عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش پزشکی از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش پزشکی از دانشگاه های آلمان
آفلاین كوثر
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-04-2014, 04:33 AM
سلام من نوزده سالمه و امسال كنكور دادم و مهندسي منابع طبيعي شاخه شيلات ساري شبانه قبول شدم
ميخوام بدونم ميشه از طريق اين رشته براي پزشكي اقدام كرد؟
اگر ميشه من چه مداركي رو بايد اماده كنم و بايد به كجا بفرستم ؟
شما لطف كرده بوديد نوشته بوديد كه رشته هاي غير مرتبط هم ميشه پذيرش گرفت منظورتون بدون مدرك زبان بود يا مدرك زبان الزاميه ؟چون من مدرك زبان ندارم .
ميشه ازتون خواهش كنم كه به ايميلم جواب بديد ممنونتون ميشم...
ارادتمند ...
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-04-2014, 04:46 PM
(26-04-2014, 04:33 AM)'كوثر' نوشته: سلام من نوزده سالمه و امسال كنكور دادم و مهندسي منابع طبيعي شاخه شيلات ساري شبانه قبول شدم
ميخوام بدونم ميشه از طريق اين رشته براي پزشكي اقدام كرد؟
اگر ميشه من چه مداركي رو بايد اماده كنم و بايد به كجا بفرستم ؟
شما لطف كرده بوديد نوشته بوديد كه رشته هاي غير مرتبط هم ميشه پذيرش گرفت منظورتون بدون مدرك زبان بود يا مدرك زبان الزاميه ؟چون من مدرك زبان ندارم .
ميشه ازتون خواهش كنم كه به ايميلم جواب بديد ممنونتون ميشم...
ارادتمند ...

سلام
من نمیتونم با ایمیل جواب بدم... 
نه نمیشه از شیلات به پزشکیِ آلمان اقدام کرد...  در موردِ پزشکی باید بگم از پزشکی هم به پزشکی نمیشه به راحتی اقدام کرد!!   
و بله مدرک زبان الزامی هست...
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین كوثر
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-04-2014, 04:59 PM
شيلات رو نرفتم فعلا پشت كنكورم فقط قبولي رو دارم
نقل قول  

آفلاین m.j
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-06-2014, 03:43 AM
با سلام
من ترم4 رشته فيزيوتراپی دانشگاه تهران با معدل 17.5 و معدل دیپلم 19 هستم.ميخواستم ببینم اگر بعد از فارغ التحصیلی برای پزشکی آلمان اقدام کنم لیسانس من رو قبول میکنند?در صورت جواب مثبت چند سال دیگه بعدش بايد بخونم تا پزشکی رو بگیرم?کدام دانشگاه ها پزشکی رایگانه?
زبان انگلیسی ایتالیایی و آلمانی رو میدونم که البته اگه بدونم راهی هست روی آلمانی تمرکز بیشتری میکنم

آفلاین dr behnoosh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-06-2014, 12:15 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-06-2014, 12:17 AM توسط dr behnoosh.)
با سلام .
من چند ماهه پزشک عمومی هستم و مشغول گذروندن طرح. فارغ التحصیل از دانشگاه آزاد . معدل 17 .
دارم واسه مدرک زبان B2 هم اقدام میکنم . میخواستم بدونم میتونم با این شرایط واسه رزیدنتی تو آلمان اقدام کنم ؟ اگه بخوام تو 6 ماه دروس ماژور رو بخونم و امتحان بدم امکان قبولی هست؟ چه منابعی و باید بخونم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-06-2014, 12:08 PM
(16-06-2014, 12:15 AM)'dr behnoosh' نوشته: با سلام .
من چند ماهه پزشک عمومی هستم و مشغول گذروندن طرح. فارغ التحصیل از دانشگاه آزاد . معدل 17 .
دارم واسه مدرک زبان B2 هم اقدام میکنم . میخواستم بدونم میتونم با این شرایط واسه رزیدنتی تو آلمان اقدام کنم ؟ اگه بخوام تو 6 ماه دروس ماژور رو بخونم و امتحان بدم امکان قبولی هست؟ چه منابعی و باید بخونم؟

دروود بر شما.
بله با این شرایط شانست خوبه. والا برای 6 ماه به این سطح خیلی رویایی به نظر میرسه نیاز به حداقل 1 سال زمان می باشد. البته اگر استاد خصوصی بگیرید شاید بتونی اما باز هم بعید میدونم چون زبان المانی دارای گرامر پچیده می باشد. به هر حال شانست با اون معدل و اگر ازمون گوته رو هم قبول شی بالاست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Aali
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-07-2014, 04:32 PM
آیا بعد از پزشکی در ایران میتونیم واسه تخصص و کار به آلمان بریم؟
هزینه ی دانشگاه چطوره؟بورسیه هم داره؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

14-07-2014, 08:43 PM
(13-07-2014, 04:32 PM)'Aali' نوشته: آیا بعد از پزشکی در ایران میتونیم واسه تخصص و کار به آلمان بریم؟
هزینه ی دانشگاه چطوره؟بورسیه هم داره؟

بله. چرا که نه!! شما با یک بیمارستان یا یک طرح پزشکی ارائه میکنید و اگر به زبان المانی هم تسلط داشته باشی که مشکل ساز نیست. البته این مورد رو هم در نظر بگیرید که اگر رشته و گرایش و فردی که قراره برای اون شغل در پزشکی مورد ارزیابی قرار بگیره در المان نباشه اونوقت میشه از جایی خارج از المان اقدام بشه. 
دانشگاهها در کل رایگان می باشند و برای دوره های پزشکی این مبالغ از طریق کمیته های تحقیقات مراکز پزشکی و بیمارستانها تامین میشه که البته بیشتر به تاریخچه تحصیلی و نمرات شما بر میگیرده.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

14-07-2014, 10:18 PM
درود بر پویا عزیز
یک سوال : اینکه در پست ابتدایی این تاپیک توضیح دادی که پزشکان 6 ماه باید درسای ماژور تو بیمارستان پاس کنن-آیا از نحوه اقدام کردنش اطلاع داری؟
یعنی خود فرد باید بره بیمارستان که من میخواهم این دوره را بگذرونم؟ بعد این امتحانی که گفتی تو ایرانه دیگه درسته؟؟
 قبولی این امتحان بعلاوه 800 ساعت بعدش باید بفرستن برای بیمارستان های توی آلمان که بینه آیا قبولش میکنن یا نه؟؟(دقیقا چیکار باید انجام بده اون فرد)
با سپاس
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

15-07-2014, 08:16 AM
(14-07-2014, 10:18 PM)'bzz' نوشته: درود بر پویا عزیز
یک سوال : اینکه در پست ابتدایی این تاپیک توضیح دادی که پزشکان 6 ماه باید درسای ماژور تو بیمارستان پاس کنن-آیا از نحوه اقدام کردنش اطلاع داری؟
یعنی خود فرد باید بره بیمارستان که من میخواهم این دوره را بگذرونم؟ بعد این امتحانی که گفتی تو ایرانه دیگه درسته؟؟
 قبولی این امتحان بعلاوه 800 ساعت بعدش باید بفرستن برای بیمارستان های توی آلمان که بینه آیا قبولش میکنن یا نه؟؟(دقیقا چیکار باید انجام بده اون فرد)
با سپاس

دروود بر BZZ عزیز،
عرض به حضورت که تا اونجایی که اطلاع دارم این دوره  با توجه به رشته که انتخاب میکنی ارائه میشه سپس ازمون در همون کشور ارائه میشه و برای همینه که داشتن دانش قوی المانی بسیار مهمه (800 ساعت معادل مدرک B2) ارزیابی میشه. در ضمن عرض کردم که بیشتر ایرانی ها ترجیح میدن اون نامه رو جور کنن که بعنوان پزشک میهمان در بیمارستان حضور داشته باشن. ظاهراً این موضوع کمی انعطاف پذیر تره. احتمال داره
 از سال ۲۰۱۴ (اوایل یا اواسط سال)
 در سراسر کشور آلمان
 علاوه بر مدرک زبان عمومی B2 ،ارائه مدرک توانایی زبان آلمانی‌ تخصصی پزشکی‌ هم اجباری بشه.
http://doctorgermany.blogfa.com/ضمناً این وب سایت اطلاعات خیلی خوبی رو برات در پزشکی المان فراهم میکنه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 19 بعدی »