)faeze23 نوشته: سلام دوستان یک سوال این کورس برای ارشد در دانشگاه هامبورگ تو قست مستر هست که گویا مشترکا بین چند دانشگاهه.
Joint European Master in Environmental Studies - Cities & Sustainability
الان من سوال دارم این رشته هست یا مثل اون بورس تحقیقاتی ایتالیا میمونه که فعالیت جانبیه؟ و اینکه با توجه به اینکه گفته بورس تعلق میگیره میشه اپلای کرد. از طرفی هم گفته که حتی افرادیکه بورس هستند باید هزینه دوره بپردازند. چطوریه ماجراش؟  اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سپاس

پ.ن: لینک مربوطه
http://www.jemes-cisu.eu/joomla3/

بله این یه PROGRAM هست بین دانشگاههای دانمارک، هامبورگ و بارسلونا و تلفیقی بین مدیریت و مهندسی و علوم هست. البته بهش بورس هم تعلق میگیره و ددلاینش هم MAY  بوده که گذشته. بهتره با بخش مشاوره تماس بگیرید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 70 بعدی »